Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

Mes kartu su vyru esam veziukai smile.gif Laaabai retai kada pasibaram, iniciatore visada as (PMS daro savo) Visalaika randam kompromisa, gyvenam tvarkinga, bet jei vienas kuris nusprendzia namu ruosoje pasidaryti laisvadieni tai ir pasidarom tada biggrin.gif Zodziu susiderinom mudu puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2012 10 07, 22:40)
Mes kartu su vyru esam veziukai smile.gif Laaabai retai kada pasibaram, iniciatore visada as (PMS daro savo) Visalaika randam kompromisa, gyvenam tvarkinga, bet jei vienas kuris nusprendzia namu ruosoje pasidaryti laisvadieni tai ir pasidarom tada biggrin.gif Zodziu susiderinom mudu puikiai smile.gif

Geras. Aš ir labai gerai sutariu su sena susirašinėjimo drauge. Abu esame vėžiai. Kai jinai parašo, atrodo, kad jinai prieš laiško rašymą būtų skaičiusi mano mintis. Ir abu labai panašiai išgyvename situacijas. Abiems svyruoja nuotaika palei mėnulį. Abu gali artimiausiems žmonėms atiduoti visa save, o naujiems sutiktiems žmonėms atrodo, kad esi šaltas, racionalus, abejingas žmogus.

O vat mano buvusi eks yra Avinas. O Dievulėli brangus mano... Aš labai puikiai įsivaizduoju sėkmingus santykius tarp Avino vyro ir Vėžio moters. Nesu Teta Daniute ar kaip jinai, bet manau, kad tokie santykiai labiausiai atitiktų standartinius vyro ir moters vaidmenis šeimose. Vyras Avinas smarkus, stiprus, veržlus, lyderis, o moteris Vėžiukė puikiai tiktų kurti namų jaukumą. (Nepradėkit tik su moterimis tarnaitėmis smile.gif ) O manoji Avinukas buvo labai atvira pasauliui. Mokėjo bendrauti su žmonėmis, nieko nebijojo. Viskas jai ėjosi iš šono pažiūrėjus labai lengvai. Labai emocinga, karšto charakterio, sakydavo man viską ką galvodavo. Sakydavo ir tai ką geriau būtų nutylėti, o aš, žinoma, jautriausias pasaulio gyvūnas per daug imdavau jos tiesas į širdį. Jai buvau per lėtas, nerangus gyvis. Pavargo avinėlis stumti vėžį ir išėjo į aukštesnius kalnus smile.gif
Atsakyti
sveiki,
esu veziuke ir manes stumti nereikia ir energijos tiek turiu, kad jau nsuibodo man savo avina traukti uz ragu, kuris uzsispyres mato tik save kas jam negerai.....ir dar man pasaek, kad mano maistas gaminamas neskanus.- sakes, va cia tai nebezinojau ka atsakyti.....
ar veziukai moka gaminti? ar patinka veziukems gaminti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2012 10 23, 10:43)

kiek pati pazistu veziuku (pati irgi esu znypliuke) -visi labai geri kulinarai,o jei ir kazko nemoka-tai ismokt nulis pastangu drinks_cheers.gif

gaminti megstu,ir sekasi,bet tik tada kai esu nuotaikoj biggrin.gif jei ne-tada prie puodu geriau nelyst,nes viskas is ranku krenta ir maistas neskanus gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2012 10 23, 10:43)

moku ir patinka gaminti 4u.gif
Atsakyti
Gaminti labai patinka, tiesiog relaksuoju virtuvėje smile.gif
Atsakyti
sveikos jungiuosi prie jusu.mano vyras veziukas ,mes 10 metu kartu thumbup.gif ,as dvinys na veziukai tikrai seimos zmones bet laaaabai jau megsta viskas ,kaip tas vezys,daryti pries,arba atbulai ,na mane tiesiog sitas bruozas baigia pribaigti.na bet as pasiekiu savo taip kai man to reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligitukas: 19 lapkričio 2012 - 14:13
Sveikos, kokie vyrai veziai buna santykiu pradzioje? Ar drasus, ar patys imasi iniciatyvos, ar laukia demesio is merginos puses?
Atsakyti
Sveika, MB veziukas, tai drasus buvo draugystes pradzioj, pats imdavos iniciatyvos, daug demesio skyre, buvo svelnus, turintis gera humoro jausma, siaip ir as veziuke, tai mes puikiai tikom ir lig siol tinkam viens kitam.
Atsakyti
na veziukas yra draugystes pradzioj rodantis demesi juodai ,ir paslaugumas yra bet persipynes svelnumas su siek tiek siurkstumo bigsmile.gif ,bent jau maniskis ax.gif
Atsakyti
Aisku, na tai tikriausiai man nieko nesigaus. Nes as pati emiausi iniciatyvos susipazinti, kelis kartus pab schmoll.gif endravom, taip pat mano iniciatyva, ir tiek. Is jo puses jokiu pastangu. schmoll.gif
Atsakyti
Nemėgstu gaminti wink.gif Na, bet aš daug kuo "netipiškas" vėžys cool.gif
Atsakyti