Ooo, Desiree, tikrai gražus darbas

Drumbacele, jei spalva naturali tai tuo geriau
Dedu dar viena, kokybes jai truksta, bet myliu uz nuotaika

Dedu dar viena, kokybes jai truksta, bet myliu uz nuotaika

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 17:45)
Mano vyras pamatė, sako: oho

QUOTE(raige @ 2008 01 01, 18:15)
aplinka ir kauke siuzetishkai nedera, kazkaip lyg ner pateisinimo jai. Ka tu manai?
Gal pirmasis Naujų metų vakaras?

QUOTE(Elina @ 2008 01 01, 17:32)
Gal pirmasis Naujų metų vakaras?
( ta kaukė perlūžo beveaikštant
, pusė jos beliko
)

O vat nuotraukoj to nesijaucia

drumbacele, nepatiko nuotraukos dėl nesuprantamo elektrinio atspalvio, kurio nesuprantu...
šiandien aš buvau į miška pabėgus nuo šeimos, pafotografuot, išpleškinau visą kortelę, dar nemačiau kaip kas. tik dabar perkėliau foto. kad kažkas būtų super, nejaučiu. bet užtat kaip pakvėpavau vėsiu oru ir po sniegą pabraidžiau

šiandien aš buvau į miška pabėgus nuo šeimos, pafotografuot, išpleškinau visą kortelę, dar nemačiau kaip kas. tik dabar perkėliau foto. kad kažkas būtų super, nejaučiu. bet užtat kaip pakvėpavau vėsiu oru ir po sniegą pabraidžiau

QUOTE(Sansara @ 2008 01 01, 16:44)
man jau sniegaligė prasideda. Kūdroje nuostabus vaizdai, vat ir Sansara po sniegą braidė ir fotografavo.
Nu negaliu. Ir aš noriu sniego, šerkšno. Bandyti jį fotografuoti...
O dabar ką. Aptikau netyčia savo Smeną. Ir dar su juostele. Ėmiau ir užbaigiau. Tuoj eisiu ryškinti pažiūrėsiu kas gausis. Daug šansų jog nieko, bet vis tiek įdomu

QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 16:30)
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 16:38)
QUOTE(Getter @ 2008 01 01, 16:45)
Aciu uz priemima

QUOTE(Elina @ 2008 01 01, 17:05)
visai grazu, tik sutinku su nuomone, kad cia reiktu keisti i j/b, be to, as patraukciau ta medi truputi i desine toliau nuo centro, jei yra galimybe

Desiree, pakritikuok mano nuotraukas

Su Naujais metais visas ir visus
Tiek ruošiaus fotografuot fejerverkus, tiek laukiau, o kai atėjo ta minutė, nesgebėjau to padaryt
.. niekaip nesugaudžiau jų ore.. teks laukt kitos progos
..
Vakar pas mus snigo, išbėgau pafotografuot.. noriu daug parodyt, bet kad PS mano numirė, o fotografavau RAW formatu.. tai kol dabar išsisaugau, kol perkeliu į kitą programą
.. bet pasistengsiu parodyt kas gavosi.. dabar dedu kelias

visas naujai prisijungusios

Tiek ruošiaus fotografuot fejerverkus, tiek laukiau, o kai atėjo ta minutė, nesgebėjau to padaryt

Vakar pas mus snigo, išbėgau pafotografuot.. noriu daug parodyt, bet kad PS mano numirė, o fotografavau RAW formatu.. tai kol dabar išsisaugau, kol perkeliu į kitą programą

visas naujai prisijungusios

Westa, man labai patiko siuzetas
O ir pacios nuotraukos
Tokia ziemishka tyla.

QUOTE(westa @ 2008 01 01, 16:59)
.. bet pasistengsiu parodyt kas gavosi.. dabar dedu kelias

antroji net svaigina... Taip sninga, kad rodos net monitoriuje supzn4s juda. Labai labai patiko.