Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(_buterfly_ @ 2009 11 11, 13:51)
as esu veziuke, na galiu pasakyti tiek kad daug kam atrodau "pasikelusi" nes ne su visais bendrauju, o nebendrauju dazniausiai del to kad nera noro, o ne todel kad tas zmogus man nepatinka schmoll.gif  siaip mano humoro jausma ne visi supranta, daznai jiems atrodo, kad as saipausi is ju, bet toks tas mano humoras- kaip galiu apie viena bajeriuka nuskelti taip pat galiu ir apie save pavaryti kazka ir smagiai is to pasijuokti, bet ne visi tai supranta. Dar ka pastebejau- turiu labai dideli kiauta- gatveje, tarp zmoniu, univiere ar darbe atrodau salta, nebendraujanti, bet kada galiu sudirbti zmogu i dulkes ir pan, bet vos praverusi duris namu, galiu del to verkti pasikukciodama visa vakara, niekada neparodau savo tikru emociju, nes bijau kad gali buti tuo pasinaudota ir as galiu skaudziai nukenteti

doh.gif Lygiai tas pats.. Bet tu ir paaiškink kitiem, kad neesi nei pasikėlus nei nagla, kad viduj labai išgyveni dėl nekomunikabilumo, jautrumo ir tos geležinės kaukės.. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2009 11 18, 22:41)
doh.gif  Lygiai tas pats.. Bet tu ir paaiškink kitiem, kad neesi nei pasikėlus nei nagla, kad viduj labai išgyveni dėl nekomunikabilumo, jautrumo ir tos geležinės kaukės..  unsure.gif  doh.gif

na artimiausi mano draugai tai supranta jau mane, perkandio ir zino kad ne visada ka sakau isikarsciavusi ar ko nesakau atspindi tikraja mane, bet svetimi... vargas su jais ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sweiki veziai smile.gif matyt ta gelezini kiauta turi visi veziai, nes as ir ne isimtis...
Atsakyti
Oi, tas kiautas... Pasikėlus, pikta ir t.t... Dažnas atvejis žmonių akyse g.gif Bet ką, kas pažįsta , tam juokas ima kaip kiti galvoja rolleyes.gif
O aš tai nesuku galvos, o prašausi į Jūsų, vėžiukių gretas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki vėžiukai 4u.gif Ir aš noriu į Jūsų gretas prisijungti thumbup.gif
Atsakyti
jei esate veziukes ir gimete liepos men galite jungtis prie musu .. smile.gif musu temuke yra... liepaites -plepam toliau.....paplepesime :4u:ikiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif na as gyvenu veziu seimynoje as vezys mb vezys ir didysis sunus vezys biggrin.gif lb linksmai gyvenam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as taipat veziuke. Daug kas atitinka is jusu pasisakymu smile.gif taciau save galeciau apibudinti visada siekianti idealumo visose srityse, santykiuose su MB, darbe, moksluose, namuose. Taipat esu seimos zmogus jei jauciuosi mylima galiu atiduoti sirdi doh.gif taipat skaudziai isgyvenu kritika. schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi esu tipinė vežiukė thumbup.gif Žmonėms labiausiai erzina mano nuotaikų kaita blush2.gif Vieną minutę galiu juoktis, o kitą, žiūrėk, jau vos neverkiu biggrin.gif Man didelę įtaką daro mėnulis. Be to, daugumai žmonių atrodau tarsi 'pasikėlus', bet tai tik todėl, kad jie manęs gerai nepažįsta. iš tikro, aš mėgstu laikytis tam tikro atstumo tol, kol pradedu pasitikėt tuo asmeniu. Man labai svarbus yra saugumo jausmas, bijau likti įskaudinta, dažnai savimi nepasitikiu. Kalbant apie pinigus, tai aš šioj srity savęs dažnai nesuprantu. Pvz, kaupiu kaupiu juos gana ilgai, o va, užeina kokia silpnumo akimirka, tai imu ir ištaškau juos arba turiu tikrai mažai pinigų, o imu ir nusiperku kokius kvepalus lotuliukas.gif
Tiesa, nemažą reikšmę teikiu patiekalų estetiniam įvaizdžiui. Jei patiekalas negražiai atrodo, tai aš jo ir nevalgau. Nesvarbu, kad skanu biggrin.gif
Čia kažkuri rašė, kad vėžiai dažnai nemoka pasakyti 'ne'. tai visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukeee @ 2009 12 06, 21:19)
as taipat veziuke. Daug kas atitinka is jusu pasisakymu  smile.gif  taciau save galeciau apibudinti visada siekianti idealumo visose srityse, santykiuose su MB, darbe, moksluose, namuose. Taipat esu seimos zmogus jei jauciuosi mylima galiu atiduoti sirdi  doh.gif  taipat skaudziai isgyvenu kritika. schmoll.gif

Va va, ir man tas pats thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 17 gruodžio 2009 - 11:24
QUOTE(jurguze @ 2009 12 17, 12:24)
Aš irgi esu tipinė vežiukė thumbup.gif Žmonėms labiausiai erzina mano nuotaikų kaita blush2.gif Vieną minutę galiu juoktis, o kitą, žiūrėk, jau vos neverkiu biggrin.gif Man didelę įtaką daro mėnulis. Be to, daugumai žmonių atrodau tarsi 'pasikėlus', bet tai tik todėl, kad jie manęs gerai nepažįsta. iš tikro, aš mėgstu laikytis tam tikro atstumo tol, kol pradedu pasitikėt tuo asmeniu. Man labai svarbus yra saugumo jausmas, bijau likti įskaudinta, dažnai savimi nepasitikiu. Kalbant apie pinigus, tai aš šioj srity savęs dažnai nesuprantu. Pvz, kaupiu kaupiu juos gana ilgai, o va, užeina kokia silpnumo akimirka, tai imu ir ištaškau juos arba turiu tikrai mažai pinigų, o imu ir nusiperku kokius kvepalus lotuliukas.gif
Tiesa, nemažą reikšmę teikiu patiekalų estetiniam įvaizdžiui. Jei patiekalas negražiai atrodo, tai aš jo ir nevalgau. Nesvarbu, kad skanu biggrin.gif
Čia kažkuri rašė, kad vėžiai dažnai nemoka pasakyti 'ne'. tai visiškai sutinku drinks_cheers.gif

Bet eina sau, viskas sutampa... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2008 01 01, 23:19)
mano vyras vezys, pavydus nerealiai, niekam neleidzia prisiliest, net mamai su sese pavydi musu artimo bendravimo (jis man turi buti pasaulio centras) doh.gif labai netvarkingas, namai gali buti kaip kiaulide,o jam tai netrugdo, nors jei jau priverciu susitvarkyti tai tvarko viska is pagrindu lotuliukas.gif visada turi buti teisus, sunkiai pripazysta suklydes.  Beprotiskai meilus ir meile demonstruoja atvirai. Nors myli ir mane, ir sunu draugai vis dar labai svarbus doh.gif lepina demesiu. taciau uzdaras kai reikia issipasakoti, jei istinka kokia beda ar del kazko isizeidzia tenka ilgai pavargti kol ka ispesi, kartais taip ir nepavyksta. Labai jautrus pastabom apie isvaizda, turi gera skoni rubam. Didziausias minusas, kad nerealus tinginys,o pliusas - beprotiskai aistingas, kas man kaip svarstykliu moteriai labai svarbu blush2.gif

Skaitau ir neina patikėt, atrodo apie mano vyrą kalbama, viskas lygiai taip pat, nuo pirmo iki paskutinio zodžio. Ypač nustebau paskaičius, kad sutampa tokie dalykai, jog jam labai svarbūs jo draugai ir, kad turi skonį rūbams. Maniškis niekada neverkšlena kai reikia eit kartu su manim apsipirkt drabužių, jis neria į vyrų skyrių, aš į moterų ir susitinkam matavimosi kabinose thumbup.gif
Kitų pasisakymuose paskaičiau, kad vyrai vėžiai namisėdos, tai vat maniškiui tas nei iš tolo netinka, jis toli gražu nėra namisėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Holly-: 11 sausio 2010 - 17:38
auginu du vėžiukus .. 4u.gif
daugiu vėžių nepažystų ..

net nežinau..: jautrūs vaikai kritikai,,nemėgsta barimų,raginimų..
Greitai supyksta greit pamirsta.. Nekantrūs nuo pat mažų dienų.. Mėgsta dominuoti kompanijoje.
Tarp berniuko ir mamos ypatingas rišys, bet nepavadinčiau "maminiu" .. blush2.gif
Auginu ir vis pažinti bandau.. mirksiukas.gif
Atsakyti