Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(Black_white @ 2010 02 21, 15:21)
Esu taip pat veziuke. Beveik viskas ka raset atitiko ir man. Beje, labai negaliu pakest kai zmogus nesiklauso kai kalbu arba pertraukineja, tiesiog "nukryziuoja" jei zmogus nenori klausytis, trukdo kalbeti, o dar blogiau kai nesupranta ir nenori pritarti man... Tada sugenda nuotaika visai dienai. Gan daznai keiciasi nuotaikos (pasako ka blogo i "mano darza" - iskart liudna, verkt norisi, zmogaus nekenciu ir ta jo pasakyma visa gyvenima atsimenu, o stai jei pasako komplimenta is kart nuotaika pasitaiso). Man labai svarbu estetika ypac maisto, negaliu ne kasnio praryt jei valgis neestetiskai atrodo  blush2.gif . Esu laabai taupi (atsimenu kai vaikysteje nepirkdavau nors ir labai noredavau saldainiu uz savo pinigus - sirdis neleisdavo isleist tu savo taip ilgai taupytu santaupu...). Negaliu pakest jeigu tarkim pasidedu koki daikta ant stalo vienoj vietoj, o paskui ji randu perdeta kitoje ar dar blogiau is vis neberandu, tada pyktis begalinis aplanko. Demesi megstu, bet tik man maloniu ir idomiu zmoniu. Megstu gera humora, gan net siek tiek juoda humora... Nesugebu su vienu zmogu labai ilgai ir istisai bendrauti - pradeda mane griauzti is vidaus zmogaus ydos (juokingiausia kai zmogus nesupranta, kokio velnio as taip piktybiskai nei is sio, nei is to pradedu bendraut). Nemegstu vietu kur daug zmoniu, ypac jei tie zmones nepazystami. Palyginti megstu vienuma. Turiu bent valanda per diena pabuti viena, su savo mintimis. Sprendimus stengiuosi priimti viena, apgalvojus visus pliusus ir minusus. Megstu stebeti aplinka. Kartais mieliau tyleti nei kalbeti , nors is tiesu tie zmones, kurie mane gerai pazysta zino, kad esu labai sneki... Visokias isdavystes, iskaudinimus, nuvylimus ir pan. dalykus atleidziu labai sunkiai, o tiksliau neatleidziu (nors sakau, kad atleidau, bet taip nera), visa tai lieka mano atminty ir reikiamu ( arba nereikiamu) momentu jos buna prisimintos, o dazniausiai ir kaltininkui primintos...

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrutia @ 2010 01 24, 22:41)
Toks jausmas kad skaitau apie save  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Del demesio, as ir megstu buti pastebeta, bet ne taip kad istisai tektu buti demesio centre, uztenka ir keliu akimirku sloves biggrin.gif tik va artimuju tarpe, turiu but pati svarbiausia, geriausia, daug demesio gauti, ypac kalbant apie dauga  ax.gif  smile.gif

pinigu atzvilgiu, tai esu labai taupi, tik ne sau  bigsmile.gif beveik visada tapau ir turiu atsidejus extra atvejui, bet jei pamatysiu kazka ko labai labai noriu, tada jau niekas nesvarbu  doh.gif  cool.gif

raset kad nelabai susikabat su vandeniais, mano draugas vandenis, kartais ir mes nesusikalbam, bet galiausiai kazkiap susitariam  biggrin.gif
ypac neoakenciu kai man kazka paliepia ar pasako taip kaip man nepatiko, uzsispiriu ir galit su manim daryt ka norit, bus priesingai  biggrin.gif

Dar pastebejau, kad esu biskiuka savanaude  wub.gif  ir jum taip? ar cia mano toks gan bjaurus charakteris  unsure.gif visada padesiu draugams, jei tik galesiu, bet nesileidziu kad "liptu ant galvos ".. kartais esu gan piktybiska, jei man kazkas padare ka, ar nuvye, iskaudino. as galiu toliau bendrauti, bet tik su iskaiciavimu, tiek kiek man to reikes.. ir neuzmirsiu skriaudos labai ilgai..

Lyg apie save skaityčiau biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2010 02 21, 14:21)
Esu taip pat veziuke. Beveik viskas ka raset atitiko ir man. Beje, labai negaliu pakest kai zmogus nesiklauso kai kalbu arba pertraukineja, tiesiog "nukryziuoja" jei zmogus nenori klausytis, trukdo kalbeti, o dar blogiau kai nesupranta ir nenori pritarti man... Tada sugenda nuotaika visai dienai. Gan daznai keiciasi nuotaikos (pasako ka blogo i "mano darza" - iskart liudna, verkt norisi, zmogaus nekenciu ir ta jo pasakyma visa gyvenima atsimenu, o stai jei pasako komplimenta is kart nuotaika pasitaiso). Man labai svarbu estetika ypac maisto, negaliu ne kasnio praryt jei valgis neestetiskai atrodo  blush2.gif . Esu laabai taupi (atsimenu kai vaikysteje nepirkdavau nors ir labai noredavau saldainiu uz savo pinigus - sirdis neleisdavo isleist tu savo taip ilgai taupytu santaupu...). Negaliu pakest jeigu tarkim pasidedu koki daikta ant stalo vienoj vietoj, o paskui ji randu perdeta kitoje ar dar blogiau is vis neberandu, tada pyktis begalinis aplanko. Demesi megstu, bet tik man maloniu ir idomiu zmoniu. Megstu gera humora, gan net siek tiek juoda humora... Nesugebu su vienu zmogu labai ilgai ir istisai bendrauti - pradeda mane griauzti is vidaus zmogaus ydos (juokingiausia kai zmogus nesupranta, kokio velnio as taip piktybiskai nei is sio, nei is to pradedu bendraut). Nemegstu vietu kur daug zmoniu, ypac jei tie zmones nepazystami. Palyginti megstu vienuma. Turiu bent valanda per diena pabuti viena, su savo mintimis. Sprendimus stengiuosi priimti viena, apgalvojus visus pliusus ir minusus. Megstu stebeti aplinka. Kartais mieliau tyleti nei kalbeti , nors is tiesu tie zmones, kurie mane gerai pazysta zino, kad esu labai sneki... Visokias isdavystes, iskaudinimus, nuvylimus ir pan. dalykus atleidziu labai sunkiai, o tiksliau neatleidziu (nors sakau, kad atleidau, bet taip nera), visa tai lieka mano atminty ir reikiamu ( arba nereikiamu) momentu jos buna prisimintos, o dazniausiai ir kaltininkui primintos...

Iš kur mane pažįsti lotuliukas.gif .Lyg kas apie mane būtų parašę. Žodis žodin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2010 09 08, 15:40)
Iš kur mane pažįsti lotuliukas.gif .Lyg kas apie mane būtų parašę. Žodis žodin ax.gif

Ir kaip gali zodiako zenklais netiketi smile.gif tikrai apie zmogu daug ka gali suzinoti dar jo nepazinodamas. As ir veziukas ir labai viskas atitinka ka kitos ar ka spauda raso. Esu labai seimyniska ir be galo, net per daug rupestinga. Mama ir draugas 'rupesteliu' vadina ax.gif Isdavystes negaleciau atleisti vien del to kad nuolatos mane grauztu noras prikisti, priekaistauti ir priminti kas kaip ir kodel. Esu kerstinga, ir stengiuosi ikasti du kartus skaudziau. Esu truputi prie meno, megstu pastovuma - jei eina kalba apie partnerius ar darbo vieta biggrin.gif Romantike, siek tiek materialiste, pasizymiu kantrybe, taciau esu lengvai moraliskai pazeidziama. Be galo myliu demesi ir esu savimyla, kiekviena kritika imu giliai i sirdi. Jei kyla klausimas ar ta ar ana rinktis, tai ka be patartu man atrodis kad visgi geriau anaip (atbulai) biggrin.gif Laikausi savo nuomones, bet nebandau ja kazkam ikalti i galva kaip darytu avinas. Siekiu tikslo, is leto, bet darau viska, kad pasiekti, kartais prireikia 'spyrio i uzpakali', nes galiu aptingti biggrin.gif Megstu laisvuma ir nepriklausomuma, nemegstu skubeti, man patinka daug kartu apgalvoti, susiplanuoti ir laaaaabai daug svajoju, viskas atrodo imanoma smile.gif Aj, dar esu naivoka ir patikli - bet cia gal amzius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif tikra veziuke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as ir veziuke biggrin.gif paskaiciau ka esa parasiusios... ir nusprendziau kad nereikia jokiu astrologiniu dalyku skaityti. Cia taip visos tiksliai parasiusios thumbup.gif
Tik manau kad vienas ar kitas bruozas isryskeja su amziumi ax.gif
Atsakyti
As ir veziuke ax.gif netaupi veziuke, nes juodai dienainemoku atsidet blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif bet siaip visa tiesa surasyta thumbup.gif
Atsakyti
As seniau nemokejau, bet perskaiciau pora knygu ir galvoje kazkas apsiverte ismokau taupyti thumbup.gif skaiciuoti pajamas, planuoti islaidas smile.gif ir pasirodo viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2010 09 29, 17:01)
As ir veziuke  ax.gif  netaupi veziuke, nes juodai dienainemoku atsidet  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  bet siaip visa tiesa surasyta  thumbup.gif

as irgi visiskai nemoku taupyti doh.gif kartais pykstu ant saves uz tai, va liko savaite iki atlyginimo, dar 300lt kortelej, o as ne kad atsideciau tuos pinigelius, o paemiau ir nuvaziavus i knygyna isleidau knygoms tuos pinigus lotuliukas.gif o dabar sedziu be lito ir laukiu atlyginimo lotuliukas.gif va ir toks mano taupumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech.... Kiek čia daug tiesos kiekvienos pasisakymuose... thumbup.gif
Pati esu vežiukė gimusi beždžionės metais. Kas sieja nuotaikas tai 100 proc. pritariu, kad vieną akimirką galiu juoktis, būti laiminga, o jau kitą - verkti, o poto vėl nuotaika atsimaino. Labai dažnai būna, kad imu viską į širdį. Paskys kas ne to ar pan - tuoj nuotaika subjurs, ir galbūt aš nerodysiu, vaidinsiu kad ok viskas, bet viduj.... smile.gif Kartais nuslepiama nuotaika. Taip pat laaaabai greit užpykstu, bet dar greičiau atleidžiu. biggrin.gif Žodžiu, kaip degtukas. biggrin.gif
Na o kažkuri minėjo, kad net jei vėžiukei labai patinka kitas žmogus, jinai išpradžių to neparodys, atrodys abejinga, nors ir viduje degtų... biggrin.gif Tikra tiesa, manau reikia įsitikinti, pamatyti ar galima pasitikėti. Atsargiai į tai žiurim. smile.gif
Tai tiek iš manęs... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2010 09 08, 16:40)

Man taip pat sis apibudinimas labai tiko. Apie taupuma tai as jau uz taupumo ribu, cia jau skupumas biggrin.gif Nuotaikos tai keiciasi ziauriai, mano artimiems zmonems labai sunku suprast jas, reik labai gerai mane pazinot, buna kad sedziu verkiu, ir klausia kodel, bet as nezinau, tikrai! biggrin.gif Tada kita akimirka juokiuosi. Dar esu siek tiek egoistiska ir visai neseimyniska. Labai nemegstu daryt valgyti.
Atsakyti
As irgi vezyte 4u.gif esu taip pat labai taupi, moku atsideti juodai dienai, skupa esu tik kitu atzvilgiu ax.gif sau negaila nei naujo rubo, nei kosmetikos, bet jau taip nenoriu niekam kitam duoti nieko blush2.gif net daiktu dalintis nenoriu, mane baisiai erzina kai kas nors nori pasinaudoti mano daiktu blush2.gif
Ir as nemegstu gaminti valgyti schmoll.gif
O kas del nuotaiku, nepasakyciau, kad man budingos nuotaiku kaitos ax.gif esu tylene, rami, nemegstu masines viesumos, geriausia jauciuosi namie su seima. Nemegstu kitiems pasakotis apie save, todel visi mane laiko uzdara. Tik labai artimi zmones, kurie mane perpranta sako, kad nesu nei uzdara, nei labai tyli bigsmile.gif esu labai stipri asmenybe, niekada neapsileidziu, apsiginu kai reikia. O viduje esu geriete, sentimentali ir viska giliai imanti i sirdi. Labai man reikia demesio ir meiles is mylimo zmogaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 29 gruodžio 2010 - 10:46