Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ką Jūs darot, kai nuotraukų pridarot sočiai, kad kompe netelpa? Aš per tas šventes kol perdarysiu, susidėliosiu visas, tai užims nemažai laiko doh.gif Ar viską trinat ir paliekat vieną, kitą? O kaip su šventėmis, tarkim, praito mėnesio ir šio mėn šventės? bigsmile.gif Gal neverta visas fotografuoti didelio formato, bet.. norisi kuo geresnės kokybės.
Iš paskaitytų fotografui patarimų prisitaikiau, kad pirmos 10.000 foto nieko gero. Tai apšilau jau, greitai dėliosiuosi tarp Jūsų fotografijų, tik po savaitgalio blush2.gif Gero savaitgalio showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 21:37)
Naują temą atidaryt? Aš galiu savo žinutę redaguot, nereikės kuistis  4u.gif

gali. vis tiek greit damušim biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 21:37)
nesijuokim, pati prieš metus verkiau, kad toks puikus fotikas, o datos ant nuotraukos neįpaišo  lotuliukas.gif ir taip gaila, kad leva muilinė tai daro, o mano Nikon D50 apie tai nepagalvojo, dabar net nupurto nuo tokių minčių....

Nesijuokiam. Apie fejerverkų režimą aš rimtai. Tikrai nežinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:38)
Vėl rėmelis  doh.gif biggrin.gif Žiogas tvarkingas.

o kas jam blogai? man rėmas geras tongue.gif biggrin.gif g.gif gal kiek per platus, bet geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 sausio 2008 - 21:41
QUOTE(MyWay @ 2008 01 04, 21:39)
Ką Jūs darot, kai nuotraukų pridarot sočiai, kad kompe netelpa?

Aš įrašau į DVD.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 21:41)
o kas jam blogai? man rėmas geras  tongue.gif  biggrin.gif  g.gif gal kiek per platus, bet geras.

Pastaruoju metu matau tik tokius rėmus. Matyt jie daro nuotraukas meniškomis, tik aš to nesuprantu? biggrin.gif
Atsakyti
aš ir į DVD.
ir pasimokiau, kad nereikia vis tik visų nuotraukų iš karto ištrint. po kiek laiko atrandu vis ką nors naujo.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 22:42)
Aš įrašau į DVD.

o kaip dažnai?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:43)
Pastaruoju metu matau tik tokius rėmus. Matyt jie daro nuotraukas meniškomis, tik aš to nesuprantu? biggrin.gif

nu man prideda žavesio blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MyWay @ 2008 01 04, 21:43)
o kaip dažnai?

priklausomai nuo nuotraukų kiekio. aš kartą per kokius du mėnesius gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 21:37)
man labai gaila, kad *dzūkė* pabėgo iš mūsų (matau skaitai), kaip tavo vabalioku pasiilgau...  verysad.gif  tikrai darai puikios kokybės nuotraukas, o dėl idėjų nesikompleksuok. duok dieve visiem bent tokios kokybės pasiekt.  lauksiu asmeniškai tavęs grįžtant  ax.gif

4u.gif užsuku pro reta pasimokint ax.gif , nustebau, kad prisimeni, malonu 4u.gif
Iš kur tie vabaliukai?????Žiemaaaa laugh.gif , laukiu pavasario lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dzūkė*: 04 sausio 2008 - 22:07
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 20:07)
Tiesa, Silwio. Pasigendu tavo komentarų namų darbuose, jau ne pirmuose. O ir šiaip dalyvaujančių namų darbuose mažėja..

Jo. Pykstu ant savęs už tai. Amžinas laiko trūkumas. Čia pliurpti yra viena, o jūsų darbų komentuoti bile kaip negaliu. Reikia kelių dienų pastovaus žiūrėjimo, apmąstymo ir tik paskui galiu komentuoti. Pakomentuosiu ir sudalyvausiu kaip nors.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 21:22)
lotuliukas.gif nuėjau paskaitinėti.... Ai be komentarų. Kas nori mokytis, tobulėti, tas čia užsibūna ir naudos gauna. Kiekvienam savo  4u.gif

ne viskas nuo mokiniu priklauso,mokytojai didele itaka daro.

QUOTE(sayonara @ 2008 01 04, 21:23)
paskaičiau pas kaimynkas temą, nieko baisaus jos ten nekalba, tik matyt kažkada kritikos gavę ir nusprendę dėl to nebedalyvauti šioje temoje, nuoskaudas laiko..smile.gif c'est la vie, arba "takova seliavi", kaip kažkada sakė babcė, pas kurią kambarį nuomavom..smile.gif

kritikuoti reikia moketi.
Kadaise jusu temeleje daug naujoku atbaidete unsure.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:24)

Galima ir ten kai ką išmokti. Pvz. aš sužinojau, kad yra gamtoj fotikų, turinčių fejerverkų fotografavimo režimą biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Garzios labai jusu nuotraukos wub.gif visada su malonumu pasiziuriu.
Sekmes visiems 4u.gif 4u.gif

Atsakyti