[quote=impulss,2008 02 11, 02:11]
Sveiki! As esu veziuke. Tai super zenklas, labai laiminga esu, kad po tokiu zenklu gimiau ir noriu, kad mano vaikutis butu irgi. Turiu daug draugiu veziuku, todel si zenkla esu perpratus.
Papasakosiu apie moteris. Tai zmones, kurie visad pades, supras ir palaikys. Sunkiomis akimirkomis visad palaikys, stengsis prajuokinti. Draugiskos, niekada niekam nesakys ne, nors tai nera geras dalykas. Labai esam isdidzios. Niekada pirmo neuzkalbins, nepamirkses, todel vyrukams teneka pakovoti. Nors veziuke isimylejus iki ausu, ji to neparodys, o jei isdris, tai labai kukliai ir vos pastebimai. Dauguma galvoja, kad veziukes nedrasios, taip nera. Musu isdidumas kisa mums koja. Norim, bet kaip as taip nusizeminsiu, ka pagalvos.
Super drauges, jei Tau pavyko patekti i "savu" sarasa, tai esi labai laimingas zmogus ir salia turi zmogu, kuris del taves padarys viska ir visada. Veziai turi savybe zmones skirstyti i savus ir svetimus. Dauguma mus supanciu buna svetimi, nors bendravimas buna pakankamai siltas. Reikia laiko praslysti pro ta stora kiauta. Bet laikui begant viskas imanoma. Tada prasisklaidzia ziedai, nes is pirmo ispudzio veziukes atrodo nuobodzios, tylios, liudnos, bet kai su zmogumi pabuni dazniau ir daugiau pabendrauji, tada pamatai kita zmogu - linksma, judru, aktyvu, silta, idomu... Mums reikia laiko, todel, gerbiami vyrukai, neskubekit nusivilti ar pabegti, reikia laiko atverti sarvams. O uz sarvu slepiasi karsta, jausminga, jautri ir gera sirdis. Veziuke garantuoju pacios geriausios zmonos-drauges. Del mylimo gali padaryti bet ka. Tai nuolat girianti, lepinanti, mylinti, svelni, aistringa moteris. Labai pasiseks vyrui, kuris pasirys pamatyti, koks grozis slepias po salta, abejinga kauke. Taip mes saugomes nuo skausmo, kuri gali sukelti atstumimas, nes atstumtos mes tampame nebegyvos. Nors veziai jautrus, bet gajus, po nesekmiu greit atsikeliame ir statome nauja ateiti su dviguba energija. Tai stiprus zmones. Tiek moterys, tiek vyrai. Tik turime silpnybe - nuolatinis troskimas pasigrauzti. As save uzgrauziu negyvai, kai ka nors ne taip pasakau, padarau. O kai nueini i pasimatyma ir kaip nors ne taip, kaip planavai, pasielgi, tai zudau is vidaus save. Ir mums reikia meiles. Taip norisi, kad mylimasis nuolat kartotu kaip myli, kokia grazi, bet svarbus ne kiek zodziai, kiek siltas zvilgsnis, stiprus ir netiketas apkabinimas, aistringas bucinys, nors viena rozyte rasta darbe ant stalo. Vertinam demesi, nors minimalu. Megstam sauguma ir per gyvenima ieskome zmogaus su kuriuo jaustumes saugios ir mylimos. Mums reikia tvirto, stipraus (charakterio), patikimo ir vyrisko vyro. Vyro, kuris mums garantuotu tvirta ir paremta giliais jausmais ateiti, veziukes tikrai nepaleis. Tiek draugams, tiek vyrams laukia idomus ir pilnas harmonijos gyvenimas su veziukemis, tik reikia islaukti tos akimirkos, kai mes atsiskleisim. Oh, kiek prirasiau
Gal visa tai subjektyvu, bet man atitinka.
Skaiciau ir viskas man tiko
Esu ir as veziuke
gimusi auksinio drakono metais
Papildyta:
Esu ir as tipine veziuke
darau viska dazniausiai priesingai nei yra prasoma
kol vyras pro kiautus prasimuso turejo praeit daugiau nei metai bet tada jau jis pamate kokia mylinti ir aistringa galiu buti
o ka jau kalbeti apie tai kad savo draugem esu kaip patarimu knyga
jei tik kas nutinka patarimo ir palaikymo laukiama is mane - veziukes
ir siaip daug labai radau panasumu su cia aprasomais veziukiu charakterio bruozais