Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vajej nu ir tempai blink.gif Man šiandien buvo fizinio aktyvumo diena doh.gif gadinau ledą ir net fanų atsirado kurie mane profesionale čiuožėja palaikė ir siūlė čempionatuose dalyvaut lotuliukas.gif Bet jau kiek vaizdų nužiūrėjau bevažiuodama blink.gif atrodo ir čia sustočiau ir šitą ir aną fotografuočiau bigsmile.gif Aš net naktimis nebemiegu, galvoj visokie išlaikymai, kadravimai, vertimas į j/b lotuliukas.gif Siaubas, susirgau dar viena nepagydoma liga lotuliukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 00:47)

Labai miela ir šilta nuotrauka ir superinė nuotaika. Gal gali parametrus surašyt?

QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 01:33)
"Svetimas"

Su pergale first.gif Šaunuolė 4u.gif
Jooo kai pamačiau pavadinimą, galvoju nu kaip tu čia taip sugebėjai sumastyt lotuliukas.gif Bet nieko man kaip tik bemiegė naktis nusimato mąstant apie "svetimą" biggrin.gif
vvvv lenkiu savo žilą (čia rimtai biggrin.gif ) galvą už patarimus, stengsiuosi jais visais vadovautis. Ir labai labai džiugu, kad pasaulyje yra tokių demesingų žmogeliukų 4u.gif O tie ežiukai manęs irgi ramybėj nepalieka, jau bandžiau dienos šviesoj, dabar vėl lauksiu prieblandos ir bandysiu dar ir dar ir dar biggrin.gif
Šiandien visą vakarą turėjau skaipinę konsultaciją apie objektyvus, tai galų gale suvirškinus visą informaciją išsirinkau štai šį objektyvą štai ČIA gal kas porą žodelių apie jį trumpai? 4u.gif
Ir dar šiandien sužinojau, kad mano tas žvėris turi 1.5 židinio nuotolio daugiklį (nžn kaip tiksliai lietuviškai) ir tipo objektyvų mm neatitinka realius mm fotkinant šituom fotoaparatu unsure.gif kažkaip keista g.gif ale ką padarysi yra kaip yra cool.gif
Atsakyti
Pažaidžiau prieš miegą unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 01:01)
Bet žinok kaip pralinksminai įdėjusi šį darbą. Ir vaikų gaila, kad tokie nusikalę ir juokas ima kaip jie apsikabinę vienas kitą prisilaiko, ir dar į meškutį isikabinę, kad nenuvirstų  lotuliukas.gif Fantastiškas kadras. Rimtai. Neįkainojamas. Vaikai paaugę keik prisijuoks. Šaunuole tu!!!
kodėl taip užklausei? Šiaip nežinau. Va per šventes, nuotraukų mažai buvo, tai dienos geriausios tokios... hmmm, nelabai jau Kūdros geriausių lygyje buvo, bet kai geresnių nėra...

O man labai smagu, kad pralinksminau rolleyes.gif nes daznai Tu man liudna atrodai 4u.gif
O jie tikrai ten tokie vargsiukai ir buvo...vos vos laikesi biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 01 03, 01:08)
Kaip fainai  wub.gif  Taip miela žiūrėti  ax.gif

4u.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 03, 02:49)
Gal gali parametrus surašyt?

4u.gif
ISO 800, F4, islaikymas 1/60s, plius naudota blykse nukreipta i lubas.

O kas ten tavo nuotraukoj???? Gal ir idomiai ziuris, bet man, asmeniskai, nelabai tokie blizguciai (ar kas ten yra) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 00:47)
Parodau viena is sventiniu kadru...maziausi seimos dalyviai sedejo jau kone svyruodmai kaip miego norejo biggrin.gif  Geras prisiminimas i seimos albuma biggrin.gif
O dedu tam, kad pasakytumet ar tvarkoj spalvos??? Fotografuota su isorine blykse...na kol kas atrodo vargstu su wb, vis i geltonuma man.... g.gif Nors realiai kambary apsvietimas vakare toks ir yra g.gif

Spalvos labai tvarkoj, kaip ir visa kita.

QUOTE(Getter @ 2008 01 03, 02:49)
Šiandien visą vakarą turėjau skaipinę konsultaciją apie objektyvus, tai galų gale suvirškinus visą informaciją išsirinkau štai šį objektyvą

Ir dar šiandien sužinojau, kad mano tas žvėris turi 1.5 židinio nuotolio daugiklį (nžn kaip tiksliai lietuviškai) ir tipo objektyvų mm neatitinka realius mm fotkinant šituom fotoaparatu unsure.gif  kažkaip keista  g.gif  ale ką padarysi yra kaip yra  cool.gif

Geras pasirinkimas. Objektyvu kaitaliot nereikes.

Dauguma skaitmeniniu veidrodinių turi tą daugiklį. Pas nikon jis 1.5, pas canon -1.6. Objektyvo židinio nuotolis nuo to nesikeičia. Keičiasi matymo laukas. Vat pvz. tavo išssirinktas 18-200 ant skaitmenos matys tokiu kampu, kaip ant juostos matytu 27-300mm objektyvas. http://www.luminous-.../dslr-mag.shtml
Atsakyti
Laba visiems,

na šiek tiek apie save. Fotografijoje esu ne naujokas, iš jos ir duonutę pavalgau ir sviestuko užtepu smile.gif Kuo daugiau fotografuoju, tuo daugiau noriu tai daryt kuo geriau. Todėl tikiuosi su jumis padraugausim. Sakykit drasiai savo nuomonę, savo ruožtu aš pasakysiu savąją smile.gif Šiaip esu juostelinės fotografijos šalininkas smile.gif
Pridedu nuotraukėlę iš šio sekmadienio -

Paskutinės besniegės žiemos vakaras smile.gif

user posted image

bei Aukso lobiai

user posted image
Atsakyti
gal galit rekomenduoti alternatyvią vietą foto albumui, iš kurio galėčiau tiesiai kelti foto temon? nes photobucket'as mane galutinai sunervino.. vėl neveikia..

labas rytas.
Atsakyti
labas rytas.
bandyk flickra, picasa, publicfotki...... wink.gif

p.s. perduok zivilei z. (dabar jau m.) linkus smile.gif

galit rekomenduoti alternatyvią vietą foto albumui, iš kurio galėčiau tiesiai kelti foto temon? nes photobucket'as mane galutinai sunervino.. vėl neveikia..

labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kaip dziugu, kad ryt jau penktadienis, paskui vel dvi iseigines thumbup.gif jeeee
Kam varvekliuko? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 03, 08:54)
labas rytas.
bandyk flickra, picasa, publicfotki...... wink.gif

p.s. perduok zivilei z. (dabar jau m.) linkus smile.gif

oba..biggrin.gif o nuo KO perduoti? biggrin.gif bo nikas, tikiu, jai nieko nesakys..biggrin.gif

iš publicfotki ar įmanoma tiesiai dėti? g.gif linkus tai aš iš bet kur galiu kilnot, ale man aktualu, kad foto matytųsi temoje.. persiprašau, jei kažko "nekomprende" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 sausio 2008 - 09:01
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 03, 08:40)
Paskutinės besniegės žiemos vakaras smile.gif

man atėmė žadą pirmoji nuotrauka swoon.gif thumbup.gif

o antroji tai šiaip sau, jei jau atvirai ax.gif

P.S. bet tai tamstos darbai (pažiūrėjau galerijoj) ohmy.gif regis, tu mus mokysi, o ne mes tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 sausio 2008 - 09:07
QUOTE(bite maja @ 2008 01 03, 09:01)
man atėmė žadą pirmoji nuotrauka  swoon.gif  thumbup.gif

man tai ne žadą, bet kažką tikrai atėmė.. doh.gif
tenka pripažinti, kad juosta turi tai, ko neturi skaitmena..smile.gif
Atsakyti
ji turi nujausti. Sakyk, kad nuo mariaus smile.gif

oba.. o nuo KO perduoti?  bo nikas, tikiu, jai nieko nesakys..
Atsakyti