Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara man labai patiko mirksiukas.gif

Vabaliukas kitaip.
user posted image

Ar dabar vėl negerai kad centre? g.gif
Atsakyti
man tai šitas drakuliškas reikalas, prisipažinsiu, pačiai patinka.
todėl įsidėjau temon, kad galėčiau hipnotizuotis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 15:05)
gavosi, gavosi  thumbup.gif super. man labai patinka tavo kitas kampas.

o čia mano ...hmmm... sakykit atvirai, ar kas nors gero? nes man tai... pati net nežinau  unsure.gif

Pirma patiko, nors kiek per daug man erdves ar tuscio ploto,ar kaip cia pasakyti, kairiajama virsutiniam kampe blush2.gif
o antra.. nzn lb blasko mane,net nzn kur ziureti, ypac tos istrizos linijos blasko ax.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:06)
Vauga, kur gyveni?  bigsmile.gif  Aš būsių Skaidiškėse kai atvažiuosiu  biggrin.gif  Ten tiek daaaaaug vietų yra gražių fofografavimui  bigsmile.gif 

Mano šios dienos darbelis
"Šlapias vabalas"

Man lb patiko laseliai rolleyes.gif
Atsakyti
nu gerai. ka tu sitoj nuotraukoj matai? as matau SPALVA ir LASIUKUS. Todel as juos ir akcentuociau - tai yra duociau kontrasto ar kito bieso, kad SPALVA dar labiau grotu ir kad LASIUKAI skambetu smile.gif Neprisirisk prie "vabalo" taip. Zinoma, geriau, kad jis i nuotrauka "ieitu" ne is kazkurios krastines vidurio.. ir gali eiti i centra, jei ka.. smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 17:19)
Sansara man labai patiko  mirksiukas.gif 

Vabaliukas kitaip.
user posted image

Ar dabar vėl negerai kad centre?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 15:24)
nu gerai. ka tu sitoj nuotraukoj matai? as matau SPALVA ir LASIUKUS. Todel as juos ir akcentuociau - tai yra duociau kontrasto ar kito bieso, kad SPALVA dar labiau grotu ir kad LASIUKAI skambetu smile.gif  Neprisirisk prie "vabalo" taip. Zinoma, geriau, kad jis i nuotrauka "ieitu" ne is kazkurios krastines vidurio.. ir gali eiti i centra, jei ka.. smile.gif

Aš matau aptaškytą "vabalą" ax.gif Ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 15:17)
negerai, kad linija nueina i kampa, todel kazkaip keistai suskaldo erdve, po to, rakursas "kaip atejau, pamaciau ir nuspaudziau negalvojus" wink.gif

aš galvojau, galvojau prieš fotografuodama biggrin.gif turiu dar vieną variantą.
user posted image
Atsakyti
nu sitas geriau, bet pamirsk si objekta - tas "erelis" neprotingai ziuri ir gadina viska biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 17:34)
aš galvojau, galvojau prieš fotografuodama  biggrin.gif turiu dar vieną variantą.
user posted image

Atsakyti
Cia originali nuotrauka :

user posted image

Cia originali nespalvota,nieko nekeista :

user posted image

o cia bandziau pakeisti :

user posted image

Man nespalvota grazi, bet man siaip spalvos labai grazios,tad nesinori ju nuimti smile.gif
as bandziau pakeisti,kad apacia,kur saule apsviecia akmenis,gautusi sviesesne,bet norejau ryskesnio dangaus,tokios melynos melynos biggrin.gif
apacia isejo lyg kaip norejau,bet kazkas ni to...
turbut supratot,ka norejau padaryt, gal galit patart su kokiom photoshopo "funkcijom" tai reikejo daryti??? blush2.gif
Atsakyti
Dar šios dienos darbukas

user posted image
Papildyta:
Agniuke 4u.gif gražias spalvas pavyko išgaut ir kontrastą neblogą, parašyk kaip darei?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 15:37)
nu sitas geriau, bet pamirsk si objekta - tas "erelis" neprotingai ziuri ir gadina viska biggrin.gif

supratau... iš š... varškę bandau išspaust biggrin.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 04, 15:38)
Cia originali nuotrauka :

kirpk laukt tą kreivą daiktą, nes jis kompozicijai nieko neduoda. ir daryk kvadratą.
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:41)
Dar šios dienos darbukas

visai patinka. tik šiek tiek griūna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:06)
Vauga, kur gyveni?  bigsmile.gif  Aš būsių Skaidiškėse kai atvažiuosiu

Juodsiliuose. Kada atvaziuosi? Varysim fotkint kartu bigsmile.gif
Buvau Svencionyse siandien darbo reikalais. Labai grazus kelias, kai nuo pusu "nudulka" sniegelis, apsviestas saules, tai atsiziuret neimanoma...
Man patiko Agniukes "keliautoja". Jie butu kiek ryskiau, isvis butu super....
Dar "Drakulos naktis" patiko.
Ir dar _ms_ komentarai patiko, matyt, kad zmogus stengiasi nuosirdziai padet drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 04 sausio 2008 - 15:58
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:41)
Agniuke  4u.gif  gražias spalvas pavyko išgaut ir kontrastą neblogą, parašyk kaip darei?

zaidziau su <level>, bet man nieko nepavyko,nes visa nuotrauka man pasviesindavo,o kaip sakiau,norejau kad apacia pasviesetu,o dangus liktu panasus...
tai as pazymejau puse foto,t.y. apacia, ir tada pasviesinau,kad saules spinduliai matytusi lotuliukas.gif blush2.gif o tada pazymejau virsu ir tik vos vos pasviesinau blush2.gif
daugiau nieko nedariau,nes nelabai dar ismanau ta photoshopa blush2.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 15:43)
supratau... iš š... varškę bandau išspaust  biggrin.gif
kirpk laukt tą kreivą daiktą, nes jis kompozicijai nieko neduoda. ir daryk kvadratą.
[

turi omeny kazka panasaus ?

user posted image

nezinojau kuria is triju kirpti, visiskas kvadratas negraziai gaunasi..
man taip nelabai patinka...
man tas kreivas daiktas kaip tik patinka, kazkaip matosi kas yra arti ir kas tolumoj, na nzn kaip paaiskint.. man visa foto graziau blush2.gif

dabar paskaiciau dar karta,tai turbut originala kirpt reikejo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 04 sausio 2008 - 15:58