QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 12:38)
priklauso nuo to, kaip pateiksi darbą. Jei taip kaip parašei, grupė vienodų, vienas kitoks, tai nebe labai svetimas. o tiesiog kitoks.
Manau vienas iš ND, kur daug lems ir pavadinimas.
Manau vienas iš ND, kur daug lems ir pavadinimas.
kadangi mūsų galvose bet kas kitoks dažnai yra laikomas svetimu, tai mano galva, tam tikruose kontekstuose tinka ir "kitoks"..
.................jei kada nors aš laimėčiau ND... na gerai, pasvajojau ir praeis..
Papildyta:
Iš pasivaikščiojimo, tiksliau, pasibėgiojimo per pietus..
reikia optiką valyti, matosi dėmės..
išėmiau. jaučia mano širdis, kad negerai. drakulos rytas gula į archyvą..
Fainai, kai tiek daug nuotraukų skyrelyje. Tenka net konspektuotis, kad nepamirsčiau paminėti patikusių
Californiagirl, labai patiko du miegantys gražuoliai Man būtų sudėtinga pavargusius vaikus įkalbėti papozuoti. Oi, turės tavieji ką prisiminti
ms, aš sužavėta tavaisiais darbais Fainai, kad nepasididžiavai prisijungti prie besimokančių. Mes sparčiau tobulėsim, būdami tarp tokių kaip tu O vestuvių fotografija tai iš vis man atrodo toks sunkus darbas... Nebūtų kada pagalvot apie meninę vestuvių įamžinimo pusę, nes veiksmas vyksta - tik spėk fiksuot Todėl ir žaviuosi, kaip tau puikiai pavyksta. Peizažai tai tiesiog nerealiai gražūs
Vauga, varveklis atrodytų dar jėgiškiau, jei spindėtų Ir pats nuotraukos formatas man pasirodė per ilgas. Šaunuolė, kad vis bandai ir bandai
Valanda, žinai ir man spalvotas ND variantas įdomesnis. Toks tikrai šventinis.
vvvvv, tavo spalvotasis autoportretas ir man įsiminė. Tarytum ilgesingas merginos žvilgsnis pro stiklą. Modelis labai fotogeniškas.
Californiagirl, labai patiko du miegantys gražuoliai Man būtų sudėtinga pavargusius vaikus įkalbėti papozuoti. Oi, turės tavieji ką prisiminti
ms, aš sužavėta tavaisiais darbais Fainai, kad nepasididžiavai prisijungti prie besimokančių. Mes sparčiau tobulėsim, būdami tarp tokių kaip tu O vestuvių fotografija tai iš vis man atrodo toks sunkus darbas... Nebūtų kada pagalvot apie meninę vestuvių įamžinimo pusę, nes veiksmas vyksta - tik spėk fiksuot Todėl ir žaviuosi, kaip tau puikiai pavyksta. Peizažai tai tiesiog nerealiai gražūs
Vauga, varveklis atrodytų dar jėgiškiau, jei spindėtų Ir pats nuotraukos formatas man pasirodė per ilgas. Šaunuolė, kad vis bandai ir bandai
Valanda, žinai ir man spalvotas ND variantas įdomesnis. Toks tikrai šventinis.
vvvvv, tavo spalvotasis autoportretas ir man įsiminė. Tarytum ilgesingas merginos žvilgsnis pro stiklą. Modelis labai fotogeniškas.
nu negalejau nenufotografuot kaip viena vakara vyras namus tvarke...
tvarkyti - vadinasi visus nereikalingus daiktus is visu kampu sudeti i viena
gaila, kad gylio nesijaucia visiskai...
o gruda uzdejau, kad dar didesne betvarke butu....
labai nesijuokit ir nelazdavokit cia tiesiog i kompanija vakar praleistam Desiree natiurmortui...
labai nesijuokit ir nelazdavokit cia tiesiog i kompanija vakar praleistam Desiree natiurmortui...
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 12:04)
kadangi mūsų galvose bet kas kitoks dažnai yra laikomas svetimu, tai mano galva, tam tikruose kontekstuose tinka ir "kitoks"..
.................jei kada nors aš laimėčiau ND... na gerai, pasvajojau ir praeis..
o mano galva kažkodėl nesieja kitokio su svetimu. Bet tai temą išrinkau, kaip ją suprantu pasakiau, o jau kas tinka kas ne.... balsavimai spręs
Ir dar pamaniau, kad nuo šiol į ND dėsiu tik vieną nuotauką. Nesmagu, kai mano dvi nuotraukos surinko nemažai taškų, kai tuo tarpu buvo kitos, labai liuks, surinkę mažiau, nors vertos daugiau.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 13:12)
Nu, žinok, man tai labai fainai žiūrisi. Nuotraukos ant sienos, bardakiukas apčioje - viskas kažkaip jaukiai miela. Grūdas tinka.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 12:12)
nu negalejau nenufotografuot kaip viena vakara vyras namus tvarke...
žiūriu moterys ima į rankas fotoaparatus, ne tik kai vyrai sukinėjasi virtuvėje, bet ir tvarkosi
Jei nori atsiųsk originalą man į mailą. Jaučia mano širdis, kad galima daugiau padaryti iš šito bardakėlio. ir įrėminti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 13:15)
o mano galva kažkodėl nesieja kitokio su svetimu. Bet tai temą išrinkau, kaip ją suprantu pasakiau, o jau kas tinka kas ne.... balsavimai spręs
Ir dar pamaniau, kad nuo šiol į ND dėsiu tik vieną nuotauką. Nesmagu, kai mano dvi nuotraukos surinko nemažai taškų, kai tuo tarpu buvo kitos, labai liuks, surinkę mažiau, nors vertos daugiau.
žinai, kodėl nesieja? nes Tu pati KITOKIA..
o dėl ND ir nuotraukų skaičiaus. Juk balsuojama už nuotraukas, o ne už autorių.. todėl aš tai už kelias nuotraukas.. juolab, kad kartais toje pačioje ND temoje tos paties žmogaus nuotraukos būna labai skirtingos. man tai labai patinka, verčia į žmogų kitaip pažvelgti..
aš nusprendžiau nedalyvauti paskutinių ND balsavime.. nes negalėjau apsispręsti..
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 13:24)
hmmm, net nebežinau čia man verkti, juoktis ar lūdėt
ot keistuolė.. Tu gerai jautiesi būdama tokia, kokia esi?
p.s. aš mėgstu kitokius žmones. mane jie veža. jie keisti. įdomesni už bet ką kitą.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 13:24)
man labai šitoks kampas patinka..
pritariu Sayonarai dėl suopročio apie ND ,,Svetimas" .Kitoks mano akimis dažnai būna svetimas.. ir nepritariu Desiree dėl darbų kiekio.. Kai laimi bent kelios to pačio žmogaus foto, verta susimąstyti ir pasitempti..
vvvv, man patinka bardakėlis ir Bitutės Kaunas patinka .. Gražios spalvos ir kompozicija man patinka
vvvv, man patinka bardakėlis ir Bitutės Kaunas patinka .. Gražios spalvos ir kompozicija man patinka