Ooo, Desiree, tikrai gražus darbas
Drumbacele, jei spalva naturali tai tuo geriau
Dedu dar viena, kokybes jai truksta, bet myliu uz nuotaika
Dedu dar viena, kokybes jai truksta, bet myliu uz nuotaika
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 17:45)
Mano vyras pamatė, sako: oho , koks grožis
QUOTE(raige @ 2008 01 01, 18:15)
aplinka ir kauke siuzetishkai nedera, kazkaip lyg ner pateisinimo jai. Ka tu manai?
Gal pirmasis Naujų metų vakaras? ( ta kaukė perlūžo beveaikštant , pusė jos beliko )
QUOTE(Elina @ 2008 01 01, 17:32)
Gal pirmasis Naujų metų vakaras? ( ta kaukė perlūžo beveaikštant , pusė jos beliko )
O vat nuotraukoj to nesijaucia Nes kad tai pirmas nauju metu vakaras zinai tik tu. Na ir mes jau dabar
drumbacele, nepatiko nuotraukos dėl nesuprantamo elektrinio atspalvio, kurio nesuprantu...
šiandien aš buvau į miška pabėgus nuo šeimos, pafotografuot, išpleškinau visą kortelę, dar nemačiau kaip kas. tik dabar perkėliau foto. kad kažkas būtų super, nejaučiu. bet užtat kaip pakvėpavau vėsiu oru ir po sniegą pabraidžiau
šiandien aš buvau į miška pabėgus nuo šeimos, pafotografuot, išpleškinau visą kortelę, dar nemačiau kaip kas. tik dabar perkėliau foto. kad kažkas būtų super, nejaučiu. bet užtat kaip pakvėpavau vėsiu oru ir po sniegą pabraidžiau
QUOTE(Sansara @ 2008 01 01, 16:44)
bet užtat kaip pakvėpavau vėsiu oru ir po sniegą pabraidžiau
man jau sniegaligė prasideda. Kūdroje nuostabus vaizdai, vat ir Sansara po sniegą braidė ir fotografavo.
Nu negaliu. Ir aš noriu sniego, šerkšno. Bandyti jį fotografuoti...
O dabar ką. Aptikau netyčia savo Smeną. Ir dar su juostele. Ėmiau ir užbaigiau. Tuoj eisiu ryškinti pažiūrėsiu kas gausis. Daug šansų jog nieko, bet vis tiek įdomu
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 16:30)
Mylia, sveika prisijungusi. Toks spalvotas ir sproginėjantis debiutas
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 16:38)
neblogos foto, labiausiai patiko pirma, ji spalvingiausia.
QUOTE(Getter @ 2008 01 01, 16:45)
Mylia sveika prisijungus Dažnai mačiau tave skaitančią apačioj
Aciu uz priemima 2008-01-01 data kaip tik debiutui
QUOTE(Elina @ 2008 01 01, 17:05)
visai grazu, tik sutinku su nuomone, kad cia reiktu keisti i j/b, be to, as patraukciau ta medi truputi i desine toliau nuo centro, jei yra galimybe
Desiree, pakritikuok mano nuotraukas
Su Naujais metais visas ir visus
Tiek ruošiaus fotografuot fejerverkus, tiek laukiau, o kai atėjo ta minutė, nesgebėjau to padaryt .. niekaip nesugaudžiau jų ore.. teks laukt kitos progos ..
Vakar pas mus snigo, išbėgau pafotografuot.. noriu daug parodyt, bet kad PS mano numirė, o fotografavau RAW formatu.. tai kol dabar išsisaugau, kol perkeliu į kitą programą .. bet pasistengsiu parodyt kas gavosi.. dabar dedu kelias
visas naujai prisijungusios
Tiek ruošiaus fotografuot fejerverkus, tiek laukiau, o kai atėjo ta minutė, nesgebėjau to padaryt .. niekaip nesugaudžiau jų ore.. teks laukt kitos progos ..
Vakar pas mus snigo, išbėgau pafotografuot.. noriu daug parodyt, bet kad PS mano numirė, o fotografavau RAW formatu.. tai kol dabar išsisaugau, kol perkeliu į kitą programą .. bet pasistengsiu parodyt kas gavosi.. dabar dedu kelias
visas naujai prisijungusios
Westa, man labai patiko siuzetas O ir pacios nuotraukos Tokia ziemishka tyla.
QUOTE(westa @ 2008 01 01, 16:59)
antroji net svaigina... Taip sninga, kad rodos net monitoriuje supzn4s juda. Labai labai patiko.