Labutis,
Mes su vyru abu veziukai ir dabar laukiam leliuko, taip pat bus veziukas
QUOTE(fausta32 @ 2008 06 14, 18:17)
Saunuoliai, visa veziuku seimynele bus. Sveikinimai ir linkejimai. Stiprybes
QUOTE(fausta32 @ 2008 06 14, 17:17)
nieko sau, kokia faina seimynele, jus turetumet gerai vieni kitus suprasti
MB vezys, ir musu leliuke bus vezys, o as tokia ant ribos. Geri zmones veziai, labai jausmingi.
Vėžys vėžiui nelygu...
Pažįstu vieną, kuri tipinis vėžys. Tyli, rami, užsisklendus savy ir neprakalbinsi. Bet žinau dar vieną, kuris tikrapriešingybė. Taip, kad nemanau, jog zodiako ženklas gali ką nors nulemt . Kaip išauklėsi žmogų, toks ir bus
Pažįstu vieną, kuri tipinis vėžys. Tyli, rami, užsisklendus savy ir neprakalbinsi. Bet žinau dar vieną, kuris tikrapriešingybė. Taip, kad nemanau, jog zodiako ženklas gali ką nors nulemt . Kaip išauklėsi žmogų, toks ir bus
QUOTE(Blue_berry @ 2008 06 28, 20:54)
Vėžys vėžiui nelygu...
Tarp vėžių, gimusių birželio pabaigoje ir liepos pradžioje yra didžiulis skirtumas. Birželinukai dažniausiai būna ramūs, tylūs, uždari, o liepinukai atvirkščiai
QUOTE(septyntaske @ 2008 06 25, 22:47)
nieko sau, kokia faina seimynele, jus turetumet gerai vieni kitus suprasti
MB vezys, ir musu leliuke bus vezys, o as tokia ant ribos. Geri zmones veziai, labai jausmingi.
Kartais būna kad vežiai labai smarkiai nesutaria, turėjau kažkada vaikiną vėžys buvo, bože tu moj pjovėmės atsimenu jam nepatiko muzika, iškart buvo paliepimas "išjunk" o kadangi ir aš nenusileidžiu tai buvo pasiūlymas išeit nes užkniso, tai jis ir išėjo ir nebegrįžo
QUOTE(cookiller @ 2008 06 30, 12:29)
Tarp vėžių, gimusių birželio pabaigoje ir liepos pradžioje yra didžiulis skirtumas. Birželinukai dažniausiai būna ramūs, tylūs, uždari, o liepinukai atvirkščiai
Nu kur jau kur jau aš visai ne rami ir neuždara nors po teisybei aš pačiam birželio gale gimus tai ant ribos ir kabau tarp tų ir anų
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 01, 11:14)
Nu kur jau kur jau aš visai ne rami ir neuždara nors po teisybei aš pačiam birželio gale gimus tai ant ribos ir kabau tarp tų ir anų
Tai pati ir atsakei, kad esi tarpinis variantas
QUOTE(cookiller @ 2008 06 30, 12:29)
Nu va, pagaliau sužinojau, kodel mes su MB bendravime skiriames. Ogi aš birželinukė, o jis liepinukas . O šiaip visa kita pas mus vienodai, net nera del ko pyktis
QUOTE(baubukai @ 2008 07 14, 00:20)
Nu va, pagaliau sužinojau, kodel mes su MB bendravime skiriames. Ogi aš birželinukė, o jis liepinukas . O šiaip visa kita pas mus vienodai, net nera del ko pyktis
As, taip pat veziuke. Daug kas man irgi tinka ka cia paporinot
Galiu pasakyt pagal save, kad fantazija tai ojojoi kokia, galeciau romanus rasyt.
Jei man rodo demesi, tai as dvigubai jo galiu duot. Bet, jei truksta , tai uzsigruzinu save ir kita puse
QUOTE(vaidusee @ 2008 10 15, 09:06)
As, taip pat veziuke. Daug kas man irgi tinka ka cia paporinot
Galiu pasakyt pagal save, kad fantazija tai ojojoi kokia, galeciau romanus rasyt.
Jei man rodo demesi, tai as dvigubai jo galiu duot. Bet, jei truksta , tai uzsigruzinu save ir kita puse
Vat vat, visiška tiesa
Tiesiai į dešimtuką
Na nesakyčiau taip kategoriškai, kad birželinukai nuo liepinuku labai skiriasi. Aš pati esu liepo vidury gimusi, rami tyli, o teta liepos pradžioj tai ohoho kakarinę gerą turi matyt yra du vėžiukų tipai ir tiek
QUOTE(STT @ 2008 02 24, 21:06)
mes irgi Sekasi gerai