Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ooo, Desiree, tikrai gražus darbas bigsmile.gif
Atsakyti
Drumbacele, jei spalva naturali tai tuo geriau biggrin.gif

Dedu dar viena, kokybes jai truksta, bet myliu uz nuotaika ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 17:45)
Ikeliu savo žiemišką seriją.

Mano vyras pamatė, sako: oho bigsmile.gif , koks grožis

QUOTE(raige @ 2008 01 01, 18:15)
aplinka ir kauke siuzetishkai nedera, kazkaip lyg ner pateisinimo jai. Ka tu manai?

Gal pirmasis Naujų metų vakaras? blush2.gif ( ta kaukė perlūžo beveaikštant doh.gif , pusė jos beliko lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 01, 17:32)
Gal pirmasis Naujų metų vakaras? blush2.gif ( ta kaukė perlūžo beveaikštant doh.gif , pusė jos beliko lotuliukas.gif )

O vat nuotraukoj to nesijaucia g.gif Nes kad tai pirmas nauju metu vakaras zinai tik tu. Na ir mes jau dabar smile.gif
Atsakyti
drumbacele, nepatiko nuotraukos dėl nesuprantamo elektrinio atspalvio, kurio nesuprantu... verysad.gif

šiandien aš buvau į miška pabėgus nuo šeimos, pafotografuot, išpleškinau visą kortelę, dar nemačiau kaip kas. tik dabar perkėliau foto. kad kažkas būtų super, nejaučiu. bet užtat kaip pakvėpavau vėsiu oru ir po sniegą pabraidžiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 01 sausio 2008 - 17:45
QUOTE(Sansara @ 2008 01 01, 16:44)
bet užtat kaip pakvėpavau vėsiu oru ir po sniegą pabraidžiau  thumbup.gif

man jau sniegaligė prasideda. Kūdroje nuostabus vaizdai, vat ir Sansara po sniegą braidė ir fotografavo.
Nu negaliu. Ir aš noriu sniego, šerkšno. Bandyti jį fotografuoti...
O dabar ką. Aptikau netyčia savo Smeną. Ir dar su juostele. Ėmiau ir užbaigiau. Tuoj eisiu ryškinti pažiūrėsiu kas gausis. Daug šansų jog nieko, bet vis tiek įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 16:30)
Mylia, sveika prisijungusi. Toks spalvotas ir sproginėjantis debiutas  4u.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 16:38)
smile.gif neblogos foto, labiausiai patiko pirma, ji spalvingiausia.

QUOTE(Getter @ 2008 01 01, 16:45)
Mylia sveika prisijungus  4u.gif  Dažnai mačiau tave skaitančią apačioj  mirksiukas.gif

Aciu uz priemima smile.gif 2008-01-01 data kaip tik debiutui 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 01, 17:05)

visai grazu, tik sutinku su nuomone, kad cia reiktu keisti i j/b, be to, as patraukciau ta medi truputi i desine toliau nuo centro, jei yra galimybe ax.gif
Atsakyti
Desiree, pakritikuok mano nuotraukas ax.gif
Atsakyti
Su Naujais metais visas ir visus 4u.gif 4u.gif

Tiek ruošiaus fotografuot fejerverkus, tiek laukiau, o kai atėjo ta minutė, nesgebėjau to padaryt doh.gif .. niekaip nesugaudžiau jų ore.. teks laukt kitos progos doh.gif ..

Vakar pas mus snigo, išbėgau pafotografuot.. noriu daug parodyt, bet kad PS mano numirė, o fotografavau RAW formatu.. tai kol dabar išsisaugau, kol perkeliu į kitą programą doh.gif .. bet pasistengsiu parodyt kas gavosi.. dabar dedu kelias

user posted image

user posted image

visas naujai prisijungusios drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Westa, man labai patiko siuzetas thumbup.gif O ir pacios nuotraukos wub.gif Tokia ziemishka tyla.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 01, 16:59)
Vakar pas mus snigo, išbėgau pafotografuot.. noriu daug parodyt, bet kad PS mano numirė, o fotografavau RAW formatu.. tai kol dabar išsisaugau, kol perkeliu į kitą programą  doh.gif .. bet pasistengsiu parodyt kas gavosi.. dabar dedu kelias

antroji net svaigina... Taip sninga, kad rodos net monitoriuje supzn4s juda. Labai labai patiko.
Atsakyti
westa, liux nuotraukytės blink.gif thumbup.gif
Atsakyti