Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o kaip mano rytine foto, ar jum nerodo jos....
atrodo jei nieko nerasot tai ji be priekaistu arba visiska š lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 03, 10:19)
ziurekit net pastatas salia kamino  ruksta  biggrin.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif
siandien l.grazi diena !

diena tikrai graži. Foto manęs nekabina. Nors faini stogai, bet gal kitaip kaip nors norisi juos matyti.
Kažkada pati tokius rėmelius naudojau, bet dabar nebelabai patinka...
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 17:07)
diena tikrai graži. Foto manęs nekabina. Nors faini stogai, bet gal kitaip kaip nors norisi juos matyti.
Kažkada pati tokius rėmelius naudojau, bet dabar nebelabai patinka...

o kokiu dabar naudoji remelius?
del kaminu , cia max pritraukta, unsure.gif daugiau dveju-triju km nuo mano lango g.gif
mokomes..aciu , zinosim, jei nieks nekomentuoja reiskia nieko ypatingo mirksiukas.gif
Atsakyti
ne nu mistika Desiree kaip tu apdirbi foto.... jauciu sedesiu visa nakti kol atkartosiu tavo darba... nors jauciu nesedesiu, nes vis tiek nepavyks...
nu bandau, bet net panasumo nera... o tu cia su PS ar kita programele apdirbi j/b?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 03, 15:51)
nežinau, jei žmogus esi kitoks, labai dažnai esi ir svetimas tai daugumai. todėl man kitoks ir svetimas labai artimos reikšmės.  g.gif pačiai mano Baimė niekaip nesiriša su svetimu. juk pati baimė yra nuosavas jausmas, o kelti jį gali lygiai tokie patys mano aplinkos reiškiniai, kurie visiškai nebūtinai yra svetimi  g.gif na čia filosofija. aišku, jei sustatysi juodų šaškių ir padėsi vieną baltą, tai tikrai tik KITOKS, bet jei jau kokį šachmatą įterpsi, tai manau tikrai svetimas bus, nors tuo pačiu ir kitoks... ai, nekreipkit dėmesio į mano sapaliones  lotuliukas.gif

aš Tau stipriai pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 03, 15:13)
o kokiu dabar naudoji remelius?
del kaminu , cia max pritraukta,  unsure.gif daugiau  dveju-triju km nuo mano lango  g.gif
mokomes..aciu , zinosim, jei nieks nekomentuoja reiskia nieko ypatingo  mirksiukas.gif

aš palieku tik baltą rėmą aplink nuotraukas. Bet čia jau kaip kam patinka, manau.
O šiaip, nepasikliauk viena nuomone. Aš apie portretus galiu daugiau pasakyti. O gamtą, architektūrą, gyvūnus, makro man sunkiau komentuoti. o ir sunkiau grožį juose įžvelgiu. Kartais, o gal net labai dažnai galiu nuvertinti. Todėl pašūkauk dar, kol gausi kitų komentarų 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 15:13)
ne nu mistika Desiree kaip tu apdirbi foto.... jauciu sedesiu visa nakti kol atkartosiu tavo darba... nors jauciu nesedesiu, nes vis tiek nepavyks...
nu bandau, bet net panasumo nera... o tu cia su PS ar kita programele apdirbi j/b?

vakarop surašysiu el. paštu ką dariau 4u.gif bet dariau žinok laaaaaaaabai mažai. Tavo pradinis variantas jau liuks yra.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 16:26)
vakarop surašysiu el. paštu ką dariau  4u.gif  bet dariau žinok laaaaaaaabai mažai. Tavo pradinis variantas jau liuks yra.

lauksiu. aciu.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 15:37)
o va cia feja Desiree prisiliete savo burtu lazdele prie mano sedevro..  bigsmile.gif  wub.gif

tikrai, kad fėja biggrin.gif atrodo daug geriau. na, toks desiree'iškas smile.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 01 03, 16:03)
o kaip mano rytine foto, ar jum nerodo jos....
atrodo jei nieko nerasot tai ji be priekaistu arba visiska š lotuliukas.gif  blush2.gif

na, man ir nelabai. tiesiog nelabai įdomus vaizdas ax.gif reikėjo kito rakurso paieškot mirksiukas.gif

man taip patinka žiūrėt į TV bokštą vakarais, o ir susilaikyt nefotografavus ir negaliu blush2.gif nieko ypatingo, tiesiog bokštas
user posted image
Atsakyti
Bite, kažko prikleckinai biggrin.gif ar kaip čia tie bokšto rieveliai šonuose? biggrin.gif ir tu su balkoniniais vaizdais? lotuliukas.gif gražus kadras beje wink.gif

Vvvv, tavo portretas toks minkštas ir švelnus, man visai patiko, nors pati esu "švarių" kadrų mėgėja 4u.gif o tas bardakėlis biggrin.gif tai po Desiree patvarkymo kur kas geriau atrodo biggrin.gif liux nuotraukytė 4u.gif
Atsakyti
tie kleckai įtariu, kad nuo stiklo. taigis šalta. lango nedariau lotuliukas.gif
Atsakyti
bitėmaja, per stiklą? ar per filtrą? eina juostos nuo antenos šviesyčių į kairę. bet gal ten toks apšvietimas g.gif
Atsakyti
vvvv ir Silwio patare palikt j/b, o Puriena6 ir Bite maja - dar patrumpint foto ir paryskint savo varveklyščių. Pabandziau. Ar geriau jau? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti