Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(inetata @ 2009 06 09, 22:06)
sveikutes veziukes  mirksiukas.gif  4u.gif  as ir veziuke + bezdzioniuke  biggrin.gif
va ir netikek tais zenklais, skaitau ir galvoju, nu visos kaip as, is vieno molio, atrodo, drebtos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveiki, as irgi vezys + bezdzione. Pasiskaiciau cia forume apie vezi. Tikrai labai daug atitikimu, kaip rase Impulss. Skaitau, atrodo, kad apie mane parasyta smile.gif
Atsakyti
Esu vėžys ir tuo džiaugiuosi book.gif , visai nieko prieš neturiu...kai ką nervina mano tas "atbulumas", bet tikri draugai su tuo nesunkiai susigyvena
Atsakyti
Jei kam idomu, galite paskaityti www.astro.com. Ten reikia ivesti gimimo data, tdada duoda labai issamu asmenini horoskopa. Labai daug tiesos. Kai pasiskaiciau, vezys tikrai nera blogas zenklas. Daug priklauso dar nuo to, kokia buvo planetu padetis.
Atsakyti
Draugauju su vėžiu. Apibūdinčiau jį kaip: komunikabilų, turintį gerą jumoro jausmą, švelnų, mylintį. Čia iš gerosios pusės. Na, o minusai: visų „draugelis“, neturintis valios, turintis žalingų įpročių (kaip gėrimas ar rūkymas), ir galiausiai melavimas. Dėl šito ir noriu skirtis, bet kaip sunku, nes labai myliu. Vis neatrandų jėgų to padaryti, nes žinau, kad nepasikeis. Nors prisiekinėja dievais.
Atsakyti
Sveikutes veziukes 4u.gif
as irgi sio zenklo turetoja, dar be to esu ir drakono metais gimusi. Tikiu, kad tie gimimo metai taip pat duoda tam tikru tendensiju. Pirma karta uzsukau i si skyreli ir net pakraupau, atrodo, kad beveik visi jusu apibudinti charakterio bruozai mane atitinka! blink.gif O as galvojau, kad cia tik as tokia viena esu tipiska veze...
Siaip ir dziaugiuosi ir ne savo zenklu. Patinka tas svajingumas, ramantiskumas, namu siluma, kurybiskumas.Be to esu puiki psichologe, to net nesimokydama, keista bet zmones man visada issipasakoja, nors as to net neprasau. Bet tuo paciu nuo saves kartais ir pavargstu, nes negaliu saves prognozuoti, atrodo suplanuoji elgtis taip ar anaip, o del tos veziui budingos nuotaiku kaitos visai paskui nebenori to daryti... Be to vistiek viskas gaunas atvirksciai. Be to labai jauciu dideli meiles ir demesio poreiki (del ko vargsas MB labai kencia) ir jei meiles reikaluose nieko gero, tuoj pat liudziu, o liudnas vezys nebegali toliau nieko daryti, nes nuotaika yra jo varomoji galia. rolleyes.gif del to daznai nepabaigiu ka pradejus. be to esu labai reikli draugams, ne visiems zmonems galiu atsiskleisti, todel jei paklaustumete skirtingu zmoniu kurie mane pazysta kokia as - gautumete kardinaliai skirtingus atsakymus! vieniem as nuobodi namiseda, uzsidarius nes, man nieko nereiskia universitete sedeti vienai, vaikscioti vienai ir su niekuo nebendrauti, nes tiesiog as neturiu poreikio su kai kuriais zmonem bendrauti. Kiti draugai apibudintu kaip faina, linksma, kiek nukreizejusia mergina, dar kiti tipiska blondinka, arba filosofiska. Tad kartais paciai sunku suprast kokia as, o tuo labiau susivokt ko is tikro gyvenime noriu g.gif Oi kiek cia parasiau... ai vis tiek zinau, kad ritoj visiskai kitaip galvosiu, cia dar vienas vezio bruozas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2009 08 24, 09:06)
Sveikutes veziukes  4u.gif
as irgi sio zenklo turetoja, dar be to esu ir drakono metais gimusi. Tikiu, kad tie gimimo metai taip pat duoda tam tikru tendensiju. Pirma karta uzsukau i si skyreli ir net pakraupau, atrodo, kad beveik visi jusu apibudinti charakterio bruozai mane atitinka!  blink.gif  O as galvojau, kad cia tik as tokia viena esu tipiska veze...
Siaip ir dziaugiuosi ir ne savo zenklu. Patinka tas svajingumas, ramantiskumas, namu siluma, kurybiskumas.Be to esu puiki psichologe, to net nesimokydama, keista bet zmones man visada issipasakoja, nors as to net neprasau. Bet tuo paciu nuo saves kartais ir pavargstu, nes negaliu saves prognozuoti, atrodo suplanuoji elgtis taip ar anaip, o del tos veziui budingos nuotaiku kaitos visai paskui nebenori to daryti... Be to vistiek viskas gaunas atvirksciai. Be to labai jauciu dideli meiles ir demesio poreiki (del ko vargsas MB labai kencia) ir jei meiles reikaluose nieko gero, tuoj pat liudziu, o liudnas vezys nebegali toliau nieko daryti, nes nuotaika yra jo varomoji galia. rolleyes.gif del to daznai nepabaigiu ka pradejus.  be to esu labai reikli draugams, ne visiems zmonems galiu atsiskleisti, todel jei paklaustumete skirtingu zmoniu kurie mane pazysta kokia as - gautumete kardinaliai skirtingus atsakymus! vieniem as nuobodi namiseda, uzsidarius nes, man nieko nereiskia universitete sedeti vienai, vaikscioti vienai ir su niekuo nebendrauti, nes tiesiog as neturiu poreikio su kai kuriais zmonem bendrauti. Kiti draugai apibudintu kaip faina, linksma, kiek nukreizejusia mergina, dar kiti tipiska blondinka, arba filosofiska. Tad kartais paciai sunku suprast kokia as, o tuo labiau susivokt ko is tikro gyvenime noriu g.gif  Oi kiek  cia parasiau... ai vis tiek zinau, kad ritoj visiskai kitaip galvosiu, cia dar vienas vezio bruozas  lotuliukas.gif

As vezys ir taip pat gimusi Drakono metais,perskaiciau jusu posta kelis kartus,90% mano zodziais aprasyta.. net keista rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyras vezys, o as oziaragis. Gerai sutariam. Patinka jo svelnumas, bet nepatinka, kad kaip vezys kartais atsitraukineja, "eina atgal"
Atsakyti
QUOTE(impulss @ 2008 02 11, 01:11)

Ar kas nors budinga ir Jums ar ne?  4u.gif

QUOTE(LaToja @ 2009 08 24, 11:06)
Sveikutes veziukes  4u.gif
as irgi sio zenklo turetoja, dar be to esu ir drakono metais gimusi. Tikiu, kad tie gimimo metai taip pat duoda tam tikru tendensiju. Pirma karta uzsukau i si skyreli ir net pakraupau, atrodo, kad beveik visi jusu apibudinti charakterio bruozai mane atitinka!  blink.gif  O as galvojau, kad cia tik as tokia viena esu tipiska veze...
Siaip ir dziaugiuosi ir ne savo zenklu. Patinka tas svajingumas, ramantiskumas, namu siluma, kurybiskumas.Be to esu puiki psichologe, to net nesimokydama, keista bet zmones man visada issipasakoja, nors as to net neprasau. Bet tuo paciu nuo saves kartais ir pavargstu, nes negaliu saves prognozuoti, atrodo suplanuoji elgtis taip ar anaip, o del tos veziui budingos nuotaiku kaitos visai paskui nebenori to daryti... Be to vistiek viskas gaunas atvirksciai. Be to labai jauciu dideli meiles ir demesio poreiki (del ko vargsas MB labai kencia) ir jei meiles reikaluose nieko gero, tuoj pat liudziu, o liudnas vezys nebegali toliau nieko daryti, nes nuotaika yra jo varomoji galia. rolleyes.gif del to daznai nepabaigiu ka pradejus.  be to esu labai reikli draugams, ne visiems zmonems galiu atsiskleisti, todel jei paklaustumete skirtingu zmoniu kurie mane pazysta kokia as - gautumete kardinaliai skirtingus atsakymus! vieniem as nuobodi namiseda, uzsidarius nes, man nieko nereiskia universitete sedeti vienai, vaikscioti vienai ir su niekuo nebendrauti, nes tiesiog as neturiu poreikio su kai kuriais zmonem bendrauti. Kiti draugai apibudintu kaip faina, linksma, kiek nukreizejusia mergina, dar kiti tipiska blondinka, arba filosofiska. Tad kartais paciai sunku suprast kokia as, o tuo labiau susivokt ko is tikro gyvenime noriu g.gif  Oi kiek  cia parasiau... ai vis tiek zinau, kad ritoj visiskai kitaip galvosiu, cia dar vienas vezio bruozas  lotuliukas.gif

Sveiki veziukai, as ir noriu prisijungti i jusu gretas. Tikrai daugumos postuose atpazinau save. Kazkaip niekada nesigilinau per daug, bet pasirodo is esmes visi kazkiek panasus 4u.gif
Smagu surasti vienaip ar kitaip panasiu i save thumbup.gif
Atsakyti
Pora pazystamu veziu turiu.Vienas seimos zmogus,neriasi is kailio ir dievina vaika su zmona,bet megeja baliavot.Zmona nedirba,tai neturi teises del to pretenziju reikst blink.gif O kitam ant seimos dzin,rytais varo zvejot,pavalgo namie ir vel pas draugus.Zmona veria,neprisimaldauja,kad su ja pabutu.Pinigu i seima ne tik,kad nenesa,bet dar isiskolina cazino doh.gif Sudmaliai abu,pliurpia bele ka biggrin.gif
Atsakyti
as esu veziuke, na galiu pasakyti tiek kad daug kam atrodau "pasikelusi" nes ne su visais bendrauju, o nebendrauju dazniausiai del to kad nera noro, o ne todel kad tas zmogus man nepatinka schmoll.gif siaip mano humoro jausma ne visi supranta, daznai jiems atrodo, kad as saipausi is ju, bet toks tas mano humoras- kaip galiu apie viena bajeriuka nuskelti taip pat galiu ir apie save pavaryti kazka ir smagiai is to pasijuokti, bet ne visi tai supranta. Dar ka pastebejau- turiu labai dideli kiauta- gatveje, tarp zmoniu, univiere ar darbe atrodau salta, nebendraujanti, bet kada galiu sudirbti zmogu i dulkes ir pan, bet vos praverusi duris namu, galiu del to verkti pasikukciodama visa vakara, niekada neparodau savo tikru emociju, nes bijau kad gali buti tuo pasinaudota ir as galiu skaudziai nukenteti
Papildyta:
QUOTE(sekunde1 @ 2009 09 04, 02:01)
mano vyras vezys, o as oziaragis. Gerai sutariam. Patinka jo svelnumas, bet nepatinka, kad kaip vezys kartais atsitraukineja, "eina atgal"

as esu vezys o maniskis oziaragis, tai mane nervina jo saltumas, racionalumas ir posakis " kam kartoti kiekviena diena kad tave myliu- juk ir taip tai turi zinoti" biggrin.gif nu uzmusa tokie jo zodziai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 20:02)
Pora pazystamu veziu turiu.Vienas seimos zmogus,neriasi is kailio ir dievina vaika su zmona,bet megeja baliavot.Zmona nedirba,tai neturi teises del to pretenziju reikst blink.gif O kitam ant seimos dzin,rytais varo zvejot,pavalgo namie ir vel pas draugus.Zmona veria,neprisimaldauja,kad su ja pabutu.Pinigu i seima ne tik,kad nenesa,bet dar isiskolina cazino doh.gif Sudmaliai abu,pliurpia bele ka biggrin.gif

va va mano irgi vezys elgesi kaip antras nupasakotas as ir verkiau ir vis su draugais trankesi ir pinigu i seima nenese\
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 11 11, 13:51)
as esu veziuke, na galiu pasakyti tiek kad daug kam atrodau "pasikelusi" nes ne su visais bendrauju, o nebendrauju dazniausiai del to kad nera noro, o ne todel kad tas zmogus man nepatinka schmoll.gif  siaip mano humoro jausma ne visi supranta, daznai jiems atrodo, kad as saipausi is ju, bet toks tas mano humoras- kaip galiu apie viena bajeriuka nuskelti taip pat galiu ir apie save pavaryti kazka ir smagiai is to pasijuokti, bet ne visi tai supranta. Dar ka pastebejau- turiu labai dideli kiauta- gatveje, tarp zmoniu, univiere ar darbe atrodau salta, nebendraujanti, bet kada galiu sudirbti zmogu i dulkes ir pan, bet vos praverusi duris namu, galiu del to verkti pasikukciodama visa vakara, niekada neparodau savo tikru emociju, nes bijau kad gali buti tuo pasinaudota ir as galiu skaudziai nukenteti

doh.gif Jezau 99% apie mane... doh.gif
Atsakyti