Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2008 01 03, 09:02)
ji turi nujausti. Sakyk, kad nuo mariaus smile.gif

skaitykite AŽ wink.gif
Papildyta:
kad jį kur velniai, tą photobucket'ą..
noriu katiną parodyt, o anas nesirodo.
tai metu nuorodą vėl.. pagarba nepatingėsiantiems.. 4u.gif

http://public.fotki....ukos/ickus.html
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 09:02)
man tai ne žadą, bet kažką tikrai atėmė.. doh.gif
tenka pripažinti, kad juosta turi tai, ko neturi skaitmena..smile.gif

peržiūrėjai ms galeriją? aš sėdžiu apšalus ir negaliu atsigaut nuo kai kurių darbų.

QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 09:09)
tai metu nuorodą vėl.. pagarba nepatingėsiantiems.. 4u.gif

http://public.fotki....ukos/ickus.html

tavo Ickus kokybiškas gavosi biggrin.gif . atsiprašau, bet daugiau po ms nuotraukų aš negaliu pasakyt nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 09:15)
peržiūrėjai ms galeriją? aš sėdžiu apšalus ir negaliu atsigaut nuo kai kurių darbų. 
tavo Ickus kokybiškas gavosi  biggrin.gif . atsiprašau, bet daugiau po ms nuotraukų aš negaliu pasakyt nieko  unsure.gif

neperžiūrėjau.. reik eit pažiūrėt, sakai, kad galutinai užsikompleksuot? g.gif

o tai kur ta galerija..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 sausio 2008 - 09:19
QUOTE(sayonara @ 2008 01 03, 09:17)
neperžiūrėjau.. reik eit pažiūrėt, sakai, kad galutinai užsikompleksuot? g.gif

o tai kur ta galerija..?

http://www.sargevicius.com/peizazai

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 09:30)

vos tik atsidariau, iškart susinervinau... iš pavydo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 00:32)
Tiesa, ar yra dar zmoniu mainu nuotraukos negave? As vis dar negaunu.... unsure.gif

negavau dar ir aš verysad.gif kasdien bėgioju tikrinti....
bet įtariu, kad galiu būt likusi žuveliokui, o ji sakė nesiųs, o į rankas norės perduot, kai LT bus, kad foto nenukentėtų g.gif tai todėl labai nepanikuoju, nors norisi pamatyt savo dovanėlę verysad.gif tikiuos nenusimėtė kur pašte...

džiaugiuos dėl MS pasijungimo, kuo daugiau profesionalų, tuo mums tik geriau lotuliukas.gif tik jau pasiruoškit būti užgraužti pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 sausio 2008 - 09:47
oba, aciu, kad priminet, kad turiu dar ta uzmirsta, pusmeti neatnaujinta puslapeli smile.gif

Davaj fotografuot varot abi - galit gaut nuostabiu vaizdu siandien- fotografuokit pries saule kai vejelis nuo stogo lengvai puksteli snaigiu sauja ir jos blykstelna akinanciai wink.gif
Atsakyti
ms , aš labai savanaudiškai tikiuos blush2.gif , kad čia pasirodysi ne epizodiškai, o nuolatos. aš šiandien galutinai supratau, kad panašūs peizažai yra mano tikslas.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 03, 09:45)
oba, aciu, kad priminet, kad turiu dar ta uzmirsta, pusmeti neatnaujinta puslapeli smile.gif

Davaj fotografuot varot abi - galit gaut nuostabiu vaizdu siandien- fotografuokit pries saule kai vejelis nuo stogo lengvai puksteli snaigiu sauja ir jos blykstelna akinanciai wink.gif

aha, o dirbs kas? aš, žynocia, dirbu darbą, nesusijusį su fotografija..

p.s. o dūšia kaukia, nes seniai lauke fotkinau..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 sausio 2008 - 10:02
gal ką galėtumėt pasiūlyti dėl kadravimo g.gif kaip bekadruoju, nesižiūri sad.gif ar labai kliūnas toks centravimas? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 sausio 2008 - 10:04
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 03, 08:40)
Laba visiems,

na šiek tiek apie save. Fotografijoje esu ne naujokas, iš jos ir duonutę pavalgau ir sviestuko užtepu smile.gif Kuo daugiau fotografuoju, tuo daugiau noriu tai daryt kuo geriau. Todėl tikiuosi su jumis padraugausim. Sakykit drasiai savo nuomonę, savo ruožtu aš pasakysiu savąją smile.gif Šiaip esu juostelinės fotografijos šalininkas smile.gif
Pridedu nuotraukėlę iš šio sekmadienio -

Paskutinės besniegės žiemos vakaras smile.gif

bei Aukso lobiai

Smagu tave cia matyti su nuotraukom. Tikiuosi ir komentaru bei patarimu. Galerija nuostabi, nesikuklink cia biggrin.gif

QUOTE(vauga @ 2008 01 03, 08:55)
Labas rytas smile.gif
Kaip dziugu, kad ryt jau penktadienis, paskui vel dvi iseigines  thumbup.gif jeeee
Kam varvekliuko?  bigsmile.gif

O kam sepija? bigsmile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 03, 10:03)
gal ką galėtumėt pasiūlyti dėl kadravimo  g.gif kaip bekadruoju, nesižiūri sad.gif  ar labai kliūnas toks centravimas?  g.gif

Centravimas man nekliuna. Ale zvilgsnis vis nukrypsta i stogus. Jie (stogai) cia tiktu, kad nebutu taip arti krasto. Gal kaires ir apacios kiek prikirpt (jei desines neturi)? Arba j/b padaryt, kad taip i akis nelystu? Nors mane veza ta silta geltona ir pasteline ruda.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 01:47)
Parodau viena is sventiniu kadru...maziausi seimos dalyviai sedejo jau kone svyruodmai kaip miego norejo biggrin.gif  Geras prisiminimas i seimos albuma biggrin.gif

geros spalvos, gera nuotaika, geras prisiminimas, gera kokybe;)
Atsakyti