Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:57)
netikiu  schmoll.gif vis tiek turi kažkokį mielą sau darbą  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif gal ir negali lygiuotis i Desiree, c-girl ar kitus tavo megstamus autorius, bet taigi ir pavadinimas atitinkamas geriausias MANO metu darbas - net jeigu tik dvi nuotraukas per metus butum padarius, net jeigu abi butu blogos - vis tiek viena butu siek tiek blogesne mirksiukas.gif dek, dek, nesikuklink

p.s. pasidalinkit kas nors tuo PS kodu, tuoj nupusiu be jo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 03 sausio 2008 - 21:03
Bite, Gaziulka, tikrai neturiu tokio kuriuo didziuociaus, kuri noreciau padovanot ar kuri kazkas noretu gaut.... kuri pavadinciau geriausiu ir atspindinciu mano sugebejimus (bent isivaizduojamus ar apie kokius svajoju)...

o del PS kodu tai nieko nezinau, nes vyras instaliavo is darbo...
Atsakyti
šiandien pas mus labai šalta unsure.gif unsure.gif unsure.gif vėjas baisulingas..

Elina, tu šaunuole, kad per tokį šaltį išėjai fotografuot unsure.gif unsure.gif .. Beje, aš kaip tik šiandien važiavau pro geležinkelio stotį ir taip pat garvežio dairiaus smile.gif

Bite Maja nerealus dangus.. tikras? biggrin.gif atrodo tikrai labai mistiškai smile.gif

Vaugos spalvinis variantas man daug geriau žiūrisi.. ir spalvos tokios gerulės

o aš nebesitveriu, nebežinau kur ką bepafotografuot.. bandau visokius variantus unsure.gif

Jų paslaptis
user posted image

gėlė.. ne vien Elinai Kalėdų senis gėles dovanoja hihihi.gif

user posted image

o dėl tos mano supynės.. bijau, kad dabar visos mano foto po jos bus prastos doh.gif doh.gif doh.gif .. bet va gi tas pasakymas, kad geriausios pirmos 100 foto pradeda pildytis biggrin.gif .. bet kuriuo atveju toms supynėms dar turiu įdėjų, bet va kaip įgyvendint unsure.gif

vvvv, visi turi geriausią darbą.. visi, kas čia mokėsi, fotografavo, dirbo..
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 21:13)
Bite, Gaziulka, tikrai neturiu tokio kuriuo didziuociaus, kuri noreciau padovanot ar kuri kazkas noretu gaut.... kuri pavadinciau geriausiu ir atspindinciu mano sugebejimus (bent isivaizduojamus ar apie kokius svajoju)...

bet ir uzsispyrusi biggrin.gif dek ta, kuris atspindi geriausius dabartinius tavo sugebejimus. juk tas jokiu budu nereiskia, kad isivaizuojami gebejimai ju nepranoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 20:13)
Bite, Gaziulka, tikrai neturiu tokio kuriuo didziuociaus, kuri noreciau padovanot ar kuri kazkas noretu gaut....

mielai įsirėminčiau šios dienos tavo nuostabų bardakėlį, o taip pat spalvotą tavo portreto variantą. Ir akau laaaaabai nuoširdžiai. Tad, prašom neišsisukinėti ir išsirinkti geriausią 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 03, 21:01)
p.s. pasidalinkit kas nors tuo PS kodu, tuoj nupusiu be jo... verysad.gif

Kuris pas tave PS? Parašyk e-mail.

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 21:41)

sillwio, ir aš būčiau labai dėkinga .. pas mane cs2 westulia@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 03, 20:42)
savaites pabaigoje zadu pasivaidenti Vilniuje,vienai is musu tikrai zadu duoti zinias,kad ten busiu,tad foruman irgi uzbegsiu,gal atsiras norinciu ir turinciu laiko atbegt puodeliui arbatos 4u.gif

atsiras smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:57)
netikiu  schmoll.gif vis tiek turi kažkokį mielą sau darbą  mirksiukas.gif

aš pvz. irgi neturiu tokio, kurį galėčiau parodyti.. yra MAN mielų, bet verto parodyti bendrame kontekste - nerandu..sad.gif yra įvairių vertinimo kriterijų - daugiausia Jūsų komentaų, ko gera, susilaukė batai iš meet'o ir dryžuota koketė.. man pačiai bene mieliausi yra nekokybiškas mano berniuko portretas ir Labradoriukės sūnelis..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 21:51)
aš pvz. irgi neturiu tokio, kurį galėčiau parodyti.. yra MAN mielų, bet verto parodyti bendrame kontekste - nerandu..sad.gif yra įvairių vertinimo kriterijų - daugiausia Jūsų komentaų, ko gera, susilaukė batai iš meet'o ir dryžuota koketė.. man pačiai bene mieliausi yra nekokybiškas mano berniuko portretas ir Labradoriukės sūnelis..

prieštarauji pati sau mirksiukas.gif greit dedi ir baik čia atsikalbinėt. netgi savo Ickų gali įdėt lotuliukas.gif buvo neblogų kadrų.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 21:41)

Sillwio, o kur tavo geriausias darbas, a? Žuvialiok, Wyshnia, Peppi, Gus, Inc.... negi dabar visą sąrašą turėsiu vardint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 sausio 2008 - 21:59
Labas vakaras 4u.gif

Sveikinu Desiree 4u.gif

Grizom sivakar is Strasbourgo. Baigesi svenciu maratonas. Nuo rytdienos pagaliau vel kasdienybe. Sesiu rusiuoti paskutiniu dvieju savaiciu nuotrauku. Gal ka parodysiu.
Permeciau akimis puslapi. Desiree auto ama ateme.

Sillwio peizazai nuostabus. Nors nemegstu salcio, bet po tokiu nuotraku snieglige prasides smile.gif

Bites Majos nuotraukos kaip visada. Be zodziu.

Begu pas paduskaites. Gero vakaro visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 21:16)
Jų paslaptis

Westulka, man butu idomiau ( cia aisku tik mano nuomone) , jei nebutu fotografijos apacios. Tiesiog, kad butu paslaptis, kokia ta ju paslaptis doh.gif ot pasakiau. doh.gif
Vienzo siulyciau palikti du grazius ir paslaptingus veidelius, ir nerodyti, i ka jie ziuri. o is tiesu man labai gtazu, saunuole!
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 21:57)
Sillwio, o kur tavo geriausias darbas, a?

Nenusprendžiu niekaip smile.gif Einu įdėsiu visiems nusibodusią smile.gif
Atsakyti