Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 04, 12:46)
Mano mainu nuotraukyte nukeliavo pas Zuvialia  4u.gif
Ar patiko?

na va 4u.gif Žuveliuk, ar tokias nuojautas iš vardo turėjai?
Džiugu, kad gavusių gretos vis didėja. O negavusieji tikiuosi labai greitai gaus 4u.gif

Ms, pražiopsojau tikriausiai, kokia technika fotografuoji? 4u.gif

Inc, matau skaitai. Kaip tau sekasi? 4u.gif Parodyk mums kokių savo darbų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 13:53
Aciu vvvvv wink.gif

Desiree - canon 30D ir 300v su 24-70 2,8L 70-200 2,8L
o vid formatui - Pentacon six su carl zeiss 40mm 2,8, 80mm 2,8 ir 180mm 2,8 wink.gif
Atsakyti
Norejau Jusu paklausti- ar imanoma bus i jus kreiptis pagalbos del fotoaparato?
Kadangi as nelabai ka suprantu, tai parduotuvej kazka pasiulytu, as jusu paklausciau ar tinkamas blush2.gif man reikia ne profesionalaus, bet kad nuotraukos butu geros kokybes.. na ir funkciju butu normaliai, ne taip kaip muilinese lotuliukas.gif

Cia viena sena nuotraukele, daryta su muiline aisku smile.gif
spalvos buvo labai neryskios,tai nesigavo man ryskesniu normaliai padaryti...

user posted image
Atsakyti
Agniuke* labai patiko si nuotrauka su dviraciu. Turi dvasia.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 14:13)
Agniuke* labai patiko si nuotrauka su dviraciu. Turi dvasia.

Aciu blush2.gif
Man sita irgi lb patiko,tik buvo fotografuota is kart kad butu nespalvota,kazkaip numustos spalvos,man ryskesnes noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 04, 16:16)
Aciu  blush2.gif
Man sita irgi lb patiko,tik buvo fotografuota is kart kad butu nespalvota,kazkaip numustos spalvos,man ryskesnes noretusi  blush2.gif

o tu, iskart i jb fotografuodama, manai, kad fotiko softas geriau gamina jb nei photoshopas? smile.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as tokia viena sena skanuota nuotraukyte... Man ji vasara primena; bet, speju, tik man smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 01 04, 16:27)
Ikeliu ir as tokia viena sena skanuota nuotraukyte... Man ji vasara primena; bet, speju, tik man  smile.gif 

na man primena labiau duris... vasarą smile.gif
Atsakyti
brrr... parlėkiau visa sušalus iš miesto. bandžiau ieškot kito kampo katedroj biggrin.gif nuotraukų dar neperkėliau, bet įtariu, kad ne kas. nes nieko naujo nepamačiau, o ir šalta buvo labai.

California, pažiūrėjus į tavo nuotraukas galutinai apsisprendžiau pirkt juostinį fotiką biggrin.gif man nerealiai gražu. dieve, juostinis j/b yra nerealus. tokio su jokiais PS neišgausi. man su lietum labai patiko. ir kvadratas tavo pataisytas labai patiko.

Desiree, tavo nuotrauką mačiau Kūdroj thumbup.gif na, laaaabai patinka.

Sillwio, aš pritariu tavo minčiai dėl geriausių darbų sudėjimo į blog'ą. tik gal bus prieštaraujančių, kas dėjo vaikus ir autoportretus? g.gif

ms, tavo kritika yra laukiama drinks_cheers.gif

Mylia, kažką kažkur kažkaip kirpčiau, nes dabar per daug erdvės ax.gif

Linokas, vaiko portretas man patiko. tik kodėl sepia?

Sansara, graži šalčio tapyba.

ms, uch, koks darbas smagus thumbup.gif

Agniuke, šaunus kadras.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 14:25)
o tu, iskart i jb fotografuodama, manai, kad fotiko softas geriau gamina jb nei photoshopas? smile.gif

blush2.gif na ne,bet.. ai pati nzn smile.gif cia ne as fotografavau ir lb seniai , cia mane fotografavo blush2.gif as tik truputi pataisiau spalvas ir apkarpiau kaip man patinka blush2.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 01 04, 14:27)
Ikeliu ir as tokia viena sena skanuota nuotraukyte... Man ji vasara primena; bet, speju, tik man  smile.gif 

Man kazkodel primena panemunes pilis... arba baznycias wub.gif
esu ten daug vazinejus, tai is kart man primine vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 04, 12:30)
gal sakau Vilbra biggrin.gif ?

niaaaaaaaaaaaaaa..biggrin.gif

QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 13:36)
"ir man ir jam tikriausiai buvo ramu"
user posted image

oooooooooo-mmmmmm...... 4u.gif
Atsakyti
kaip bitėmaja ieškojo kito kampo katedrai, taip aš ieškojau kito kampo namuose lotuliukas.gif nežinau kiek kadrų tam ištvatijau. pirma be katino su gėlėm, po to su gėlėm ir katinu, po to su katinu.... doh.gif
spręskit ar gavosi

"langas, gitara ir katinas" blush2.gif
user posted image
Atsakyti