Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 16:30)

Dar iš kito žmogaus girdėjau, kad neleidžia prisijungti. Rašo, kad nerasta tokio vartotojo. Tai galbūt čia klaida kokia to puslapio?

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 16:38)
Mėgink jungtis dar kartą, gal neįvedei el.p. adreso?
Nes aš kai registravausi pirmus kartus, man irgi taip atrasydav, kadnerasta tokiov artotojo, ir esu tikrai kadregistracijso formaneklause el.p. todel jo ir neivedziau. net administracijai rasiau,prasiau issiaiskinti kodel man nepavyksta prisijungti. tada meginau vel registruotis, ir jau buvo laukas el.p. ivesti, va tada ir pavyko. Sekmes.

Bandžiau jungtis du kartus su skirtingais Nickais ir meilais, ale rašo vistiek tą patį verysad.gif Bandysiu adminams jų rašyt unsure.gif

Mylia sveika prisijungus 4u.gif Dažnai mačiau tave skaitančią apačioj mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikeliu savo žiemišką seriją.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar vieną jau į kitą temą smile.gif

user posted image

Labai jau skiriasi nuotrauku dydziai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 01 sausio 2008 - 16:47
Nu dedu. Knygyne:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Vaikščiojom po savo rajoną, šiek tiek vaizdelių blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Elina, man vidurine visai zhavi. Gal ciut noreciau to lango kairiau. smile.gif
Atsakyti
Raige
Man pirmoti turbut geriausia ziurisi. Aisku jei kabinetis, tai man rodos kad fokusas yra ant paltuko sagos, noretusi kazkur kitur jo. Na, bet as nesikabinesiu smile.gif

Antroji.. Vel gi fokusas ne ten kur noretusi. Geriau jau butu matyti kokia ji knyga ima, jei jau nusisukusi ir tikpakausis matosi.

O treciojoj... nagas centruotai ne mano skonio.
O bendrai tai nuotraukos patinka. Viskas suderinta. Spalvos, stilingai užkrite plaukai, vartomos knygos irgi ne apie kara, o apie stiliu smile.gif

Elina, man trecioji labiausiai is situ triju. Nors ir tai nera mano skonio. Gal j/b geriau ziuretusi?
Antroj sakos trukdo.
Kaip tau paciai sitos nuotraukos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 01 sausio 2008 - 16:59
Aha, Drumbacele, tu man atsakei i klausima kas antroj nuotraukoj man ne taip. Ish tiesu noretusi fokuso i ranka, o ne i pakaushi smile.gif Aciu tau smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
O man Elinos antroj netrukdo shakos schmoll.gif Atvirksciai gal g.gif

Drumbacele, as visai ne peizazhiste, todel ziauriai sunku komentuot tavo nuotraukas. Labai tas pazaidimas spalva man ziemishkas smile.gif Bet jei tai serija, tai kaip ir pati pastebejai butu gerai suvienodinti formatus.
Papildyta:
Elina, paskutines dvi man nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 17:56)

Antroj sakos trukdo.
Kaip tau paciai sitos nuotraukos?

Tas šakas tyčia akcentavau. Gal tuoj nepatiks foto blush2.gif . Ką tik grįžau sušalusi, begu sriubytės valgyti- mama išvirė smile.gif

user posted image

user posted image

Man šita labai patinka blush2.gif , tokia ažūrinė unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Elina, man pirmoje ish paskutiniu triju aplinka ir kauke siuzetishkai nedera, kazkaip lyg ner pateisinimo jai. Ka tu manai?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 01, 18:05)
O man Elinos antroj netrukdo shakos  schmoll.gif Atvirksciai gal  g.gif

Drumbacele, as visai ne peizazhiste, todel ziauriai sunku komentuot tavo nuotraukas. Labai tas pazaidimas spalva man ziemishkas  smile.gif Bet jei tai serija, tai kaip ir pati pastebejai butu gerai suvienodinti formatus.
Papildyta:
Elina, paskutines dvi man nea  schmoll.gif

Formatas cia buvo ruosiamas pelkei. Ten reikia kad nuotrauka nevirsytu 150kb. taip ir dariau.
O su spelva as nezaidziau smile.gif Tiesiog toks apsvietimas buvo, ir mane jis suzavejo smile.gif

Elina, man is paskutiniuju ta su medziu butu visai nieko ir paskutinioji. Bet as daryciau siek tiek kitaip.. ir versciau i j/b butinai, nes spalvu cia praktiskai nera, tik keli blankus atspalviai, tai manau geriau ziuretusi j/b
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 01 sausio 2008 - 17:19