Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 19:18)
Sakai griežtas?  g.gif

sakyčiau teisingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 20:24)
sakyčiau teisingas  smile.gif

pritariu. ir man dar tas vyriškas lakoniškumas patinka biggrin.gif žodžių nei per daug, nei per mažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 20:30)
pritariu. ir man dar tas vyriškas lakoniškumas patinka biggrin.gif žodžių nei per daug, nei per mažai biggrin.gif

ne taip kaip pas nekuriuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 20:05)
Bite maja, landzioju po senas temas tai kiek TV bokstu tavo radau  lotuliukas.gif

ką aš galiu padaryt, myliu aš tą bokštą lotuliukas.gif
ir dar vieną parodysiu tongue.gif . šį kartą senas kadras, darytas dar su muiline 2005 metais.
user posted image

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 20:05)
va cia viena foto iskankinau ir nebesuprantu ar gerai ar vis gi jau nebelabai  blush2.gif

toks susimąstęs vaikiukas. šiek tiek erzina kairys šviesus kampas.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 20:10)
O aš manau kiek atitrūksiu nuo fotografavimo  smile.gif  Dabar užsibrėžiau kiekvieną vakarą atspausdinti bent jau po dvi nuotraukas. Bet ne tokias, kaip buvau atsivežusi į Lt. Bet ant gero popieriaus, su idealiu išlaikymu nei per šviesią nei per tamsią.... Kaip jau sakiau kažkada, noriu atsispausdinti fotografijų albumą. Vienetinį  biggrin.gif  Tik sau  biggrin.gif  Bet tokį, kad pačiai būtų malonu jį vartyti. Va
Lekiu vėl spausdinti.

gražūs tavo tikslai drinks_cheers.gif . ir man reiktų ką nors susigalvot g.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 20:18)
Lempikės lyg ir ryškios, o vat bokšto viršunė nebe. Su ilgesniu išlaikymu dangus per šviesus? Labai norėčiau ryškiau pamatyt tuos balkonus apačioje.

gerai, rytoj atsidarysiu langą lotuliukas.gif šiandien jau per tamsu.
Atsakyti
Uo.inbildejau su pelem smile.gif

Visus su atejusiais pelyngais metais 4u.gif .Apsileidau pas jumis.Bet ziuriu jus begat nepasivejamai! Iskeliave mano chebrantai Lietuvon su visa 'kompiuterine aparatura',tad as tik stebetoja,kuri atsilieka 30cia puslapiu hihihi.gif

Labai pakele nuotaika californios chebrantai sulinke prie eglutes.O kiek graziu ideju namu darbuose...Apsalo akys...Desiree sveikinimai tavo darbeliui.Tikrai stiprus ir emocingai siltas.Kai visada wub.gif Atsimenu ir tavaji turbut autoportreto su supamaja kede sviesos zaisma -WOW! blink.gif pasakiskas zaismas su sviesa!!prisisidedu prie tu,kurie sako,kad nedrysta komentuot tavuju darbu...

silwio,tavoji ziemuze man jau piesia kelione y nuostabiaja Norvegija...labai puikus spalvu atradejas esi.

vvvv,tavasis bardakelis irgi pralinksmino,o Desiree patvarke isties puikiai.

valandos langelis irgi pralinksmino,ir taip uzsinorejau pazioplinet per ji link tu medeliu... biggrin.gif

nepasiveju vis...bet jusu pasiylgau. 4u.gif Iki antradienio..tevyneje bigsmile.gif

savaites pabaigoje zadu pasivaidenti Vilniuje,vienai is musu tikrai zadu duoti zinias,kad ten busiu,tad foruman irgi uzbegsiu,gal atsiras norinciu ir turinciu laiko atbegt puodeliui arbatos 4u.gif

ms,sveikas prisijunges.braidau issiziojus tavo galerijoj bigsmile.gif blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 03 sausio 2008 - 20:44
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:40)
ką aš galiu padaryt, myliu aš tą bokštą  lotuliukas.gif
ir dar vieną parodysiu  tongue.gif . šį kartą senas kadras, darytas dar su muiline 2005 metais.

Uuuuuuuuuuiiiiii thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Didesnę prašau į eterį.
Atsakyti
Mieli šio skyrelio mokiniai tongue.gif ,
aš prisijungiu prie vakarykščio (berods) Desiree raginimo įdėti savo geriausią/mieliausią praėjusių metų darbą. turim tiek daug mokinių, o tiek mažai nuotraukų g.gif aš ką tik jį peržiūrėjau. ir buvo tikrai labai labai malonu ir smagu prisimint senus jūsų darbus.

Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 20:43)
Uuuuuuuuuuiiiiii  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Didesnę prašau į eterį.

deja, bet čia visas dydis unsure.gif net mažint nieko nereikėjo su PS.
Atsakyti
bite maja, wow... danguuuuuuuuuus........... matau jura danguje.. tokia audringa....

o del metu darbelio.... neturiu tokio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 03, 20:42)
savaites pabaigoje zadu pasivaidenti Vilniuje,vienai is musu tikrai zadu duoti zinias,kad ten busiu,tad foruman irgi uzbegsiu,gal atsiras norinciu ir turinciu laiko atbegt puodeliui arbatos 4u.gif

aš mielai sutikčiau išgerti su tavim arbatos ax.gif gal dar būtų norinčių..... bet pala ... šneki apie šią savaitę ar kitą?
Atsakyti
westa,tavo darbu su supynemis as apsizavejau ir ta fotografija ysireminciau.Ji tokia gyva!TokiA judanti! labai labai puikus atlikimas!Kieme turiu tokias pat supynes,tik neturiu sniego,snaigiu ir tokios idejos,kaip tavoji.Malacius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 20:54)
o del metu darbelio.... neturiu tokio  verysad.gif

netikiu schmoll.gif vis tiek turi kažkokį mielą sau darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 19:55)
aš mielai sutikčiau išgerti su tavim arbatos  ax.gif gal dar būtų norinčių..... bet pala ... šneki apie šią savaitę ar kitą?

kitos sav pabaigoj galvoju paplanuot darbus.Tai pasukaut atbegsiu foruman kaip ten ir kas.

O tavaji boksta ir as atsimenu is senesniu temu.Sioje dangus,kaip is pasakos "puko patalai".... wub.gif
Atsakyti