Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(impulss @ 2008 02 11, 00:11)
Tai seimos zmogus, pastovus, mielas, jautrus, rupestingas, letas, siltas, stipriai mylintis ir pasiaukojantis. Tai gal traukia kitu zenklu atstoves, bet ne mane  smile.gif  (asmeniska)

Taip, tuo ir traukia wub.gif
Atsakyti
Pazinojau toki vyra vezi, ta pacia diena gimusi kaip ir as. Tai buvo ant tiek lengvabutis, visur skubantis ir nespejantis, visiems prisizadantis ir neivykdyantis. Bet su tokia charizma kad daugeliui reiktu pavydeti. Apskirtai jam gyvenime viskas sekasi. Ir ne del to kad jis turi kokiu nors isskirtiniu gabumu, bet butent del sarmo, kuri sliedzia. Visu draugas, energingas. bet seimoje su tokiu tai manau ne kas... schmoll.gif
Vat butent toks mane ir buvo suzavejes ilgam verysad.gif
Atsakyti
Gryna tiesa veziukes!Jei mus myli is visos sirdies,tai ir mes pasirupinsime dar didesne meile savo brangiausiajam! wub.gif
Atsakyti
Mes su vyru abu vėžiukai.....
Gal dar tokių yra?
kaip sekasi kartu?
Atsakyti
kadangi as veziagyvis irgi biggrin.gif tai pastebejau kad man gyvenime kazkaip viskas pasiseka neidejus daug pastangu blush2.gif nezinau kaip kitom,gal irgi taip viskas "is dangaus krenta"?? bigsmile.gif
ir dar vienas pastebejimas,anksciau gal nekreipiau demesio,bet dabar jau neimanoma unsure.gif ..mano gyvenime karts nuo karto atsiranda zmoniu kuriems reikia pagalbos ir jie kreipiasi i mane,ypac moralinio palaikymo unsure.gif ir dziugu matyt kaip jiems padeda mano patarimai ax.gif
o siaip aplamai veziai super thumbup.gif prisitaikantys prie bet kokiu salygu ir aplinkos..
as turiu net kredo savo: ..as galiu but ideliausias draugas-bet tokio prieso kokia as galiu buti-tu niekada neturesi bigsmile.gif
isvertus aiskiau..as sunkiai isvedama is kantrybes,ir aplamai nulis emociju kitu itakai lotuliukas.gif ,bet..jei uzkliudysi kada...nuo zemes nusluosiu nail.gif
bet cia jauciu reikia kazka baisaus man padaryt bigsmile.gif

tai va..liuks tie veziukai drinks_cheers.gif
su skorpais sunkiai sugyvenu box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 24 vasario 2008 - 20:30
kiek skaitinėau, viskas atitinka doh.gif aš tipinė vėžiukė!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bet ir džiaugiuosi tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
as pati esu vezys ir visada maniau kad tai nera labai lengvo charakterio zmones.gal ir negerai taip savikritiskai i save ziureti bet taip yra....kas liecia mano charaktei tai labai megstu viska daryti priesingai:pvz pasako nedaryt ko nors tai specialiai darau...nieko gero is to...bet daznai padeda ir pasiekti tiksla..kai tau nuolatos kartoja kad nieko tau neiseis imi ir irodai kitiems priesingai...tad aisku is kurios puses pazvelgsi....veziai ir as labai nenusileidzia, bando irodyti savo tiesa, nemegsta kitu nuomones priimti, bandau sia charakterio savybe pakeisti ir buti tolerantiskesne...nemegstu kitu kritikos, man labai svarbu aplinkiniu nuomone, skaudina kai jie man nepritaria...veziams taip pat budingas kategoriskumas...gera savybe kad veziai kas liecia darba yra vadovai, megsta vadovaujama darba:mane irgi labai vilioja smile.gif kas dar...megsta vienatva...ir as labai megstu pabuti viena....nors seima man l svarbi...atsiduodu seimai visa siela...tai tiek smile.gif
Atsakyti
[quote=impulss,2008 02 11, 02:11]
Sveiki! As esu veziuke. Tai super zenklas, labai laiminga esu, kad po tokiu zenklu gimiau ir noriu, kad mano vaikutis butu irgi. Turiu daug draugiu veziuku, todel si zenkla esu perpratus. ax.gif

Papasakosiu apie moteris. Tai zmones, kurie visad pades, supras ir palaikys. Sunkiomis akimirkomis visad palaikys, stengsis prajuokinti. Draugiskos, niekada niekam nesakys ne, nors tai nera geras dalykas. Labai esam isdidzios. Niekada pirmo neuzkalbins, nepamirkses, todel vyrukams teneka pakovoti. Nors veziuke isimylejus iki ausu, ji to neparodys, o jei isdris, tai labai kukliai ir vos pastebimai. Dauguma galvoja, kad veziukes nedrasios, taip nera. Musu isdidumas kisa mums koja. Norim, bet kaip as taip nusizeminsiu, ka pagalvos. tongue.gif Super drauges, jei Tau pavyko patekti i "savu" sarasa, tai esi labai laimingas zmogus ir salia turi zmogu, kuris del taves padarys viska ir visada. Veziai turi savybe zmones skirstyti i savus ir svetimus. Dauguma mus supanciu buna svetimi, nors bendravimas buna pakankamai siltas. Reikia laiko praslysti pro ta stora kiauta. Bet laikui begant viskas imanoma. Tada prasisklaidzia ziedai, nes is pirmo ispudzio veziukes atrodo nuobodzios, tylios, liudnos, bet kai su zmogumi pabuni dazniau ir daugiau pabendrauji, tada pamatai kita zmogu - linksma, judru, aktyvu, silta, idomu... Mums reikia laiko, todel, gerbiami vyrukai, neskubekit nusivilti ar pabegti, reikia laiko atverti sarvams. O uz sarvu slepiasi karsta, jausminga, jautri ir gera sirdis. Veziuke garantuoju pacios geriausios zmonos-drauges. Del mylimo gali padaryti bet ka. Tai nuolat girianti, lepinanti, mylinti, svelni, aistringa moteris. Labai pasiseks vyrui, kuris pasirys pamatyti, koks grozis slepias po salta, abejinga kauke. Taip mes saugomes nuo skausmo, kuri gali sukelti atstumimas, nes atstumtos mes tampame nebegyvos. Nors veziai jautrus, bet gajus, po nesekmiu greit atsikeliame ir statome nauja ateiti su dviguba energija. Tai stiprus zmones. Tiek moterys, tiek vyrai. Tik turime silpnybe - nuolatinis troskimas pasigrauzti. As save uzgrauziu negyvai, kai ka nors ne taip pasakau, padarau. O kai nueini i pasimatyma ir kaip nors ne taip, kaip planavai, pasielgi, tai zudau is vidaus save. Ir mums reikia meiles. Taip norisi, kad mylimasis nuolat kartotu kaip myli, kokia grazi, bet svarbus ne kiek zodziai, kiek siltas zvilgsnis, stiprus ir netiketas apkabinimas, aistringas bucinys, nors viena rozyte rasta darbe ant stalo. Vertinam demesi, nors minimalu. Megstam sauguma ir per gyvenima ieskome zmogaus su kuriuo jaustumes saugios ir mylimos. Mums reikia tvirto, stipraus (charakterio), patikimo ir vyrisko vyro. Vyro, kuris mums garantuotu tvirta ir paremta giliais jausmais ateiti, veziukes tikrai nepaleis. Tiek draugams, tiek vyrams laukia idomus ir pilnas harmonijos gyvenimas su veziukemis, tik reikia islaukti tos akimirkos, kai mes atsiskleisim. Oh, kiek prirasiau biggrin.gif Gal visa tai subjektyvu, bet man atitinka.

Skaiciau ir viskas man tiko wub.gif Esu ir as veziuke cool.gif gimusi auksinio drakono metais thumbup.gif
Papildyta:
Esu ir as tipine veziuke thumbup.gif darau viska dazniausiai priesingai nei yra prasoma rolleyes.gif kol vyras pro kiautus prasimuso turejo praeit daugiau nei metai bet tada jau jis pamate kokia mylinti ir aistringa galiu buti blush2.gif lotuliukas.gif o ka jau kalbeti apie tai kad savo draugem esu kaip patarimu knyga smile.gif jei tik kas nutinka patarimo ir palaikymo laukiama is mane - veziukes doh.gif ir siaip daug labai radau panasumu su cia aprasomais veziukiu charakterio bruozais drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 02 24, 21:06)
Mes su vyru abu vėžiukai.....
Gal dar tokių yra?

Ir aš su savo diedu- vėžiai.
Atsakyti
Impulss : Papasakosiu apie moteris. Tai zmones, kurie ......

Aš pat pat vėžiukė ir tas aprašymas - tiesiog nuoga teisybė .. ax.gif

Prie visos tos "puokštės" išvardintų savybių, galiu pridėti dar vieną - esu be galo impulsyvi : kai užsidegu ką nors padaryti - galiu kalnus nuversti, o kai jau perdegu - tai doh.gif galiu padėti į šalį ir labai ilgam pamiršti ....
Atsakyti
As nelaai supratau,cia daugiau apie vyrus ar moteris snekama, nes siaip kiek zinoma tu paciu horoskopu bet kitu lyciu zmone syra visiskai skirtingi.
Turiu draugu, kuriu horoskopas tas pats,bet zmones kaip zeme ir dangus..

QUOTE(tosius @ 2008 01 02, 00:19)
1. pavydus nerealiai, niekam neleidzia prisiliest, net mamai su sese pavydi musu artimo bendravimo (jis man turi buti pasaulio centras) doh.gif

2. labai netvarkingas

3. visada turi buti teisus, sunkiai pripazysta suklydes.

4. Nors myli ir mane, ir sunu draugai vis dar labai svarbus doh.gif 

5. Labai jautrus pastabom apie isvaizda.

6. Didziausias minusas, kad nerealus tinginys

Va paemiau bet koki posta (kituose aip pat daug priezingybiu mano vyrui-veziui.

1. pavydus buvo tik pradzioje, dabar tikrai nera toks, galiu trankytis klubuose iki ryto, galiu vaziuot viena atostogauti, galiu vaziuot pas drauges nakvoti.. nu zodz.. tikrai tikrai nera pavydumo!!!

2. TIKRAI TVARKINGAS. Jis tikrai daugiau tvarkingas nei as (as vandene). tikrai negules apsivertes.

3. Niekada neturi buti teisus,beveik visada nusileidzia, net jei i is tikruju zino kad jsi yra teisus, ir pvz tas pokalbis prasideda per koki baliu su kokiu draugu, jis greit tai pradeda praleisti pro ausis ir man poto pasako - nu kam gincytis jei as tai zinau.. be jei jis suprato kad yra ne teisus, jis ta ir pasako, jam tai tikrai nera sunku.

4. draugai tikrai nera labai jau tokie svarbus... nu tikrai to nepastebejau... kartais siulau su chebra vaziuot vienam pasedet kur, bet jis nori kad ir as vaziuociau kartu... jei buna ka usistare su draugais, o as pvz pasakyciau,zinai,snd noreciau apsipirkti , vaziuojam kartu,vaziuos tkrai su manim.

5. tikrai nejautrus... nu pasako su sypsena kazka,glva nuleidzia ir liezuvi parodo lotuliukas.gif tikrai nera jautrus.

6. vajei, kokia neteisybe biggrin.gif tikrai nera tinginys.. jis gali visur vaziuoti, bet kur ir bet kada... manes neistempsi pasivaiksciot pvz ziema, ar siaip kazkur, o jis visur visada.. gulet lovoj jam nepatinka.. kai nuvaziuojam pas tevus mano, tai su tevu kiauras dienas kieme kazka dirba,ir namie daug darbu padaro (kitu draugiu vaikinai tikrai tiek daug nepadeda).. ir siaip namie nera tinginys...

Zodziu, nesamone, zmones visi skirtingi... ir skaitau as cia postus, nu tikrai ne apie maniski rasot lotuliukas.gif
Sekmes su veziukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 04 17, 12:11)
Zodziu, nesamone, zmones visi skirtingi... ir skaitau as cia postus, nu tikrai ne apie maniski rasot  lotuliukas.gif
Sekmes su veziukas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš galvojau, kad man vienai čia kažkoks netoks pasitaikė.
Atsakyti