Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

na, jei svetimas siejasi su kitokiu, ir jei aš kitokia, tuomet pasilengvinsiu sau darbą ir į ND ikelsiu autoportretą biggrin.gif

Bitute, koks netikėtas kadras. Kitoks žvilgsnis. Ir tikrai pritariu tiem, kas minėjo, kad tavo darbai neišpasakyto švarumo, tvarkingumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 sausio 2008 - 13:37
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 13:37)
na, jei svetimas siejasi su kitokiu, ir jei aš kitokia, tuomet pasilengvinsiu sau darbą ir į ND ikelsiu autoportretą  biggrin.gif

neišgąsdinsi tongue.gif su TOKIOM nuotraukom..tongue.gif te balioną 4u.gif
Atsakyti
quote=sillwio,2008 01 02, 23:50]Grįžk prie upelio ir perfotografuok
[/quote]
Prie sio jau greit nebegrisiu, ale bandysiu prie kito bigsmile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 00:11)
vauga, stenkis naudoti kelis formatus karpant, standartinius... pasirink koki 10x15, kvadrata ir dar koki standartuka... nekarpyk bile kaip... Sillwio kazkada man patare berods tai daugiau taip nebedarau...

blush2.gif per kur jus formatus renkates? T.y. kokioj programoj karpot?

QUOTE(westa @ 2008 01 03, 00:15)
vauga, man tikrai maišosi veidas

sutinku smile.gif Isemiau, beje, ta foto is photobucketo, ale ji berods dar vis kabo cia? g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 00:47)
maziausi seimos dalyviai sedejo jau kone svyruodmai kaip miego norejo

labai noriu ismokt sitaip kokybiskai fotografuot!! O viskas, kas susije suvaikais, man yra be galo grazu.... Taviskiai nusotabus, o dar ta nuotaika, emocijos....
beje, mano mama teisingai sako: visi vaikai yra grazus ir mieli, o tas ziopliukas, kur su snargliu - pats mieliausias lotuliukas.gif
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 01:33)
bet tebūnie tema :  "Svetimas"

labai idomi tema. Viskas, dabar viska fiksuoju galvoje, ka tik uzmatau, ir bandau ieskot "svetimo" apraisku blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 09:09)
noriu katiną parodyt, o anas nesirodo.

kaip kokybiska thumbup.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 10:42)
Man nelabai. Orginalas yra orginalas. Beje, gal ir kitokio(kazkokio) kampo noretusi. Neuzkliudau uz nieko akies.

aciu 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 03, 10:43)
Vauga, smagus varvekliukas.

bigsmile.gif jeeee

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 12:10)
vauga, varvekli vel iskadravai nestandartiskai...  man nelabai toks kadravimas... o ir siaiip varvekli palik naturalu.... na bent jau j/b... kad ir liudna...
o va su tuo miesto vaizdeliu ir tavimi tai labai kokybe kazkur dingus... ar ten sharpas savo dave ar kas nezinau.... plius pakarpyti taip pat noretusi..... 

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 03, 13:09)
Vauga, varveklis atrodytų dar jėgiškiau, jei spindėtų  Ir pats nuotraukos formatas man pasirodė per ilgas. Šaunuolė, kad vis bandai ir bandai

labai labai visiems aciu, kad pastebit ir komentuojat - tirkai ne vieno komentaro nepraleidziu pro ausis/ akis. Bandysiu ir bandysiu, kol isgirsiu, kad va, jau neblogai smile.gif o tada ir toliau bandysiu, nes jau uzsikreciau... Pagaliau atejo supratimas, kad fotografuot reikia ne tik tai, kas, mano akimis, yra grazu, bet labiau - kas idomu, kas gali pasakyt daugiau negu matoma... Tik va beda, kad mano blykste sugedusi, tai galiu fotografuot tik dienos sviesoje, o tuomet esu gi darbe, o namie su lempom ir zvakem dar manipuliuot neiseina. Bet bandymai byksta vistiek.... Kiekviena vakara tai ant pilvo ant grindu guliu su fotiku, tai persikreipusi kaip nors fotkinu, jau net paskausta uzmerkta kairioji akis, o diedas ne juokiasi, o šnairai žiūrėt pradėjo, tuoj pradės pavydėt, kaip ir internetui, taip ir fotikui doh.gif

p.s. jauciu, sita foto tiktu i tema "Svetimas". tik del idejos imetu, kaip as suprantu tema...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 03 sausio 2008 - 14:14
bite maja, tiesiog ziuri ir patinka... velgi erdvu, svaru ir sventiska..

Vauga, neizvelgiu svetimumo, nu niekaip biggrin.gif bet kadras idomus...
o kodel tu sia nuotrauka pritaikei siai "svetimo" temai?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 06:33)
O kas ten tavo nuotraukoj???? Gal ir idomiai ziuris, bet man, asmeniskai, nelabai tokie blizguciai (ar kas ten yra) blush2.gif

Ne blizgučiai ten tongue.gif ten kompaktas aptaškytas vandeniu, o į vidurį įdėtas gniužuliukas folijos ax.gif
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 12:10)
Getter, tas tavo sidabro metaliukas butu idomus, bet remai.... brrrrrrr.....
ivyniok ta pati i balta "popiereli"  biggrin.gif
ot mokytoja ane??  lotuliukas.gif kai pati tooookius juodus remus uzvarvolinu  lotuliukas.gif
na bandau gyditis  rolleyes.gif

Ar geriau dabar?
user posted image

vvvv gal galima tavo nuomonę apie tą objektyvą? Va čia jis
Atsakyti
Californiagirl, na kaip visada - puikiai thumbup.gif . wb man nekliūna. momentas liuksiškas.

Getter, hmmm ... kas toj tavo nuotraukoj pavaizduota? g.gif

Vauga, man per ilgas kadras ax.gif ir daugiau varveklio skaidrumo, aštrumo norisi.

Sansara, man kaip ir Sillwio žvilgsnis krypsta į stogus biggrin.gif ir šiaip pritariu jo komentarui.

Valanda, spalvotas tavo ND variantas man nepatinka schmoll.gif j/b jam laaaabai tiko. dabar kaip tik jis prarado savo žavesį ir šventiškumą. užuolaidos kaip užuolaidos, o j/b variante jos buvo tokios šventinės biggrin.gif žodžiu, prieštaringai vertinamas darbas lotuliukas.gif
o ta paskutinė metų diena II man patinka. tik vat kaip latoya sakė gal šiek tiek kontrasto uždėt g.gif

Pupeliuk, sėkmingos tau kelionės. lauksim nuotraukų 4u.gif

vvvvv, po tokio tvarkymo net nuotraukos kreivai kabo? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 14:27)
Vauga, neizvelgiu svetimumo, nu niekaip  biggrin.gif bet kadras idomus...
o kodel tu sia nuotrauka pritaikei siai "svetimo" temai?

na, todel, kad viena, liudna, su lagaminiuku, kaip kad isvaryta is kazkur, kaip nepritapusi, svetima. Kazkur tolumoj yra namai, bet ar juose busiu sava, neaisku. ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 03 sausio 2008 - 14:32
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 14:30)
na, todel, kad viena, liudna, su lagaminiuku, kaip kad isvaryta is kazkur, kaip nepritapusi, svetima. Kazkur tolumoj yra namai, bet ar juose busiu sava, neaisku. ..

thumbup.gif aš tą patį pagalvojau mirksiukas.gif ech jau redagavai savo žinką tongue.gif Žodžiu, mano asocijacijos buvo kad išvaryta iš to kaimuko, kad ji ten svetima, va mirksiukas.gif
Atsakyti
Getter, jau daug geriau su baltu remeliu... dar kazko man rankos niezti kazka patobulint su tuo apskritimu, bet cia jau matyt mano ranku beda biggrin.gif

o del objektyvo mielai patarciau, bet esu cia matyt maziausiai kompetetinga apie juos reikstis.... o tiksliau nelabai nusimanau, pati fotografuoju su kitiniu blush2.gif

Vauga, na va kaip si karta vaizduote mane pavede.... blush2.gif nu nemaciau svetimo nors tu ka... blush2.gif

Bite maja, keista, kad tik kreiva po tokio tvarkymo paliko lotuliukas.gif turejo nubildeti zemyn... arba buvo nubildeje tik as nemaciau biggrin.gif

o va cia feja Desiree prisiliete savo burtu lazdele prie mano sedevro.. bigsmile.gif wub.gif
tik nebegaliu jo pavadint savuoju verysad.gif nes cia matau tik Desiree darba.. reiks nebent bandyt atkartot apdirbima ir tada i kudra isidet prie man patinkanciu.... ax.gif
tiesa, as kazkaip pabijojau palikt iscentruota... o ypac salika ant lempos uzvyniota rodyt lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 03 sausio 2008 - 15:38
nu toks enlabai legal klausimas - bet, is kur gaunat PS ir ypac aktyvacijos koda jam blush2.gif galima az
Atsakyti
nežinau, jei žmogus esi kitoks, labai dažnai esi ir svetimas tai daugumai. todėl man kitoks ir svetimas labai artimos reikšmės. g.gif pačiai mano Baimė niekaip nesiriša su svetimu. juk pati baimė yra nuosavas jausmas, o kelti jį gali lygiai tokie patys mano aplinkos reiškiniai, kurie visiškai nebūtinai yra svetimi g.gif na čia filosofija. aišku, jei sustatysi juodų šaškių ir padėsi vieną baltą, tai tikrai tik KITOKS, bet jei jau kokį šachmatą įterpsi, tai manau tikrai svetimas bus, nors tuo pačiu ir kitoks... ai, nekreipkit dėmesio į mano sapaliones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 08:09)
kad jį kur velniai, tą photobucket'ą..
noriu katiną parodyt, o anas nesirodo.
tai metu nuorodą vėl.. pagarba nepatingėsiantiems.. 4u.gif

Katukas pasalūnas. Spalvos tvarkingos.

QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 09:30)
O va cia spalvota wink.gif

na va, na va.. Tik minėjau, kad man ten nors nosiuko, nors akutės stinga. O pasirodo buvo. Tik verčiant į jb dingo ta rodos smulkmeniška detalė, kuri visai kitaip būtų privertųsi pamatyti tavo darbą. Man jb variantas labiau, su sąlyga, kad matosi ir nosiukas 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 03, 09:33)
Labas rytas, aš kraunuos lagaminus thumbup.gif valio valio!!

geros jums kelionės. Lauksim grįžtant 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 09:49)
Ir dar Jusu komentarams ir kritikai. Ta pati paskutiniuju metu diena;)

ši labiau patinka už pirmąjį paskutinės metų dienos variantą. Ir išvis patinka man tavo kvadratinė gamta 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 03, 11:42)
Labukas visiems 4u.gif
Nauja tema baisiai įdomi thumbup.gif  Iš karto prieš akis stojo mano vienas vasarinis kadras  biggrin.gif

liuks darbelis. Tikrai, kad ateivis smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 03, 14:40)
nu toks enlabai legal klausimas - bet, is kur gaunat PS ir ypac aktyvacijos koda jam blush2.gif galima az

aš pirkau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 03, 14:51)
nežinau, jei žmogus esi kitoks, labai dažnai esi ir svetimas tai daugumai. todėl man kitoks ir svetimas labai artimos reikšmės.  g.gif pačiai mano Baimė niekaip nesiriša su svetimu. juk pati baimė yra nuosavas jausmas, o kelti jį gali lygiai tokie patys mano aplinkos reiškiniai, kurie visiškai nebūtinai yra svetimi  g.gif na čia filosofija. aišku, jei sustatysi juodų šaškių ir padėsi vieną baltą, tai tikrai tik KITOKS, bet jei jau kokį šachmatą įterpsi, tai manau tikrai svetimas bus, nors tuo pačiu ir kitoks... ai, nekreipkit dėmesio į mano sapaliones  lotuliukas.gif

O tavo darbą surišau su svetimu, nes berniukas įspraustas kampe, o link jo sėlina rankos. Būtų savos, tarkim, mamos, jis tikrai nebijotų. Dabar baimė yra.
Žodžiu... kaip bepavadinsi, nesugadinsi. Diskusijų buvo dėl dryžiukų temos, bus ir čia. Bet gal tai ir yra gerai. Svarbu sulaukti kuo įvairesniu Svetimo interpretacijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 sausio 2008 - 16:01