Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki, jei tik sveiki po Naujųjų esat biggrin.gif
pirmą kartą fotkinau fejerverkus ax.gif kompoziciškai ne kas unsure.gif . atsistojom nevykusioj vietoj. bet tiek to jau. labai patiko. toks azartas apima juos fotografuojant biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2008 01 01, 19:44)
labas naujais metais. jei fotografuojam ziema, tai fotografuojam smile.gif
Nieko nedariau, absoliuciai, net neapkarpiau. Taršykit mane  bigsmile.gif

tą medį tai vienareikšmiškai kirpčiau ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 01, 20:06)
balta, balta...

uch, Sansara, net nežinau, kuri prasčiausia biggrin.gif thumbup.gif, na, gal priešpaskutinė tokia nelabai man. bet visos likusios čiki. kaip suprantu krizė praėjo 4u.gif
Atsakyti
va kodėl dar man patinka žiema laugh.gif

user posted image

bite maja , labai gražūs fejerverkai .
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 01, 20:42)
tą medį tai vienareikšmiškai kirpčiau  ax.gif

aciu, bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sansara, ta dilgele su kepure man labai labai wub.gif
Bitemaja, grazus tavo fejerverkai, man trecia ypac thumbup.gif Stilinga.

Desiree, knygyne fotografuodama atsiklausiau personalo. Leido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 16:45)
Ikeliu savo žiemišką seriją.

yra pora nuotraukų, kurios labai patiko, bet tas mėlynumas tai nežinau, nežinau schmoll.gif čia toks sumanymas buvo? ar taip išėjo?

QUOTE(westa @ 2008 01 01, 17:59)
Vakar pas mus snigo, išbėgau pafotografuot.. noriu daug parodyt, bet kad PS mano numirė, o fotografavau RAW formatu.. tai kol dabar išsisaugau, kol perkeliu į kitą programą  doh.gif .. bet pasistengsiu parodyt kas gavosi.. dabar dedu kelias

ta antroji tai super thumbup.gif tokia graži. o kitokio kadravimo neturi?
Atsakyti
idesiu saliutu gal nelabai vykusiu nes verysad.gif fotografuota is rankos biggrin.gif
elina, o tu dejai saliutus? lyg rasei kad fotografuosi g.gif
user posted image

Atsakyti
Sveiki, naujuose, 2008 metuose 4u.gif Šiais metais linkiu tiek daug gerų kadrų, kad metų pabaigoje būtų sunku išrinkti patį pačiausią 4u.gif

Peržvelgiau temą. Ir jau gausybė darbų thumbup.gif

Elina, man patiko tavoji mergina su kauke. Tokia visai linksma nuotrauka. Gal net atrodanti, kaip prieš keliolika metų su kokia Smena daryta biggrin.gif

Drumbacele, tavosios labai jau kosminės smile.gif Net šiurpas nubėgo per nugarą nuo to atspalvio. Tie jaukūs žiemiški namukai ir ta nejauki sintetinė nuodinga spalva visai nesiderina. Nepyk už nuomonę, nes aš esu labai jautri spalvoms mirksiukas.gif

Mylia, patiko man tavoji pirmoji. Gražūs fejerverkai.

Westa, supynės mane sužavėjo savo paprastumu. Tiesiog puikiai perteikei. Ir, beje, juodai balta gerai gavosi šioje nuotraukoje thumbup.gif Makro serijoje labai patiko pirmoji nespalvota. Jaučiu šerkšną smile.gif Ir po to labai sušildė ugnis biggrin.gif

Sansara, jau kaip tau smagu buvo šiandien wub.gif O dar kai ir kadrų tokių puikių padarei... Pirmoji su keliuku labai gaivi. Dar labai patiko "tiesiog" - neperkrautas, grakštus vaizdelis wub.gif

Vauga, kaipgi nepamatysi tos "žaizdos" doh.gif . Šiaip tai truputį nuobodokas pasirodė kadras g.gif

Bite, švariai paėmei fejerverkus. Pradžia nebloga smile.gif Kompozicija - sutinku - nelabai.
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Cia dar keletas mano darbu su ta pacia "knygyno" mergaite, bandzhiau daryt serija, atskira istorija. Buvo linksma gerti kava ant kavines laukiniu laipteliu. Reakciju buvo ivairiu - net pinigu zhmones dave lotuliukas.gif

Va cia: http://62.80.248.212/alone/
Atsakyti
Mano priešnaujametinis, tačiau visai ne šventinis kadras smile.gif

user posted image

Labai būtų tikęs temai "Dryžuota", bet per vėlai jis pas mane atėjo biggrin.gif
Atsakyti
Puriena , nereali foto, kur tai yr? drinks_cheers.gif
kai paziurejau Bites saliutus, man geda uz savus verysad.gif
Atsakyti
Puriena, man gerai smile.gif Tokia kalbanti, metaforishka nuotrauka. Tokias labiausiai megstu.
Atsakyti