Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 22:03)
Einu įdėsiu

prie to pacio gali ir autoportreta idet rolleyes.gif
Desiree ten rase apie kazkokius pazadus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 22:08)
prie to pacio gali ir autoportreta idet  rolleyes.gif
Desiree ten rase apie kazkokius pazadus  rolleyes.gif

Autoportretas dar kūrybos stadijoje smile.gif Bet bus. Pranešiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 22:00)
Westulka, man butu idomiau ( cia aisku tik mano nuomone) , jei nebutu fotografijos apacios. Tiesiog, kad butu paslaptis, kokia ta ju paslaptis  doh.gif ot pasakiau.  doh.gif 
Vienzo siulyciau palikti du grazius ir paslaptingus veidelius, ir nerodyti,  i ka jie ziuri. o is tiesu man labai gtazu, saunuole!

nu va kad nelabai noriu tos apačios kirpt.. tie veidai, bijau, kad pakibs ore tada ... unsure.gif

daugiau nieks nieko nepaporins? Pirmas mano bandymas tokios foto.. netobulas toli gražu...

sillwio
po kiek parduodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 22:13)
nu va kad nelabai noriu tos apačios kirpt.. tie veidai, bijau, kad pakibs ore tada ... unsure.gif

daugiau nieks nieko nepaporins? Pirmas mano bandymas tokios foto.. netobulas toli gražu...

nu aš dar paporinsiu biggrin.gif man šiek tiek per tamsi. ir gal tada žvakė aukščiau galėtų būti, jei jau nenori apačios kirpt. arba viršų galima bandyt kirpt g.gif
o rožė kaip rožė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 18:53)
Jei norėsi, kad išimčiau pasakyk.

jokiais budais - ne. aciu tau!

QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 03, 19:09)
Sveikos mergaites 

dalyvauk, sakyk savo nuomonę. Butinai. Juk svarbi ne tik profesionalų, bet ir kiekvieno zmogaus nuomonė. Bent jau as taip manau. g.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 19:44)
o Sillwio toks jau yra - griežtas, bet teisingas 

QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 20:24)
sakyčiau teisingas 

QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 20:30)
pritariu. ir man dar tas vyriškas lakoniškumas patinka biggrin.gif žodžių nei per daug, nei per mažai biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 20:33)
ne taip kaip pas nekuriuos  lotuliukas.gif

vos ne Leninas lotuliukas.gif Juokauju, jeigu ka. wink.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 20:18)
Lapelis atrodo vienišas, bet labai nekokybiškas.

aciu sirdingai! wub.gif o del kokybes - matau, kad blogai, siuo darbu tiesiog nuotaiką rodžiau... jei tas kadras butu darytas ne pries metus, o dabar, jis butu kokybiskesnisk, tikiuosi ir tikiu blush2.gif ...

QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 19:57)
Si labai gera. bet kaip varveklio foto- nevykusi. tas varveklis isnyksta sienoje. Netinkamai pasirinktas rakursas. O va spalvos tia super:)

ačiukas už komentarą 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:40)
ką aš galiu padaryt, myliu aš tą bokštą
ir dar vieną parodysiu  tongue.gif . šį kartą senas kadras, darytas dar su muiline 2005 metais.

net šiurpas nupurtė. Tikėsi netikėsi, sapnavau aš šitą vaizdą šianakt. Negaliu atitraukt akių. Rodos, tuoj smaigalys suplėšys ir sujauks dangų iš naujo. labai labai įspūdinga!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 03 sausio 2008 - 22:23
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 22:13)

sillwio
po kiek parduodi  smile.gif

Bitė maja jau parašė - žiauriai tamsu.
Nežinau dar smile.gif Bandysiu kokioj parodoj sudalyvaut, gal tada suprasiu, kiek ji galėtų būti verta ax.gif Išduosiu paslaptį - rudenį vyko čia pas mus įvairių menų, tame tarpe ir foto, parodėlės skirtinguose miestuose. Vietiniai fotografai gana eilines nuotraukas, bet dideles ir gražiai įrėmintas, pardavinėjo po 2-3 tūkstančius kronų. Aš nusprendžiau sekančiais metais truputį dempinguot rinką biggrin.gif

QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 22:21)
vos ne Leninas  lotuliukas.gif

pioneer.gif

Apie nuotrauką dar - jei matai, kad nuotrauka nekokybiška, pabandyk jos niekam nerodyt. Stenkis išmokti atrinkinėti savo nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 22:37)

Nežinau dar smile.gif Bandysiu kokioj parodoj sudalyvaut, gal tada suprasiu, kiek ji galėtų būti verta  ax.gif Išduosiu paslaptį - rudenį vyko čia pas mus įvairių menų, tame tarpe ir foto, parodėlės skirtinguose miestuose. Vietiniai fotografai gana eilines nuotraukas, bet dideles ir gražiai įrėmintas, pardavinėjo po 2-3 tūkstančius kronų. Aš nusprendžiau sekančiais metais truputį dempinguot rinką biggrin.gif
pioneer.gif

paskelbs tave svenskos persona non grata už vietinių fotomenininkų žlugdymą smile.gif

va dar vienas klausimas.. šiandien pabandžiau fotografuot vakarėjantį dangų.. ir man neišėjo .. fokusas pypsėjo tipo nieko jis neranda ir mygtukas kaip užsispyręs nesispaudė... ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 22:21)
dalyvauk, sakyk savo nuomonę. Butinai. Juk svarbi ne tik profesionalų, bet ir kiekvieno zmogaus nuomonė. Bent jau as taip manau.  g.gif

Bet tame nelabai suprantu blush2.gif dar neseniai tik pradejau nagrineti ivairius psl, nuotraukasm knyga nusipirkau viena.. su photoshopu bandau mokintis,bet nesigauna nieko doh.gif
na as parasysiu savo nuomone, tik zinokit kad tai bus kaip paprasto zmogaus, kuris to neismano 4u.gif ir paprastais zodziais, nes daugumos jusu fraziu nesuprantu lotuliukas.gif bet gal pto lengviau bus,kai fotoparata isigysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 03 sausio 2008 - 22:44
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 22:42)
paskelbs tave svenskos persona non grata už vietinių fotomenininkų žlugdymą  smile.gif

va dar vienas klausimas.. šiandien pabandžiau fotografuot vakarėjantį dangų.. ir man neišėjo .. fokusas pypsėjo tipo nieko jis neranda ir mygtukas kaip užsispyręs nesispaudė... ką daryt?  unsure.gif

biggrin.gif
Fokusuok ant kokio kontrastingo objekto, esančio toli, arba rankytėmis.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 03, 22:43)
Bet tame nelabai suprantu  blush2.gif  dar neseniai tik pradejau nagrineti ivairius psl, nuotraukasm knyga nusipirkau viena.. su photoshopu bandau mokintis,bet nesigauna nieko  doh.gif
na as parasysiu savo nuomone, tik zinokit kad tai bus kaip paprasto zmogaus, kuris to neismano  4u.gif ir paprastais zodziais, nes daugumos jusu fraziu  nesuprantu  lotuliukas.gif  bet gal pto lengviau bus,kai fotoparata isigysiu  blush2.gif

Junkis drąsiau. Pradėsi komentuot ir taip mokytis. Atsiras šioks toks supratimas ir vėliau bus lengviau fotografuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 22:48)

Junkis drąsiau. Pradėsi komentuot ir taip mokytis. Atsiras šioks toks supratimas ir vėliau bus lengviau fotografuoti  4u.gif

Aciu labai uz priemima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 03, 22:50)
Aciu labai uz  priemima  4u.gif

šaunu, dar viena iš pajūrio drinks_cheers.gif .. gal kada visgi meetą su fotoaparatais susiorganizuosim smile.gif . tik kai atšils unsure.gif ..

Ačiū Sillwio mirksiukas.gif .. būtų dar visai šaunu, jei parašytum kaip tuo keiganu naudotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 20:16)

o aš nebesitveriu, nebežinau kur ką bepafotografuot.. bandau visokius variantus  unsure.gif

Jų paslaptis

patinka man tavoji paslaptis. Tik gal kaip jau ir patarė, nukirpčiau apačią. Tada tikrai liktų paslaptis.

Agniuke, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti