[quote=*Liepa18*,2010 01 24, 11:52]
yra ir pas mane šis bruožas... Man tuomet trasi koks mygtukas įsijungia...
Atsimenu, kai vaikysteje sesuo istisai reikalaudavo tvarkytis. Budavo, pareinu is mokyklos namo, nespeju net nusirengti, tuoj isgirstu is sesers :"Eik tvarkytis".
Tie zodziai man gerkleje stovedavo...taip ir tempdavau guma, visaip issisukinedama ir nesuprasdama, kodel tie keli zodziai mane sitaip erzina.Nors nusisauk vietoje.
Papildyta:
[quote=jurguze,2009 12 17, 13:24]
Aš irgi esu tipinė vežiukė
Žmonėms labiausiai erzina mano nuotaikų kaita
Vieną minutę galiu juoktis, o kitą, žiūrėk, jau vos neverkiu
Man didelę įtaką daro mėnulis. Be to, daugumai žmonių atrodau tarsi 'pasikėlus', bet tai tik todėl, kad jie manęs gerai nepažįsta. iš tikro, aš mėgstu laikytis tam tikro atstumo tol, kol pradedu pasitikėt tuo asmeniu. Man labai svarbus yra saugumo jausmas, bijau likti įskaudinta, dažnai savimi nepasitikiu. Kalbant apie pinigus, tai aš šioj srity savęs dažnai nesuprantu. Pvz, kaupiu kaupiu juos gana ilgai, o va, užeina kokia silpnumo akimirka, tai imu ir ištaškau juos arba turiu tikrai mažai pinigų, o imu ir nusiperku kokius kvepalus
Tiesa, nemažą reikšmę teikiu patiekalų estetiniam įvaizdžiui. Jei patiekalas negražiai atrodo, tai aš jo ir nevalgau. Nesvarbu, kad skanu
Čia kažkuri rašė, kad vėžiai dažnai nemoka pasakyti 'ne'. tai visiškai sutinku
Papildyta:
Pasirode, kad apie mane parasei.
.Ypac del pinigu, nu niekaip nesuprantu kur dingsta mano sutaupyti pinigai, kai pradedu taskyti, visus isleidziu iki paskutinio cento.
Mano vienas geras draugas yra pasakes, kad manes visur yra perdaug, sake pas tave nera viduriuko, arba daug (ciut ne iki krastutinumu)arba visai nieko.Manau, kad jis teisus.
Jeigu as kazka dirbu,butinai turiu susikoncentruoti ir padarau idealiai.
Visur siekianti idealizmo, kencianti del neteisybes.
Nerimstanti.Megstu savo namus, savo tvarka.Vadovaujanti.
Nemegstu nuobodybes.Istisai reikia veiksmo, nuotykiu.Intrigu. kad gyvenimas suktusi, o ne stovetu vietoje.
Apie sutriuskinima geriau patylesiu, nes smogiu tiesiai i sirdi.