Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 00:38)
Žinau, kad tau nuotrauka išsiųsta.

Aciu, Desiree, kaip malonu zinoti ax.gif Laukiu tada... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 22:58)
Užkliuvo viena nuo Eifelio. Pašarpinau šiek tiek... paverčiau.... Ką manot? fotkinta su skaitmeniniu Sony Ds

Gražus prisiminimas. O aš dar imčiau taip be sąžinės graužaties ir nukirpčiau kiek apačios 4u.gif Kiek daugokai pašarpinta, prastoka kokybė..

QUOTE(westa @ 2008 01 02, 23:15)

noriu parodyt antrą buvusių ND variantą.. Rinkaus tarp šitos ir meškiuko.. ši tikra, nesuvaidinta, nesurežisuota  smile.gif

Koks ten mažas nykštukėlis paslapčia saldainukus valgo?
Man labiau patiko tavo antrasis variantas ND
Atsakyti
Parodau viena is sventiniu kadru...maziausi seimos dalyviai sedejo jau kone svyruodmai kaip miego norejo biggrin.gif Geras prisiminimas i seimos albuma biggrin.gif
O dedu tam, kad pasakytumet ar tvarkoj spalvos??? Fotografuota su isorine blykse...na kol kas atrodo vargstu su wb, vis i geltonuma man.... g.gif Nors realiai kambary apsvietimas vakare toks ir yra g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 00:44)
Koks ten mažas nykštukėlis paslapčia saldainukus valgo?
Man labiau patiko tavo antrasis variantas ND

taip, todėl antrą ir pasirinkau... šita man irgi miela smile.gif .. ir žinai, jis tikrai paslapčia ten saldainius valgė .. todėl man ši foto patiko.. visas kūnas, aplinka pasakoja, ką jis veikia ..bet ana foto kalbėjo daugiau

Desiree ir dar retorinis klausimas -ar dažnai nekokios foto Kūdroj papuola į dienos geriausias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 sausio 2008 - 00:52
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 02, 23:47)
Parodau viena is sventiniu kadru...maziausi seimos dalyviai sedejo jau kone svyruodmai kaip miego norejo biggrin.gif  Geras prisiminimas i seimos albuma biggrin.gif
O dedu tam, kad pasakytumet ar tvarkoj spalvos??? Fotografuota su isorine blykse...na kol kas atrodo vargstu su wb, vis i geltonuma man.... g.gif Nors realiai kambary apsvietimas vakare toks ir yra g.gif

man spalvos čia visai tvarkoj.
Bet žinok kaip pralinksminai įdėjusi šį darbą. Ir vaikų gaila, kad tokie nusikalę ir juokas ima kaip jie apsikabinę vienas kitą prisilaiko, ir dar į meškutį isikabinę, kad nenuvirstų lotuliukas.gif Fantastiškas kadras. Rimtai. Neįkainojamas. Vaikai paaugę keik prisijuoks. Šaunuole tu!!!

QUOTE(westa @ 2008 01 02, 23:48)
Desiree ir dar retorinis klausimas -ar dažnai nekokios foto Kūdroj papuola į dienos geriausias  smile.gif

kodėl taip užklausei? Šiaip nežinau. Va per šventes, nuotraukų mažai buvo, tai dienos geriausios tokios... hmmm, nelabai jau Kūdros geriausių lygyje buvo, bet kai geresnių nėra...
Atsakyti
Sveiki smile.gif Su Naujais metais!!!
Abo Ir Narajanai sveikinimai sulaukus džiaugsmelių!!! Kad augtų sveiki ir linksmi 4u.gif

Ale kol perskaičiau..... visas vakaras suėjo ax.gif
Betgi reikėjo skaityti nuo pabaigos, tai būtų užtekę vvvvv postų bigsmile.gif Šaunuolė vvvvv thumbup.gif Man ir labai smagu skaityti tavo komentarus ax.gif

Na, o man:
Įsiminė westos sūpynės, labai, labai wub.gif
Dar raigės fotosesija knygyne sužavėjo.
Bites majos vienišas medelis taip pat. Iš to grūdo gal reiktų kokį sniegą padaryt, ar ką ax.gif Ar į jb versti, nžn, bet kadras veža ax.gif
Sillwio nerealūs žiemos vaizdai. Dar man vieno trūko, kur kūdroj yra ax.gif
Desiree, patinka man tavo foto.... O komentuoti tokių foto aš nemoku. Tai ir patylėsiu smile.gif
Ir sveikinu Desiree su net dviem prizinėm vietom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 01:01)
kodėl taip užklausei? Šiaip nežinau. Va per šventes, nuotraukų mažai buvo, tai dienos geriausios tokios... hmmm, nelabai jau Kūdros geriausių lygyje buvo, bet kai geresnių nėra...

tiesiog sako, kad žmogus, kuris dažnai nedavertina saves, dar dažniau pervertina kitus smile.gif

bet kuriuo atveju... kokia kito ND tema g.gif smile.gif
Atsakyti
Va, dar radau smile.gif
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 23:19)
o as siandien su mistiniu kadru  lotuliukas.gif

Įdomiai žiūrisi smile.gif Atrodo kaip dvigubas kadras.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 00:32)
Tiesa, ar yra dar zmoniu mainu nuotraukos negave? As vis dar negaunu.... unsure.gif

Aha, yra.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 00:47)
Parodau viena is sventiniu kadru...maziausi seimos dalyviai sedejo jau kone svyruodmai kaip miego norejo biggrin.gif 

Kaip fainai wub.gif Taip miela žiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 03, 00:07)
tiesiog sako, kad žmogus, kuris dažnai nedavertina saves, dar dažniau pervertina kitus  smile.gif

smile.gif įvairių yra posakių kas žino kuris teisingesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 sausio 2008 - 01:15
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 01:13)
smile.gif įvairių yra posakių kas žino kuris teisingesnis  smile.gif

smile.gif ......o ND?
Atsakyti

QUOTE(westa @ 2008 01 03, 00:24)
smile.gif ......o ND?

maniau palauksiu rytdienos. Bet vat dabar taip šovė mintis. Nei viena iš temų apie kurias galvojau, bet tebūnie tema :

"Svetimas"

gan plati tema. Reikalaujanti kiek apmąstymo, fantazijos, išradingumo... Tikiuosi dalyvaujančių bus daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 03, 01:33)
maniau palauksiu rytdienos. Bet vat dabar taip šovė mintis. Nei viena iš temų apie kurias galvojau, bet tebūnie tema : 

"Svetimas"

joo mastau.gif dabar galvoju kas ,,geriau" ar ši tema ar ,,Skausmas" smile.gif

dirbam smile.gif
Atsakyti