Aišku tempai kaip visada O aš kaip visada su savo pasakojimais Žodžiu pirmiausia, tai pasikeičiau techniką gražinau tą nelemtą sigmą ir įsigijau tą norėtąjį Nikono objektyvą. Dabar nebebus reikalo kaltinti techinkos, tik save, jei grybausiu Kelis kadriukus padariau, skirtumas nerealus
O antra istorija apie sniegą Airijoj šiandien SNIGO (kas Airijoj yra vos ne kaip stebuklas) ir dar taaaaaip snigo...o aš kol snigo važiavau keist objektyvo, galvoju grįšiu pulsiu kieman fotografuot to balto grožio ir pššššš....ištirpo viskas
aciu, rytoj bandysiu pasinagrineti,nes matau kad vaizdas kitoks butu
Db paemiau sena sena nuotrauka,su muiline fotkinta, siaip tik pabandziau pakeisti spalvas, bet kazkaip kai nuemiau spalvas nerysku liko ir neisejo man nieko padaryti nagrinesiuos db photoshopa, o su jusu pagalba ir pramoksiu
Gal kas vartete si albuma gyvai http://www.labirint-...ru/books/82143/ ? Desiree, as irgi dar prie tu, kurie negavo mainu fotografijos, bet tikrai zinau kad greit gausiu
O del albumo, juk tu zadi greit ir i Lietuva atlekt?
Aišku tempai kaip visada O aš kaip visada su savo pasakojimais Žodžiu pirmiausia, tai pasikeičiau techniką gražinau tą nelemtą sigmą ir įsigijau tą norėtąjį Nikono objektyvą. Dabar nebebus reikalo kaltinti techinkos, tik save, jei grybausiu Kelis kadriukus padariau, skirtumas nerealus
Nius tu gal gerus sigmos turi tas kur turėjau buvo 18-125mm F3.5-5.6 DC, niu jis dirbo lėtokai ir ilgai fokusuodavo, be to nėra VR. O tas nikončikas 18-200mm F3.5-5.6 + VR ir + dar visokie pričindalai Labai tyliai fokusuoja ir labai greitai, ryškumas superinis, niu man skirtumas jau pasijautė
Na ir vel tempai, tik spek skaityti Dekui labai visiems uz komentarus mano miegantiems grazuoliams(vienas is ju ne mano, o sesutes ) Vadinasi susitvarkiau su spalvom, labai gera zinoti. Aciu dar karta
Sveiki prisijunge naujokai -ms- ir Agniuke*-ms- galerijoj dar nebuvau, bet kai visos taip aikscioja, tai butinai uzsuksiu ir as sau nervu pagadinti
Siandien pora juosteliu issryskinau, tai keletas kadru is musu kasdienybes
Pasakykit ar matosi lietus jums? Taip stipriai lijo, o vos galima iziureti...
1. Man tai nelabai matosi lietus, daugiau taip kaip migla,kazkoks purskimas..
nuotrauka man lb patinka,tik man kazkaip kairys kampas per tuscias,o desiniajame per daug.. na nzn,man noretusi kad masinyte butu kairiau