Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Hmmm, Vauga, na man tiesiog nelabai įdomiai pateikta 4u.gif paieškočiau kito įdomaus kampo ax.gif
Atsakyti
o cia originalas. schmoll.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 03, 17:51)
Hmmm, Vauga, na man tiesiog nelabai įdomiai pateikta 4u.gif paieškočiau kito įdomaus kampo ax.gif

Pupeliuk, bandziau, varciau - na neradau geriau... Gal tiesiog siaip prastas kadras ir tiek, nieko is jo gal ir neisspausim, ale tiesiog eksperimentuoju, bandau bandau... pratybos, tsakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 16:52)
o cia originalas.  schmoll.gif

tik truputuką iš kairės pakirpčiau. Man spalvota daug įdomiau žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 03, 17:40)
bitėmaja, per stiklą? ar per filtrą? eina juostos nuo antenos šviesyčių į kairę. bet gal ten toks apšvietimas  g.gif

aaaa... mes ne apie tuos kleckus šnekam lotuliukas.gif šone šalia viršūnės gavosi tokie kaip ir atšvaitai. galvoju, kad gal nuo stiklo (tiesiogine to žodžio prasme biggrin.gif ) g.gif
o tie kleckiukai taigi nuo girliandos. ar vėl ne apie tai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 sausio 2008 - 17:58
nu va, kiek zmoniu , tiek nuomoniu bigsmile.gif Man nee, nelimpa spalvota kazkodel ..ai ir isvis man jau ji visai nebepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 16:57)
nu va, kiek zmoniu , tiek nuomoniu  bigsmile.gif Man nee, nelimpa spalvota kazkodel ..ai ir isvis man jau ji visai nebepatinka  verysad.gif

o kas tau spalvotoje nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 18:00)
o kas tau spalvotoje nepatinka?

na, nera idomaus akcento, tos spalvos per astrios, nesvari man ta foto - siena purvina, dazai nubege... kai fotkinau, nemaciau doh.gif ir fotma be rysio, ir kadravimas... ar ne taip? g.gif

kazkuri Trakus buvot idejusi. Radau ir as i ta serija:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 17:56)
aaaa... mes ne apie tuos kleckus šnekam  lotuliukas.gif šone šalia viršūnės gavosi tokie kaip ir atšvaitai. galvoju, kad gal nuo stiklo (tiesiogine to žodžio prasme  biggrin.gifg.gif
o tie kleckiukai taigi nuo girliandos. ar vėl ne apie tai?  unsure.gif

būtent apie tuos nuo viršūnės į kairę. ties kiekvienu apšvietimu viršūnės kairėje matosi toks pats žiedukas.... turbūt nuo stiklo, todėl ir klausiu ar per stiklą fotografavai mirksiukas.gif
Atsakyti

Vauga, Trakų kadras gal ir būtų neblogas, bet.. ką taisyčiau - reikia tiesinti, horizontas kreivas, kirpčiau gabalą kairės ir dešinės šiek tiek, kažkaip man norisi arba labaiu paskandinti rūke, arba iš jo ištraukti visiškai, nes dabar nei šis nei tas.. ir dar - reikia valyti matricą wink.gif kleckų yra smile.gif
Atsakyti
taip, as irgi tuos kleckus pastebejau - is kur jie galejo atsirast???? blink.gif
Atsakyti
Vauga, prisišiukšlina keičiant objektyvus, periodiškai reikia nešt valyt. Va kaip pataisiau, net į j/b paverčiau, nes nesigavo spalvų ištraukt.. tiek va padariau iš neoriginalo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk, aciu tau 4u.gif
cia su SONY DSC-P120 fotkinta, tai gal tiesiog siaip purvinas buvo... blush2.gif
originalas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 03 sausio 2008 - 18:45