siap as nieko bloga neturiu pries vezius...
nors mano ex vezys, ziauriai nesutapo musu charakteriai. Is pradziu bandziau taikytis, nusileisti, bet po 10 metu "bambejimo ir grauzimo" truko kantrybe. Nors kai aprasineja horoskopus,tai raso,kad man tiktu vezys. Bet jei tuo aklai pasitikint, tai manau reiktu atsizvelgti ir i gimimo metus.
QUOTE(MAH @ 2011 07 01, 13:23)
siap as nieko bloga neturiu pries vezius...
nors mano ex vezys, ziauriai nesutapo musu charakteriai. Is pradziu bandziau taikytis, nusileisti, bet po 10 metu "bambejimo ir grauzimo" truko kantrybe. Nors kai aprasineja horoskopus,tai raso,kad man tiktu vezys. Bet jei tuo aklai pasitikint, tai manau reiktu atsizvelgti ir i gimimo metus.
Gal jusu ex dar ir ziurke pagal metus as vezys, ziurke, vyras sako, kad galiu uzgrauzti negyvai, na bet kol kas pakencia
QUOTE(Carevna @ 2008 06 12, 15:11)
Nu va pasirodo ir vežiai vyrai į vėžiukes moteris kažkuo panašūs, gėda prisipažint, bet aš irgi alergiška ūkio darbams, bet šiaip mėgstu švarą tik reikia mane pastumti, kad pradėčiau krapštytis gaminu skaniai visada sulaukiu kompilmentų, parduotuvėms turiu nesveiką maniją prabangiems daiktams irgi, teguls stovi valgyt neprašo juk Sportui nealergiška, vandens procedūrų nemėgstu, ta prasme mieliau renkuosi ežerą ar jūrą negu kad uždarą prichloruotą baseiną, kaip ten seksas su manim nežinau jeigu pykstamės tai skamba visas namas rėkiu kiek galiu, nekalbėt nemoku tokiu atveju, būtinai sumaišysiu su žemėm, šeima pati brangiausia, nesveikai prisirišus esu prie savo gyvenamos vietos, nemėgstu permainų, jei kas įžeidė ar užgavo ar kaip kitaip įskaudino tegul neabejoja bus atlyginta tuo pačiu tik dvigubai ar trigubau daugiau, esu kerštinga, labai priekabiauju kai daiktai stovi ne savo vietose t.y ne ten kur aš padėjau, šiaip labai emocionalus ir jautrus žmogus tik su kietu kiautu kad ne visas pasaulis tas mano emocijas matytų
Labai primena mane
Veziai Atbuleivos , bei begalo jautrus zmogiukai ir megstants retkarciai pasibuti vieni su savimi kur jaukiai isitaise
QUOTE(ereeka @ 2011 07 20, 12:43)
Gal jusu ex dar ir ziurke pagal metus as vezys, ziurke, vyras sako, kad galiu uzgrauzti negyvai, na bet kol kas pakencia
gerai pastebejot, tikrai buvo ziurke...
na ir taip ilgai kenciau - daugiau kaip 10 metu
QUOTE(MAH @ 2011 07 24, 17:55)
gerai pastebejot, tikrai buvo ziurke...
Tai gal tas grauzimo pozymis, nuo ziurkes metu, ne nuo vezio
Na paskaiciau komentarus apie vezius ir galiu pasakyti,kad tikrai ne visi bruozai atitinka. Tik tai,kad svarbiausia- namai, seima,mylimi zmones. O siaip esu drasi, turiu humoro jausma, kokete, labai draugiska, tik greit isizeidziu- tai laikau minusu.. Stengiuosi konfliktuose ieskoti kompromisu, esu pavydi. Labai svarbu jaustis geidziamai, todel visada norisi buti prisiziurejusiai, zaviai moteriai . Turiu labai daug kantrybes , stiprus atsakomybes jausmas, todel papriestarausiu del islaidavimo- pinigus stengiuosi leisti protingai
QUOTE(ereeka @ 2011 07 28, 11:32)
Tai gal tas grauzimo pozymis, nuo ziurkes metu, ne nuo vezio
na kad ir as ziurkes metais gimus, ber kazkaip nieko negrauziu
siais metais gimusiems gal daugiau budingas taupumas - nesvaistau pinigu kur nereik
QUOTE(MAH @ 2011 07 28, 18:44)
na kad ir as ziurkes metais gimus, ber kazkaip nieko negrauziu
siais metais gimusiems gal daugiau budingas taupumas - nesvaistau pinigu kur nereik
Hmmm, o as kazkaip pasisvaistau Matyt kai kuriems grauzimas pasireiskia, kitiems taupumas
AS esu vezys, bet realiai gimusi ant ribus su dvyniais, tai neturiu gal visu tipisku savybiu. Tikrai nesu namiseda, bet tvarka ir ramybe namuse man be galo svarbu. Del budo bruozu, tai galiu pasakyti, kad esu uzsispyrusi, megstanti ginti savo nuomone,et nekonfliktiska. Dar visiskai nekerstinga. Myleti visada geriau negu nekesti.
Man labai svarbu jaustis mylimai, geidziamai, svalbus saugumas santykiuose su vyru.
Deja, to neturejau ilgoka laika, bet tikiuosi butinai tureti!
Man labai svarbu jaustis mylimai, geidziamai, svalbus saugumas santykiuose su vyru.
QUOTE(Lumina_ @ 2011 08 02, 10:30)
AS esu vezys, bet realiai gimusi ant ribus su dvyniais, tai neturiu gal visu tipisku savybiu. Tikrai nesu namiseda, bet tvarka ir ramybe namuse man be galo svarbu. Del budo bruozu, tai galiu pasakyti, kad esu uzsispyrusi, megstanti ginti savo nuomone,et nekonfliktiska. Dar visiskai nekerstinga. Myleti visada geriau negu nekesti.
Netikiu nė vienu žodžiu. Pažystu bent tris vėžio - dvynio sandūroje gimusius tipažus. Klaikūs atvejai. Gimimo datos nepasirinksi, bet vaikų tikrai tokiu laiku negimdyčiau.
Aš vėžys, na ką galiu pasakyti - keisti mes žmonės Dauguma čia aprašymų puikiai atitinka, matyt esu tipiškas vėžys. Mėgstu krapštytis, gal todėl patinka visokie tokie kruopštumo reikalaujantys darbai - visokie rankdarbiai, galvosūkiai, ar kitur kur reikia rasti "kabliuką". Ir su namų ruoša tas pats - sunku prisiversti tvarkytis, bet kai jau pradedu, tai vos ne generalinė tvarka gaunasi. Užtai vyras pyksta, nes aš galiu vieną kambarį tvarkyti visą dieną Įsižeidžiu lengvai, bet kartais to iškart neparodau - įžeidimą galiu atsiminti ir po kelių metų jei reikės Teisybė, kad pas mus - viskas "po kiautu", ir ten sunku kitam prasiskverbti Tiesa, jei pratrūkstu, tai reikia išsiaiškinti tada viską, kas susikaupę, garsiai ir emocingai Svarbi kitų nuomonė, labai nepatinka "būti nemėgiamai" Labiau patinka, kai organizuoja vyras, kartais pasakau "norėčiau šiandien nuveikti tą ar aną", ir laukiu, kol toliau viską suorganizuos MB Teisybė apie pinigus - kai jų yra, tai nėra saiko, bet kai trūksta, tada pradedi taupyti ir kaupti Bet šiaip esu labai geras, ramus, draugiškas žmogus, laaabai myliu šeimą ir namus, viską stengiuosi padaryti iki galo, visais rūpintis, būnu draugėm "petys išsiverkti", tik pati verkiu tik į pagalvę