Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 09:14)
įdomu kokį pasirinksi. O spausdinai nuotraukas?

Ziurineju keleta HP modeliu. Spalvotu juostu skanavimo testu rezultatai ne patys geriausi, bet su j/b tu problemu neturetu buti. Nenoriu virsyti 100 EURU biudzeto, nes tai tik hobi.
Spausdinu. Pirma 25lapu pakeli popieriaus jau pabaigiau. Uzsisakiau dabar 100 lapu smile.gif Jau rankos niezti. Labai reikia multigrade filtru. Svedijoj naudotu neparduoda, nauji kainuoja apie 35 EUR. e-bay parduoda, bet nieko dar is ten nepirkau, taigi kazkaip nesiriztu pabadyt.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 09:20)
Pasakykit man ka daryti, kaip fotografuoti, kad lietus matytusi??? Ten lijo gan neblogai, as fotiku rizikavau...o taip silpnokai as ji ten iziureti galiu doh.gif  Islaikymas kiek pamenu gana trumpas buvo... g.gif  Ar cia nuo diafragmos dar priklauso??? Ten pas mane apie f2.5

As galvoju ir man reiketu skanerio kuris juostas skanuoja...o tai dabar plesikai uz vienos juostos nuskanavima $3 ima, o nuotrauku is tos juostos vos keleta kurias noriu laikyti doh.gif  Sillwio, kai isigysi, butinai parodyk koki isigijai ax.gif

Paprastai fotografuojant pries saule, arba atsukus aparata i ta puse, kur ji turetu buti, lietus pasimato. Dar tamsus fonas isryskina. Tiesa, blykste irgi padeda.

Parodysiu, kai isigysiu. Rezultata irgi parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 04 sausio 2008 - 09:36
vos perskaičiau ką vakar prirašėt. doh.gif

įspūdingas valandos telikas lotuliukas.gif tikrai gera foto. aš turiu panašų plazminį teliką, tik 3 D efekto nėr pas many. galėsiu vėliau įmest ir savo. o vat paskutinė metų diena su namuku manęs visai nesužavėjo... nežinau kodėl, bet kad toks vaizdas patrauktų dėmesį,man reikia jau kažko daugiau, nei vien namuko ir medžio g.gif na vaizdelis pasirodė ir tiek. blush2.gif tik nesupyk ax.gif

bitėmaja, kadras su muiline darytas blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif netikiu, kad būna toks dangus... puiku

desiree, karieta užstrigo kokybe ir nuotaika thumbup.gif

westa tavo tamsiosios nepatraukė nei kiek. nepyk, bus dar tų gerų kadrų mirksiukas.gif sūpynės tikrai ne paskutinis 4u.gif

vvvvv, desiree pataisytas variantas patinka, tik lempa su šaliku kažkodėl kliūna. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 sausio 2008 - 09:51
Perziurejau geriausiu 2007 darbu albuma. Ech, kaip smagu ant dusios matant tiek geru darbu vienoj vietoj. Puikus 2007-ieji. Leiskit paklaust, kur nueisim per 2008-sius? Linkiu visiem nesustot ir 2008 metu gale tureti toki sedevru bagaza, kad isrinkti viena geriausia jau butu neimanoma smile.gif
Beja, ka manot apie metu darbu sukelima i blog'a?
Atsakyti
laba visiems,
taigi pasistengsiu buti kuo dazniau pas jus, juolab tikrai yra i kai ka isties paziureti. Kiek spesiu suziuret - visiems atsakysiu. Siaip as bunu toks lengvai kategoriskas del nuotrauku, bet nepykit, jei ka, neprimuskit labai smile.gif

vauga – varvekliuko spalvotas varianto keistas rakursas - dazniausiai nera tinkama fotografuoti taip - kaip zmogaus akis mato tiesiogiai. Jei nezinai kaip pasielgt - pabandyk krastutinumus komponuojant. Foto su lagaminu jau labiau patiko wink.gif

bite_maja – aciu. fotografuodama boksta treniruiokis del techniskumo, bet pabandyk kaip nors idomiau su aplinka susiet, pvz, o su dangumi banguotu jau geriau smile.gif

sayonara – katinas prikolnas - labai kokybiskai atlikta gana gerai sukadruota smile.gif

sansara – jau vakar rasiau del lentos miske smile.gif

silwio – labas drauguzi, labai svariai dirbi, smagu ziureti wink.gif

valanda – labai patiko kaip naujako svente pavazidavai - taip dinamiskai smile.gif Ir tavo televizoriaus splavos ziurisi smile.gif

Pupeliukas – labai skoningai pakoregavai vaugos trakus smile.gif

vvvvv – na esi grazi moteris (akys israiskingos) ir tikrai labai graziai berniuka nufotografavai smile.gif

latoya – labas wink.gif

raige - labas smile.gif

peppi – aciu uz grazu zodi smile.gif

Elina – megsti miesta fotografuojant palikt erdves per daug virsuje - bet tai zymiai jau zymiai geriau nei perdaug zemes. Pabandyk dar labiau "imaisyt" kitu objektu.

Desiree – nezinau, net ka parasyt... Ziureciau ir ziureciau i tavo darbus.. saunuole wink.gif

Puriena6 – aciu smile.gif

Getter – aciu smile.gif Beje, tavo abstrakcija vis delto prasosi remelio - bent mano akims smile.gif

Zuvelia – labas smile.gif

Westa – nuotrauka "Ju paslaptis" – labaipaslaptinga – truputi net per daug - pabandyk dar karta - sveikinu, kad bandai suprasminti, o gele – jei siek tiek kokybiskiau zieda padaryt – butu liuks.

Opa – aciu smile.gif

Linokas – koloritas keistokas. Nedek organinem medziagoms neorganiniu spalvu.

Californiagirl – graziai dirbi, ir pagarba uz juostele, nesuk galvos del fokuso, kur nereikia, juk kartais ne kokybe kalba nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 23:39)
labas, kol esi, brūkštelk ar jau gavai mainų foto?

Nu zinok negavau nieko. Ir issiunciau "kazkam" as registruotu laisku, tai suprantu, kad turi grist lapelis su parasu, kad "adresatas" gavo, bet kolkas ir tokio negavau, o uz savaites bus menuo g.gif
Atsakyti
kaip manot, gal _ms_ slaptažodis priklausytų?..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 04, 09:47)
Nu zinok negavau nieko. Ir issiunciau "kazkam" as registruotu laisku, tai suprantu, kad turi grist lapelis su parasu, kad "adresatas" gavo, bet kolkas ir tokio negavau, o uz savaites bus menuo  g.gif

taviškę gavo. Rašau tau až tik pasitikslinti ar tikrai mano sąrašas nemeluoja.
O tau taip pat žinau kad išsiųsta, ir lig turėjai jau gauti g.gif
O man įdomu kaip Dejavu, Fotolama, Čiburaška... ar išsiuntėt, ar gavot?? Senokai patys buvot 4u.gif
Tiesa, Sansara, kiek žinau tau taip pat išsiųsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 11:01
QUOTE(Sansara @ 2008 01 04, 10:51)

įspūdingas valandos telikas  lotuliukas.gif tikrai gera foto. aš turiu panašų plazminį teliką, tik 3 D efekto nėr pas many. galėsiu vėliau įmest ir savo. o vat paskutinė metų diena su namuku manęs visai nesužavėjo... nežinau kodėl, bet kad toks vaizdas patrauktų dėmesį,man reikia jau kažko daugiau, nei vien namuko ir medžio  g.gif na vaizdelis pasirodė ir tiek.  blush2.gif tik nesupyk  ax.gif

Aciu. Labai vertinu gautas pastabeles.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 04, 11:50)
kaip manot, gal _ms_ slaptažodis priklausytų?..biggrin.gif

neabejotinai;)
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 09:21)

Desiree, buvau idejus toki varianta

Labai miela nuotrauka. Ramybe.

Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 09:33)

Si labai . Mase deranciai iamzinto transporto. Labai sunki, bet puikiai atlikta uzduotis;)
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 02:07)

Siandien pora juosteliu issryskinau, tai keletas kadru is musu kasdienybes smile.gif

Labai kokybiska.Patiko susimastes berniukas.
Atsakyti
užsiėmiau savivale ir daviau _ms_ slaptažodį.. rolleyes.gif iškart prisipažįstu, galit nutarkuoti, nors kažkaip nujaučiu, kad nenutarkuosit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 01 04, 00:34)

Tokie man patinka arba detaliai isnarstyti su mikro, arba kazkaip idomiai ikomponuoti, arba.... lauksium daugiau darbeliu, sveika sugrizus;)
Atsakyti
Perzvelgiau geriausius darbus. Kaip puiku,kad jie tokie. Sveikinu mus. tikrai daug pasiekem. O del ju idejimo i bloga as pritariu;)
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 04, 11:41)
Linokas  – koloritas keistokas. Nedek organinem medziagoms neorganiniu spalvu.

Bet čia tokia reali spalva unsure.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 04, 12:20)
Tokie man patinka arba detaliai isnarstyti su mikro, arba kazkaip idomiai ikomponuoti, arba.... lauksium daugiau darbeliu, sveika sugrizus;)

reikia gal rėmelių g.gif bet čia tik pirmas mano bandymas su mikro rolleyes.gif

Šausim į gamtą, jei MB nesusivėlins ax.gif tokia saulė wub.gif
Atsakyti