Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 21:20)

na gi "Fotografuojame viską, kas gražu" biggrin.gif

Dejavu, Inc, sveikos sugrįžusios 4u.gif . jau buvau pasigedus. įdėkit savo geriausią praėjusių metų darbą į albumą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:24)
Atgrūdink atgal smile.gif
Galima ir ten kai ką išmokti. Pvz. aš sužinojau, kad yra gamtoj fotikų, turinčių fejerverkų fotografavimo režimą biggrin.gif

ai, juokiausi iš to biggrin.gif ir rezultatai visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:24)
Pvz. aš sužinojau, kad yra gamtoj fotikų, turinčių fejerverkų fotografavimo režimą biggrin.gif

aha, aš irgi ką tik tą patį sužinojau.. kaži, jie brangūs? g.gif mastau.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:39)
Patikėk, Elina, pirmose mano nuotraukose nebuvo jokio talento biggrin.gif

nesitiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 04, 21:27)
aha, aš irgi ką tik tą patį sužinojau.. kaži, jie brangūs?  g.gif  mastau.gif  bigsmile.gif

Mano muilinukėj toks rėžimas yra bigsmile.gif Nikon Coolpix kažkokis 7mpixelių buvo mirksiukas.gif
Norėčiau parodyt "žiogą mutantą", fotografuotas būtent su ta muiline šią vasarą Lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 21:26)

Dejavu, Inc, sveikos sugrįžusios  4u.gif . jau buvau pasigedus. įdėkit savo geriausią praėjusių metų darbą į albumą  ax.gif

Tai kad, bitute, net neturiu/nežinau ką dėti. O iki kada įdėti reikia? Sugalvosiu iki to laiko, ar monetą mesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 22:26)
na gi "Fotografuojame viską, kas gražu"  biggrin.gif
Dejavu, Inc, sveikos sugrįžusios  4u.gif . jau buvau pasigedus. įdėkit savo geriausią praėjusių metų darbą į albumą  ax.gif

renku kaip tik dabar, bet nelabai sekasi apsispręst doh.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 21:31)
Mano muilinukėj toks rėžimas yra  bigsmile.gif  Nikon Coolpix kažkokis 7mpixelių buvo  mirksiukas.gif

vo blin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 04, 21:32)
Tai kad, bitute, net neturiu/nežinau ką dėti. O iki kada įdėti reikia? Sugalvosiu iki to laiko, ar monetą mesiu smile.gif

jau tik tu nepradėk doh.gif tongue.gif turi labai gerų darbų. na, kad ir tie vieni paskutinių - minimalistiniai. kur sakiau, kad į M. Kenna panašūs.

QUOTE(inc @ 2008 01 04, 21:32)
renku kaip tik dabar, bet nelabai sekasi apsispręst doh.gif  mirksiukas.gif

aš tau pašnibždėsiu - valtys mirksiukas.gif
Papildyta:
Mano muilinukėj toks rėžimas yra  bigsmile.gif  Nikon Coolpix kažkokis 7mpixelių buvo  mirksiukas.gif
Norėčiau parodyt "žiogą mutantą", fotografuotas būtent su ta muiline šią vasarą Lt

o kodėl jis toks skaudžiai žalias? g.gif
Atsakyti
Naują temą atidaryt? Aš galiu savo žinutę redaguot, nereikės kuistis 4u.gif
Atsakyti
nesijuokim, pati prieš metus verkiau, kad toks puikus fotikas, o datos ant nuotraukos neįpaišo lotuliukas.gif ir taip gaila, kad leva muilinė tai daro, o mano Nikon D50 apie tai nepagalvojo, dabar net nupurto nuo tokių minčių....

man labai gaila, kad *dzūkė* pabėgo iš mūsų (matau skaitai), kaip tavo vabalioku pasiilgau... verysad.gif tikrai darai puikios kokybės nuotraukas, o dėl idėjų nesikompleksuok. duok dieve visiem bent tokios kokybės pasiekt. lauksiu asmeniškai tavęs grįžtant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 21:28)

Aha. Ir kai kas nors pakritikuodavo, kad medžiai žmonėm iš galvų neturėtų augti, labai pykdavau, nes medžio aš juk nupjauti negalėjau smile.gif

Vėl rėmelis doh.gif biggrin.gif Žiogas tvarkingas.

QUOTE(dejavu @ 2008 01 04, 21:32)

Dejavu, labas. Malonu matyti.
Mesk monetą dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 21:36)
o kodėl jis toks skaudžiai žalias?  g.gif

g.gif nius tiesiog žalias žiogas biggrin.gif tuoj pažiūrėsiu ar galima pašviesint g.gif
Atsakyti