Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(cookiller @ 2008 05 30, 14:47)
Su vėžiu vyru tikrai sunkoka  drinks_cheers.gif .

gal cia biski ne i tema nuskambes blush2.gif bet as noriu vyro veziuko wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As vezys ir mano vyras vezys wub.gif
Kartais labai susipykstam, kartais labai sugyvenam buna visko, ypac maniski veikia pilnatis niekaip nesusisneku su juo doh.gif
Del tvarkos tai taip kol pirstu nepebadai pats niekada nepasisiulys , bet jei jau tvarkosi tai tvarkosi rolleyes.gif
Del pavydumo tai laaabai pavydus , bet myli be proto ir kaip sako iki grabo lentos biggrin.gif
Taupus , kartais ir per daug rolleyes.gif
Megsta skaniai pavalgyti, gaminti nelabai biggrin.gif
Kol kas tiek greitai daugiau nesugalvoju g.gif
Ai dar labai myli vaikus wub.gif
Grieztas, bet teisingas
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 11 28, 15:49)
Sveikutes  4u.gif
As vezys ir mano vyras vezys  wub.gif
Kartais labai susipykstam, kartais labai sugyvenam buna visko, ypac maniski veikia pilnatis niekaip nesusisneku su juo  doh.gif
Del tvarkos tai taip kol pirstu nepebadai pats niekada nepasisiulys , bet jei jau tvarkosi tai tvarkosi  rolleyes.gif
Del pavydumo tai laaabai pavydus , bet myli be proto ir kaip sako iki grabo lentos  biggrin.gif
Taupus , kartais ir per daug  rolleyes.gif 
Megsta skaniai pavalgyti, gaminti nelabai  biggrin.gif
Kol kas tiek greitai daugiau nesugalvoju  g.gif
Ai dar labai myli vaikus  wub.gif
Grieztas, bet teisingas

Kaip vezys galiu pasakyti, jog turim nemazai panasumu su tamstos vyru. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danto @ 2008 12 02, 15:12)
Kaip vezys galiu pasakyti, jog turim nemazai panasumu su tamstos vyru. ax.gif

Na as pazistu dar viena vyra Vezi, bet galiu pasakyti, kad irgi niekuom nesiskiria nuo mano vyro - isvada viena VYRAI VEZIAI VIENODI biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis vėžiukas (vyras) toks kokį čia ir dauguma aprašote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 01 02, 17:48)
Skaičiau skaičiau aną temą ir pastebėjau, kad vėžiai iš tikrųjų turi labai daug panašumų 4u.gif Kažkuriam aprašyme buvau save suradus - kiekvienas sakinys kaip apie mane.
Esu tyli, rami, namisėda, turiu gerą humoro jausmą, romantikė iki kaulų smegenų, per pilnatį apskritai emocijos liejasi per kraštus, mėgstu vienatvę, iš dalies esu iš tų "kaupikų", kurie viską renka, saugo ir pan., bet kai jau nėra vietos arba apsigalvoju, galiu be jokio gailesčio viską ištrenkti lauk, nuotaikos keičiasi penkiskart per dieną...
Aplinkiniams dažnai kliūva mano uždarumas, tylumas. Jiems atrodo, kad jeigu žmogus tyli - vadinasi, jis įsižeidė, supyko, jam lūdna; nors dažnai būna priešingai. Labai nervina 2 klausimai: "Kodėl tu šiandien tokia tyli?" (nors aš tokia visą sąmoningą gyvenimą) ir "Ką čia rašai/skaitai/darai?"

Kaip pirštu į akį doh.gif ax.gif
Taip pat jungiuosi į vėžiukų kompaniją rolleyes.gif
Esu vėžiukė, gimusi šuns metais mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi veziuke ir gimusi suniuko metais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika, Modestasta! mirksiukas.gif As irgi veziuke, gimusi suns metais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 12 16, 17:14)
Sveika, Modestasta! mirksiukas.gif As irgi veziuke, gimusi suns metais. thumbup.gif

Veziai ir dar suns metais gime tai patys geriausi zmones thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 12 18, 22:55)
Veziai ir dar suns metais gime tai patys geriausi zmones  thumbup.gif  wub.gif

Visiskai pritariu siai nuomonei. flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Gal yra vėžiukų arklio metais gimusių?? blink.gif
Atsakyti
seiki biggrin.gif
na apie vezius zinau daugiau nei apie save(jauti) ogi turiu tokia laime tureti ir vyra ir dukra vezius smile.gif kas del pavydo tai dukra pavydi juodai, supranta savo beda ir labai nori save sutramdyti, tik labai juokingai atrodo kai snipineja draugo telefona kol jis tolete lotuliukas.gif o va mano vyras-vezys tai visai nepavydus, 100% pasitikejimas, labai dosnus ir ne tik man, tas noras padeti svetimiem kartais uzknisa doh.gif
del pinigu- nei dukra nei vyras ju tureti negali, jiems jie kaip vanduo cia yra cia ner smile.gif

o seip tai labai jautrus zmones,jei jau beda tai ciut ne katastrofa, amzinai reikia guosti,glostyti smile.gif . uzdarumas ir komunikabilumo nebuvimas trugdo tureti draugu (geru) zodziu sunku man su jeis biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 19 gruodžio 2008 - 18:36