veziai darboholikai ir lb jau myili pingus mb vezys dirbtu paromis kad tik pingu visada turetu o kad ir kiek turi jam mazia vat tas lb mane nervina
QUOTE(ahsitian @ 2013 08 05, 16:44)
juokas ima, kai sako, kad veziai seimos zmones, turejau dvi rimtas draugystes, abi su veziais, bet tik ir ieskojo progu kaip is namu pabegt pas draugus pagert
Tikrai tiesa.
QUOTE(Krisanta @ 2014 01 02, 21:53)
Tikrai tiesa.
Tai gal ne vėžiai ten buvo o alkoholikai ???
QUOTE(Pauliusas @ 2014 01 03, 20:46)
Tai gal ne vėžiai ten buvo o alkoholikai ???
Vėžiai šeimos žmonės.Su draugais visi vyrai nori pabūti,pagerti ,ar pavalgyti...Tiesiog atsipalaiduoti....Mano nuomone vėžiukai labai užsispirę....
QUOTE(tulpe5 @ 2014 01 09, 21:02)
Vėžiai šeimos žmonės.Su draugais visi vyrai nori pabūti,pagerti ,ar pavalgyti...Tiesiog atsipalaiduoti....Mano nuomone vėžiukai labai užsispirę....
Teko pabendraut su vėžiu...Sutinku, kad šeimos žmonės: mokėjo ir maistą pagamint, ir namuose apsitvarkyt. Bet pinigus uždirbt - tai ne jų sritis
Na ir kažkokie depresijos ir pykčio priepuoliai - vienu žodžiu, tokiems reikia stiprios moters pašonėje
Mes su MB esam vėžiai, abu šeimos žmonės esam, jis ir valgyt moka skaniai gaminti(mielai tai daro) ir tvarkingas, savo daiktus visada į vietą susideda, neišmėto belekur, tikrai nepedantas, bet tvarką mėgsta ,su draugais nebaliavoja, linksmas, turintis humoro jausmą, ir pinigus moka uždirbti, netinginys ir puikiai sutariam.
QUOTE(12elija @ 2014 02 11, 14:52)
Tikrai gamina tai labai skaniai vėžiai, labai šeimyniški. Kiek perdėtai jautrūs ir verksmingi.
o sita reikia pabandyt suprast,kad ir jam paciam ner lengva,
o jei dar aplinkiniai patampo,tai is vis...
QUOTE(12elija @ 2014 02 11, 14:52)
labai šeimyniški. Kiek perdėtai jautrūs ir verksmingi.
Čia kaip mano mama... Bet kaip kartais būna sunku bendrauti ypač kai aš tokia nevyniojanti į vatą