Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

Labutis,

Mes su vyru abu veziukai ir dabar laukiam leliuko, taip pat bus veziukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta32 @ 2008 06 14, 18:17)
Labutis,

Mes su vyru abu veziukai ir dabar laukiam leliuko, taip pat bus veziukas  biggrin.gif

Saunuoliai, visa veziuku seimynele bus. Sveikinimai ir linkejimai. Stiprybes 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta32 @ 2008 06 14, 17:17)
Labutis,

Mes su vyru abu veziukai ir dabar laukiam leliuko, taip pat bus veziukas  biggrin.gif

nieko sau, kokia faina seimynele, jus turetumet gerai vieni kitus suprasti rolleyes.gif

MB vezys, ir musu leliuke bus vezys, o as tokia ant ribos. Geri zmones veziai, labai jausmingi. wub.gif
Atsakyti
Vėžys vėžiui nelygu...
Pažįstu vieną, kuri tipinis vėžys. Tyli, rami, užsisklendus savy ir neprakalbinsi. Bet žinau dar vieną, kuris tikrapriešingybė. Taip, kad nemanau, jog zodiako ženklas gali ką nors nulemt g.gif . Kaip išauklėsi žmogų, toks ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_berry @ 2008 06 28, 20:54)
Vėžys vėžiui nelygu...
Pažįstu vieną, kuri tipinis vėžys. Tyli, rami, užsisklendus savy ir neprakalbinsi. Bet žinau dar vieną, kuris tikrapriešingybė. Taip, kad nemanau, jog zodiako ženklas gali ką nors nulemt  g.gif . Kaip išauklėsi žmogų, toks ir bus rolleyes.gif

Tarp vėžių, gimusių birželio pabaigoje ir liepos pradžioje yra didžiulis skirtumas. Birželinukai dažniausiai būna ramūs, tylūs, uždari, o liepinukai atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(septyntaske @ 2008 06 25, 22:47)
nieko sau, kokia faina seimynele, jus turetumet gerai vieni kitus suprasti  rolleyes.gif

MB vezys, ir musu leliuke bus vezys, o as tokia ant ribos. Geri zmones veziai, labai jausmingi.  wub.gif

Kartais būna kad vežiai labai smarkiai nesutaria, turėjau kažkada vaikiną vėžys buvo, bože tu moj pjovėmės doh.gif atsimenu jam nepatiko muzika, iškart buvo paliepimas "išjunk" o kadangi ir aš nenusileidžiu tai buvo pasiūlymas išeit nes užkniso, tai jis ir išėjo ir nebegrįžo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(cookiller @ 2008 06 30, 12:29)
Tarp vėžių, gimusių birželio pabaigoje ir liepos pradžioje yra didžiulis skirtumas. Birželinukai dažniausiai būna ramūs, tylūs, uždari, o liepinukai atvirkščiai  lotuliukas.gif

Nu kur jau kur jau aš visai ne rami ir neuždara nors po teisybei aš pačiam birželio gale gimus tai ant ribos ir kabau tarp tų ir anų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 01, 11:14)
Nu kur jau kur jau aš visai ne rami ir neuždara nors po teisybei aš pačiam birželio gale gimus tai ant ribos ir kabau tarp tų ir anų  mirksiukas.gif

Tai pati ir atsakei, kad esi tarpinis variantas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 06 30, 12:29)
Tarp vėžių, gimusių birželio pabaigoje ir liepos pradžioje yra didžiulis skirtumas. Birželinukai dažniausiai būna ramūs, tylūs, uždari, o liepinukai atvirkščiai  lotuliukas.gif

Nu va, pagaliau sužinojau, kodel mes su MB bendravime skiriames. Ogi aš birželinukė, o jis liepinukas bigsmile.gif . O šiaip visa kita pas mus vienodai, net nera del ko pyktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baubukai @ 2008 07 14, 00:20)
Nu va, pagaliau sužinojau, kodel mes su MB bendravime skiriames. Ogi aš birželinukė, o jis liepinukas  bigsmile.gif . O šiaip visa kita pas mus vienodai, net nera del ko pyktis  ax.gif

As, taip pat veziuke. Daug kas man irgi tinka ka cia paporinot lotuliukas.gif
Galiu pasakyt pagal save, kad fantazija tai ojojoi kokia, galeciau romanus rasyt.
Jei man rodo demesi, tai as dvigubai jo galiu duot. Bet, jei truksta , tai uzsigruzinu save ir kita puse tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusee @ 2008 10 15, 09:06)
As, taip pat veziuke. Daug kas man irgi tinka ka cia paporinot lotuliukas.gif
Galiu pasakyt pagal save, kad fantazija tai ojojoi kokia, galeciau romanus rasyt.
Jei man rodo demesi, tai as dvigubai jo galiu duot. Bet, jei truksta , tai uzsigruzinu save ir  kita puse tongue.gif

Vat vat, visiška tiesa drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tiesiai į dešimtuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na nesakyčiau taip kategoriškai, kad birželinukai nuo liepinuku labai skiriasi. Aš pati esu liepo vidury gimusi, rami tyli, o teta liepos pradžioj tai ohoho doh.gif kakarinę gerą turi lotuliukas.gif matyt yra du vėžiukų tipai ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 02 24, 21:06)
Mes su vyru abu vėžiukai.....
Gal dar tokių yra?
kaip sekasi kartu?

mes irgi smile.gif Sekasi gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioca: 24 spalio 2008 - 20:43