Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 19:11)
aš šiandien į vieną fototechnikos parduotuvę ėjau savais reikalais, tai išduosiu paslaptį, kada pas juos didelės nuolaidos bus, gal kas pasinaudos..smile.gif dabar dar nėra, tai nereklamuosiu, o paskui pasakysiu, gerai?

as gi laukiu distancinio... ax.gif
gal sakau Vilbra biggrin.gif ?

QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 19:31)
Atnesu jums griuvesiu televizoriu:)), ir einu po komenmtarus pasizvelgyt;)
user posted image

nu prikausto nuotrauka tikrai bet gal per ryskios spalvos g.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:40)
ką aš galiu padaryt, myliu aš tą bokštą  lotuliukas.gif
ir dar vieną parodysiu  tongue.gif . šį kartą senas kadras, darytas dar su muiline 2005 metais.
user posted image

blink.gif eik tu sau koks dangus...

na kai jau taip prispaudet su tuo metu darbu... biggrin.gif
galvojau nedet...na nemoku as iki siol atsirinkti kurie mano darbai geresni uz kitus...tie, kurie man atrodo su cinkeliu, idomus - kitiems dzin...o kitus ima ir ivertina nors pati nesuprantu kodel... unsure.gif
liudna man del to...
zodziu, idejau toki darba, kurio cia dar nerodziau...
Atsakyti
Sveiki visi,
darbo savaite trumpa, o darbu daug, tad pavyksta tik paskaityt... ir paziuret jusu dedamus darbus. O darbai tikrai liuks smile.gif Dabar visu nebeisvardinsiu, bet istrigo Sillwio zieminiai peizazai - nuo iki viskas nepaprastai grazu, ir Desiree moteris supamojoje kedeje - sustabdo zvilgsni ir privercia pamastyti. Kazkas bande kritikuot ranku padeti ir pan., o man atrodo, kad ten viskas labai vietoje ir priklauso tik nuo interpretacijos.
Nauju mokymosi rezultatu dabar nelabai turiu ka parodyti, bet vakar ziurinejau praejusios vasaros foto. Tik jos visos darytos su muilinuku. Bet vis tiek viena ikeliu. Siaip. Kad butu silciau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 10:55)
taviškę gavo. Rašau tau až tik pasitikslinti ar tikrai mano sąrašas nemeluoja.
O tau taip pat žinau kad išsiųsta, ir lig turėjai jau gauti  g.gif

Na paprastai i pasto dezute imeta arba ateina pranesimas, kad pasiimt is pasto. Pasto dezute pas mus saugi. Kolkas nei to nei to negavau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif
Visus su praejusiom sventem 4u.gif
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 10:55)
O man įdomu kaip Dejavu, Fotolama, Čiburaška... ar išsiuntėt, ar gavot?? Senokai patys buvot  4u.gif
Tiesa, Sansara, kiek žinau tau taip pat išsiųsta

Desiree,kaip su manim biggrin.gif ?man kas nors issiunte g.gif ?pati issiunciau gruodzio 10d,keista,kad dar negauta,visi sveikinimus jau senai gave,nors ta pacia diena issiunciau,negali but dingus? g.gif bet as jau turiu antra zadeta nuotrauka,dabar tik laukiu kol turesiu PS,nes mano PC buvo sugedes,viska ka turejau praradau unsure.gif
ka tik gavau laiska...savo siusta blink.gif paste buvo nuplestas adresas,taip kad negalejo perskaityti kam buvo siusta,grazino man doh.gif as lb atsiprasau to zmogaus kuris negavo laiku mano foto,pasistengsiu kuo greiciau issiust antra nuotrauka,ir idesiu sena voka kaip irodyma,kad tikrai nemeluoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 04 sausio 2008 - 12:42
Gus, žinau kas tau turėjo siųsti, bet nežinau ar jau išsiuntė verysad.gif parašysiu až užklausiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 12:52
Sveikutės,

įkeliu Jums savo vieną nuotraukytę (tiksliau sūnelis ten ax.gif ), ji tiesiai iš fotiko, bet truputį šonus apkirpau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 01 04, 14:00)
Sveikutės,

įkeliu Jums savo vieną nuotraukytę (tiksliau sūnelis ten  ax.gif ), ji tiesiai iš fotiko, bet truputį šonus apkirpau  ax.gif

Man labai labai patinka. Gal ir ilgiuosi pakausiuko ir alkunes,vaikutis siek tiek ispraustas atrodo, bet bezdzioniuko povyza, minkstas priejimas prie jo- zavi.
Atsakyti
Linokas, smagu matyti tave cia mirksiukas.gif
ta sparnuoti tai noretusi matyti kokioj naturalesnej aplinkoj ir zinoma ne centre... ax.gif
o vaikiui tavo ir ypac jo akim atsispirti negaliu.... tad ir vertinti teisingai nesugebesiu.... wub.gif
bet sioje foto norisi jo galvyte visa matyt.... spaudzia is virsaus ji tas nukirpimas....

westa, net nezinia kaip geriau su ta paslaptim... gal paskutineje man jau ir sonu per daug g.gif bet apacia ir as norejau siulyt kirpt....

californiagirl, o man taviskes visos patinka... ir miegaliukas.. ir lietutis... matau kruopelytes krentancias is dangaus... o zeme atrodo padengta plikledziu.. atrodo atsistosi ir paslysi...
visos nuotraukos gyvos ir gilios.. tai mane zavi...

Desiree, tavo transporto karoliukus jau maciau.... begalingai patiko tas nuotraukos perlamutras.... ziuri ziuri ir negali neziureti......

Mylia, romantiskas kadras... lyg ir sniega izvelgiu, lyg ir vasariskai nusiteikusius bei atrodancius zmogeliukus...
tik man per daug erdves.... per daug akcentu... gal apacioj tu zolyciu nenoreciau matyt.... bet gal tik man cia taip... rolleyes.gif
Atsakyti
truputis šaltuko tapybos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Linokas, cia wb nugrybavo pas tave, o ne reali spalva smile.gif

Bet čia tokia reali spalva 

Papildyta:
gero savaitgalio visiems, aciu uz silta priemima visiems wink.gif

iki

"ir man ir jam tikriausiai buvo ramu"
user posted image
Atsakyti
ms, tik pakomentavau Kudroj, ateinu cia ir vel matau ta pati biggrin.gif
sauniai.... pavadinimas stiprus.... o ir as rami dabar pasidariau beziuredama..
saunus tavo darbai... pasikartosiu dieviskas minimalizmas...
Atsakyti
Mano mainu nuotraukyte nukeliavo pas Zuvialia 4u.gif
Ar patiko?
Atsakyti