QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 10:49)
Ir dar Jusu komentarams ir kritikai. Ta pati paskutiniuju metu diena;)
Nereali man sita
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 03, 13:09)
Californiagirl, labai patiko du miegantys gražuoliai
Man būtų sudėtinga pavargusius vaikus įkalbėti papozuoti. Oi, turės tavieji ką prisiminti
Zinok, jie taip miego norejo ir tokie apatiski viskam buvo, kad turbut ten pat po egle ir butu smige, jei dar ilgiau buciau fotkinus
Paskutiniu metu siaip jau man visai vaikai nebesiduoda fotografuojami...
Kaip pastebejot, mieganciu vaiku foto daugeja pas mane
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 13:15)
Ir dar pamaniau, kad nuo šiol į ND dėsiu tik vieną nuotauką. Nesmagu, kai mano dvi nuotraukos surinko nemažai taškų, kai tuo tarpu buvo kitos, labai liuks, surinkę mažiau, nors vertos daugiau.
NESUTINKU
Ir taip jau tavo foto apmazeje cia, skyrelyje, todel ND visada laukiu ir tikiuosi is taves maziausiai 3-ju. Kaip kazkas sake, juk balsuojam uz nuotrauka, o ne uz autoriu
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 13:24)
Patinka...kaip ir visos tavo
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 15:37)
Kaip patinka
Desiree, noreciau as tos paslapties, kaip tu nuotraukas i j/b verti...
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:40)
Ir vel...nerealiai
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 09:02)
Lietaus nesimato, bet jauciasi. Su juosta susitvarkai taip pat gerai, kaip ir su skaitmena.
Aciu Sillwio
Pasakykit man ka daryti, kaip fotografuoti, kad lietus matytusi??? Ten lijo gan neblogai, as fotiku rizikavau...o taip silpnokai as ji ten iziureti galiu
Islaikymas kiek pamenu gana trumpas buvo...
Ar cia nuo diafragmos dar priklauso??? Ten pas mane apie f2.5
As galvoju ir man reiketu skanerio kuris juostas skanuoja...o tai dabar plesikai uz vienos juostos nuskanavima $3 ima, o nuotrauku is tos juostos vos keleta kurias noriu laikyti
Sillwio, kai isigysi, butinai parodyk koki isigijai