Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 17:10)
na, nera idomaus akcento, tos spalvos per astrios, nesvari man ta foto - siena purvina, dazai nubege... kai fotkinau, nemaciau  doh.gif ir fotma be rysio, ir kadravimas... ar ne taip?  g.gif

o man atrodo visai neblogas tavo varveklis 4u.gif Prikabinu du variantus, spalvotą ir juodai baltą. Jei norėsi, kad išimčiau pasakyk.
Aišku kadravau taip kaip man patinka, kvadratu. Bet žiūrisi ir horizontalus variantas, tada reiktų kiek daugiau kairėje erdvės palikti ir tiek.

user posted image
user posted image

kas pagelbės? vakar sukūriau naują ND temą, bet slaptažodžio neuždėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 sausio 2008 - 19:05
Sveikos mergaites 4u.gif
skaitau jau kelinta dienu jusu tema, nu tiesiog fantastika, kaip jus mokat pamatyti tam tikrus kampus vaizdus thumbup.gif kaip is eilines nuotraukos padarot tikrai nerealia... na pvz db kazkas idejo trakus, o kai pakeite ja <pupeliukas>,tai net zagtelejau... jums gal tai nieko,nes mokat dirbti su programom ir viska ismanot,bet man tai fantastika blush2.gif

as MB vis ikalbineju nusipirkti gera fotoparata, bet kazkaip gaila 3000-6000 lt isleisti vienam daiktui.. bet artimiausiu metu tikrai noriu isigyti ir noreciau eiti i kokius kursus,nes pati tikrai neismokciau tiek funkciju ir tuolabiau ju pritaikymo blush2.gif
gal kada ir as prisijungsiu mokintis prie jusu blush2.gif

sekmes jums 4u.gif
ir nepykit kad jusu temele skaitysiu, bet nuotraukos kaip is pasakos blush2.gif
Atsakyti
aš šiandien į vieną fototechnikos parduotuvę ėjau savais reikalais, tai išduosiu paslaptį, kada pas juos didelės nuolaidos bus, gal kas pasinaudos..smile.gif dabar dar nėra, tai nereklamuosiu, o paskui pasakysiu, gerai?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 13:24)
vakar teko pabuvot Kaune  ax.gif

Parinktas rakursas prieštarauja visoms taisyklėms biggrin.gif bet labai teisingai. Labai gerai.

QUOTE(motiejuke @ 2008 01 03, 16:13)
o kokiu dabar naudoji remelius?
del kaminu , cia max pritraukta,  unsure.gif daugiau  dveju-triju km nuo mano lango  g.gif
mokomes..aciu , zinosim, jei nieks nekomentuoja reiskia nieko ypatingo  mirksiukas.gif

Nesiparink tu dėl tų rėmelių. Kol rėmelius dėlioji geriau dar vieną kaminų kadrą padarytum. Rėmams ateis laikas. O gal ir neateis, kai suprasi ką jie nuotraukai duoda arba atima mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 17:27)
man taip patinka žiūrėt į TV bokštą vakarais, o ir susilaikyt nefotografavus ir negaliu  blush2.gif nieko ypatingo, tiesiog bokštas

Neblogai, tik neryški kiek. Koks išlaikymas? Atidaryk langą šį vakar smile.gif

QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 17:49)
vvvv ir Silwio patare palikt j/b, o Puriena6 ir Bite maja - dar patrumpint foto ir paryskint savo varveklyščių. Pabandziau. Ar geriau jau?  blush2.gif

Negeriau smile.gif Nei vienas iš matytų variantų.

QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 18:10)
kazkuri Trakus buvot idejusi. Radau ir as i ta serija:

Pupeliukas viską jau pasakė.
Atsakyti
oho, koks Silwio griežtas, taip ir fantazija kažką daryt gali atšokt lotuliukas.gif Bet ne man tongue.gif Kentėkit mane, kad jau pasivadinote "mokomės fotografuoti" bigsmile.gif
Ar jums šis lapelis neatrodo vienišas? g.gif
user posted image
Atsakyti
Atnesu jums griuvesiu televizoriu:)), ir einu po komenmtarus pasizvelgyt;)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 18:27)
tikrai, kad fėja  biggrin.gif atrodo daug geriau. na, toks desiree'iškas  smile.gif
na, man ir nelabai. tiesiog nelabai įdomus vaizdas  ax.gif reikėjo kito rakurso paieškot  mirksiukas.gif

man taip patinka žiūrėt į TV bokštą vakarais, o ir susilaikyt nefotografavus ir negaliu  blush2.gif nieko ypatingo, tiesiog bokštas

O langas tai neatidarytas...smile.gif)). Pagavau bitule, pagavau...smile.gif)).

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 14:24)

user posted image

keista tokia- sunki, vercianti is koto desinen, bet neerzinanti. Liuks;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 sausio 2008 - 19:29
valanda - blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif va sita as paissaugosiu kompe, jei galima, ok? kad galeciau ji matyt, net kai sita tema bus uzbaigta... wub.gif
Atsakyti
Šiabdien buvau mieste, ieškojau Udriui lokomatyvo doh.gif . Neradau, kaip sušalau unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 14:24)

user posted image

Labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 03, 12:19)
user posted image
ziurekit net pastatas salia kamino  ruksta  biggrin.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif
siandien l.grazi diena !
stogai graziai melyni, ir dumas meiliai palinkes geron pusen, sluoksniai matosi. , bet kas cia su ja netaip- nzn. Gal ta desini nama nukirpciau ir i kvadrata imesciau, jei jau tokia geometrija aplinkui:)))

Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 20:31)
valanda -  blink.gif  blink.gif  blink.gif  wub.gif  va sita as paissaugosiu kompe, jei galima, ok? kad galeciau ji matyt, net kai sita tema bus uzbaigta...  wub.gif

Zinoma:)). Galiu nurodyt kur orginalas yra. Pro ji idomiau rodo:))).
Atsakyti
Aš turiu neblogą idėją temai "Svetimas" bigsmile.gif . tik abejoju ar pavyks taip atlikt kaip įsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
zinoma! rasyt i az?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 03, 13:42)
Labukas visiems 4u.gif
Iš karto prieš akis stojo mano vienas vasarinis kadras  biggrin.gif

Puikiai.vaiduokliai renkasi. tokia jauki spalviskai
Atsakyti