Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 19:24)
Ar jums šis lapelis neatrodo vienišas?  g.gif

kadravimas keistokas ax.gif
o Sillwio toks jau yra - griežtas, bet teisingas biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 03, 19:34)
Šiabdien buvau mieste, ieškojau Udriui lokomatyvo doh.gif . Neradau, kaip sušalau unsure.gif

man antroji super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 16:37)
pala pala, kas cia sake, kad nemoka i JB versti. puikus kadras, puikiai atlikta, nuostabiai "apdorota". grupinis darbas vertas demesio!!!!
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 19:31)
Atnesu jums griuvesiu televizoriu:)), ir einu po komenmtarus pasizvelgyt;)

oi, tavo televizorius tiesiog super thumbup.gif labai patinka. kur jį radai?

O langas tai neatidarytas...smile.gif)). Pagavau bitule, pagavau...smile.gif)).

taigis šalta.... brrr... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 20:44)

man antroji super  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 19:12)
Neblogai, tik neryški kiek. Koks išlaikymas? Atidaryk langą šį vakar smile.gif

ta prasme neryški? g.gif
nustatymai - M, F9, S3", ISO 200, WB auto, RAW. kadruota ir šarpinta su NX.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 19:53)

user posted image

Si labai gera. bet kaip varveklio foto- nevykusi. tas varveklis isnyksta sienoje. Netinkamai pasirinktas rakursas. O va spalvos tia super:)
Atsakyti
Desiree, žinant tavo pomėgį nuotraukų išiminėjimams tongue.gif , noriu tavęs atsiklausti, ar galima dėti tavo ND nuotrauką į mūsų blogą ax.gif ar nelabai nori? jei ne, tai ne. suprasim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 03, 20:34)
Šiabdien buvau mieste, ieškojau Udriui lokomatyvo doh.gif . Neradau, kaip sušalau unsure.gif

Na nelabai. Pirma- ne,kaip fotografija, bet taip,kaip siuzetas. Baznycios architektura nematyta:))))

antra kompoziciskai netvarkinga, ispausta

Trecia, JB labai pilkas, dangus persviestas, ir nugaryte neidomi;)

Ketvirta tokia be koju.Labai norisi pamatu:)), nors spalvos svelnios ir ivakarejimo apsvietimas jaukus.

Atsakyti
Bite maja, landzioju po senas temas tai kiek TV bokstu tavo radau lotuliukas.gif

Pupeliuk, dar neisvaziavai, o as jau laukiu tavo foto ax.gif
o Desiree sauniai darbuojasi su foto.. tad ir rezultatai puikus...
keista kad tau patiko portretas blush2.gif

vauga, Desiree spalvotas varveklis man pasirode vertas demesio...
nenuvertink graziu spalvu.... mirksiukas.gif

valanda, televizorius geeeeras thumbup.gif toks plazminis ir netradicines spalvos biggrin.gif bet kiek daug duoda nuotraukai pavadinimas..
tiesa, verte bardakeli i j/b Desiree.. is tavo parasymo supratau, kad galvoji jog as... arba klystu... bet rezultatas ir man patinka rolleyes.gif

Elina, man antra smagi... tik tas remas kazkaip uzspaude ta traukinuka rolleyes.gif
pirma gal nelabai idomi, o paskutine labai virsta..
trecia lyg dega, bet jau nesuprantu ar tikrai, nes puse dienos su j/b sedziu darbuojuos... tai akyse mirga....

va cia viena foto iskankinau ir nebesuprantu ar gerai ar vis gi jau nebelabai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 18:59)
Desiree, žinant tavo pomėgį nuotraukų išiminėjimams  tongue.gif , noriu tavęs atsiklausti, ar galima dėti tavo ND nuotrauką į mūsų blogą ax.gif ar nelabai nori? jei ne, tai ne. suprasim  mirksiukas.gif

nieko prieš.

O aš manau kiek atitrūksiu nuo fotografavimo smile.gif Dabar užsibrėžiau kiekvieną vakarą atspausdinti bent jau po dvi nuotraukas. Bet ne tokias, kaip buvau atsivežusi į Lt. Bet ant gero popieriaus, su idealiu išlaikymu nei per šviesią nei per tamsią.... Kaip jau sakiau kažkada, noriu atsispausdinti fotografijų albumą. Vienetinį biggrin.gif Tik sau biggrin.gif Bet tokį, kad pačiai būtų malonu jį vartyti. Va
Lekiu vėl spausdinti.
Avyteeeeeeeeeeeeeeeeee, pradėjau nuo tavo portreto 4u.gif Tau jau atspausdinau, dabar sau dar atsispausdinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 21:05)

valanda, televizorius geeeeras  thumbup.gif toks plazminis ir netradicines spalvos  biggrin.gif bet kiek daug duoda nuotraukai pavadinimas..
tiesa, verte bardakeli i j/b Desiree.. is tavo parasymo supratau, kad galvoji jog as... arba klystu... bet rezultatas ir man patinka  rolleyes.gif

Aciu.
Supratau, kad Desiree tvarke, bet ji anasyk kalbejo, kad neypac moka versti i JB. Pasikartosiu- jusu grupinis - super.smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 19:24)
oho, koks Silwio griežtas, taip ir fantazija kažką daryt gali atšokt  lotuliukas.gif  Bet ne man  tongue.gif  Kentėkit mane, kad jau pasivadinote "mokomės fotografuoti"  bigsmile.gif
Ar jums šis lapelis neatrodo vienišas?  g.gif

Sakai griežtas? g.gif
Lapelis atrodo vienišas, bet labai nekokybiškas.

Atnesu jums griuvesiu televizoriu:)), ir einu po komenmtarus pasizvelgyt;)

Geras televizorius. Liuks.

QUOTE(Elina @ 2008 01 03, 19:34)

Man trečia. Tikrai nukirpčiau baltą bortelį kairėje.

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 19:51)
ta prasme neryški?  g.gif
nustatymai - M, F9, S3", ISO 200, WB auto, RAW. kadruota ir šarpinta su NX.

Lempikės lyg ir ryškios, o vat bokšto viršunė nebe. Su ilgesniu išlaikymu dangus per šviesus? Labai norėčiau ryškiau pamatyt tuos balkonus apačioje.
Atsakyti