Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 00:07)
]

Pasakykit ar matosi lietus jums? Taip stipriai lijo, o vos galima iziureti... unsure.gif

Cia fokusas truputi nugrybaves ne ten kur reikia blush2.gif

Lietus matosi. o gal teisingiau labai jaučiasi.

Ta su pasak tavęs nugrzbavusiu fokusu.. man labai labai patinka. Tik man kvadrato maniakei norisi kiek apačios nukirpti. Daugoka to apklotėlio. o nukerpant dėnesį nustumsi miegančio gražuoliuko link. Ir tas nugrybavęs fokusas veiks laaaaaabai puikiai.
Geros ir kitos foto, bet man ši miegančio gražuoliuko labiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 04, 01:14)
tik man kazkaip kairys kampas per tuscias,o desiniajame per daug.. na nzn,man noretusi kad masinyte butu kairiau  blush2.gif

Dekui 4u.gif
Sutinku del sios foto su tavimi. Bet palikau taip kaip yra...lauzau taisykles biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 01:26)
Ta su pasak tavęs nugrzbavusiu fokusu.. man labai labai patinka. Tik man kvadrato maniakei norisi kiek apačios nukirpti. Daugoka to apklotėlio. o nukerpant dėnesį nustumsi miegančio gražuoliuko link. Ir tas nugrybavęs fokusas veiks laaaaaabai puikiai.
Geros ir kitos foto, bet man ši miegančio gražuoliuko labiausiai.

Oi Desiree, kaip sutinku su tavim del kvadratuko drinks_cheers.gif Padariau ir paciai labiau patiko 4u.gif Imeciau i Kudra...ziuresim ar issilaikys nenuskendus bigsmile.gif Nu yra ten tokiu personu kurie tiesiog nekencia nuotrauku su vaikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 03, 23:27)
As turiu klausimuka - gal atsirastu norinciu kooperuotis parsisiunciant Silwio nurodyta Bresono albuma?

atsirastų smile.gif
Atsakyti
Opa ir aš prisijungsiu, na tik dvejojau, kad rusiškai, bet nuotraukos gi ten, koks skirtumas kokia kalba biggrin.gif

Aš vakar ieškodama dovanos sesers vyrui, kuris irgi truputį pamišęs dėl fotografijos, užtikau Humanite gražų ir netikėtą man, kad tokių galima atrasti albumėlį "Atget's Paris" - nedielis, minkštais viršeliais, bet su tikrai nuostabiomis senojo Paryžiaus nuotraukomis, su malonumu peržiūrėjau ir jaučiu pati įsigysiu. Atget yra garsus 19a. pabaigos 20a. pradžios dokumentikos fotografas, padaręs neįkainojamų senojo Paryžiaus nuotraukų. Beje Humanite yra keletas visai neblogų albumų.. grįšiu iš kelionės ir reiks atidžiau peržiūrėt ką jie ten turi.. ax.gif

California - man kaip ir Desiree miegelio nuotrauka tiesiog nuostabi, ir tas nuklydęs fokusas visai netrukdo wub.gif oi bet kokios nuostabios tos juostinės j/b nuotraukos rolleyes.gif bet vistiek vakar, kai pirkau juosteles, vistiek nusipirkau tik vieną j/b, o visas kitas spalvotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 01:44)
  Imeciau i Kudra...ziuresim ar issilaikys nenuskendus bigsmile.gif  Nu yra ten tokiu personu kurie tiesiog nekencia nuotrauku su vaikais biggrin.gif

apsigalvojai? Nuskubėjau ieškoti, bet neradau. Įdomu kaip atrodo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 04, 07:14)
Aš vakar ieškodama dovanos sesers vyrui, kuris irgi truputį pamišęs dėl fotografijos, užtikau Humanite gražų ir netikėtą man, kad tokių galima atrasti albumėlį "Atget's Paris" - nedielis, minkštais viršeliais, bet su tikrai nuostabiomis senojo Paryžiaus nuotraukomis, su malonumu peržiūrėjau ir jaučiu pati įsigysiu. Atget yra garsus 19a. pabaigos 20a. pradžios dokumentikos fotografas, padaręs neįkainojamų senojo Paryžiaus nuotraukų. Beje Humanite yra keletas visai neblogų albumų.. grįšiu iš kelionės ir reiks atidžiau peržiūrėt ką jie ten turi.. ax.gif

Turim tą albumą. Išties labai geros Paryžiaus nuotraukos.
Gal galim kad ir bloge susirašyti turimų ar rekomenduojamų fotografijų albumų sąrašą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 08:20
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 04, 08:14)
California - man kaip ir Desiree miegelio nuotrauka tiesiog nuostabi, ir tas nuklydęs fokusas visai netrukdo  wub.gif

Ech...sakykit ka norit, bet idejau i Kudra ir tuoj isplauke i pelkes platybes doh.gif Isemiau... smile.gif gal jei butu kokie peizazai, kad ir plauktu i pelke- neisimciau, bet kai mano vaikas...negaliu... biggrin.gif

Desiree, buvau idejus toki varianta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 04 sausio 2008 - 08:23
Labas rytas bigsmile.gif
ar matet, koks grazus dangus šįryt buvo? Tamsiai mėlynas su lengvai išplaukiančiu rausvumu... ir mėnulio delčia, tokia plonytė, bet ryški...
Bet paskui privažiavau Rudaminos paukštyną, kuris susmardino visą romantiką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 04 sausio 2008 - 08:23
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 07:21)
Ech...sakykit ka norit, bet idejau i Kudra ir tuoj isplauke i pelkes platybes doh.gif  Isemiau... smile.gif gal jei butu kokie peizazai, kad ir plauktu i pelke- neisimciau, bet kai mano vaikas...negaliu... biggrin.gif

Desiree, buvau idejus toki varianta

sunku patikėti....
Nors tiesą sakant labai daug naujų prisijungė. Ir komentarų paskutiniu metu nesulauksti o tik pliusų, minusų ar šypseniukų. Gaila, kad ir naujai prisijungę mokinasi iš anksčiau buvusių ir patingi pakomentuoti...
Bet man patinka, Pupeliukui patinka, tau taip pat 4u.gif Tai arba mes tryse esam kitokios arba portretas ištis geras 4u.gif

Tiems kas nematė kūdros gelmėse. Mano Kalėdų rytas. Žinojau, kad mažiukui pabos bažnyčioje, todėl pasiėmiau ir fotoaparatą smile.gif
Gerai Kūdroj pastebėjo, truputuką gaila, kad ne pilna gatvė matosi ir visa eilė mašinų. Bet man vistiek patinka.
ir dar gaila, kad įbrėžimas ant negatyvo yra verysad.gif Kairėje, prie tilto. Turiu antrą kadrą, bet ten tik viena mašina į priešinga pusę važiuoja tai nelabai įdomiai žiūrisi. Na bet ką jau padarysi...

Silwio, kur tavo juosteliniai bandymai? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 08:39
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 08:33)

wub.gif kaip Tu sakai - o šitą aš įsimylėjau.. wub.gif

žiauru.. noriu į Vokietiją.. truputį ne į temą - pažiūrėkit, kaip ten švaru......biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 04, 00:01)
bigsmile.gif  aciu, rytoj bandysiu pasinagrineti,nes matau kad vaizdas kitoks butu smile.gif
Db paemiau sena sena nuotrauka,su muiline fotkinta, siaip tik pabandziau pakeisti spalvas, bet kazkaip kai nuemiau spalvas nerysku liko ir neisejo man nieko padaryti  lotuliukas.gif  nagrinesiuos db photoshopa, o su jusu pagalba ir pramoksiu  blush2.gif

Nezinau kaip atrode originalas, bet j/b variante nuotaika yra. Tycia taip ar netycia - nezinau, bet tai nesvarbu. Patariu labai nesiciklint prie photoshop'o, geriau apie kompozicija paskaityt ir albumus pavartyt.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 01:07)
Siandien pora juosteliu issryskinau, tai keletas kadru is musu kasdienybes smile.gif
Pasakykit ar matosi lietus jums? Taip stipriai lijo, o vos galima iziureti... unsure.gif
Cia fokusas truputi nugrybaves ne ten kur reikia blush2.gif
Berniuko svajones...
Na ir papartelis biggrin.gif

Lietaus nesimato, bet jauciasi. Su juosta susitvarkai taip pat gerai, kaip ir su skaitmena.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 08:33)
Tiems kas nematė kūdros gelmėse. Mano Kalėdų rytas.

Silwio, kur tavo juosteliniai bandymai?  4u.gif

Geras tavo kaledu rytas. Matem smile.gif

Laukia skanerio. Niekaip negaliu issirinkti. Nenoriu daug investuot, o norisi, kad ir negatyvus butu galima paskanuot.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 08:02)
Laukia skanerio. Niekaip negaliu issirinkti. Nenoriu daug investuot, o norisi, kad ir negatyvus butu galima paskanuot.

įdomu kokį pasirinksi. O spausdinai nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 10:49)
Ir dar Jusu komentarams ir kritikai. Ta pati paskutiniuju metu diena;)
user posted image

Nereali man sita wub.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 03, 13:09)
Californiagirl, labai patiko du miegantys gražuoliai thumbup.gif Man būtų sudėtinga pavargusius vaikus įkalbėti papozuoti. Oi, turės tavieji ką prisiminti thumbup.gif 

Zinok, jie taip miego norejo ir tokie apatiski viskam buvo, kad turbut ten pat po egle ir butu smige, jei dar ilgiau buciau fotkinus biggrin.gif Paskutiniu metu siaip jau man visai vaikai nebesiduoda fotografuojami... unsure.gif Kaip pastebejot, mieganciu vaiku foto daugeja pas mane lotuliukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 13:15)
Ir dar pamaniau, kad nuo šiol į ND dėsiu tik vieną nuotauką. Nesmagu, kai mano dvi nuotraukos surinko nemažai taškų, kai tuo tarpu buvo kitos, labai liuks, surinkę mažiau, nors vertos daugiau.

NESUTINKU schmoll.gif Ir taip jau tavo foto apmazeje cia, skyrelyje, todel ND visada laukiu ir tikiuosi is taves maziausiai 3-ju. Kaip kazkas sake, juk balsuojam uz nuotrauka, o ne uz autoriu mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 13:24)

Patinka...kaip ir visos tavo biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 15:37)

Kaip patinka thumbup.gif Desiree, noreciau as tos paslapties, kaip tu nuotraukas i j/b verti... ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:40)

Ir vel...nerealiai thumbup.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 09:02)
Lietaus nesimato, bet jauciasi. Su juosta susitvarkai taip pat gerai, kaip ir su skaitmena.

Aciu Sillwio 4u.gif
Pasakykit man ka daryti, kaip fotografuoti, kad lietus matytusi??? Ten lijo gan neblogai, as fotiku rizikavau...o taip silpnokai as ji ten iziureti galiu doh.gif Islaikymas kiek pamenu gana trumpas buvo... g.gif Ar cia nuo diafragmos dar priklauso??? Ten pas mane apie f2.5

As galvoju ir man reiketu skanerio kuris juostas skanuoja...o tai dabar plesikai uz vienos juostos nuskanavima $3 ima, o nuotrauku is tos juostos vos keleta kurias noriu laikyti doh.gif Sillwio, kai isigysi, butinai parodyk koki isigijai ax.gif
Atsakyti