Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys

QUOTE(Holly_ @ 2010 01 11, 18:31)
Skaitau ir neina patikėt, atrodo apie mano vyrą kalbama, viskas lygiai taip pat, nuo pirmo iki paskutinio zodžio. Ypač nustebau paskaičius, kad sutampa tokie dalykai, jog jam labai svarbūs jo draugai ir, kad turi skonį rūbams. Maniškis niekada neverkšlena kai reikia eit kartu su manim apsipirkt drabužių, jis neria į vyrų skyrių, aš į moterų ir susitinkam matavimosi kabinose  thumbup.gif
Kitų pasisakymuose paskaičiau, kad vyrai vėžiai namisėdos, tai vat maniškiui tas nei iš tolo netinka, jis toli gražu nėra namisėda.

Mano vyras lygiai toks pats. Atitinka visu 100%. O dar auginu sunu veziuka, tik jis dar per mazas parodyti savo charakteri, nors prisiartinus prie seses leliuko iskart lyg pavydedamas pradeda pykt blush2.gif.
Atsakyti
Sveikos,aš taip pat vėžiukė gimusi šuns metais.Esu labai jautri,kantri,šeimyniška.Pinigų geriau neturėt nes jei turiu daugiau litų tai būtinai reikia išleisti blush2.gif .Nemoku taupyt,nors kai yra būtina pataupau.Turiu aviną vyrą labai valdingą tai pykstamės nuolat,mat avinas ugnies ženklas o vėžys vandens.Nors gyvenimas nenusisekė,kartu negyvenam bet oficialiai neišsiskyrę.Bandžiau skirtis 3 kart bet galbūt esu stipriai prisirišusi,pritrukdavo valios. Nuotaikos keičiasi į dieną gal dešimt kartų.Dažnai jaučiuosi nedarbinga,be energijos,todė blogai dėl to jaučiuosi.

Štai tokia aš esu.Ir dar ištikima.Esu namisėda,o jei kur išsikrapštau tai jaučiuosi lyg išlindusi iš kiauto į dienos šviesą.Esu savikritiška.Vienu žodžiu,pesimistė aš verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes. As irgi esu veziuke. Siaip niekad laaaabai nesidomedavau, bet vis tiek karts nuo karto paskaitau horoskopus. Sakyciau, pakankamai gerai atitinka tikrove tai kas buna parasyta apie veziukus rolleyes.gif
Tik idomi situacija buvo - bandziau kazkada draugaut su vaikinu, irgi veziuku, tai kazkaip labai prastai mums sekdavosi. ir butent vienam kito charakteriai bei savybes nepatikdavo, nors kaip ir atvirksciai turetu buti, turetumem puikiai sutarti ir atitikti vienas kita g.gif Bet, matyt, ne mano laime jis tiesiog buvo ax.gif
Atsakyti
Labas,veziukes. Galima prie jusu prisijungti?As taip pat esu veziuke.
Viska darau atbulai, pradedu sakini nuo esmes, o paskui aiskinu kas kaip ir prie ko.
Zurnalus skaitau nuo pabaigos.Jei kas nesiseka, einu ne pirmyn-bet atgal.Kai suimu viska i rankas, viskas eina kaip is pypkes.Nepasiekiamu dalyku nera.
Vyru demesio netruksta. tongue.gif
Gerai sutariu su draugemis skorpionemis ir liutemis, taciau neuprantu nei vieno vyro -skorpiono ir liuto, juodai nesutampame.Pradziai tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agpax @ 2010 01 22, 18:23)
Sveikos,aš taip pat vėžiukė gimusi šuns metais.

As irgi veziuke suns metais gimusi thumbup.gif bet tikrai nesu pesimiste ax.gif atvirksciai net blogiausiame atrandu kazka teigiamo doh.gif
vyras liutas,pora musu labai tvirta,nezinau kas ir kodel,gal jo katiniskas charakteris ar mano valdingumas viska daro biggrin.gif arba tiesiog toks toki atitiko biggrin.gif

nesutariu visiskai su skorpais,o paskutiniu metu su jauciais kertasi keliai doh.gif

nezinau kaip kitom,bet vyru mergeliu ir vandeniu visiskai nesuprantu ir tik vengti tokiu belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 24, 00:09)
As irgi veziuke suns metais gimusi  thumbup.gif bet tikrai nesu pesimiste  ax.gif atvirksciai net blogiausiame atrandu kazka teigiamo  doh.gif
vyras liutas,pora musu labai tvirta,nezinau kas ir kodel,gal jo katiniskas charakteris ar mano valdingumas viska daro  biggrin.gif arba tiesiog toks toki atitiko  biggrin.gif

nesutariu visiskai su skorpais,o paskutiniu metu su jauciais kertasi keliai  doh.gif

nezinau kaip kitom,bet vyru mergeliu ir vandeniu visiskai nesuprantu ir tik vengti tokiu belieka lotuliukas.gif

Aš taip pat vėžiukė šuns metais gimusi, bet su vandeniais gerai sutariu... Mano vyras vandenis, tai kažkaip vienas kitą be žodžiu suprantame smile.gif (tfu tfu tfu biggrin.gif)

Su skorpionais labai gerai sutariu irgi...

Va su liūtais ir dvyniais, tai sunkokai...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 01 24, 00:16)
Aš taip pat vėžiukė šuns metais gimusi, bet su vandeniais gerai sutariu... Mano vyras vandenis, tai kažkaip vienas kitą be žodžiu suprantame  smile.gif (tfu tfu tfu biggrin.gif)

Su skorpionais labai gerai sutariu irgi...

Va su liūtais ir dvyniais, tai sunkokai...

Matyt horoskopo zenklas dar ne viskas zmoguje,daug ka lemia genai,seimos itaka ir panasiai... smile.gif
as tik nepernesu vadovavimo man,kazkokiu reikalavimu..vat tada atgal ir tik atgal einu,is principo bigsmile.gif o pati labai megstu ir sekmingai vadovauju cool.gif
Atsakyti
Sveikos.
Veziukai labai jatrus zmones, patys jautriausi is visu 12 zenklu.Jie turi labai daug visokiu pasleptu baimiu.
Asmeniskai as turiu lakia fantazija, labai gera nuojauta.Labai megstu demesi.
Ar jus, veziukes, taip pat megstate demesi?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 24, 00:23)
Matyt horoskopo zenklas dar ne viskas zmoguje,daug ka lemia genai,seimos itaka ir panasiai...  smile.gif
as tik nepernesu vadovavimo man,kazkokiu reikalavimu..vat tada atgal ir tik atgal einu,is principo  bigsmile.gif o pati labai megstu ir sekmingai vadovauju  cool.gif

biggrin.gif yra ir pas mane šis bruožas... Man tuomet trasi koks mygtukas įsijungia...

alisia28, o aš asmeniškai žiauriai nemėgstu dėmesio, na tiksliau viešo dėmesio, jei kokiam vakarėlyje ir pan. Pvz. savo vyro, gerų darugų dėmesį tai labai jau mėgstu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 24 sausio 2010 - 09:55
[quote=*Liepa18*,2010 01 24, 11:52]
biggrin.gif yra ir pas mane šis bruožas... Man tuomet trasi koks mygtukas įsijungia...

Atsimenu, kai vaikysteje sesuo istisai reikalaudavo tvarkytis. Budavo, pareinu is mokyklos namo, nespeju net nusirengti, tuoj isgirstu is sesers :"Eik tvarkytis".
Tie zodziai man gerkleje stovedavo...taip ir tempdavau guma, visaip issisukinedama ir nesuprasdama, kodel tie keli zodziai mane sitaip erzina.Nors nusisauk vietoje.
Papildyta:
[quote=jurguze,2009 12 17, 13:24]
Aš irgi esu tipinė vežiukė thumbup.gif Žmonėms labiausiai erzina mano nuotaikų kaita blush2.gif Vieną minutę galiu juoktis, o kitą, žiūrėk, jau vos neverkiu biggrin.gif Man didelę įtaką daro mėnulis. Be to, daugumai žmonių atrodau tarsi 'pasikėlus', bet tai tik todėl, kad jie manęs gerai nepažįsta. iš tikro, aš mėgstu laikytis tam tikro atstumo tol, kol pradedu pasitikėt tuo asmeniu. Man labai svarbus yra saugumo jausmas, bijau likti įskaudinta, dažnai savimi nepasitikiu. Kalbant apie pinigus, tai aš šioj srity savęs dažnai nesuprantu. Pvz, kaupiu kaupiu juos gana ilgai, o va, užeina kokia silpnumo akimirka, tai imu ir ištaškau juos arba turiu tikrai mažai pinigų, o imu ir nusiperku kokius kvepalus lotuliukas.gif
Tiesa, nemažą reikšmę teikiu patiekalų estetiniam įvaizdžiui. Jei patiekalas negražiai atrodo, tai aš jo ir nevalgau. Nesvarbu, kad skanu biggrin.gif
Čia kažkuri rašė, kad vėžiai dažnai nemoka pasakyti 'ne'. tai visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Papildyta:

Pasirode, kad apie mane parasei. 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif .Ypac del pinigu, nu niekaip nesuprantu kur dingsta mano sutaupyti pinigai, kai pradedu taskyti, visus isleidziu iki paskutinio cento. doh.gif
Mano vienas geras draugas yra pasakes, kad manes visur yra perdaug, sake pas tave nera viduriuko, arba daug (ciut ne iki krastutinumu)arba visai nieko.Manau, kad jis teisus. g.gif
Jeigu as kazka dirbu,butinai turiu susikoncentruoti ir padarau idealiai. biggrin.gif Visur siekianti idealizmo, kencianti del neteisybes. verysad.gif
Nerimstanti.Megstu savo namus, savo tvarka.Vadovaujanti. thumbup.gif
Nemegstu nuobodybes.Istisai reikia veiksmo, nuotykiu.Intrigu. kad gyvenimas suktusi, o ne stovetu vietoje. doh.gif
Apie sutriuskinima geriau patylesiu, nes smogiu tiesiai i sirdi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 24 sausio 2010 - 11:18
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 01 24, 09:52)
alisia28, o aš asmeniškai žiauriai nemėgstu dėmesio, na tiksliau viešo dėmesio, jei kokiam vakarėlyje ir pan. Pvz. savo vyro, gerų darugų dėmesį tai labai jau mėgstu... ax.gif

drinks_cheers.gif as irgi siaip nemegstu but demesio centre, bet is artimuju mylimuju jo reikia DAUG lotuliukas.gif
Atsakyti
Toks jausmas kad skaitau apie save thumbup.gif drinks_cheers.gif

Del demesio, as ir megstu buti pastebeta, bet ne taip kad istisai tektu buti demesio centre, uztenka ir keliu akimirku sloves biggrin.gif tik va artimuju tarpe, turiu but pati svarbiausia, geriausia, daug demesio gauti, ypac kalbant apie dauga ax.gif smile.gif

pinigu atzvilgiu, tai esu labai taupi, tik ne sau bigsmile.gif beveik visada tapau ir turiu atsidejus extra atvejui, bet jei pamatysiu kazka ko labai labai noriu, tada jau niekas nesvarbu doh.gif cool.gif

raset kad nelabai susikabat su vandeniais, mano draugas vandenis, kartais ir mes nesusikalbam, bet galiausiai kazkiap susitariam biggrin.gif
ypac neoakenciu kai man kazka paliepia ar pasako taip kaip man nepatiko, uzsispiriu ir galit su manim daryt ka norit, bus priesingai biggrin.gif

Dar pastebejau, kad esu biskiuka savanaude wub.gif ir jum taip? ar cia mano toks gan bjaurus charakteris unsure.gif visada padesiu draugams, jei tik galesiu, bet nesileidziu kad "liptu ant galvos ".. kartais esu gan piktybiska, jei man kazkas padare ka, ar nuvye, iskaudino. as galiu toliau bendrauti, bet tik su iskaiciavimu, tiek kiek man to reikes.. ir neuzmirsiu skriaudos labai ilgai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrutia: 24 sausio 2010 - 21:42