QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 09:14)
įdomu kokį pasirinksi. O spausdinai nuotraukas?
Ziurineju keleta HP modeliu. Spalvotu juostu skanavimo testu rezultatai ne patys geriausi, bet su j/b tu problemu neturetu buti. Nenoriu virsyti 100 EURU biudzeto, nes tai tik hobi.
Spausdinu. Pirma 25lapu pakeli popieriaus jau pabaigiau. Uzsisakiau dabar 100 lapu Jau rankos niezti. Labai reikia multigrade filtru. Svedijoj naudotu neparduoda, nauji kainuoja apie 35 EUR. e-bay parduoda, bet nieko dar is ten nepirkau, taigi kazkaip nesiriztu pabadyt.
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 09:20)
Pasakykit man ka daryti, kaip fotografuoti, kad lietus matytusi??? Ten lijo gan neblogai, as fotiku rizikavau...o taip silpnokai as ji ten iziureti galiu Islaikymas kiek pamenu gana trumpas buvo... Ar cia nuo diafragmos dar priklauso??? Ten pas mane apie f2.5
As galvoju ir man reiketu skanerio kuris juostas skanuoja...o tai dabar plesikai uz vienos juostos nuskanavima $3 ima, o nuotrauku is tos juostos vos keleta kurias noriu laikyti Sillwio, kai isigysi, butinai parodyk koki isigijai
As galvoju ir man reiketu skanerio kuris juostas skanuoja...o tai dabar plesikai uz vienos juostos nuskanavima $3 ima, o nuotrauku is tos juostos vos keleta kurias noriu laikyti Sillwio, kai isigysi, butinai parodyk koki isigijai
Paprastai fotografuojant pries saule, arba atsukus aparata i ta puse, kur ji turetu buti, lietus pasimato. Dar tamsus fonas isryskina. Tiesa, blykste irgi padeda.
Parodysiu, kai isigysiu. Rezultata irgi parodysiu.