Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 03, 22:35)
bandau  unsure.gif  unsure.gif ..

nukirpus apačią dabar kažko stinga g.gif net nebežinau kaip geriau.
Atsakyti
Gal kas vartete si albuma gyvai http://www.labirint-...ru/books/82143/ ?

Desiree, as irgi dar prie tu, kurie negavo mainu fotografijos, bet tikrai zinau kad greit gausiu biggrin.gif

O del albumo, juk tu zadi greit ir i Lietuva atlekt?
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 04, 00:29)
Paprasciausia klausima uzduosiu  blush2.gif  jei nuotrauka spalvota, kur photoshope ja pakeist i nespalvota ?

nu niekaip nerandu  doh.gif

Va cia skaityk ir issirink kas tau geriausia patiks
http://www_eyesondes...rting_to_bw.htm sekmes smile.gif
Atsakyti
Aišku tempai kaip visada biggrin.gif O aš kaip visada su savo pasakojimais biggrin.gif Žodžiu pirmiausia, tai pasikeičiau techniką thumbup.gif gražinau tą nelemtą sigmą ir įsigijau tą norėtąjį Nikono objektyvą. Dabar nebebus reikalo kaltinti techinkos, tik save, jei grybausiu blush2.gif Kelis kadriukus padariau, skirtumas nerealus thumbup.gif

O antra istorija apie sniegą Airijoj blink.gif šiandien SNIGO (kas Airijoj yra vos ne kaip stebuklas) ir dar taaaaaip snigo...o aš kol snigo važiavau keist objektyvo, galvoju grįšiu pulsiu kieman fotografuot to balto grožio ir pššššš....ištirpo viskas verysad.gif biggrin.gif

vvvv ir desirre bendras bardakėlis labai patiko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 03, 23:51)
Va cia skaityk ir issirink kas tau geriausia patiks
http://www_eyesondes...rting_to_bw.htm sekmes smile.gif

bigsmile.gif aciu, rytoj bandysiu pasinagrineti,nes matau kad vaizdas kitoks butu smile.gif

Db paemiau sena sena nuotrauka,su muiline fotkinta, siaip tik pabandziau pakeisti spalvas, bet kazkaip kai nuemiau spalvas nerysku liko ir neisejo man nieko padaryti lotuliukas.gif nagrinesiuos db photoshopa, o su jusu pagalba ir pramoksiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 04 sausio 2008 - 00:02
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 00:44)
Linokas, man asm. nelabai vabzdžių foto... o ir šiaip gyvūnų ar paukščių ar roplių.... Bet čia tik man  4u.gif

man čia labiau patiko medžio įpjovos biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 04, 00:44)
gerbiu vyrus, kurių visą laiką atima šeima.. nebent Tu ne vyras  smile.gif  prašom daugiau fotografuot, daugiau rodyt  drinks_cheers.gif

nea biggrin.gif kaip sakant šeimos kaklas lotuliukas.gif
dar su fotiku nelabai susišneku, neturiu jokios jo instrukcijos, tai vis bandau bandau bandau...
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 03, 22:49)
Gal kas vartete si albuma gyvai http://www.labirint-...ru/books/82143/ ?
Desiree, as irgi dar prie tu, kurie negavo mainu fotografijos, bet tikrai zinau kad greit gausiu  biggrin.gif

O del albumo, juk tu zadi greit ir i Lietuva atlekt?

gausi gausi, Opa tikrai gausi biggrin.gif

Nevarčiau to albumo. Bet manau reiktų tame puslapiuke panaršyti. Galėčiau iš idėjos brolio adresu siųstis foto. O tu kada nori užsakinėti?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 23:46)
nukirpus apačią dabar kažko stinga  g.gif  net nebežinau kaip geriau.

nu va.. niekaip geriau.. dirbsim ta linkme smile.gif
QUOTE(Getter @ 2008 01 03, 23:53)
Aišku tempai kaip visada  biggrin.gif  O aš kaip visada su savo pasakojimais  biggrin.gif  Žodžiu pirmiausia, tai pasikeičiau techniką  thumbup.gif  gražinau tą nelemtą sigmą ir įsigijau tą norėtąjį Nikono objektyvą. Dabar nebebus reikalo kaltinti techinkos, tik save, jei grybausiu  blush2.gif  Kelis kadriukus padariau, skirtumas nerealus  thumbup.gif 

o kuo gi tau Sigma neįtiko.. pas mane abu Sigmos.. kol kas esu labai patenkinta blush2.gif

Agniuke visai nieko foto.. palyginus horizontą, pašarpinus kiek... pakirpčiau kairę ir gal net kvadratą bandyčiau daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 sausio 2008 - 00:20
QUOTE(westa @ 2008 01 04, 00:15)
Agniuke visai nieko foto.. palyginus horizontą, pašarpinus kiek... pakirpčiau kairę ir gal net kvadratą bandyčiau daryt  g.gif

einu i ta puslapi aiskintis ka reiskia <pasarpinus> lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 04, 00:15)
o kuo gi tau Sigma neįtiko.. pas mane abu Sigmos.. kol kas esu labai patenkinta  blush2.gif

Nius tu gal gerus sigmos turi tas kur turėjau buvo 18-125mm F3.5-5.6 DC, niu jis dirbo lėtokai ir ilgai fokusuodavo, be to nėra VR. O tas nikončikas 18-200mm F3.5-5.6 + VR ir + dar visokie pričindalai biggrin.gif Labai tyliai fokusuoja ir labai greitai, ryškumas superinis, niu man skirtumas jau pasijautė blush2.gif
Atsakyti
Na ir vel tempai, tik spek skaityti doh.gif biggrin.gif
Dekui labai visiems uz komentarus mano miegantiems grazuoliams(vienas is ju ne mano, o sesutes wub.gif ) Vadinasi susitvarkiau su spalvom, labai gera zinoti. Aciu dar karta 4u.gif

Sveiki prisijunge naujokai -ms- ir Agniuke* 4u.gif -ms- galerijoj dar nebuvau, bet kai visos taip aikscioja, tai butinai uzsuksiu ir as sau nervu pagadinti biggrin.gif

Siandien pora juosteliu issryskinau, tai keletas kadru is musu kasdienybes smile.gif

user posted image

Pasakykit ar matosi lietus jums? Taip stipriai lijo, o vos galima iziureti... unsure.gif
user posted image

Cia fokusas truputi nugrybaves ne ten kur reikia blush2.gif
user posted image

Berniuko svajones...
user posted image

Na ir papartelis biggrin.gif
user posted image

Pasigendu Wyshneles g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 04, 01:07)
Sveiki prisijunge naujokai -ms- ir Agniuke* 4u.gif 

1. Pasakykit ar matosi lietus jums? Taip stipriai lijo, o vos galima iziureti... unsure.gif

2. Berniuko svajones...

1. Man tai nelabai matosi lietus, daugiau taip kaip migla,kazkoks purskimas..
nuotrauka man lb patinka,tik man kazkaip kairys kampas per tuscias,o desiniajame per daug.. na nzn,man noretusi kad masinyte butu kairiau blush2.gif

2. sita man tai lb grazi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 04 sausio 2008 - 01:15