Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 12 31, 18:23)
Lauksiu ir tavųjų smile.gif . O ISQ tikrai apie 600? blink.gif

As daryciau ISO maza, diafragma uzdaryciau, islaikyma ilgesni, fotoaparata ant statyvo ir bandyciau gaudyt g.gif O tu distancini turi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 31 gruodžio 2007 - 18:36
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 31, 19:33)
As daryciau ISO maza, diafragma uzdaryciau, islaikyma ilgesni, fotoaparata ant statyvo ir bandyciau gaudyt g.gif O tu distancini turi? g.gif

Ne, neturiu distancinio. Ot, priminei, reikės Seniui sakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 31, 18:18)
Na man atrodo kad truputėlį perlenkei.. tiksliai, perlenkei. Kontrasto labai daug.

doh.gif Su Naujais metais ateis ir nauji įgūdžiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nail.gif Su artejanciais naujais metais, 000059.gif naujais ispudziais. friends.gif Lai 2007 m. metu isdaigos lieka tik slogiu sapneliu, o nauji 2008 m. 000059.gif tampa turtingesni alc.gif, geresni 000059.gif, mielesni.. newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 31, 19:42)
Ne, neturiu distancinio. Ot, priminei, reikės Seniui sakyt biggrin.gif

Pamiršau , reik statyt paleidima ant taimerio sad.gif
Oi su NAUJAIS JUS VISAS!!!!! Meilės Jums o viskas kitkas niekai smile.gif
Atsakyti
Su naujais 2008 m.!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Mieli kolegos biggrin.gif , sveikinu visus su atejusiais 2008 4u.gif Noriu palinketi, kad jums sie metai butu prasmingi 4u.gif
Atsakyti
Ir aš atskubu su sveikinimais. Gerų, kūrybingų jums metų! Sveikatos visiems.

user posted image

Atsakyti
SU, NAUJAIS 2008-AISIAIS JUS VISUS wink_3.gif Linkiu didelio ikvepimo, ir muzu tuntus smile.gif kad metai butu kuribingi kaip niekad

o cia atvirukas Jums (kai kas gal jau matet kudroj)
user posted image
Atsakyti
Su Naujais, mielieji mano wub.gif .
Pirmą kartą gyvenime fotografavau fejerverkus,žinoma, nepavyko taip kaip norėjau sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Elina, pirmąją tai reikėjo fotografuoti iš toliau, kad apimti visą grožį. O dabar tik ''šaknis'' fejerverko užkabinai smile.gif
Antra man geriausiai žiūrisi iš šių 3jų. Tik reikėtų rėmelio, manau, tuomet geriau žiūrėtūsi.
Na, o trečia irgi pati žinai..... Mažas fejerverkas dideliam juodam fone. Nuotrauką reikia patvarkyti dar.

O šiaip kaip pirmi bandymai tai 4u.gif

p.s. Klausimėlis toks... blush2.gif Ar naujoko statusą turintis ''kūdrietis'' gali įkelti nuotraukų seriją? Ar ne? sad.gif
Norėciau įketi vieną, jau ir paruošusi turiu.
Atsakyti
Su Naujais Metais! Naujų įspūdžių, gražių akimirkų ir kūrybingų sumanymų visiems!! 4u.gif
Atsakyti