Vvvvv, nu sėdžiu apšąlusi. Pakviečiau mamą, o ji sako, kad ta pirmoji tavo abstrakcija- nerealiai graži . Geeeras čia. Mano mama- architektė, gal pas ją yra tas matymas, kokį turi tikras menininkas. Net pavadino tavo nuotrauką: 'Paslaptinga.... . Sakau, o tu norėtum, kad tave taip nufotkinčiau? Sako: žinai, norėčiau, man labai gražu . Geeeras. Tiesa, sakė, kad nuotraukose- labai graži mergaitė
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 23:19)
o as siandien su mistiniu kadru
siandien tokia permatoma buvau iamzinta
pirma karta gyvenime taip gavosi... juokiausi, bet kartu ir baisu nuo tokio vaiduoklio pasidare
na o nespalvotas variantas tai toks sadistinis... burna tarsi perrista, kad nekalbeciau, o akis pamusta...
Papildyta:
na o cia link ko buvo einama...
modelis nefotogeniskas, j/b nesiziuri, spalvota irgi nelabai, liko sepia.... bet vis tiek man kvepia buitim
patarkit kaip man tuos zmones ismokt fotografuot.... kad butu su ugnele, su cinkeliu ir su charakteriu bei gyvenimo istorija...
pirma karta gyvenime taip gavosi... juokiausi, bet kartu ir baisu nuo tokio vaiduoklio pasidare
na o nespalvotas variantas tai toks sadistinis... burna tarsi perrista, kad nekalbeciau, o akis pamusta...
Papildyta:
na o cia link ko buvo einama...
modelis nefotogeniskas, j/b nesiziuri, spalvota irgi nelabai, liko sepia.... bet vis tiek man kvepia buitim
patarkit kaip man tuos zmones ismokt fotografuot.... kad butu su ugnele, su cinkeliu ir su charakteriu bei gyvenimo istorija...
Modelis fotogeniškas. Atspindys lyg ir trukdo, bet tuo pačiu ir įneša šarmo.
QUOTE(Elina @ 2008 01 02, 23:24)
Sillwio, būčiau labai dėkinga už nuotrauką . Ar gali ir mano mama ją įsirėmint? Negalime atsižiūrėti. Kada nors į svečius atvažiuosi, gal įdomu bus savas nuotraukas ant svetimų sienų pamatyt
augu@balticum-tv.lt
augu@balticum-tv.lt
Išsiunčiau paruoštą spausdinimui. Gali ir mama Tikiuosi būsiu kada nors Klaipėdoj.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 23:19)
o as siandien su mistiniu kadru
Si man net labai patinka
O ta "nefotogeniska" modeli as labai noreciau pafotogtafuoti Labai fotogeniska esi ir nesnekek pries minti
Sveiki,
Yra tiesiog brutalu kiek paskutiniu metu prirasot Ir tai yra gerai, bet as nebespeju isijungti ir kiekvienos nuotraukos pakomentuoti...Bet va aciu Dievui, ar dar kazkam..nezinau kam, kad yra toks zmogutis pas mus kaip vvvvv Paskaitau jos komentarus kaip romana
Labai istrigo sillwio zieminiai peizazai, kaip ir visos mergaites net dusaut pradejau paziurejus
westos supyne irgi baisiai patiko. Jauciasi judesys- nerealu
Sveikinu Desiree su pergale ir dekoju uz mano nuotraukai skirtus balus
O man siuo metu kazkoks sustingimo laikotarpis............
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 23:32)
niu vertinkit tokius mano paklydimus man asmeniskai jie jau labiau patinka negu originalas...
Paklydimas kiek į šoną. Per daug nereikalingos kairės. Grįžk prie upelio ir perfotografuok
Beja, apsižioplinau, Desiree - su pergale
QUOTE(sillwio @ 2008 01 03, 00:43)
Išsiunčiau paruoštą spausdinimui. Gali ir mama Tikiuosi būsiu kada nors Klaipėdoj.
Labai dėkui
ech, prisikepem su vyru kepsnių židiny, užsigėrėm alum, tai va kol jis miega, vartau savo senas foto (nes anas yra žiaurus kompo ir ypač SM priešininkas), vertindama "linksmom akelėm". Užkliuvo viena nuo Eifelio. Pašarpinau šiek tiek... paverčiau.... Ką manot? fotkinta su skaitmeniniu Sony Ds.... blin užkrito tikslus pavadinimas, o tik pries pora mėn. pardaviau.... ech, alus tas alus... Nu faina skaitmenele buvo, mylejau
bliambački, turiu tokį jausmą, kad mano fizionomija šiam kadrui trukdo
bliambački, turiu tokį jausmą, kad mano fizionomija šiam kadrui trukdo
valanda, tvarkinga tavo paskutine ziemos diena... gal net per daug tvarkinga.. jau kudroj uzmaciau... bet nezinojau kaip pakomentuot.... neradau uz ko uzsikabint....
tas nuvirtes medis lyg ir pagrindinis akcentas, bet neislaiko visos foto ant saves....
kazko truksta, labai nedaug, bet truksta...
idomi ir tokia sakyciau nestandartine ta su zvakem... kokiu budu cia taip isgauta?
Drumbacele, prajuokinai del isprotejusios jau ir vyras tokia laiko mane.... nes jau kai panyru i fotografijas tai nebeistrauksi...
o ta laika jis taip noretu pasiimti sau.... manau vaikas paauges ta tikrai bandys padaryti...... bet kol kas as jusu kiek tai imanoma
Desiree, kazkada siuliau tema "stresas", bet skausmas gan panasu...
noreciau ji taip perduoti savo nuotraukose kaip tu tai padarai....
tad as uz idomia tema... gali buti net "skausmas per j/b"....
tik nezinau ar pavyktu igyvendinti
westa, tos plytos man nori isvirsti is kadro.. leisk jom tai padaryti nuemus rema....
Sillwio variantas stipresnis..... daug stipresnis...
Elina, tavo foto jau Desiree labai teisingai pakomentavo.. tu fotkindama geriau paimk daugiau erdves aplink, o po to apkarpysi tinkamai....
del "ala meniskumo" visi ji mato skirtingai... vieniem jis artimesnis, kitiem tolimesnis.... tad kokie cia dar "nepyk"
del modelio aciu, bet nesijauciu fotogeniska dar kai kampas tinkamesnis tai dar dar galima i save ziuret, bet siaip tai ne
suintrigavot, kad ta pirmoji patiko
na idejau, nes ir man pasirode idomi... kazkokia kitokia... bet kaip ja vertint nesugalvojau... arba gerai arba labai blogai
na bet kad tokia permatoma gavausi tai mistika... fotikas kairej, as per vidury, paveikslas uz manes... viskas naturalu, o atrodo kaip montazas.... nauji atradimai
Desiree, California girl, jusu ivertinimais daznai remiuosi atsirinkdama foto....
tad jie man be galo svarbus.....
vauga, stenkis naudoti kelis formatus karpant, standartinius... pasirink koki 10x15, kvadrata ir dar koki standartuka... nekarpyk bile kaip... Sillwio kazkada man patare berods tai daugiau taip nebedarau... ir pradedu matyt, kad kitu nuotraukose man tai labai kliut pradejo
ir atsisakyk to ruko Picasinio... please.... jis toks netikras.....
Papildyta:
oi... Desiree su pergale ND'uose
nustebau, kad tavo ta spalvotoji, bet dabar suprantu kodel blaskiausi ir vis gryzdavau prie jos.....
tavo foito mane jau traukia kaip magnetas
Papildyta:
aciu
reiks imest i Pelke, bet jauciu liksiu nesuprasta
nebent taiklus pavadinimas isgelbetu
oi lauksim kada atvaziuosi....
tas nuvirtes medis lyg ir pagrindinis akcentas, bet neislaiko visos foto ant saves....
kazko truksta, labai nedaug, bet truksta...
idomi ir tokia sakyciau nestandartine ta su zvakem... kokiu budu cia taip isgauta?
Drumbacele, prajuokinai del isprotejusios jau ir vyras tokia laiko mane.... nes jau kai panyru i fotografijas tai nebeistrauksi...
o ta laika jis taip noretu pasiimti sau.... manau vaikas paauges ta tikrai bandys padaryti...... bet kol kas as jusu kiek tai imanoma
Desiree, kazkada siuliau tema "stresas", bet skausmas gan panasu...
noreciau ji taip perduoti savo nuotraukose kaip tu tai padarai....
tad as uz idomia tema... gali buti net "skausmas per j/b"....
tik nezinau ar pavyktu igyvendinti
westa, tos plytos man nori isvirsti is kadro.. leisk jom tai padaryti nuemus rema....
Sillwio variantas stipresnis..... daug stipresnis...
Elina, tavo foto jau Desiree labai teisingai pakomentavo.. tu fotkindama geriau paimk daugiau erdves aplink, o po to apkarpysi tinkamai....
del "ala meniskumo" visi ji mato skirtingai... vieniem jis artimesnis, kitiem tolimesnis.... tad kokie cia dar "nepyk"
del modelio aciu, bet nesijauciu fotogeniska dar kai kampas tinkamesnis tai dar dar galima i save ziuret, bet siaip tai ne
suintrigavot, kad ta pirmoji patiko
na idejau, nes ir man pasirode idomi... kazkokia kitokia... bet kaip ja vertint nesugalvojau... arba gerai arba labai blogai
na bet kad tokia permatoma gavausi tai mistika... fotikas kairej, as per vidury, paveikslas uz manes... viskas naturalu, o atrodo kaip montazas.... nauji atradimai
Desiree, California girl, jusu ivertinimais daznai remiuosi atsirinkdama foto....
tad jie man be galo svarbus.....
vauga, stenkis naudoti kelis formatus karpant, standartinius... pasirink koki 10x15, kvadrata ir dar koki standartuka... nekarpyk bile kaip... Sillwio kazkada man patare berods tai daugiau taip nebedarau... ir pradedu matyt, kad kitu nuotraukose man tai labai kliut pradejo
ir atsisakyk to ruko Picasinio... please.... jis toks netikras.....
Papildyta:
oi... Desiree su pergale ND'uose
nustebau, kad tavo ta spalvotoji, bet dabar suprantu kodel blaskiausi ir vis gryzdavau prie jos.....
tavo foito mane jau traukia kaip magnetas
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 23:49)
Vvvvv, negaliu atsigrožėti žinok pirmąja.... Savo tokį portretą tiesiu taikiniu dideliu formatu ant sienos kabinčiau. Šaunuole, Tu
aciu
reiks imest i Pelke, bet jauciu liksiu nesuprasta
nebent taiklus pavadinimas isgelbetu
oi lauksim kada atvaziuosi....
Tiesa, ar yra dar zmoniu mainu nuotraukos negave? As vis dar negaunu....
O ir zmogutis kuriam as issiunciau irgi nesako nieko(nors tiesa, ir nesilanko ji cia daznai), o turejo jau gauti... nes ta pacia diena su mainu nuotrauka siunciau ir uosvienei atviruka i LT, kuri jau gavo
O ir zmogutis kuriam as issiunciau irgi nesako nieko(nors tiesa, ir nesilanko ji cia daznai), o turejo jau gauti... nes ta pacia diena su mainu nuotrauka siunciau ir uosvienei atviruka i LT, kuri jau gavo
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 02, 23:32)
Tiesa, ar yra dar zmoniu mainu nuotraukos negave? As vis dar negaunu....
norėjau to paties užklausti šiandien. Žinau, kad tau nuotrauka išsiųsta. Maniau, kad pasieks iki naujųjų... Bet gal dar palauk pusantros savaites. Per ją manau turėtum jau tikrai tikrai gauti.
Keli iš dalyvavusių senokai buvo. Įdomu ar jie jau gavo.
Vvvvv, drąsiai dėk savo portretuką į Kūdrą Tik gal palauk penktadienipo. Ryt teminė transporto priemonės. Tai tarp daugelio foto temai pasimeta dažniausiai kiti, kad ir labai nuostabūs darbai.