Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveiki, uzbegau pasizvalgyt smile.gif

Labai laiko stoka, ne vien del mokslu. Turiu siokiu tokiu nuotraukyciu, bet vis vis tas laikas spaudzia ir neprisedu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 23:15)
šaunu, dar viena iš pajūrio  drinks_cheers.gif .. gal kada visgi meetą su fotoaparatais  susiorganizuosim  smile.gif . tik kai atšils  unsure.gif ..

bigsmile.gif kaip faina butu... o man tai is vis, nes as cia tik menesiuka gyvenu, nei pazystamu neturiu,nieko blush2.gif
tik teisingai sakai, kai silciau bus blush2.gif tikiuosi jau fotoparata turesiu ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 23:18)

Agniuke, sveika prisijungusi  4u.gif

Labas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

As liudesy - gyvenu be fotoaparato, bet uztai su blykste doh.gif Fotikas remonte, o blykste siandien pasiciupinejau, instrukcija pavarciau ir nusprendziau palaukt rytdienos... Bijau net pradeti, su rusiskais terminais i tokia sriti listi, net kai pati metus isgyvenau rusakalbeje salyje doh.gif
Noriu padekoti Californiagirl uz patarima del blykstes pirkimo. Tik... nepasinaudojau blush2.gif Netiketai teko pabendrauti su viena fotografe (reportazine fotografija jos kasdienybe), kuri patare vis tik pasirinkti Speedlite 580 ne tiek del galingumo (kurio man galbut nelabai ir reikes), kiek del jos paprastumo ir elementaresnio valdymo. Kiek tuose zodziuose tiesos - bus matyt. Tiesa, ji pasisiule ir padeti, kartu pafotografuoti, kuo as tikrai pasinaudosiu tongue.gif

Westa, ir as esu klaipediete, tik "emigravusi" lotuliukas.gif

As turiu klausimuka - gal atsirastu norinciu kooperuotis parsisiunciant Silwio nurodyta Bresono albuma?
Atsakyti
Paprasciausia klausima uzduosiu blush2.gif jei nuotrauka spalvota, kur photoshope ja pakeist i nespalvota ?

nu niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Agniuke, sveika prisijungusi 4u.gif Pats elementariausias budas yra Images-> Adjustments-> Desaturate. Nesakau, kad geriausias.

Ispudinga MS galerija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 03, 23:31)
Agniuke, sveika prisijungusi  4u.gif  Pats elementariausias budas yra Images-> Adjustments-> Desaturate. Nesakau, kad geriausias.

aciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

kažkada senai senai buvau prisijungus prie Jūsų būrelio, bet šeima atima visą laiką ax.gif O šįvakar besėdint prie PC vis kažkoks keistas garselis trikdė vakaro tylą g.gif teko susirasti tą trikdytoją ir...įamžinau bigsmile.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 23:18)
patinka man tavoji paslaptis. Tik gal kaip jau ir patarė, nukirpčiau apačią. Tada tikrai liktų paslaptis.

bandau unsure.gif unsure.gif ..

user posted image

Opa, malonu mirksiukas.gif

praleidau kažką dėl albumo ? g.gif einu ieškot g.gif

Labradoriuke nu trept trept kojele, prašom neapleist mūsų smile.gif

Agniuke, pirmam psl yra nuorodą į Blog'ą .. paskaitinėk ten- rasi daug naudingos info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 sausio 2008 - 23:39
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 03, 22:18)
sveiki, uzbegau pasizvalgyt smile.gif

Labai laiko stoka, ne vien del mokslu. Turiu siokiu tokiu nuotraukyciu, bet vis vis tas laikas spaudzia ir neprisedu  doh.gif

labas, kol esi, brūkštelk ar jau gavai mainų foto?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 23:35)

Agniuke, pirmam psl yra nuorodą į Blog'ą .. paskaitinėk ten- rasi daug naudingos info  mirksiukas.gif

Skaiciau snd puse dienos ten blush2.gif ten yra nuoroda kaip padaryti nespalvota,bet mano photoshope nera tos vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 03, 22:27)
As turiu klausimuka - gal atsirastu norinciu kooperuotis parsisiunciant Silwio nurodyta Bresono albuma?

Aš norėsiu to fotografijų albumo. Tik kad ne į Lietuvą bandysiu jį gabenti...

Linokas, man asm. nelabai vabzdžių foto... o ir šiaip gyvūnų ar paukščių ar roplių.... Bet čia tik man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 01 03, 23:34)
Sveikos,

kažkada senai senai buvau prisijungus prie Jūsų būrelio, bet šeima atima visą laiką  ax.gif  O šįvakar besėdint prie PC vis kažkoks keistas garselis trikdė vakaro tylą  g.gif teko susirasti tą trikdytoją ir...įamžinau  bigsmile.gif  biggrin.gif

user posted image

gerbiu vyrus, kurių visą laiką atima šeima.. nebent Tu ne vyras smile.gif prašom daugiau fotografuot, daugiau rodyt drinks_cheers.gif
Atsakyti