Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 13:31)
California, pažiūrėjus į tavo nuotraukas galutinai apsisprendžiau pirkt juostinį fotiką   biggrin.gif  man nerealiai gražu. dieve, juostinis j/b yra nerealus. tokio su jokiais PS neišgausi. man su lietum labai patiko. ir kvadratas tavo pataisytas labai patiko.

su tuo ir sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif hmmm, susirgus juostlige 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 15:50)
kaip bitėmaja ieškojo kito kampo katedrai, taip aš ieškojau kito kampo namuose  lotuliukas.gif nežinau kiek kadrų tam ištvatijau. pirma be katino su gėlėm, po to su gėlėm ir katinu, po to su katinu....  doh.gif
spręskit ar gavosi

"langas, gitara ir katinas"  blush2.gif
user posted image

Man grazi kompozicija ir spalvos, bet gal seselis kiek per tamsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 14:50)
user posted image

man labai labai LABAI patinka.. užsikrizenau pamačius.. biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, Man lb grazi ta nuotrauka, tik kiek seselis per tamsus, nes is kart zvilgsnis krypsta i sonus .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 13:50)
kaip bitėmaja ieškojo kito kampo katedrai, taip aš ieškojau kito kampo namuose  lotuliukas.gif nežinau kiek kadrų tam ištvatijau. pirma be katino su gėlėm, po to su gėlėm ir katinu, po to su katinu....  doh.gif
spręskit ar gavosi

o turi be katino? 4u.gif
Tiesiog smalsu. Patinka jau ir tai, ką matau. Spalvos kokios. Be katino būtų tokia minimalistinė.. Tiesiog šešėlis ir gitara... Kaip kad užmiršta gitara, net noras toks kyla paimti į rankas, nupūsti dulkes, groti...
O su katinu visai kitokios asociacijos. Kažkaip norisi sakyti, kad kaime, vasara.... katinas tingiai sėdi sau ant palangės, prausiasi po skanių pietų... žmonės taip pat kažkur, gal ilsisi... ir gitara, laukianti vakaro.. linksmybių...
Atsakyti
sansara - labai gerai. Desiree, jei katino nebutu - manau, kad kompoza sugriutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 14:50)
spręskit ar gavosi

gavosi, gavosi thumbup.gif super. man labai patinka tavo kitas kampas.

o čia mano ...hmmm... sakykit atvirai, ar kas nors gero? nes man tai... pati net nežinau unsure.gif .
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 04, 08:21)
Bet paskui privažiavau Rudaminos paukštyną, kuris susmardino visą romantiką  lotuliukas.gif

Vauga, kur gyveni? bigsmile.gif Aš būsių Skaidiškėse kai atvažiuosiu biggrin.gif Ten tiek daaaaaug vietų yra gražių fofografavimui bigsmile.gif

Mano šios dienos darbelis
"Šlapias vabalas"
(Galit bandyt spėt kas ten yra ištikrūjų) biggrin.gif

user posted image

Laaaaabai laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
pirmoji su "zmogum" gerai gavosi, o antra - ne smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 17:05)
gavosi, gavosi  thumbup.gif super. man labai patinka tavo kitas kampas.

o čia mano ...hmmm... sakykit atvirai, ar kas nors gero? nes man tai... pati net nežinau  unsure.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
vakarykštis Drakulos vidurdienis

user posted image

kirpta ir auto levels, daugiau nieko neliečiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 sausio 2008 - 15:12
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 15:07)
pirmoji su "zmogum" gerai gavosi, o antra - ne smile.gif

o su antra kas ne taip? tiesiai šviesiai prašom biggrin.gif
Atsakyti
nespeliosiu smile.gif
siaip gerai, kad spalva viena dominuoja, gerai, kad taskeliai yra, gerai, kad uz ju dar linijos yra - visa tai neblasko ir atkreipia demesi, taciau nera gerai tai, kad tas tamsus "vabalo" kunas i nuotrauka ivaziuoja is paties kampo - siuo atveju jis neišsiskiria ir yra nuobodus. Mane cia lašiukai patraukia labiausiai smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 17:06)

Mano šios dienos darbelis
"Šlapias vabalas"
(Galit bandyt spėt kas ten yra ištikrūjų)  biggrin.gif

Papildyta:
negerai, kad linija nueina i kampa, todel kazkaip keistai suskaldo erdve, po to, rakursas "kaip atejau, pamaciau ir nuspaudziau negalvojus" wink.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 17:12)
o su antra kas ne taip? tiesiai šviesiai prašom  biggrin.gif

Papildyta:
grazu... drakuliska... smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 04, 17:12)
vakarykštis Drakulos vidurdienis

Atsakyti