Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(superpiene @ 2011 11 24, 20:05)
Labas,vakaras,ir as prisijungiu prie veziuku.Skaitant apie kitas veziukes,beveik viskas atrodo aprasyta apie mane.Ech,geri gi tie zmones veziukai.Tik kazkaip neaptikau apie veziuku virskinimo sistema.Mano sutrikus sistema visa gyvenima,turiu atsisakyti daug ko,bet be saldumynu ne dienos.Idomu,ka jus megstate,beko neisivaizduojate savo dienos?O ko tiesiog gali visai nebuti?

Saldumynams tai nejaučiu ribų... blush2.gif Bet riboju kiek įstengiu, nes linkusi pilnėti esu...
O kas liečia virškinimą, tai manau viskas dėl to, kad jautri nervų sistema, nes būtent viškinimas pirmiausiai ir reaguoja į visokius trugdžius smile.gif
Man vaikystėjė, paauglystėje buvo bėdų su skrandžiu, garstritai dažni, bet dabar tfu tfu tfu apsitvarkė, nors jautrumas padidėjo tai tikrai, palyginus su ankstesniais laikais... Apsiverkti dėl niekalų tikrai nėra sunku man... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras vėžiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(superpiene @ 2011 11 24, 21:05)
Labas,vakaras,ir as prisijungiu prie veziuku.Skaitant apie kitas veziukes,beveik viskas atrodo aprasyta apie mane.Ech,geri gi tie zmones veziukai.Tik kazkaip neaptikau apie veziuku virskinimo sistema.Mano sutrikus sistema visa gyvenima,turiu atsisakyti daug ko,bet be saldumynu ne dienos.Idomu,ka jus megstate,beko neisivaizduojate savo dienos?O ko tiesiog gali visai nebuti?

geriau nebutu mesos, bet butu saldumynu lotuliukas.gif o su virskinimu ir pas mane yra problemu- labai pucia pilva, beria nuo maisto, esu alergiska kai kuriems produktams, zodziu nieko gero ten pas mane pilvelyje nera smile.gif
Atsakyti
Veziuke ir as wub.gif tikrai geriau saldu, nei mesiska lotuliukas.gif o siaip atbula nesijauciu, bet tyliai pasidarau kaip man geriau hihihi.gif
Atsakyti
sveiki veziukai 4u.gif
o su kuo jus labiausiai sutariat is kitu zenklu? tiek meiles, tiek draugystes, tiek darbo fronte? o gal yra tokiu, kurie zavi, bet artimo rysio neisivaizduojat? o su kuriais iskart kraujas uzverda is pasipriesinimo?
Atsakyti
man pvz neimanoma sutarti artimai su avinu vyru, arba dvyniu vyru, pirmas per daug kritiskas despotas man, o kitas - palaidas itariu. o stai moterys avinai ir dvyniai - liuks, dvyniai ypac kazkaip nuo vaikystes buvo salia.
patinka zemes zenklai, jauciu su amzium geriau su jais sutarsiu, ypac moterimis, nes vyrai oziaragiai , jauciai, mergeliai gal truputi per mazai aistringi zmones (bent isorej)... stai skorpijonai ir skorpijones vieninteliai sukelia kazkoki antgamtiska atpazinimo ir artimumo jausma. sauliai gal kiek per daug nejautrus ten, kur veziukams labai reikia... liutai faini, nors ir skirtumas didelis. vandenio, svarstykliu moterys labai zavi mane savo laisve, lengvumu, bet kartais neuzciuopiu kazko man labai svarbaus juose, tikrumo kazkokio, saugumo,nors nesakau kad tai minusas. uaztat su jomis kaip oro gryno doze galima gauti.. o siaip man patinka visu skirtumai ir tai, kas sukelia atmetimo reakcija, juk daznai susije su savo kompleksais, tad nors ir gerai turet gimininga siela salia, bet suprasti reikia stengtis ir kitokius
o kaip jums atrodo? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 20 sausio 2012 - 22:13
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 03, 23:06)
geriau nebutu mesos, bet butu saldumynu  lotuliukas.gif 

aš ir vėžiukas,bet be mėsos nei dienos schmoll.gif
Atsakyti
ooooooi daug tiesos jus cia priraset biggrin.gif 4u.gif
as vezyte - tigryte ax.gif
dar prie visko prideciau, kad jei kas nors paklaustu, kokius klausimus dazniausiai uzduoda nepazistami ar mazai pazistami, kuriuos per visa gyvenima girdejau, tai butu neabejotinai :
first.gif "ko tokia liudna?"
second.gif "ko tokia pikta?"
third.gif "ko tokia pasikelus?"
doh.gif doh.gif doh.gif o paskui zmones nori kad tu su jais butum draugiskas, kai jie is pirmo zvilgsnio saudo pro sali ir nemato su kuo kalba. bet uztat per ilga laika net ir skirtingiausias priesingiausias zmogus visgi gali tapti brangus kaip kiti laiko patikrinti draugai. patinka moteriska kompanija, seseryste. jei nuotaika, ypac del sirdies reikalu gera, tai ir namai tvarkingi ir aplinkiniai laimingi, demesiu, rupestinga siluma apdalinti, ir pati pavalgius, jei ne, tai ir maistas neskanus, ir reikia versti save neskriausti saves per daug, nes ka jau ka, bet tai veziai moka per gerai. gerbiu ir uzjauciu tevus, auginancius veziukus, nes jie - jautriausi vaikai, jau turbut nuo kudikystes sugeriantys visa, kas aplink juos vyksta, ir kaip veidrodziai po to visa tai kas juos dare laimingus ir kas skaudino ar suzeide atsinesantys i savarankiska gyvenima. mat veziai tapatindami save su liudesiu, kuri isgyveno, gali nebetiket zmonem ir groziu realybeje ir susikurti fantaziju pasauly, kur ju nieks nepasieks. bet beda ta, kad tai netikras gyvenimas, o toks veziukas teprimena vaika. tik susitaikes su visais savo kompleksais ir nuoskaudom, tik pamiles save toki koks yra ir pasauli matydamas grazu, vezys gali igyti pasitikejima, kuris viska padaro imanoma. vezys daug ka sugeba dirbti, jei ne viska, todel manau, jam sunku buna pasirinkti profesija. dar galiu i grietine ar majoneza ideti maistu istepta sakute ir nusidazo viduj, arba grietine pilt is indelio ir lieka ant indelio krasto arba nuteka per sona, ir mb burba po to lotuliukas.gif lotuliukas.gif kartais reikia versti save lyginti pusiausvyra tarp to, kiek galvoju ir isijauciu i kitu gyvenimus, problemas ir dziaugsmus, ir to, kiek tureciau galvoti apie save ir savo poreikius. drauges - nuo mokyklos ir studiju suolo. flirtas - prasom aukstoj klasej, bet ne tai svarbiausia. svarbiausia yra surasti realybej kiek imanoma tikslesni atitikmeni tai romantinei fantazijai, atsinestai is vaikystes ir paauglystes zaidimu apie princeses ir princus, namus ir kt. tada, manau, vezyte suzydi visom spalvom ir gali tobulai daryti tai, kas irasyta jos prigimty - r u p i n t i s t a v i m i..

ai, tiesa, o mamytes, kurios yra vezytes, ar nepasidalintumet kaip jums sekasi su vaikais, kurie jau paauge ar suauge, ar neskausminga atsiristi nuo ju? o jiems nesunku patekti i pasauli, kur jie nebera visatos centras? o vyras demesiu nesiskunde, kai gime vaikai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vėžiai tarp kitų Zodiako ženklų užima 10-ą vietą ir sudaro 7,8 proc. visų žmonių. Pagal profesijas pasiskirsto taip: ekonomis¬tai - 14,1 proc. visų tos profesijos žmonių, filosofai - 12,2 proc., fotografai - 10,3 proc, geologai ir geografai - 14,3 proc, kompozitoriai - 9,6 proc, medikai - 9,8 proc, muzikantai - 12,2 proc, paranormalūs žmonės - 17,5 proc, Lietuvos Respublikos Seimo nariai - 6,4 proc, valstybės veikėjai - 8,3 proc.
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 25, 00:14)
Vėžiai tarp kitų Zodiako ženklų užima 10-ą vietą ir sudaro 7,8 proc. visų žmonių. Pagal profesijas pasiskirsto taip: ekonomis¬tai - 14,1 proc. visų tos profesijos žmonių, filosofai - 12,2 proc., fotografai - 10,3 proc, geologai ir geografai - 14,3 proc, kompozitoriai - 9,6 proc, medikai - 9,8 proc, muzikantai - 12,2 proc, paranormalūs žmonės - 17,5 proc, Lietuvos Respublikos Seimo nariai - 6,4 proc, valstybės veikėjai - 8,3 proc.

Kur radote tai? Įdomu būtų pasiskaityti ir apie kitus ženklus... smile.gif
Atsakyti
gatu,kaip jus taikliai paraset apie vezytes .... wub.gif sutinku ir pasirasau po kiekvienu sakiniu! tikrai jautriausias zenklas turbut...tikrai kaip veidrodis atspindi visus vaikysteje isgyventus liudesius ir nusiminimus ir su tuo gyvena, o kad ja kur ta gera atminti... biggrin.gif
... jei myli-tai visu kunu ir siela, jei nekencia,tai visa savo esybe...,jei draugauja- istikimiausias kaip suo. cool.gif

kaip del tvarkos namuose,ar ji tokia pat spontaniska ir nepastovi kaip nuotaikos ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 01 25, 00:49)
Kur radote tai? Įdomu būtų pasiskaityti ir apie kitus ženklus... smile.gif

Vakaru zodiakai
Kiekviena zodiaka atsidarius pacioje apacioje raso, tai ko prasote smile.gif .

Atsakyti