sveiki, uzbegau pasizvalgyt
Labai laiko stoka, ne vien del mokslu. Turiu siokiu tokiu nuotraukyciu, bet vis vis tas laikas spaudzia ir neprisedu
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 23:15)
šaunu, dar viena iš pajūrio .. gal kada visgi meetą su fotoaparatais susiorganizuosim . tik kai atšils ..
kaip faina butu... o man tai is vis, nes as cia tik menesiuka gyvenu, nei pazystamu neturiu,nieko
tik teisingai sakai, kai silciau bus tikiuosi jau fotoparata turesiu
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 23:18)
Labas
Sveiki
As liudesy - gyvenu be fotoaparato, bet uztai su blykste Fotikas remonte, o blykste siandien pasiciupinejau, instrukcija pavarciau ir nusprendziau palaukt rytdienos... Bijau net pradeti, su rusiskais terminais i tokia sriti listi, net kai pati metus isgyvenau rusakalbeje salyje
Noriu padekoti Californiagirl uz patarima del blykstes pirkimo. Tik... nepasinaudojau Netiketai teko pabendrauti su viena fotografe (reportazine fotografija jos kasdienybe), kuri patare vis tik pasirinkti Speedlite 580 ne tiek del galingumo (kurio man galbut nelabai ir reikes), kiek del jos paprastumo ir elementaresnio valdymo. Kiek tuose zodziuose tiesos - bus matyt. Tiesa, ji pasisiule ir padeti, kartu pafotografuoti, kuo as tikrai pasinaudosiu
Westa, ir as esu klaipediete, tik "emigravusi"
As turiu klausimuka - gal atsirastu norinciu kooperuotis parsisiunciant Silwio nurodyta Bresono albuma?
As liudesy - gyvenu be fotoaparato, bet uztai su blykste Fotikas remonte, o blykste siandien pasiciupinejau, instrukcija pavarciau ir nusprendziau palaukt rytdienos... Bijau net pradeti, su rusiskais terminais i tokia sriti listi, net kai pati metus isgyvenau rusakalbeje salyje
Noriu padekoti Californiagirl uz patarima del blykstes pirkimo. Tik... nepasinaudojau Netiketai teko pabendrauti su viena fotografe (reportazine fotografija jos kasdienybe), kuri patare vis tik pasirinkti Speedlite 580 ne tiek del galingumo (kurio man galbut nelabai ir reikes), kiek del jos paprastumo ir elementaresnio valdymo. Kiek tuose zodziuose tiesos - bus matyt. Tiesa, ji pasisiule ir padeti, kartu pafotografuoti, kuo as tikrai pasinaudosiu
Westa, ir as esu klaipediete, tik "emigravusi"
As turiu klausimuka - gal atsirastu norinciu kooperuotis parsisiunciant Silwio nurodyta Bresono albuma?
Paprasciausia klausima uzduosiu jei nuotrauka spalvota, kur photoshope ja pakeist i nespalvota ?
nu niekaip nerandu
nu niekaip nerandu
QUOTE(Opa @ 2008 01 03, 23:31)
Agniuke, sveika prisijungusi Pats elementariausias budas yra Images-> Adjustments-> Desaturate. Nesakau, kad geriausias.
aciu
Sveikos,
kažkada senai senai buvau prisijungus prie Jūsų būrelio, bet šeima atima visą laiką O šįvakar besėdint prie PC vis kažkoks keistas garselis trikdė vakaro tylą teko susirasti tą trikdytoją ir...įamžinau
kažkada senai senai buvau prisijungus prie Jūsų būrelio, bet šeima atima visą laiką O šįvakar besėdint prie PC vis kažkoks keistas garselis trikdė vakaro tylą teko susirasti tą trikdytoją ir...įamžinau
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 23:18)
patinka man tavoji paslaptis. Tik gal kaip jau ir patarė, nukirpčiau apačią. Tada tikrai liktų paslaptis.
bandau ..
Opa, malonu
praleidau kažką dėl albumo ? einu ieškot
Labradoriuke nu trept trept kojele, prašom neapleist mūsų
Agniuke, pirmam psl yra nuorodą į Blog'ą .. paskaitinėk ten- rasi daug naudingos info
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 03, 22:18)
sveiki, uzbegau pasizvalgyt
Labai laiko stoka, ne vien del mokslu. Turiu siokiu tokiu nuotraukyciu, bet vis vis tas laikas spaudzia ir neprisedu
labas, kol esi, brūkštelk ar jau gavai mainų foto?
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 23:35)
Agniuke, pirmam psl yra nuorodą į Blog'ą .. paskaitinėk ten- rasi daug naudingos info
Skaiciau snd puse dienos ten ten yra nuoroda kaip padaryti nespalvota,bet mano photoshope nera tos vietos
QUOTE(Opa @ 2008 01 03, 22:27)
Aš norėsiu to fotografijų albumo. Tik kad ne į Lietuvą bandysiu jį gabenti...
Linokas, man asm. nelabai vabzdžių foto... o ir šiaip gyvūnų ar paukščių ar roplių.... Bet čia tik man
QUOTE(Linokas @ 2008 01 03, 23:34)
Sveikos,
gerbiu vyrus, kurių visą laiką atima šeima.. nebent Tu ne vyras prašom daugiau fotografuot, daugiau rodyt