Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(gedrutia @ 2010 01 24, 22:41)

Dar pastebejau, kad esu biskiuka savanaude  wub.gif  ir jum taip?

ooo ir dar kokia ir ne biskiuka biggrin.gif ir tas man nemaiso visai... biggrin.gif
o del iskaudinimo tiesa... uztenka karto ir ta zmogu "palaidoju" mintyse cool.gif ... nesvarbu atsipraso,atleidziu,susitaikom-vistiek jis nebeegzistuoja man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 25, 15:50)
ooo ir dar kokia ir ne biskiuka  biggrin.gif ir tas man nemaiso visai...  biggrin.gif
o del iskaudinimo tiesa... uztenka karto ir ta zmogu "palaidoju" mintyse  cool.gif ... nesvarbu atsipraso,atleidziu,susitaikom-vistiek jis nebeegzistuoja man ax.gif

Man taip pat, tiesiog nebepasitikiu ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 01 25, 15:54)
Man taip pat, tiesiog nebepasitikiu ir viskas...

Bet ziuriu, tikrai nemazai dalyku sutampa.

Horoskopais netikiu ir niekad netikejau. Taciau man tinka daugelis savybiu, budingu Vezio zenklo moteriai. Labai jautri ir emocinga, daznai apsiverkiu - kai reikia ir kai nereikia smile.gif) Svajokle. Poete. Romantike. Labai izeidi, pavydi,. Seima man didziausia vertybe. jei mane apgauna ar isduoda-gliu atleisti ir toliau endrauti, bet santykiuose kazkas tarsi luzta, iseina siluma, artumas. Psichiskai nestabili, paprasciau tariant-man neretai "uzplaukia" smile.gif Sunkiai priimanti sprendimus. Labai reikia palaikymo is artimu zmoniu, isoriniu meiles parodymu. Pergyvenanti del blogu tarpasmeniniu santykiu. Gana minksto charakterio. Zodziu-Veziuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2010 01 25, 22:07)
Bet ziuriu, tikrai nemazai dalyku sutampa.

Horoskopais netikiu ir niekad netikejau. Taciau man tinka daugelis savybiu, budingu Vezio zenklo moteriai. Labai jautri ir emocinga, daznai apsiverkiu - kai reikia ir kai nereikia smile.gif) Svajokle. Poete. Romantike. Labai izeidi, pavydi,. Seima man didziausia vertybe. jei mane apgauna ar isduoda-gliu atleisti ir toliau endrauti, bet santykiuose kazkas tarsi luzta, iseina siluma, artumas. Psichiskai nestabili, paprasciau tariant-man neretai "uzplaukia" smile.gif Sunkiai priimanti sprendimus. Labai reikia palaikymo is artimu zmoniu, isoriniu meiles parodymu.  Pergyvenanti del blogu tarpasmeniniu santykiu. Gana minksto charakterio. Zodziu-Veziuke smile.gif

kaip tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif

net nezinau kaip cia tiksliau issireiksti, bet nors ir zinau kad esu gan bjauraus charakterio, tas principingumas, uzsispyrimas, kaip Irinka sake buna "uzplaukia"...
na bet man tai per daug nemaiso, patinka man visai biggrin.gif nors buna momentu, kai prisizadu sau keistis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrutia @ 2010 01 26, 17:28)
nors buna momentu, kai prisizadu sau keistis  cool.gif

O man retai taip buna ax.gif Nors dazniausiai tai ir lieka tik pazadu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 26 sausio 2010 - 21:22
QUOTE(gedrutia @ 2010 01 24, 23:41)
Toks jausmas kad skaitau apie save  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Del demesio, as ir megstu buti pastebeta, bet ne taip kad istisai tektu buti demesio centre, uztenka ir keliu akimirku sloves biggrin.gif tik va artimuju tarpe, turiu but pati svarbiausia, geriausia, daug demesio gauti, ypac kalbant apie dauga  ax.gif  smile.gif

pinigu atzvilgiu, tai esu labai taupi, tik ne sau  bigsmile.gif beveik visada tapau ir turiu atsidejus extra atvejui, bet jei pamatysiu kazka ko labai labai noriu, tada jau niekas nesvarbu  doh.gif  cool.gif

raset kad nelabai susikabat su vandeniais, mano draugas vandenis, kartais ir mes nesusikalbam, bet galiausiai kazkiap susitariam  biggrin.gif
ypac neoakenciu kai man kazka paliepia ar pasako taip kaip man nepatiko, uzsispiriu ir galit su manim daryt ka norit, bus priesingai  biggrin.gif

Dar pastebejau, kad esu biskiuka savanaude  wub.gif  ir jum taip? ar cia mano toks gan bjaurus charakteris  unsure.gif visada padesiu draugams, jei tik galesiu, bet nesileidziu kad "liptu ant galvos ".. kartais esu gan piktybiska, jei man kazkas padare ka, ar nuvye, iskaudino. as galiu toliau bendrauti, bet tik su iskaiciavimu, tiek kiek man to reikes.. ir neuzmirsiu skriaudos labai ilgai..

mano mama vandenis- tai mes labai gerai sutariam, ji tokia labai jausminga, del visko pergyvena, o as priesingai- nusispjaunu ir pasakau kas bus tas bus, tai mes viena kita papildom ir puikiai sutariam. kas del kerstingumo tai pritariu- jei jau padare- atleisiu, bet niekad nepamirsiu ir niekada nebebus santykiai kokia buvo seniau su tuo zmogumi. negaliu pakesti neteisybes ir jei pamatau kad kas ne taip akis kabinu kol pasiekiu savo, na bent kol man leidzia galvoti kad pasiekiau biggrin.gif
Atsakyti
as ir gi nekenciu neteisybes, jei kas is pazystamu pykstasi butinai isikisu taikyti, bet buna kad ant galo vos ne kalciausia lieku biggrin.gif
nu bet niekaip nepasimokau, negaliu ziuret kai kazkas vyksta negerai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip aš kartais to savo vėžiškumo nebepakeliu doh.gif blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
QUOTE(gedrutia @ 2010 01 24, 23:41)
Toks jausmas kad skaitau apie save  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Del demesio, as ir megstu buti pastebeta, bet ne taip kad istisai tektu buti demesio centre, uztenka ir keliu akimirku sloves biggrin.gif tik va artimuju tarpe, turiu but pati svarbiausia, geriausia, daug demesio gauti, ypac kalbant apie dauga  ax.gif  smile.gif

pinigu atzvilgiu, tai esu labai taupi, tik ne sau  bigsmile.gif beveik visada tapau ir turiu atsidejus extra atvejui, bet jei pamatysiu kazka ko labai labai noriu, tada jau niekas nesvarbu  doh.gif  cool.gif

raset kad nelabai susikabat su vandeniais, mano draugas vandenis, kartais ir mes nesusikalbam, bet galiausiai kazkiap susitariam  biggrin.gif
ypac neoakenciu kai man kazka paliepia ar pasako taip kaip man nepatiko, uzsispiriu ir galit su manim daryt ka norit, bus priesingai  biggrin.gif

Dar pastebejau, kad esu biskiuka savanaude  wub.gif  ir jum taip? ar cia mano toks gan bjaurus charakteris  unsure.gif visada padesiu draugams, jei tik galesiu, bet nesileidziu kad "liptu ant galvos ".. kartais esu gan piktybiska, jei man kazkas padare ka, ar nuvye, iskaudino. as galiu toliau bendrauti, bet tik su iskaiciavimu, tiek kiek man to reikes.. ir neuzmirsiu skriaudos labai ilgai..

kaip tiksliai, as lygiai tokia pati. Tik dar turiu siaubinga nuotaiku kaita. Galiu pradeti verkt is niekur nieko tada po minutes juoktis, ir pati negaliu pasakyt kodel blush2.gif
Atsakyti
Esu taip pat veziuke. Beveik viskas ka raset atitiko ir man. Beje, labai negaliu pakest kai zmogus nesiklauso kai kalbu arba pertraukineja, tiesiog "nukryziuoja" jei zmogus nenori klausytis, trukdo kalbeti, o dar blogiau kai nesupranta ir nenori pritarti man... Tada sugenda nuotaika visai dienai. Gan daznai keiciasi nuotaikos (pasako ka blogo i "mano darza" - iskart liudna, verkt norisi, zmogaus nekenciu ir ta jo pasakyma visa gyvenima atsimenu, o stai jei pasako komplimenta is kart nuotaika pasitaiso). Man labai svarbu estetika ypac maisto, negaliu ne kasnio praryt jei valgis neestetiskai atrodo blush2.gif . Esu laabai taupi (atsimenu kai vaikysteje nepirkdavau nors ir labai noredavau saldainiu uz savo pinigus - sirdis neleisdavo isleist tu savo taip ilgai taupytu santaupu...). Negaliu pakest jeigu tarkim pasidedu koki daikta ant stalo vienoj vietoj, o paskui ji randu perdeta kitoje ar dar blogiau is vis neberandu, tada pyktis begalinis aplanko. Demesi megstu, bet tik man maloniu ir idomiu zmoniu. Megstu gera humora, gan net siek tiek juoda humora... Nesugebu su vienu zmogu labai ilgai ir istisai bendrauti - pradeda mane griauzti is vidaus zmogaus ydos (juokingiausia kai zmogus nesupranta, kokio velnio as taip piktybiskai nei is sio, nei is to pradedu bendraut). Nemegstu vietu kur daug zmoniu, ypac jei tie zmones nepazystami. Palyginti megstu vienuma. Turiu bent valanda per diena pabuti viena, su savo mintimis. Sprendimus stengiuosi priimti viena, apgalvojus visus pliusus ir minusus. Megstu stebeti aplinka. Kartais mieliau tyleti nei kalbeti , nors is tiesu tie zmones, kurie mane gerai pazysta zino, kad esu labai sneki... Visokias isdavystes, iskaudinimus, nuvylimus ir pan. dalykus atleidziu labai sunkiai, o tiksliau neatleidziu (nors sakau, kad atleidau, bet taip nera), visa tai lieka mano atminty ir reikiamu ( arba nereikiamu) momentu jos buna prisimintos, o dazniausiai ir kaltininkui primintos...
Atsakyti
[quote=Paradoksualė,2010 01 25, 15:50]
ooo ir dar kokia ir ne biskiuka biggrin.gif ir tas man nemaiso visai... biggrin.gif
o del iskaudinimo tiesa... uztenka karto ir ta zmogu "palaidoju" mintyse cool.gif ... nesvarbu atsipraso,atleidziu,susitaikom-vistiek jis nebeegzistuoja man ax.gif
[/quote

Jo, pritariu.. Tiesiog mano mintis parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 02, 14:09)
As tai ne is Veziuku kompanijos, bet labai panorejau apie juos parasyti. Savo pazistamu Veziu tarpe turiu toki pastebejima, kad jie visiskai nezino, ka reikia daryti su pinigais. Jei turtingas siandien, tai gali siandien leisti sau viska. Jie gerasirdziai, myli vaikus, bet po gyvenima blaskosi, kaip lapai vejyje. Jie protingi kalbeti, bet elgesiu parodo visai ka kita, net nama gali iskeisti i buta, buta - i masina, o patys iseiti gyventi i nuomojama kambari... Tai yra pagrindiniai mano pastebeti bruozai, o apie pavyda negaliu pasakyti nieko..., bet, kad seimos zmogus, tai manau - tik mintyse, nes realybeje jiems gaunasi kitaip... Jie yra nepaprastai draugiski, paslaugus ir pastoviai kuria neigyvendinamus planus.
Nenorejau nieko izeisti, tiesiog pazistu keleta Veziu... biggrin.gif

Iš dalies kaip pirštu į akį, mano vyras tikrai nemoka elgtis su pinigais , išleistu kiek turi g.gif ,bet aš ir vėžiukė,nepasakyčiau ,o jau elgiuosi visai kitaip, visada mą
stau kiek , kada ir jeigu reikia tik tada išleist... ax.gif
Po gyvenima blaškosi, tai gryna tiesa, nes jau po 2 santuoka turime..Dėl elgesio tai irgi lengvabūdiški sprendimai,apie pavydą, aš labai pavydi, o vyras ne schmoll.gif Kuria neįgyvendinamus planus , tai yra truputį tiesa, vėžiukai svajonių pasaulyje gyvena, o ne realybėje, jie jautrūs , uždaroko būdo, turintys humoro jausmą,nemėgstantys kritikos, ižeidūs,užsispyrę....Tokie pastebėjimai smile.gif
Atsakyti