Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

tiesa, geras pavyzdys ND svetimas taip pat galėtų būti Sansaros darbas. Su Baime.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 12:38)
priklauso nuo to, kaip pateiksi darbą. Jei taip kaip parašei, grupė vienodų, vienas kitoks, tai nebe labai svetimas. o tiesiog kitoks.
Manau vienas iš ND, kur daug lems ir pavadinimas.

kadangi mūsų galvose bet kas kitoks dažnai yra laikomas svetimu, tai mano galva, tam tikruose kontekstuose tinka ir "kitoks".. g.gif

.................jei kada nors aš laimėčiau ND... rolleyes.gif lotuliukas.gif na gerai, pasvajojau ir praeis.. bigsmile.gif
Papildyta:
Iš pasivaikščiojimo, tiksliau, pasibėgiojimo per pietus..
reikia optiką valyti, matosi dėmės..sad.gif

išėmiau. jaučia mano širdis, kad negerai. drakulos rytas gula į archyvą..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 sausio 2008 - 13:19
Fainai, kai tiek daug nuotraukų skyrelyje. Tenka net konspektuotis, kad nepamirsčiau paminėti patikusių biggrin.gif

Californiagirl, labai patiko du miegantys gražuoliai thumbup.gif Man būtų sudėtinga pavargusius vaikus įkalbėti papozuoti. Oi, turės tavieji ką prisiminti thumbup.gif

ms, aš sužavėta tavaisiais darbais wub.gif Fainai, kad nepasididžiavai prisijungti prie besimokančių. Mes sparčiau tobulėsim, būdami tarp tokių kaip tu 4u.gif O vestuvių fotografija tai iš vis man atrodo toks sunkus darbas... Nebūtų kada pagalvot apie meninę vestuvių įamžinimo pusę, nes veiksmas vyksta - tik spėk fiksuot doh.gif Todėl ir žaviuosi, kaip tau puikiai pavyksta. Peizažai tai tiesiog nerealiai gražūs wub.gif

Vauga, varveklis atrodytų dar jėgiškiau, jei spindėtų rolleyes.gif Ir pats nuotraukos formatas man pasirodė per ilgas. Šaunuolė, kad vis bandai ir bandai 4u.gif

Valanda, žinai ir man spalvotas ND variantas įdomesnis. Toks tikrai šventinis.

vvvvv, tavo spalvotasis autoportretas ir man įsiminė. Tarytum ilgesingas merginos žvilgsnis pro stiklą. Modelis labai fotogeniškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 03 sausio 2008 - 13:13
nu negalejau nenufotografuot kaip viena vakara vyras namus tvarke...
tvarkyti - vadinasi visus nereikalingus daiktus is visu kampu sudeti i viena lotuliukas.gif
gaila, kad gylio nesijaucia visiskai...
o gruda uzdejau, kad dar didesne betvarke butu....

labai nesijuokit ir nelazdavokit tongue.gif cia tiesiog i kompanija vakar praleistam Desiree natiurmortui... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 12:04)
kadangi mūsų galvose bet kas kitoks dažnai yra laikomas svetimu, tai mano galva, tam tikruose kontekstuose tinka ir "kitoks".. g.gif
.................jei kada nors aš laimėčiau ND... rolleyes.gif  lotuliukas.gif na gerai, pasvajojau ir praeis.. bigsmile.gif

o mano galva kažkodėl nesieja kitokio su svetimu. g.gif Bet tai temą išrinkau, kaip ją suprantu pasakiau, o jau kas tinka kas ne.... balsavimai spręs tongue.gif
Ir dar pamaniau, kad nuo šiol į ND dėsiu tik vieną nuotauką. Nesmagu, kai mano dvi nuotraukos surinko nemažai taškų, kai tuo tarpu buvo kitos, labai liuks, surinkę mažiau, nors vertos daugiau.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 13:12)
labai nesijuokit ir nelazdavokit  tongue.gif cia tiesiog i kompanija vakar praleistam Desiree natiurmortui...  lotuliukas.gif

Nu, žinok, man tai labai fainai žiūrisi. Nuotraukos ant sienos, bardakiukas apčioje - viskas kažkaip jaukiai miela. Grūdas tinka.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 12:12)
nu negalejau nenufotografuot kaip viena vakara vyras namus tvarke...
tvarkyti - vadinasi visus nereikalingus daiktus is visu kampu sudeti i viena  lotuliukas.gif
gaila, kad gylio nesijaucia visiskai...
o gruda uzdejau, kad dar didesne betvarke butu....

labai nesijuokit ir nelazdavokit  tongue.gif cia tiesiog i kompanija vakar praleistam Desiree natiurmortui...  lotuliukas.gif

žiūriu moterys ima į rankas fotoaparatus, ne tik kai vyrai sukinėjasi virtuvėje, bet ir tvarkosi lotuliukas.gif
Jei nori atsiųsk originalą man į mailą. Jaučia mano širdis, kad galima daugiau padaryti iš šito bardakėlio. ir įrėminti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 13:15)
o mano galva kažkodėl nesieja kitokio su svetimu.  g.gif Bet tai temą išrinkau, kaip ją suprantu pasakiau, o jau kas tinka kas ne.... balsavimai spręs  tongue.gif 
Ir dar pamaniau, kad nuo šiol į ND dėsiu tik vieną nuotauką. Nesmagu, kai mano dvi nuotraukos surinko nemažai taškų, kai tuo tarpu buvo kitos, labai liuks, surinkę mažiau, nors vertos daugiau.

žinai, kodėl nesieja? nes Tu pati KITOKIA..smile.gif

o dėl ND ir nuotraukų skaičiaus. Juk balsuojama už nuotraukas, o ne už autorių.. todėl aš tai už kelias nuotraukas.. juolab, kad kartais toje pačioje ND temoje tos paties žmogaus nuotraukos būna labai skirtingos. man tai labai patinka, verčia į žmogų kitaip pažvelgti..smile.gif

aš nusprendžiau nedalyvauti paskutinių ND balsavime.. nes negalėjau apsispręsti..

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 12:18)
žinai, kodėl nesieja? nes Tu pati KITOKIA..smile.gif

hmmm, net nebežinau čia man verkti, juoktis ar lūdėt smile.gif

Tiesa, Vvvvv, pamiršau prie visko pridurti, kad tas bardakėlis man labai labai patinka. o ypač dvi foto ant sienos.
Atsakyti
vakar teko pabuvot Kaune ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 13:24)
hmmm, net nebežinau čia man verkti, juoktis ar lūdėt  smile.gif

ot keistuolė.. Tu gerai jautiesi būdama tokia, kokia esi?

p.s. aš mėgstu kitokius žmones. mane jie veža. jie keisti. įdomesni už bet ką kitą.

QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 13:24)
vakar teko pabuvot Kaune  ax.gif

user posted image

man labai šitoks kampas patinka..smile.gif
Atsakyti
pritariu Sayonarai dėl suopročio apie ND ,,Svetimas" .Kitoks mano akimis dažnai būna svetimas.. ir nepritariu Desiree dėl darbų kiekio.. Kai laimi bent kelios to pačio žmogaus foto, verta susimąstyti ir pasitempti..

vvvv, man patinka bardakėlis smile.gif ir Bitutės Kaunas patinka .. Gražios spalvos ir kompozicija man patinka
Atsakyti