Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 14:23)
p.s. Klausimėlis toks...  blush2.gif   Ar naujoko statusą turintis ''kūdrietis'' gali įkelti nuotraukų seriją? Ar ne? sad.gif
Norėciau įketi vieną, jau ir paruošusi turiu.

kol kas dar negali kelti serijų. Bet jei nori vieną pristatyti, tai variantas gali būti tiesiog išdelioti nuotraukas šalia, į vieną faila. Arba palaukti, kol galėi dėti serijas.

Elina, aš nė karto nebandžiau fejerverkų fotografuoti, tai nežinau kas man gautųsi. Antroji man visai patiko. Pirmoji tai toks bardakėlis, toks pat kaip ir išmušus vidurnakčiui smile.gif o trečioji kiek pasimeta tas spalvotas pokšt, tolokai ir mažas.

Pupeliuk, man labai labai patinka tavo naujasis avataras smile.gif Ir Senis Šaltis paprašė manęs atspausdinti vieną nuotrauką lotuliukas.gif Sakau užklausiu kokio formato norėtum smile.gif Galiu 10x15 , 18x24 ir 24x30 rodos. (bet tai prajuokinot, kol supratau kokio adreso jis iš manęs nori ir kam lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 sausio 2008 - 15:52
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 16:49)
kol kas dar negali kelti serijų. Bet jei nori vieną pristatyti, tai variantas gali būti tiesiog išdelioti nuotraukas šalia, į vieną faila. Arba palaukti, kol galėi dėti serijas.

o nuo kada jau galima kelti serijas?
hmmm, man iki ju dar tolokai sad.gif
reikes tada cia parodyti, arba po viena i pelke kelti. O kaip sudėlioti nuotrauka šalia į vieną faila tai aš nžn.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 14:53)
o nuo kada jau galima kelti serijas?
hmmm, man iki ju dar tolokai sad.gif
reikes tada cia parodyti, arba po viena i pelke kelti. O kaip sudėlioti nuotrauka šalia į vieną faila tai aš nžn....  g.gif

rodos kai turėsi vieną mėlyna pagaliuką.
O aš kai noriu nuotraukas šalia sudėti atsidarau naują didesnį failą ir po vieną ten keliu nuotraukas, dedu tiesiog šalia. Gal yra paprastesnių būdų, bet kitaip nemoku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 16:49)
Pupeliuk, man labai labai patinka tavo naujasis avataras  smile.gif  Ir Senis Šaltis paprašė manęs atspausdinti vieną nuotrauką  lotuliukas.gif  Sakau užklausiu kokio formato norėtum  smile.gif  Galiu 10x15 , 18x24 ir 24x30 rodos. (bet tai prajuokinot, kol supratau kokio adreso jis iš manęs nori ir kam  lotuliukas.gif )

Avataras šventinis rolleyes.gif vaikis gavo šį žaislą iš senelio dovanų, labai fotogeniškas pasitaikė žaislas lotuliukas.gif
O formato, tai to didžiausio, jei įmanoma blush2.gif jau ir vietą žinau, kur kabinčiau rolleyes.gif tiesa pasakius net nesitikėjau tokios dovanos, tiesiog raštiškai pasvajojau... rolleyes.gif o čia vataitau blush2.gif 4u.gif ir su autografu būtinai 4u.gif būna man kartais - pamatau nuotrauką ir žinau, kad jos norėčiau ant sienos, tas pats buvo su Jurgaičio smilgom rolleyes.gif svajoju pabusti kiekvieną rytą ir žvelgti į tas švelnias palinkusias smilgas rolleyes.gif

Elina, pati nebandžiau fotografuoti fejerverkų, kiek suprantu, tai nėra lengva ir sąlygų tam tikrų reikia - kad vėjo nebūtų ir pan.. Iš tavųjų man antroji patiko, tokia kaip ugnies plunksnos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 01, 15:13)
O formato, tai to didžiausio, jei įmanoma blush2.gif jau ir vietą žinau, kur kabinčiau rolleyes.gif tiesa pasakius net nesitikėjau tokios dovanos, tiesiog raštiškai pasvajojau... rolleyes.gif o čia vataitau blush2.gif  4u.gif ir su autografu būtinai 4u.gif būna man kartais - pamatau nuotrauką ir žinau, kad jos norėčiau ant sienos, tas pats buvo su Jurgaičio smilgom rolleyes.gif svajoju pabusti kiekvieną rytą ir žvelgti į tas švelnias palinkusias smilgas rolleyes.gif

sutarėm dėl formato.

O aš šįryt įsimylėjau štai šitą nuostabumėlį
http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1
ir patikėsit? Šis nuostabumėlis po parodos atkeliaus į mūsų namučius smile.gif Nebe į temą čia, bet negaliu kaip džiagiuosi. Nes tikrai labai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 17:18)
sutarėm dėl formato.

O aš šįryt įsimylėjau štai šitą nuostabumėlį
http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1
ir patikėsit? Šis nuostabumėlis po parodos atkeliaus į mūsų namučius  smile.gif Nebe į temą čia, bet negaliu kaip džiagiuosi. Nes tikrai labai labai patiko.

Na jeigu jai tikrai 15 tai jos laukia didi ateitis smile.gif laaaabai gabi mergaitė. Ir aš jau užzinorėjau jos darbo... Tik ne šio, kito smile.gif

p.s. Desiree, žinok nieko nesupratau kaip tu ir per kur tuos failus vieną šalia kito keli.. jei turėsi laiko, papasakok plačiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Su naujais 4u.gif
Naujametinis receptas:

Imame 12 menesių. Švariai nuvalome pavydą, pagiežą, pedantiškumą ir padaliname i 30 ar 31 dalį. Atsargų turi pakakti visus metus. Patiekalą kiekvienai dienai ruošiame taip- Imame 1 dalį darbo, 2 dalis geros nuotaikos ir humoro, Pridedame - 3 šaukštus optimizmo, 1 šaukštelį tolerancijos, 1 grūdelį ironijos ir truputi taktiškumo. Po to,tą masę užpilame didžiule meile. Puošiame dėmesingumo puokštelėmis ir kasdien su džiugesiu serviruojamės...

O kiek reikia laukti kol galima bus prisijungt į fotokūdrą? Aš lyg ir prisiregistravau ale neįleidžia manęs, rašo kad nerasta tokios verysad.gif Noriu vieną darbuką kelt į Pelkę...bandyt laimę kai sakoma blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
su naujais metais visus 4u.gif
Jau kuri laika vis seku jusu tema, po truputi bandau paskaityti senesnes temas ir jusu Blog'e esancia informacija. Buvau neseniai ilindusi su klausimu apie fotoaparatus dabar bandysiu pradeti dalyvauti su nuotraukomis.
Nuo svenciu pradedu fotografuoti su Nikon D80. Kol kas dar bandau isisavinti techninius dalykus ir pyskinu tokias nesamones kaip ant sofos pasodinti pliusiniai meskiukai, geles ir pan., kad pajausciau esme smile.gif
Kadangi buvo uzsiminta apie fejerverkus, ikeliu sios nakties kelis bandymus 4u.gif

P. S. Anksciau galvojau, kad pas jus debiutuosiu su kokia "triuskinancia" fotografija biggrin.gif bet ne viskas taip paprasta ir pradedu nuo pradziu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 01, 15:25)
Imame 12 menesių. Švariai nuvalome pavydą, pagiežą, pedantiškumą ir padaliname i 30 ar 31 dalį. Atsargų turi pakakti visus metus. Patiekalą kiekvienai dienai ruošiame taip- Imame 1 dalį darbo, 2 dalis geros nuotaikos ir humoro, Pridedame - 3 šaukštus optimizmo, 1 šaukštelį tolerancijos, 1 grūdelį ironijos ir truputi taktiškumo. Po to,tą masę užpilame didžiule meile. Puošiame dėmesingumo puokštelėmis ir kasdien su džiugesiu serviruojamės...

O kiek reikia laukti kol galima bus prisijungt į fotokūdrą? Aš lyg ir prisiregistravau ale neįleidžia manęs, rašo kad nerasta tokios  verysad.gif  Noriu vieną darbuką kelt į Pelkę...bandyt laimę kai sakoma  blush2.gif

geras receptukas. Kiek pakeisiu ir naudosiu 4u.gif

Dar iš kito žmogaus girdėjau, kad neleidžia prisijungti. Rašo, kad nerasta tokio vartotojo. Tai galbūt čia klaida kokia to puslapio?

Drumbacele, aš atsidaryčiau naują puslapį. Tada kiekvieną nuotrauką atskirai nusikopijuočiau ir kelčiau į tą naująjį puslapį, dėliok jas šalia. Naujasis psl aišku turi būti didesnis už pačias nuotraukas. Nežinau kaip dar papasakoti. Bet manau tikrai yra koks geresnis ir paprastesnis ar greitesnis būdas.

Mylia, sveika prisijungusi. Toks spalvotas ir sproginėjantis debiutas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 sausio 2008 - 16:32
QUOTE(Getter @ 2008 01 01, 17:25)
Sveikutės  4u.gif  Su naujais  4u.gif
Naujametinis receptas:

[
O kiek reikia laukti kol galima bus prisijungt į fotokūdrą? Aš lyg ir prisiregistravau ale neįleidžia manęs, rašo kad nerasta tokios  verysad.gif  Noriu vieną darbuką kelt į Pelkę...bandyt laimę kai sakoma  blush2.gif

Mėgink jungtis dar kartą, gal neįvedei el.p. adreso?
Nes aš kai registravausi pirmus kartus, man irgi taip atrasydav, kadnerasta tokiov artotojo, ir esu tikrai kadregistracijso formaneklause el.p. todel jo ir neivedziau. net administracijai rasiau,prasiau issiaiskinti kodel man nepavyksta prisijungti. tada meginau vel registruotis, ir jau buvo laukas el.p. ivesti, va tada ir pavyko. Sekmes.

QUOTE(Mylia @ 2008 01 01, 17:27)
Sveiki,

P. S. Anksciau galvojau, kad pas jus debiutuosiu su kokia "triuskinancia" fotografija biggrin.gif bet ne viskas taip paprasta ir pradedu nuo pradziu smile.gif

smile.gif neblogos foto, labiausiai patiko pirma, ji spalvingiausia.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 17:30)

Drumbacele, aš atsidaryčiau naują puslapį. Tada kiekvieną nuotrauką atskirai nusikopijuočiau ir kelčiau į tą naująjį puslapį, dėliok jas šalia. Naujasis psl aišku turi būti didesnis už pačias nuotraukas. Nežinau kaip dar papasakoti. Bet manau tikrai yra koks geresnis ir paprastesnis ar greitesnis būdas.

Mylia, sveika prisijungusi. Toks spalvotas ir sproginėjantis debiutas  4u.gif

lotuliukas.gif oi jau net juokas ima,... Nu nieko nesuprantu lotuliukas.gif blink.gif g.gif matyt jau pervargau. Meginsiu veliau....
Bet ACIU 4u.gif
Atsakyti
Desiree, aha, ta darbeli as irgi isimylejau ish pirmo zvilgsnio. Geruose namuose jis atsidurs smile.gif

Seniai bedejau savo foto. Gal reik ko paieshkot g.gif Mazai pastaruoju metu fotografuoju.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 01, 15:38)
lotuliukas.gif  oi jau net juokas ima,... Nu nieko nesuprantu  lotuliukas.gif   blink.gif   g.gif  matyt jau pervargau. Meginsiu veliau....
Bet ACIU   4u.gif

lotuliukas.gif čia gal aš mokytoja nevykus lotuliukas.gif
gal kas kitas geriau parašys

Raige, dėk dėk naujų darbų.
O dėl to darbelio, kurį įsimylėjau... Tai rezervavau jį, nes kol kas parodai laiko. Tikiuosi tik nepersigalvos smile.gif Nes jau vaikštau aplink sieną ir svajoju kaip aš ten tą paveikslą kabinsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 sausio 2008 - 16:43