Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 10:19)
O kam sepija?  bigsmile.gif

nagis ten tas stogas melynas/raudonas, negraziai spalvota atrodo... j/b/ - liudna atrodo, ir varveklis neatspindi, toks blankus.... Bandziau vakar visaip doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 03 sausio 2008 - 10:29
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 01:11)
valanda,
idomi ir tokia sakyciau nestandartine ta su zvakem... kokiu budu cia taip isgauta?

Grizus is lauko buvo objektyvas aprasojes. Va taipir isejo:)))
Atsakyti
siuo atveju centravimas lyg ir nieko, nes jis ne kadro centre, o tik vertikales centre. Gali buti dar siek tiek ta lenta zemiau. Bet as cia pastebiu toki gera dalyka, kuris netycia (ar tycia) padeda vaizdui: atsitrauk, prisimerk siek tiek ir tu pastebesi linijas, kurios graksciai akis suvaldo ir suveda link lentos - tai medziu sakos wink.gif

gal ką galėtumėt pasiūlyti dėl kadravimo  kaip bekadruoju, nesižiūri  ar labai kliūnas toks centravimas?

Labas, silwio wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 03 sausio 2008 - 10:31
QUOTE(valanda @ 2008 01 03, 10:23)
Grizus is lauko buvo objektyvas aprasojes. Va taipir isejo:)))

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 23:23)
man šita labai labai patinka. Š V E N T Ė S

o tos su kepure, gal spalvotą variantą turi? Įdomu tiesiog. nors man ten bent jau vaikiuko nosiuko ar akutės trūksta.
Beja, nesitikėjau laimėsianti ND, juolab su šeimos portretu. o ir sekančiai temai idėjų deja neturiu. Pamąstysiu iki rytdienos. O jei turit pasiulymų rašykit  4u.gif
Sveikinu laimejus ND. Darbai puikus ir nauja tema idomi;)
O va cia spalvota wink.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, aš kraunuos lagaminus thumbup.gif valio valio!!

MS - swoon.gif iš tavo įdėtų pirmoji be galo graži! Antroji.. na nelabai aš mėgėja abstrakcijų ax.gif bet tai dar tavo galeriją peržiūrėjau bigsmile.gif man kaip ir Bitei toki peizažai yra siekiamybė rolleyes.gif Ir aš labai tikiuosi, kad būsi ne epizodiškas svečias pas mus, o tikras dalyvis, su visa griežta kritika ir patarimais, labai čia kartais trūksta vyriško griežto komentaro drinks_cheers.gif

California - valio tave vėl matyti su nuotraukyte 4u.gif Super kadras thumbup.gif ir man spalvos tikrai viskas gerai..

Daugiau nelabai pamenu ką norėjau pasakyti..

Ai, sveikinimai Desiree su ND laimėjimu 4u.gif ir įdomi tema! ech kaip man susikaupti ir pradėti vėl dalyvauti... unsure.gif bet gal pavyks ką nors sugalvoti išvažiavus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 sausio 2008 - 10:36
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 03, 00:19)
o as siandien su mistiniu kadru  lotuliukas.gif
siandien tokia permatoma buvau iamzinta  lotuliukas.gif
pirma karta gyvenime taip gavosi... juokiausi, bet kartu ir baisu nuo tokio vaiduoklio pasidare  lotuliukas.gif

user posted image

Si man labai patinka. Tokia minksta, igylinta, neplokstumine,patinka, kad ikvadratintas ir itrikampintas akcentas -akys. O ir modelis "kapitaliskas"
Atsakyti
Valanda, spalvota daug daug geriau.... daug daug, net negaliu kiek daug prirašyt norisi. va jei būtų spalvota įdėta, tada visai kita kalba būtų... visai kita nuotaika, kitas požiūris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 00:32)

niu vertinkit tokius mano paklydimus  blush2.gif man asmeniskai jie jau labiau patinka negu originalas...

Man nelabai. Orginalas yra orginalas:)). Beje, gal ir kitokio(kazkokio) kampo noretusi. Neuzkliudau uz nieko akies. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 01:15)

noriu parodyt antrą buvusių ND variantą.. Rinkaus tarp šitos ir meškiuko.. ši tikra, nesuvaidinta, nesurežisuota  smile.gif

Grazu ir jauku . Bet parinkta i ND man labiau patinka.

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 03, 11:36)
Valanda, spalvota daug daug geriau.... daug daug, net negaliu kiek daug prirašyt norisi. va jei būtų spalvota įdėta, tada visai kita kalba būtų... visai kita nuotaika, kitas požiūris  mirksiukas.gif

Aciu, Sansara. malonu girdeti:)
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 03, 05:00)
Pažaidžiau prieš miegą  unsure.gif
user posted image

Nezinau kodel, bet mane remelis erzina. Siaip, kiek suprantu teisingai pasirinktas icentravimas ir kvadratas.

Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 03, 09:40)
Laba visiems,

labas.Dziaugiuosi, kad atejai pas mus ir atsinesei TOOOKI krepsi. Stebeilijausi i Tavo darbus ir akiu atplest negalejau. SUPER!
Atsakyti
ms, šaunu, kad prisijungei. aš, kaip naujokė, tikiuos dar ir kritikos išgirst smile.gif
sayonara oi kokie ūsai katino smile.gif .. kokybiška smile.gif
Sansara puikus bandymas su ta lenta, kad ir dabartiniei ND temai smile.gif .. man irgi tas centravimas netrukdo
Pupeliuk, dar kartą gero kelio ir įkvėpimo mirksiukas.gif
Valanda, žinai, man irgi spalvota labiau kalbanti.
Vauga, smagus varvekliukas.

Ir iš kur jūs tiek sniego gaunat unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 03, 11:03)
gal ką galėtumėt pasiūlyti dėl kadravimo  g.gif kaip bekadruoju, nesižiūri sad.gif  ar labai kliūnas toks centravimas?  g.gif
user posted image

Gal ir kreivai matau, bet igrusti i centra toki daikciuka- visai nepakenktu. Man visai ziuretusi "absoliutus" icentravimas;)
Papildyta:
Ir dar Jusu komentarams ir kritikai. Ta pati paskutiniuju metu diena;)
user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif

MS smagu kad prisijungei, kaip supratau esi profas, eibnu ziuret tavo albumo bigsmile.gif

Valanda man tavo paskutines dienos patiko, pirmaja noretus didele matyt, gal labiau isrysketu tas medis nukrites...o antroji man ptinka, tik as gal su saturation padidinciau, kad tas rudumas dar labiau isrysketu, gautusi kontrastas toks.

vvvv tau balionas uz komentarus 4u.gif ir portretas toks idomus gavosi pirmas, bet as nesu tokiu megeja ax.gif

sansara as kirpciau ta visa baltuma apacioj, siaip labai idomus kadras mirksiukas.gif

Sveikinu dvi naujas mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir sveikinu Desiree ir Cagirl 4u.gif su pergalem 4u.gif
o tema nauja gal gali placiau truputi, kaip mazdaug tu tai isivaizduoji?

QUOTE(sillwio @ 2008 01 02, 23:42)
Pirmą truputį peršvietei - esmė ne tiltas, o apšvietimas. Antroj man nepatinka tas pilkai murzinas dangus. Įtariu buvo taip pat peršviesta? Idėja ir siužetas parinkti teisingai. Ypač antra veža kompoziciškai.

aha buvo persviesta gerokai, bandziau tamsint matyt taip ir susimurzino.
Atsakyti