Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Valanda, man labai ta paskutinė.
Atsakyti
vvvvv.. man Tavo meniškoji labai, net komentuoti baisu.. bet skirtingai nuo kitų sakau - man juodai balta geriau žiūrisi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 00:47)
Parodau viena is sventiniu kadru...maziausi seimos dalyviai sedejo jau kone svyruodmai kaip miego norejo biggrin.gif

nu geras biggrin.gif kaip draugiskai pasireme vienas i kita, tikri vyrai biggrin.gif
pas mane spalvos atrodo geros.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 01:33)
"Svetimas"

man asociacijos iskart su siaubo filmu tokiu paciu pavadinimu doh.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 03, 04:00)
Pažaidžiau prieš miegą  unsure.gif
user posted image

remas (ypac toje vietoje, kur pereina is tamsesnio i sviesesni) blogai...
pati nuotrauka gal idomi butu bet atrodo, kad per daug jai visko pridaryta, sintetine tokia patapus... g.gif
o kas cia do daikts ax.gif ?

QUOTE(_ms_ @ 2008 01 03, 08:40)
user posted image
bei Aukso lobiai

user posted image

atgaiva akims... rolleyes.gif ypac pirmoji...primena vasara, kaima, basas kojas, atostogas...
tamstos darbuose radau daug texturiniu nuotrauku - dziugu ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 08:49)
gal galit rekomenduoti alternatyvią vietą foto albumui, iš kurio galėčiau tiesiai kelti foto temon? nes photobucket'as mane galutinai sunervino.. vėl neveikia..

rekomenduoju
http://imageshack.us/
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 03 sausio 2008 - 11:20
user posted image
ziurekit net pastatas salia kamino ruksta biggrin.gif rolleyes.gif bigsmile.gif
siandien l.grazi diena !
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 03, 11:17)

ar gali skype įsijungti, kai ko paklauti noriu..smile.gif
Atsakyti
Koks grožis ohmy.gif wacko.gif

user posted image
Atsakyti
Aš taip pat, kaip dauguma paskendau Ms puslapyje. Kiek ten gėrio 4u.gif

Apie ND temą lačiau net nežinau kaip papasakoti. Tiesiog svetimas. Kažkas svetimas, gali būti žmogus, gyvūnas, daiktas, jausmas... Svarbu, kad jaustųsi, jog jis svetimas.
Atsakyti
californiagirl, kaip visada pati naturaliausia, gyviausia ir tikriausia... ir visa tai sukuria spalvos... neatsistebiu kaip tau tai gaunasi...
o ir siuzetai visai ne i seimos albuma...
paskutiniu metu islepot matyt visi cia biggrin.gif jei jau su vaikais tai i seimos albuma... ne ne ne...

Getter, tas tavo sidabro metaliukas butu idomus, bet remai.... brrrrrrr.....
ivyniok ta pati i balta "popiereli" biggrin.gif
ot mokytoja ane?? lotuliukas.gif kai pati tooookius juodus remus uzvarvolinu lotuliukas.gif
na bandau gyditis rolleyes.gif

ms, nu sauniai klausyk.... smagu kai daugeja gretos tu is kuriu galima pasisemti labai daug ikvepimo...

as tavo galerijoj is kart lindau i vestuves rolleyes.gif man taip prie sirdies zmones, ju portretai...... labiausiai isimine su apvaliu veidrodziu rolleyes.gif
bet gamta tai fantastiska.. patiko minimalistiniai kadrai...

vauga, varvekli vel iskadravai nestandartiskai... rolleyes.gif man nelabai toks kadravimas... o ir siaiip varvekli palik naturalu.... na bent jau j/b... kad ir liudna...
o va su tuo miesto vaizdeliu ir tavimi tai labai kokybe kazkur dingus... ar ten sharpas savo dave ar kas nezinau.... plius pakarpyti taip pat noretusi..... rolleyes.gif

sayonara, katinas kokybiskas.. i maniski nesa biggrin.gif
o maniskes nebijok komentuot... idomu gi ka kiti ten mato biggrin.gif

Sansara, man tavo krepsinis labai idomus pasirode... jei dar tema kokia sportas butu.. ziemos sportas biggrin.gif

valanda, prajuokinai su tuo aprasojimu lotuliukas.gif bet irgi ziuriu atradimai kaip ir pas mane su vaiduokliu lotuliukas.gif

spalvotas ND daaaaaug geresnis, nes tik dabar supratau kas ten kampe... tau gal j/b labiau patiko, nes zinojai kas ten yra, o as tai zinok tikrai nemaciau....

o va paskutine diena si labiau kabinanti.... gal kad apciuopiami akcentai...
idomu kaip j/b ziuretusi.... dabar tos spalvos man liudesi sukelia..... tokia tikra niuri lietuviska ziema.... nei sausa nei slapia nei balta nei spalvota.. tokia kasdieniskai lietuviska...

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 11:46)
Apie ND temą lačiau net nežinau kaip papasakoti. Tiesiog svetimas. Kažkas svetimas, gali būti žmogus, gyvūnas, daiktas, jausmas... Svarbu, kad jaustųsi, jog jis svetimas.

isivaizduoju, kad galetu buti ir anomalija...? kitaip tariant - grupeje vienodu, vienas kitoks...
ar cia jau ne svetimas...?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 03, 11:26)
isivaizduoju, kad galetu buti ir anomalija...? kitaip tariant - grupeje vienodu, vienas kitoks...ar cia jau ne svetimas...?

priklauso nuo to, kaip pateiksi darbą. Jei taip kaip parašei, grupė vienodų, vienas kitoks, tai nebe labai svetimas. o tiesiog kitoks.
Manau vienas iš ND, kur daug lems ir pavadinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 sausio 2008 - 12:38
Labukas visiems 4u.gif

Desiree, sveikinu nugalėjus ND 4u.gif Nauja tema baisiai įdomi thumbup.gif Iš karto prieš akis stojo mano vienas vasarinis kadras biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 03, 12:42)
Labukas visiems 4u.gif

Desiree, sveikinu nugalėjus ND  4u.gif Nauja tema baisiai įdomi thumbup.gif  Iš karto prieš akis stojo mano vienas vasarinis kadras  biggrin.gif

user posted image

ateivis biggrin.gif
Atsakyti