Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(Lane @ 2008 04 17, 12:20)
drinks_cheers.gif Aš galvojau, kad man vienai čia kažkoks netoks pasitaikė.

lotuliukas.gif pasirodo ne vienai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia tema idomi!!!! bigsmile.gif mano vyras yra vezys... padekit man ji suprast, na visiskai nenusakomas zmogus ax.gif
Atsakyti
sveikos,mielos veziukes rolleyes.gif daug ka is cia,ka priraset,galiu pritaikyt sau,nes esu grynu gryniausias vezys.su vyrais veziais neteko susidurti,tai negaliu sakyti,kokie buna jie,taciau moterys tai grynai tokios,kaip cia jus ir rasete drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimetra @ 2008 04 18, 02:01)
Kokia tema idomi!!!!  :bigsmile: mano vyras yra vezys... padekit man ji suprast, na visiskai nenusakomas zmogus  :ax:

Tai negi tekėjai nežinodama, už ko? :/
Atsakyti
Ir as, ir mano vyras esame veziai. Kartu jau 10 metu good.gif. Pradzioje buvo labai labai sunku, dresiruodavom vienas kita gun_smilie.gif gun_rifle.gif bicycle.gif , pykdavomes vel taikydavomes ir taip be galo be krasto, bet tuo paciu metu labai mylejom vienas kita wub.gif . Tarp musu tik dvieju dienu skirtumas (abu esame gime tais paciais metais, net toj pacioj ligoninej). Dabar viskas ok, apsislifavom, bet nors ir skiria tik dvi dienos, esame labai skirtingi. Vyras - buvo super pavydus (dabar proto ribose), labai uzsispyres, jei susipyksim, tai nueis i kita kambari ir sedes ten vienas nekalbedamas, jei neateisiu pirma, tai ten ir supūs besėdėdamas, moka labai skaniai gaminti valgį, visiškai netaupus (jei parduotuvėje sudėsite prekes be kainų, būtinai išsirinks pačią brangiausią), mėgsta pagulėti, alergiškas įvairiems namų darbams, bet darbo reikalais gatavas visą save paaukoti, neromantiškas, bet kartais buna labai meilus ypač jei ko nors nori pvz. pažaisti PS2 žaidimus. Mėgsta gražiai rengtis, naudoja tik gerus ir brangius kvepalus, visur išskyrus namie komunikabilus ir bendraujantis, namie pasidaro kaip koks fotelis doh.gif . Sportui alergiškas, bet labai mėgsta vandens procedūras. Seksas su juo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tik po sekso reikia skaniai pamaitinti ir leisti paziureti TV biggrin.gif biggrin.gif .
Papildyta:
Dimetra, pagal mano aprašymas tau pagelbės pažinti tavąjį 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 05 24, 22:08)
Ir as, ir mano vyras esame veziai. Kartu jau 10 metu  good.gif.

Mes gal su tuo pačiu gyvenam? biggrin.gif Lygiai toks pat tik užpykęs rėkia. Baubia kaip bulius. Ir dar labiau šėlsta kai nekreipiu dėmesio į jo šauksmus. Tiesa mes jau skiriamės. Per sunku gyventi su vėžiu vyru.
Atsakyti
QUOTE(Neapsisprendėlė @ 2008 05 29, 14:15)
Mes gal su tuo pačiu gyvenam? biggrin.gif Lygiai toks pat tik  užpykęs rėkia. Baubia kaip bulius.

Maniškis irgi kartais užpykęs baubia (sustorinęs balsą), bet aš jį perrėkiu tongue.gif . Su vėžiu vyru tikrai sunkoka drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(impulss @ 2008 02 11, 01:11)
Sveiki! As esu veziuke. Tai super zenklas, labai laiminga esu, kad po tokiu zenklu gimiau ir noriu, kad mano vaikutis butu irgi. Turiu daug draugiu veziuku, todel si zenkla esu perpratus.  ax.gif

Papasakosiu apie moteris. Tai zmones, kurie visad pades, supras ir palaikys. Sunkiomis akimirkomis visad palaikys, stengsis prajuokinti. Draugiskos, niekada niekam nesakys ne, nors tai nera geras dalykas. Labai esam isdidzios. Niekada pirmo neuzkalbins, nepamirkses, todel vyrukams teneka pakovoti. Nors veziuke isimylejus iki ausu, ji to neparodys, o jei isdris, tai labai kukliai ir vos pastebimai. Dauguma galvoja, kad veziukes nedrasios, taip nera. Musu isdidumas kisa mums koja. Norim, bet kaip as taip nusizeminsiu, ka pagalvos.  tongue.gif  Super drauges, jei Tau pavyko patekti i  "savu" sarasa, tai esi labai laimingas zmogus ir salia turi zmogu, kuris del taves padarys viska ir visada. Veziai turi savybe zmones skirstyti i savus ir svetimus. Dauguma mus supanciu buna svetimi, nors bendravimas buna pakankamai siltas. Reikia laiko praslysti pro ta stora kiauta. Bet laikui begant viskas imanoma. Tada prasisklaidzia ziedai, nes is pirmo ispudzio veziukes atrodo nuobodzios, tylios, liudnos, bet kai su zmogumi pabuni dazniau ir daugiau pabendrauji, tada pamatai kita zmogu - linksma, judru, aktyvu, silta, idomu... Mums reikia laiko, todel, gerbiami vyrukai, neskubekit nusivilti ar pabegti, reikia laiko atverti sarvams. O uz sarvu slepiasi karsta, jausminga, jautri ir gera sirdis. Veziuke garantuoju pacios geriausios zmonos-drauges. Del mylimo gali padaryti bet ka. Tai nuolat girianti, lepinanti, mylinti, svelni, aistringa moteris. Labai pasiseks vyrui, kuris pasirys pamatyti, koks grozis slepias po salta, abejinga kauke. Taip mes saugomes nuo skausmo, kuri gali sukelti atstumimas, nes atstumtos mes tampame nebegyvos. Nors veziai jautrus, bet gajus, po nesekmiu greit atsikeliame ir statome nauja ateiti su dviguba energija. Tai stiprus zmones. Tiek moterys, tiek vyrai. Tik turime silpnybe - nuolatinis troskimas pasigrauzti. As save uzgrauziu negyvai, kai ka nors ne taip pasakau, padarau. O kai nueini i pasimatyma ir kaip nors ne taip, kaip planavai, pasielgi, tai zudau is vidaus save. Ir mums reikia meiles. Taip norisi, kad mylimasis nuolat kartotu kaip myli, kokia grazi, bet svarbus ne kiek zodziai, kiek siltas zvilgsnis, stiprus ir netiketas apkabinimas, aistringas bucinys, nors viena rozyte rasta darbe ant stalo. Vertinam demesi, nors minimalu. Megstam sauguma ir per gyvenima ieskome zmogaus su kuriuo jaustumes saugios ir mylimos. Mums reikia tvirto, stipraus (charakterio), patikimo ir vyrisko vyro. Vyro, kuris mums garantuotu tvirta ir paremta giliais jausmais ateiti, veziukes tikrai nepaleis. Tiek draugams, tiek vyrams laukia idomus ir pilnas harmonijos gyvenimas su veziukemis, tik reikia islaukti tos akimirkos, kai mes atsiskleisim. Oh, kiek prirasiau  biggrin.gif  Gal visa tai subjektyvu, bet man atitinka.

O vyrai veziai, tai man nelabai. Faini zmones, bet kazko juose truksta. Kiek teko bendrauti, tai nelimpam. Kaip draugai super, bet juose truksta to kazko, kas patrauktu moteri. Nes man, asmeniskai, reikia nuotykiu, aistros, zaidimo, itampos, o vyras-vezys to negali pasiulyti. Tai seimos zmogus, pastovus, mielas, jautrus, rupestingas, letas, siltas, stipriai mylintis ir pasiaukojantis. Tai gal traukia kitu zenklu atstoves, bet ne mane  smile.gif  (asmeniska)

Ir kas bebutu, vyras ar moteris, veziam labai labai labai svarbu kitu zmoniu nuomone, poziuris, mintys apie juos. Tik nujaute kazkokia antipatija (pagrista ar nepagrista) veziai labai susisieloja, masto, kas juose ne taip, bando pakeisti save, grauzia is vidaus. Tik kazka pasakyk - malonaus ar ne - bet tai taip paims i sirdi, kad nepamirs ilgai. Komplimentus irgi super  lotuliukas.gif  Dievinu, taip ir uzkimbu greiciausiai, nors ir nujauciu, kad kartais jie nenuosirdus  biggrin.gif

Ar kas nors budinga ir Jums ar ne?  4u.gif

Grynu gryniausia tiesa, jei leisit jungiuosi ir as i Jusu gretas veziukes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arunelis @ 2007 12 31, 23:51)
Esu vėžys, man patinka paskaityti čia kitų žmonių pasisakymus apie vėžius, ir kaip žiūriu vėžiukų pagrindinę temą uždarė smile.gif taigi būtų labai malonu pratęsti diskusiją.

va čia internete skaitydamas apie horoskopus radau tikriausiai patį išsakiausiau vėžio ir kitų ženklų aprašymą : http://mizian.com.ne...diac/cancer.htm

man tai labai ten patiko, skaitai ir matai, kad ten labai viskas į mane panašu smile.gif

tikrai, perskaiciau viska, tikra tiesa, bet man uzkliuvo tai, kad veziai kaupia pinigus. na man tai tikrai nesigauna taupyt blush2.gif o kaip kitiem? gal cia tikrai y pievas parase? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonka @ 2008 06 11, 10:58)
tikrai, perskaiciau viska, tikra tiesa, bet man uzkliuvo tai, kad veziai kaupia pinigus. na man tai tikrai nesigauna taupyt  blush2.gif  o kaip kitiem? gal cia tikrai y pievas parase?  lotuliukas.gif

Šiaip kaupia, jei yra reikalas, bet jeigu nėra, tai labai mėgsta išlaidauti ir neskaičiuoti, kiek kas kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonka @ 2008 06 11, 10:58)
tikrai, perskaiciau viska, tikra tiesa, bet man uzkliuvo tai, kad veziai kaupia pinigus. na man tai tikrai nesigauna taupyt  blush2.gif  o kaip kitiem? gal cia tikrai y pievas parase?  lotuliukas.gif

Aš labai norėčiau kaupti, bet...
Esu emocijų pirkėja doh.gif , vat užsimaniau į Impuls užsirašyti, nuvariau ir nusipirkau abonementą, liko 200Lt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 05 24, 22:08)
Ir as, ir mano vyras esame veziai. Kartu jau 10 metu 
Vyras - buvo super pavydus (dabar proto ribose), labai uzsispyres, jei susipyksim, tai nueis i kita kambari ir sedes ten vienas nekalbedamas, jei neateisiu pirma, tai ten ir supūs besėdėdamas, moka labai skaniai gaminti valgį, visiškai netaupus (jei parduotuvėje sudėsite prekes be kainų, būtinai išsirinks pačią brangiausią), mėgsta pagulėti, alergiškas įvairiems namų darbams, bet darbo reikalais gatavas visą save paaukoti, neromantiškas, bet kartais buna labai meilus ypač jei ko nors nori pvz. pažaisti PS2 žaidimus. Mėgsta gražiai rengtis, naudoja tik gerus ir brangius kvepalus, visur išskyrus namie komunikabilus ir bendraujantis, namie pasidaro kaip koks fotelis  doh.gif . Sportui alergiškas, bet labai mėgsta vandens procedūras. Seksas su juo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , tik po sekso reikia skaniai pamaitinti ir leisti paziureti TV  biggrin.gif  biggrin.gif .

Nu va pasirodo ir vežiai vyrai į vėžiukes moteris kažkuo panašūs, gėda prisipažint, bet aš irgi alergiška ūkio darbams, bet šiaip mėgstu švarą tik reikia mane pastumti, kad pradėčiau krapštytis blush2.gif blush2.gif gaminu skaniai visada sulaukiu kompilmentų, parduotuvėms turiu nesveiką maniją lotuliukas.gif lotuliukas.gif prabangiems daiktams irgi, teguls stovi valgyt neprašo juk blush2.gif blush2.gif Sportui nealergiška, vandens procedūrų nemėgstu, ta prasme mieliau renkuosi ežerą ar jūrą negu kad uždarą prichloruotą baseiną, kaip ten seksas su manim nežinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jeigu pykstamės tai skamba visas namas rėkiu kiek galiu, nekalbėt nemoku tokiu atveju, būtinai sumaišysiu su žemėm, šeima pati brangiausia, nesveikai prisirišus esu prie savo gyvenamos vietos, nemėgstu permainų, jei kas įžeidė ar užgavo ar kaip kitaip įskaudino tegul neabejoja bus atlyginta tuo pačiu tik dvigubai ar trigubau daugiau, esu kerštinga, labai priekabiauju kai daiktai stovi ne savo vietose t.y ne ten kur aš padėjau, šiaip labai emocionalus ir jautrus žmogus tik su kietu kiautu kad ne visas pasaulis tas mano emocijas matytų mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti