Aš vėžys, na ką galiu pasakyti - keisti mes žmonės
Dauguma čia aprašymų puikiai atitinka, matyt esu tipiškas vėžys. Mėgstu krapštytis, gal todėl patinka visokie tokie kruopštumo reikalaujantys darbai - visokie rankdarbiai, galvosūkiai, ar kitur kur reikia rasti "kabliuką". Ir su namų ruoša tas pats - sunku prisiversti tvarkytis, bet kai jau pradedu, tai vos ne generalinė tvarka gaunasi. Užtai vyras pyksta, nes aš galiu vieną kambarį tvarkyti visą dieną
Įsižeidžiu lengvai, bet kartais to iškart neparodau - įžeidimą galiu atsiminti ir po kelių metų jei reikės
Teisybė, kad pas mus - viskas "po kiautu", ir ten sunku kitam prasiskverbti
Tiesa, jei pratrūkstu, tai reikia išsiaiškinti tada viską, kas susikaupę, garsiai ir emocingai
Svarbi kitų nuomonė, labai nepatinka "būti nemėgiamai"
Labiau patinka, kai organizuoja vyras, kartais pasakau "norėčiau šiandien nuveikti tą ar aną", ir laukiu, kol toliau viską suorganizuos MB
Teisybė apie pinigus - kai jų yra, tai nėra saiko, bet kai trūksta, tada pradedi taupyti ir kaupti
Bet šiaip esu labai geras, ramus, draugiškas žmogus, laaabai myliu šeimą ir namus, viską stengiuosi padaryti iki galo, visais rūpintis, būnu draugėm "petys išsiverkti", tik pati verkiu tik į pagalvę