Sveikutes veziukes
as irgi sio zenklo turetoja, dar be to esu ir drakono metais gimusi. Tikiu, kad tie gimimo metai taip pat duoda tam tikru tendensiju. Pirma karta uzsukau i si skyreli ir net pakraupau, atrodo, kad beveik visi jusu apibudinti charakterio bruozai mane atitinka!
O as galvojau, kad cia tik as tokia viena esu tipiska veze...
Siaip ir dziaugiuosi ir ne savo zenklu. Patinka tas svajingumas, ramantiskumas, namu siluma, kurybiskumas.Be to esu puiki psichologe, to net nesimokydama, keista bet zmones man visada issipasakoja, nors as to net neprasau. Bet tuo paciu nuo saves kartais ir pavargstu, nes negaliu saves prognozuoti, atrodo suplanuoji elgtis taip ar anaip, o del tos veziui budingos nuotaiku kaitos visai paskui nebenori to daryti... Be to vistiek viskas gaunas atvirksciai. Be to labai jauciu dideli meiles ir demesio poreiki (del ko vargsas MB labai kencia) ir jei meiles reikaluose nieko gero, tuoj pat liudziu, o liudnas vezys nebegali toliau nieko daryti, nes nuotaika yra jo varomoji galia.
del to daznai nepabaigiu ka pradejus. be to esu labai reikli draugams, ne visiems zmonems galiu atsiskleisti, todel jei paklaustumete skirtingu zmoniu kurie mane pazysta kokia as - gautumete kardinaliai skirtingus atsakymus! vieniem as nuobodi namiseda, uzsidarius nes, man nieko nereiskia universitete sedeti vienai, vaikscioti vienai ir su niekuo nebendrauti, nes tiesiog as neturiu poreikio su kai kuriais zmonem bendrauti. Kiti draugai apibudintu kaip faina, linksma, kiek nukreizejusia mergina, dar kiti tipiska blondinka, arba filosofiska. Tad kartais paciai sunku suprast kokia as, o tuo labiau susivokt ko is tikro gyvenime noriu
Oi kiek cia parasiau... ai vis tiek zinau, kad ritoj visiskai kitaip galvosiu, cia dar vienas vezio bruozas