Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(Negaga @ 2011 08 07, 12:29)
  Bet šiaip esu labai geras, ramus, draugiškas žmogus, laaabai myliu šeimą ir namus, viską stengiuosi padaryti iki galo, visais rūpintis, būnu draugėm "petys išsiverkti", tik pati verkiu tik į pagalvę  blush2.gif

vat ir man tas pats...pati verkiu tik į pagalvę doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte.J @ 2011 07 28, 18:32)
Na paskaiciau komentarus apie vezius ir galiu pasakyti,kad tikrai ne visi bruozai atitinka. Tik tai,kad svarbiausia- namai, seima,mylimi zmones. O siaip esu drasi, turiu humoro jausma, kokete, labai draugiska, tik greit isizeidziu- tai laikau minusu.. Stengiuosi konfliktuose ieskoti kompromisu, esu pavydi. Labai svarbu jaustis geidziamai, todel visada norisi buti prisiziurejusiai, zaviai moteriai smile.gif . Turiu labai daug kantrybes , stiprus atsakomybes jausmas, todel papriestarausiu del islaidavimo- pinigus stengiuosi leisti protingai smile.gif

Kopija as biggrin.gif
Atsakyti
as esu vezys ir man kilo toks klausimas... man daznai daug kas sako kad prisigalvoju to ko nereikia, jei iskilo maza problemyte, as ja galiu analizuoti iki nukritimo ir paversti ja i didziausia katastrofa, nuo ko kencia mano nuotaikos, bendravimas su kitais ir t.t. kartais girdziu, jog netureciau visko taip giliai imti i sirdi ir analizuoti... ar cia visoms veziukems tas pats budinga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 09 13, 12:44)
as esu vezys ir man kilo toks klausimas... man daznai daug kas sako kad prisigalvoju to ko nereikia, jei iskilo maza problemyte, as ja galiu analizuoti iki nukritimo ir paversti ja i didziausia katastrofa, nuo ko kencia mano nuotaikos, bendravimas su kitais ir t.t. kartais girdziu, jog netureciau visko taip giliai imti i sirdi ir analizuoti... ar cia visoms veziukems tas pats budinga? smile.gif

Nepaslaptis,kad ir man taip doh.gif deja save griauziu daugiau,negu zengiu pirmus ryzto zingsnius verysad.gif taciau turiu gera partneri, pagal zodiaka Skorpiona wub.gif tai jis visada mane isklauso ir pataria, megsta net pats jungtis ir padeti prie situacijos drinks_cheers.gif begalo ji uz tai myliu wub.gif
Atsakyti
Aš ir vėžys, ir viska analizuoju, esu smulkmeniška. Į kiekvieną žodį ar poelgi reaguoju ,dėl to pas mane santykiuose niekada nebuvo smurto ar įžeidinėjimų. Esu gan jautri, noriu tobulybės gyvenime,santykiuose, karjeroj, šeimoj , materialine gerovė labai svarbi. Realiai nenoriu vidutinybės ,manęs tai visiškai netenkina ir dėl to dažnai jaučiuosi nelaiminga . Į nesėkme reaguoju labai jautriai. Esu reikli sau ir kitiems.Nemėgstu pažadų, nepatinka atidėti darbų ,viskas turi būti čia ir dabar ,jokių rytoj ar poryt . Esu labai atvira, dažnai dėl to labai nukenčiu. Save laikau geru žmogumi kitu atžvilgiu, negalėčiau kito apgauti, nuskriausti.
, tikriausiai negalėčiau dirbti tinkliniam marketinge ar draudimo agente ar banko darbuotoja, pardavėja,jei reikėtu prekiauti netikusiomis prekėmis.Artistiška, svajotoja šiek tiek "prie meno" .
Papildyta:
Nepatinka megzti, siūti , daryti tokius darbus kurių rezultatas ne greitas
Atsakyti
Aš vėžys, na ką galiu pasakyti - keisti mes žmonės  lotuliukas.gif Dauguma čia aprašymų puikiai atitinka, matyt esu tipiškas vėžys. Mėgstu krapštytis, gal todėl patinka visokie tokie kruopštumo reikalaujantys darbai - visokie rankdarbiai, galvosūkiai, ar kitur kur reikia rasti "kabliuką". Ir su namų ruoša tas pats - sunku prisiversti tvarkytis, bet kai jau pradedu, tai vos ne generalinė tvarka gaunasi. Užtai vyras pyksta, nes aš galiu vieną kambarį tvarkyti visą dieną  lotuliukas.gif  Įsižeidžiu lengvai, bet kartais to iškart neparodau - įžeidimą galiu atsiminti ir po kelių metų jei reikės  doh.gif  Teisybė, kad pas mus - viskas "po kiautu", ir ten sunku kitam prasiskverbti  blush2.gif Tiesa, jei pratrūkstu, tai reikia išsiaiškinti tada viską, kas susikaupę, garsiai ir emocingai  blush2.gif Svarbi kitų nuomonė, labai nepatinka "būti nemėgiamai"  blush2.gif Labiau patinka, kai organizuoja vyras, kartais pasakau "norėčiau šiandien nuveikti tą ar aną", ir laukiu, kol toliau viską suorganizuos MB  lotuliukas.gif Teisybė apie pinigus - kai jų yra, tai nėra saiko, bet kai trūksta, tada pradedi taupyti ir kaupti  blush2.gif  Bet šiaip esu labai geras, ramus, draugiškas žmogus, laaabai myliu šeimą ir namus, viską stengiuosi padaryti iki galo, visais rūpintis, būnu draugėm "petys išsiverkti", tik pati verkiu tik į pagalvę  blush2.gif

Apie save galiu pasakyti ta pati biggrin.gif apie kambariu tvarkyma taip pat, tik nemegstu jokiu rankdarbiu doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2011 08 13, 22:55)
vat ir man tas pats...pati verkiu tik į pagalvę doh.gif  blink.gif

Ir as tokia...

QUOTE(_buterfly_ @ 2011 09 13, 12:44)

Stebiuos kiek sutapymu...kaip taip gali but...ka beskaityciau beveik viskas sutampa ir galiu pritaikyt sau... smile.gif
Atsakyti
Aš vėžys, na ką galiu pasakyti - keisti mes žmonės  lotuliukas.gif Dauguma čia aprašymų puikiai atitinka, matyt esu tipiškas vėžys. Mėgstu krapštytis, gal todėl patinka visokie tokie kruopštumo reikalaujantys darbai - visokie rankdarbiai, galvosūkiai, ar kitur kur reikia rasti "kabliuką". Ir su namų ruoša tas pats - sunku prisiversti tvarkytis, bet kai jau pradedu, tai vos ne generalinė tvarka gaunasi. Užtai vyras pyksta, nes aš galiu vieną kambarį tvarkyti visą dieną  lotuliukas.gif  Įsižeidžiu lengvai, bet kartais to iškart neparodau - įžeidimą galiu atsiminti ir po kelių metų jei reikės  doh.gif  Teisybė, kad pas mus - viskas "po kiautu", ir ten sunku kitam prasiskverbti  blush2.gif Tiesa, jei pratrūkstu, tai reikia išsiaiškinti tada viską, kas susikaupę, garsiai ir emocingai  blush2.gif Svarbi kitų nuomonė, labai nepatinka "būti nemėgiamai"  blush2.gif Labiau patinka, kai organizuoja vyras, kartais pasakau "norėčiau šiandien nuveikti tą ar aną", ir laukiu, kol toliau viską suorganizuos MB  lotuliukas.gif Teisybė apie pinigus - kai jų yra, tai nėra saiko, bet kai trūksta, tada pradedi taupyti ir kaupti  blush2.gif  Bet šiaip esu labai geras, ramus, draugiškas žmogus, laaabai myliu šeimą ir namus, viską stengiuosi padaryti iki galo, visais rūpintis, būnu draugėm "petys išsiverkti", tik pati verkiu tik į pagalvę  blush2.gif

Skaitau ir galvoju gal aš čia rašiau lotuliukas.gif
kambarius tvarkyti atmestinai aš nemoku, o jei tvarkaus tai tvarkaus. dėl įžeidimų taipogi prisimenu ilgai blush2.gif
dėl nuveikimo kaip kada, kartais noriu staigmenos o kartais pati organizuoju. dėl pinigų tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki bendraminciai.as irgi vezys.skaitau ir stebiuos beveik kiekvienas raso apie mane.negi visi veziai tokie panasus.tik ka pastebejau veziai save vertinam teigiamai,o kiti apie vezius raso neigiamai.sita gyvenime as patiriu,manes niekas nemegsta,niekas nesupranta.sako kad as pasikelus.kol buvau jaunesne bandziau pataikaut kad sugyvent su kitais,bet atejo laikas supratau kad tai beprasmisk,kam man to reika,taip ir dingo paskutiniai draugai ir gerai kam man ju reikia as galiu gyvent ir viena ,beje,daug laimingiau.vyras pas mane liutas,su juo sutariam,as jo neerzinujis mane palaiko nenoredamas tureti problemu.ir taip jau 27m.
Atsakyti
Patys geriausi zmones yra veziukai. Mano mylimiausi du veziai - mama ir dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas,vakaras,ir as prisijungiu prie veziuku.Skaitant apie kitas veziukes,beveik viskas atrodo aprasyta apie mane.Ech,geri gi tie zmones veziukai.Tik kazkaip neaptikau apie veziuku virskinimo sistema.Mano sutrikus sistema visa gyvenima,turiu atsisakyti daug ko,bet be saldumynu ne dienos.Idomu,ka jus megstate,beko neisivaizduojate savo dienos?O ko tiesiog gali visai nebuti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superpiene: 24 lapkričio 2011 - 19:09
Sveikos,
as ir prie jusus jungiuosi. Tikrai radau daug panasumu, pagalvojau kad butu gerai tureti kokia seseri ar kazka artimo is veziuku:) nes visi kiti yra kitu zenklu zmones:) man ir patinka rankdarbiai, patinka buti namie, kazka veikti, kartais net nesinori niekur iseiti, esu savikritiska, vis is saves kazko reikalauju, ieskau idealu visur. bet to labai megstu maudytis ir viska kas susije su vandeniu, viska imu giliai i sirdi, labai pergyvenu.
Atsakyti