Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(bJorky @ 2012 01 26, 00:07)
Vakaru zodiakai
Kiekviena zodiaka atsidarius pacioje apacioje raso, tai ko prasote smile.gif .

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2012 01 25, 22:52)
gatu,kaip jus taikliai paraset apie vezytes ....  wub.gif sutinku ir pasirasau po kiekvienu sakiniu! tikrai jautriausias zenklas turbut...tikrai kaip veidrodis atspindi visus vaikysteje isgyventus liudesius ir nusiminimus ir su tuo gyvena, o kad ja kur ta gera atminti... biggrin.gif
... jei myli-tai visu kunu ir siela, jei nekencia,tai visa savo esybe...,jei draugauja- istikimiausias kaip suo. cool.gif

kaip del tvarkos namuose,ar ji tokia pat spontaniska ir nepastovi  kaip nuotaikos ?  blush2.gif

na taip, atmintį kartais norėtųsi išjungti biggrin.gif nežinau, kaip kitoms, bet man tai yra taip, kad didžiausią stimulą tvarkytis, gaminti ir kt puoselėti namus jaučiu tuomet, kai yra dėl ko (dėl kitų žmonių), tada ir skaniau, ir gražiau , ir švariau . o vienatvėj ir grikiai skanu, ir apsiverst kartais galima blush2.gif bet kokiu atveju tvarka kažkokia turi būti visada...
ir perklausiu klausimus, kurių gal niekas nepastebėjo ax.gif mamytės, kurios yra vėžytės, ar vyras dėmesiu nesiskundė, kai gimė vaikai? kaip jums sekasi su vaikais, kurie jau paauga ar suauga, ar neskausminga atsiskirti nuo jų? o jiems nesunku iš jūsų šeimos namų patekti i atvirą pasaulį, kur jie nebėra visatos centras? ačiū iš anksto už ats
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mulate* @ 2012 01 25, 22:52)
gatu,kaip jus taikliai paraset apie vezytes ....  wub.gif sutinku ir pasirasau po kiekvienu sakiniu! tikrai jautriausias zenklas turbut...tikrai kaip veidrodis atspindi visus vaikysteje isgyventus liudesius ir nusiminimus ir su tuo gyvena, o kad ja kur ta gera atminti... biggrin.gif
... jei myli-tai visu kunu ir siela, jei nekencia,tai visa savo esybe...,jei draugauja- istikimiausias kaip suo. cool.gif

kaip del tvarkos namuose,ar ji tokia pat spontaniska ir nepastovi  kaip nuotaikos ?  blush2.gif

na taip, atmintį kartais norėtųsi išjungti biggrin.gif nežinau, kaip kitoms, bet man tai yra taip, kad didžiausią stimulą tvarkytis, gaminti ir kt puoselėti namus jaučiu tuomet, kai yra dėl ko (dėl kitų žmonių), tada ir skaniau, ir gražiau , ir švariau . o vienatvėj ir grikiai skanu, ir apsiverst kartais galima blush2.gif bet kokiu atveju tvarka kažkokia turi būti visada...

lithuania.gif ir perklausiu klausimus, kurių gal niekas nepastebėjo ax.gif mamytės, kurios yra vėžytės, ar vyras dėmesiu nesiskundė, kai gimė vaikai? kaip jums sekasi su vaikais, kurie jau paauga ar suauga, ar neskausminga atsiskirti nuo jų? o jiems nesunku iš jūsų šeimos namų patekti i atvirą pasaulį, kur jie nebėra visatos centras?
ačiū iš anksto už ats 4u.gif
Papildyta:
ką aš čia pridirbau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 26 sausio 2012 - 11:07
QUOTE(gatu @ 2012 01 26, 11:11)
na taip, atmintį kartais norėtųsi išjungti  biggrin.gif nežinau, kaip kitoms, bet man tai yra taip, kad didžiausią stimulą tvarkytis, gaminti ir kt puoselėti namus jaučiu tuomet, kai yra dėl ko (dėl kitų žmonių), tada ir skaniau, ir gražiau , ir švariau . o vienatvėj ir grikiai skanu, ir apsiverst kartais galima blush2.gif bet kokiu atveju tvarka kažkokia turi būti visada...
ir perklausiu klausimus, kurių gal niekas nepastebėjo ax.gif mamytės, kurios yra vėžytės, ar vyras dėmesiu nesiskundė, kai gimė vaikai? kaip jums sekasi su vaikais, kurie jau paauga ar suauga, ar neskausminga atsiskirti nuo jų? o jiems nesunku iš jūsų šeimos namų patekti i atvirą pasaulį, kur jie nebėra visatos centras? ačiū iš anksto už ats

man irgi taip yra, kad del kitu maloniau ir gaminti ir tvarkytis ir kurti kazka.
Gimus vaikui, MB nesiskunde demesio trukumu, nes nebuvo kada ta demesi dalint ir juolab noret gaut, abu buvom susikoncentrave i kudiki lotuliukas.gif O paaugus vaikui, savaime viskas susideliojo kazkaip. Del to atsiskyrimo ,kai vaikas paaugs...As apie tai kartais susimastau. Labai bijau, zinau,kad bus sunku ziauriai, bet kita vertus gal cia labiau prikluaso kaip save moraliskai paruosi tam reikalui, taip sakant ,jei is anksto dirbti su savim ir priimti tai kaip naturali dalyka, tai gal nebus taip skaudu ir sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2012 01 26, 12:41)
man irgi taip yra, kad del kitu maloniau ir gaminti ir tvarkytis ir kurti kazka.
Gimus vaikui, MB nesiskunde demesio trukumu, nes nebuvo kada ta demesi dalint ir juolab noret gaut, abu buvom susikoncentrave i kudiki  lotuliukas.gif O paaugus vaikui, savaime viskas susideliojo kazkaip. Del to atsiskyrimo ,kai vaikas paaugs...As apie tai kartais susimastau. Labai bijau, zinau,kad bus sunku ziauriai, bet kita vertus gal cia labiau prikluaso kaip save moraliskai paruosi tam reikalui, taip sakant ,jei is anksto dirbti su savim ir priimti tai kaip naturali dalyka, tai gal nebus taip skaudu ir sunku  blush2.gif

na, taip, viskam kas svarbu, man irgi norisi paruošti save iš anksto.
turbūt vienas vaikas - tai dar sunkiau, nes kai po vieną suauga, tai lyg ir palaipsniui įvyksta.. g.gif
o moteriško smalsumo veidinas klausimas : ar jums vieno mulačiuko užtenka rūpinimosi poreikiui patenkinti? juk kur neskaitai, tai vis kas nors tokio: vėžiai užprogramuoti nemažai šeimai... o kaip iš tikro ?
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 01 27, 13:58)
na, taip, viskam kas svarbu, man irgi norisi paruošti save iš anksto.
turbūt vienas vaikas - tai dar sunkiau, nes kai po vieną suauga, tai lyg ir palaipsniui įvyksta..  g.gif
o moteriško smalsumo veidinas klausimas : ar jums vieno mulačiuko užtenka rūpinimosi poreikiui patenkinti? juk kur neskaitai, tai vis kas nors tokio: vėžiai užprogramuoti nemažai šeimai... o kaip iš tikro ?
4u.gif  4u.gif

keista, bet apie didele seima isvis negalvoju, o vaikai tai man didziuasias ispareigojimas, kazkaip kaip tik norisi buti spontaniskai, nepriklausomai i rkas svarbiausia GYVENTI NE PAGAL RUTINA, ne pagal kazkoki grafika, manau tureciau buti menininke, bohemos atstove, nes kaip tik nesinori niekuom rupintis doh.gif gal as nenormali veziuke? doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 02 02, 22:11)
keista, bet apie didele seima isvis negalvoju, o vaikai tai man didziuasias ispareigojimas, kazkaip kaip tik norisi buti spontaniskai, nepriklausomai i rkas svarbiausia GYVENTI NE PAGAL RUTINA, ne pagal kazkoki grafika, manau tureciau buti menininke, bohemos atstove, nes kaip tik nesinori niekuom rupintis doh.gif  gal as nenormali veziuke? doh.gif  ax.gif

Tada ir aš nenormali, nes galvoju taip pat drinks_cheers.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Kazkaip keista skaityti, kad veziukai seimos zmones g.gif Va MB irgi veziukas, naminis toks, nemegsta visokiu baliu, niekur nesivalkioja, smagu jam but su manim, kartais su draugais. Bet va kalbejomes apie vaikucius, tai issigando nesvietiskai blink.gif Mekena, kad nenori tokiu dideliu ysipareigojimu ir t.t., o jam jau 34 m. doh.gif Is esmes ne kazkas juk ir keistusi, nes ir dabar nelaksto niekur, ramiai laika leidziam, daug namie bunam g.gif
Atsakyti
mmm, daug isvardintu savybiu ir man tinka smile.gif tik tikrai neesu rami, o ir komunikabili be galo...man svarbiau pakalbeti nei pavalgyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 11, 15:00)
Kazkaip keista skaityti, kad veziukai seimos zmones g.gif Va MB irgi veziukas, naminis toks, nemegsta visokiu baliu, niekur nesivalkioja, smagu jam but su manim, kartais su draugais. Bet va kalbejomes apie vaikucius, tai issigando nesvietiskai blink.gif Mekena, kad nenori tokiu dideliu ysipareigojimu ir t.t., o jam jau 34 m.  doh.gif Is esmes ne kazkas juk ir keistusi, nes ir dabar nelaksto niekur, ramiai laika leidziam, daug namie bunam g.gif

na as ir kazkodel seimos kaip velnias kryziaus baidaus, visai ne veziska... lotuliukas.gif bet gal cia kiti faktoriai veikia...labai atsakingai ziurime i seimos sukurima, todel norime gal but tikri, kad jau butent tas zmogus, su kuriuo noresis nugyventi iki gyvenimo pabaigos smile.gif
Atsakyti
ultra24, dėl kalbumo tai geras smile.gif Aš nemėgstu daug kalbėti, tik tai ką reikia kaip sakoma - esmę biggrin.gif Na ir daug kalbančių žmonių labai labai vengiu, nes žiauriai išvargina su tarškėjimais savo, tiesiog organiškai nerpešu plepių... blush2.gif

O šeima, vaikai man Nr. 1, nieko nėra svarbiau už juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 12 vasario 2012 - 09:23
QUOTE(ultra24 @ 2012 02 12, 02:39)
na as ir kazkodel seimos kaip velnias kryziaus baidaus, visai ne veziska... lotuliukas.gif bet gal cia kiti faktoriai veikia...labai atsakingai ziurime i seimos sukurima, todel norime gal but tikri, kad jau butent tas zmogus, su kuriuo noresis nugyventi iki gyvenimo pabaigos smile.gif

Kai gyvent 6 metus kartu tai tinka, o santuokai ir ne biggrin.gif Manau veziukai yra gana egoistiski zmones - bus su kazkuo ir apie ateity net nesvajos, bet nepaleis nuo pasones irgi, kol savosios nesutiko biggrin.gif Va tau ir "tu mano gyvenimo meile" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 03 06, 20:08)
Kai gyvent 6 metus kartu tai tinka, o santuokai ir ne biggrin.gif Manau veziukai yra gana egoistiski zmones - bus su kazkuo ir apie ateity net nesvajos, bet nepaleis nuo pasones irgi, kol savosios nesutiko biggrin.gif Va tau ir "tu mano gyvenimo meile" doh.gif

mastau.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 12, 10:20)
ultra24, dėl kalbumo tai geras smile.gif Aš nemėgstu daug kalbėti, tik tai ką reikia kaip sakoma - esmę  biggrin.gif Na ir daug kalbančių žmonių labai labai vengiu, nes žiauriai išvargina su tarškėjimais savo, tiesiog organiškai nerpešu plepių... blush2.gif

O šeima, vaikai man Nr. 1, nieko nėra svarbiau už juos.

drinks_cheers.gif Vezys seimyniskiausias zenklas,kaip ir zuvys.
Atsakyti