Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 20:35)
Pas daugelį jūsų aš pastebiu tikrą talentą pamatyti, pastebėti, pagauti vaizdą. Manau, tas būtina net norint tapti tik geru fotografu. Neturint gyslelės iš geriausio vaizdinio gali gaut š..., nepastebėti nerealaus kadro, tiesiog praeiti pro jį. Kartais pamąstau, kad aš daug geriau mezgu, nei fotkinu smile.gif . O ir nauda akivaizdesnė. Visi šiltai aprengti smile.gif

Patikėk, Elina, pirmose mano nuotraukose nebuvo jokio talento biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 20:18)
Pati susitvarkiau blykste, vis bandau ant "draugės" smile.gif

kodėl tavo draugė niekada nežiūri tiesiai į objektyvą? ax.gif man tiesiog įdomu paliko, nes visose nuotraukose draugė vis kažkur į viršų žiūri?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 21:49)
kodėl tavo draugė niekada nežiūri tiesiai į objektyvą?  ax.gif man tiesiog įdomu paliko, nes visose nuotraukose draugė vis kažkur į viršų žiūri?

Kažkur kažkada paskaičiau, kad negerai žiūrėti tiesiai į objektyvą blink.gif , tai vis ir laikausi šios taisyklės. O ar geriau žiūrėt tiesiai?
Dar viena, bet apgrūdinau unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 20:59)
Kažkur kažkada paskaičiau, kad negerai žiūrėti tiesiai į objektyvą blink.gif , tai vis ir laikausi šios taisyklės. O ar geriau žiūrėt tiesiai?

gal kaip kada g.gif bet man patinka, kai tiesiai į mane žiūri biggrin.gif

P.S. apie mus plepa gretimoj temoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 04, 19:33)
Sayonara, siksnosparni bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o ką, juk turiu nuotrauką iš gelbėjimo akcijos darbe..biggrin.gif
Atsakyti
Elina, talento sakai neturi, o jau kiek laurų SM konkursuose nusinešei, kai kitų foto lieka nesuprastos irvelkasi galiorkoj (pvz mano smile.gif). tu idėjų turi daugiau už daugelį iš mūsų, tik nuvertini save mirksiukas.gif su tavo pastangomis ir užsispyrimu (ne avinas tu?) tu tuoj visus mus prašoksi 4u.gif dėl žvilgsnio, įvairovėj, pažiūrėk į objektyvą mirksiukas.gif gal tau patiks 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif sveiki gyvi!

Su Naujaisiais Metais, brangieji !!!!! Meilės, meilės ir dar kartą meilės fotografijai jums visiems linkiu 4u.gif 4u.gif

jau parsibaladojom namo iš po kelionių po Lietuvą.... ir kad jūs, žinotumėt, kaip man ilgu buvo be jūsų biggrin.gif internetą šiokį tokį turėjau, bet kąnors parašyt ar nuotrauką įkelt, tai be šansų - labai jau jis lėtas buvo mirksiukas.gif taip kad net ir ND nesugebėjau sudalyvaut.

beje, mainų nuotraukos dar negavau verysad.gif

pala, dar kalba ėjo apie albumo parsisiuntimą iš Rusijos. berods, Opa minėjo, ar ne ? Aš mielai prisijungčiau thumbup.gif

be to, sveiki prisijungę, naujokai 4u.gif thumbup.gif

o dabar bent jau trumpai noriu paminėt, kas labiausiai įstrigo atmintin:

Purienos laipteliais lipantis vyras
Desiree pakrantė, o dėl autoportreto krėsle labai daug dviprasmiškų minčių kilo...
Westos supynės (spalvotosios)
Silwio 1 ir 3 iš kelioninės serijos
California miegantis berniukas
vvvv betvarkė, bet ta pataisytoji wink.gif
Opa taksi

p.s. nepykit, kad taip sausai teparašiau mirksiukas.gif čia, matyt, tas stačiokiškas žemaitiškas būdas, kad ir kaip norėčiau neina man taip gražiai kaip mūsų vvvvv wink.gif jei jau ką praleidau, atleiskit man, ok blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

skubu prisistatyti į n-tosios temos paskutinį puslapį, kad tik iš sąrašų neišbrauktumėte.
Sveikinu visus su praėjusiomis šventėmis, sėkmingų, laimingų, kūrybingų metų. 4u.gif

Desiree, mainų nuotrauką išsiunčiau prieš Kalėdas. Taigi jau turėjo gauti. Bet va, Klaipėda tyli smile.gif.
Antrąją nuotrauką (tam žmogučiui, kur kalbėjom) išsiunčiau prieš pat naujus, jei dar neatėjo, artimiausiu metu turėtų ateiti blush2.gif
Savo nuotraukėlę gavau, jau minėjau. Prieš pat Kalėdas.
Labai dėkoju Aurelijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 22:06)

P.S. apie mus plepa gretimoj temoj  lotuliukas.gif

Kur? bigsmile.gif
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 22:15)
kai kitų foto lieka nesuprastos irvelkasi galiorkoj (pvz mano smile.gif).

Tai tik todėl, kad vertintojai ne fotografai. Jiems patinka konkrečios, jiems suvokiamos, paprastesnės foto. Ašž Mergelė. Krapštukė, labai praktiška asmenybė. Man viskas turi būt aišku ir naudojimui tinkama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 sausio 2008 - 21:21
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 20:06)

lotuliukas.gif nuėjau paskaitinėti.... Ai be komentarų. Kas nori mokytis, tobulėti, tas čia užsibūna ir naudos gauna. Kiekvienam savo 4u.gif

Elina, man ta su daug grūdo nelabai. Nes nebe grūdas jau ten, labiau triukšmas gavosi. O pirmoji, su blzkste bandzmas, man patinka. ir nemaišo žvilgsnis į viršų. Bet nebijok ir objektyvo, pažvelk retsykiais 4u.gif (ot patarėja atsirado, pati visada užsimerkiu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 21:25
paskaičiau pas kaimynkas temą, nieko baisaus jos ten nekalba, tik matyt kažkada kritikos gavę ir nusprendę dėl to nebedalyvauti šioje temoje, nuoskaudas laiko..smile.gif c'est la vie, arba "takova seliavi", kaip kažkada sakė babcė, pas kurią kambarį nuomavom..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 sausio 2008 - 21:24
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 20:59)
Dar viena, bet apgrūdinau unsure.gif

Atgrūdink atgal smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 21:06)

Galima ir ten kai ką išmokti. Pvz. aš sužinojau, kad yra gamtoj fotikų, turinčių fejerverkų fotografavimo režimą biggrin.gif
Atsakyti