Sansara man labai patiko
Vabaliukas kitaip.
Ar dabar vėl negerai kad centre?
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 15:05)
gavosi, gavosi super. man labai patinka tavo kitas kampas.
o čia mano ...hmmm... sakykit atvirai, ar kas nors gero? nes man tai... pati net nežinau .
o čia mano ...hmmm... sakykit atvirai, ar kas nors gero? nes man tai... pati net nežinau .
Pirma patiko, nors kiek per daug man erdves ar tuscio ploto,ar kaip cia pasakyti, kairiajama virsutiniam kampe
o antra.. nzn lb blasko mane,net nzn kur ziureti, ypac tos istrizos linijos blasko
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:06)
Vauga, kur gyveni? Aš būsių Skaidiškėse kai atvažiuosiu Ten tiek daaaaaug vietų yra gražių fofografavimui
Mano šios dienos darbelis
"Šlapias vabalas"
Mano šios dienos darbelis
"Šlapias vabalas"
Man lb patiko laseliai
nu gerai. ka tu sitoj nuotraukoj matai? as matau SPALVA ir LASIUKUS. Todel as juos ir akcentuociau - tai yra duociau kontrasto ar kito bieso, kad SPALVA dar labiau grotu ir kad LASIUKAI skambetu Neprisirisk prie "vabalo" taip. Zinoma, geriau, kad jis i nuotrauka "ieitu" ne is kazkurios krastines vidurio.. ir gali eiti i centra, jei ka..
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 17:19)
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 15:24)
nu gerai. ka tu sitoj nuotraukoj matai? as matau SPALVA ir LASIUKUS. Todel as juos ir akcentuociau - tai yra duociau kontrasto ar kito bieso, kad SPALVA dar labiau grotu ir kad LASIUKAI skambetu Neprisirisk prie "vabalo" taip. Zinoma, geriau, kad jis i nuotrauka "ieitu" ne is kazkurios krastines vidurio.. ir gali eiti i centra, jei ka..
Aš matau aptaškytą "vabalą" Ačiū už komentarus
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 15:17)
negerai, kad linija nueina i kampa, todel kazkaip keistai suskaldo erdve, po to, rakursas "kaip atejau, pamaciau ir nuspaudziau negalvojus"
aš galvojau, galvojau prieš fotografuodama turiu dar vieną variantą.
nu sitas geriau, bet pamirsk si objekta - tas "erelis" neprotingai ziuri ir gadina viska
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 17:34)
Cia originali nuotrauka :
Cia originali nespalvota,nieko nekeista :
o cia bandziau pakeisti :
Man nespalvota grazi, bet man siaip spalvos labai grazios,tad nesinori ju nuimti
as bandziau pakeisti,kad apacia,kur saule apsviecia akmenis,gautusi sviesesne,bet norejau ryskesnio dangaus,tokios melynos melynos
apacia isejo lyg kaip norejau,bet kazkas ni to...
turbut supratot,ka norejau padaryt, gal galit patart su kokiom photoshopo "funkcijom" tai reikejo daryti???
Cia originali nespalvota,nieko nekeista :
o cia bandziau pakeisti :
Man nespalvota grazi, bet man siaip spalvos labai grazios,tad nesinori ju nuimti
as bandziau pakeisti,kad apacia,kur saule apsviecia akmenis,gautusi sviesesne,bet norejau ryskesnio dangaus,tokios melynos melynos
apacia isejo lyg kaip norejau,bet kazkas ni to...
turbut supratot,ka norejau padaryt, gal galit patart su kokiom photoshopo "funkcijom" tai reikejo daryti???
Dar šios dienos darbukas
Papildyta:
Agniuke gražias spalvas pavyko išgaut ir kontrastą neblogą, parašyk kaip darei?
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 15:37)
nu sitas geriau, bet pamirsk si objekta - tas "erelis" neprotingai ziuri ir gadina viska
supratau... iš š... varškę bandau išspaust
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 04, 15:38)
kirpk laukt tą kreivą daiktą, nes jis kompozicijai nieko neduoda. ir daryk kvadratą.
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:41)
visai patinka. tik šiek tiek griūna
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:06)
Vauga, kur gyveni? Aš būsių Skaidiškėse kai atvažiuosiu
Juodsiliuose. Kada atvaziuosi? Varysim fotkint kartu
Buvau Svencionyse siandien darbo reikalais. Labai grazus kelias, kai nuo pusu "nudulka" sniegelis, apsviestas saules, tai atsiziuret neimanoma...
Man patiko Agniukes "keliautoja". Jie butu kiek ryskiau, isvis butu super....
Dar "Drakulos naktis" patiko.
Ir dar _ms_ komentarai patiko, matyt, kad zmogus stengiasi nuosirdziai padet
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 15:41)
zaidziau su <level>, bet man nieko nepavyko,nes visa nuotrauka man pasviesindavo,o kaip sakiau,norejau kad apacia pasviesetu,o dangus liktu panasus...
tai as pazymejau puse foto,t.y. apacia, ir tada pasviesinau,kad saules spinduliai matytusi o tada pazymejau virsu ir tik vos vos pasviesinau
daugiau nieko nedariau,nes nelabai dar ismanau ta photoshopa
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 15:43)
supratau... iš š... varškę bandau išspaust
kirpk laukt tą kreivą daiktą, nes jis kompozicijai nieko neduoda. ir daryk kvadratą.
[
[
turi omeny kazka panasaus ?
nezinojau kuria is triju kirpti, visiskas kvadratas negraziai gaunasi..
man taip nelabai patinka...
man tas kreivas daiktas kaip tik patinka, kazkaip matosi kas yra arti ir kas tolumoj, na nzn kaip paaiskint.. man visa foto graziau
dabar paskaiciau dar karta,tai turbut originala kirpt reikejo