Smagu, kad patiko mano žiemos serija. Ačiū visiems.
QUOTE(Elina @ 2008 01 02, 00:05)
Nematau problemos
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 00:09)
Toks techninis klausimas, kada čia reikia keltis, kad būtų tokia šviesa?
ir dar.. gali surašyti parametrus?
jaučiu maža diafragma, štatyvas..
Keltis anksti nereikia. Čia kokia 12 valanda. Šiaurėje saulė teka vėlai, leidžiasi anksti, taigi laiko miegui užtenka, o fotografavimui mažoka
Parametrai standartiniai. RAW, auto WB (wb netaisytas), ISO200 be štatyvo (sniegas pakankamai daug šviesos atspindi, kad fotografuot iš rankos), diafragmos prioritetas, diafragma f/9, mano pigioji sigma su užsuktu poliarizaciniu filtru (namas ir miškas), 70-300VR (kalnas).
QUOTE(westa @ 2008 01 02, 00:13)
mane irgi tai domina.. ir dar, jei galima focuso nustatymus
..pas mu Nikonai, tai ir nustatymai turėtų būti vienodi
Nelabai suprantu ką turi omenyje. Jeigu autofokuso režimą, tai pas mane jis visada S.
QUOTE(Getter @ 2008 01 02, 01:14)
Gėda man po tokių nuostabių vaizdzelių kelt savo ale bandžiau pasinaudoti šiuo Gaziulkos patarimu ir štai kas gavosi
Gal galit kas pakomentuot? Man asmeniškai tas juodumas anoj ežiukų nuotraukoj labiau imponavo, a kaip jums?
Dar norėjau angeliuką parodyt
Ežiukuose gesinčiau raudoną ir kadravimo kitokio ieškočiau. Angeliukai kaip angeliukai. Pabandyk parodyti juos taip, kaip mes dar nematem
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 01:31)
štai ir aš su jau išdžiuvusia foto
Norėčiau komentarų, labiau nei kada nors. Nes tai serijos pradžia. Nors jau matau, kad tą pačią reikės perdaryti, nes klaidų yra. Bet tiesiog, nuomonės visų labai labai įdomios. Hmm, ir nesupykit labai jei kad ir ryt išimsiu, a? Vis tik tokia foto.... tai ryt gali užbanguoti, kad nenoriu rodyti..
Labai stipriai. Kabinėtis nekyla rankos
Iš tikro aš tavo nuotrauką matau kiek kitaip. Atsirado noras matyti visą kėdės šešėlį.
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 11:20)
10 balų. In ir Jan
QUOTE(de Nada @ 2008 01 02, 12:04)
Geras tavo rytas. Man niekas nekliūna. Liux.
QUOTE(latoya @ 2008 01 02, 12:42)
kelias idedu kad nepamirstumet
buvo auksine diena....(sita jau kudors idejau)
Pirmą truputį peršvietei - esmė ne tiltas, o apšvietimas. Antroj man nepatinka tas pilkai murzinas dangus. Įtariu buvo taip pat peršviesta? Idėja ir siužetas parinkti teisingai. Ypač antra veža kompoziciškai.
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 15:45)
Gal kas sumąstys įsigyti fotografijos albumus. Negaliu atsidžiaugti šiais:
"Frauen sehen Frauen"
ir Jim Rakete Photographien
bet čia tik paskutiniai, kuriuos įsigijom.. Įdomu, kokius jūs turit, ir ar apskritai perkat fotografijos albumus?
Turiu tarybų lietuvos laikų albumų kolekciją, kurią labai branginu, nes tai raritetas, kurį gauti sudėtinga. Šiuo metu laukiu Viktoro rekomenduoto Bressono albumo. Siunčiuosiu iš Rusijos. Nežinau ar pasieks jis Švediją, bet kainavo tikrai kapeikas. Su atsiuntimu apie 600 rublių.
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 02, 16:09)
sveiki ir sveikos,
atradau sita temele. priimsit ir mane pasimokinti kaip nors?
Junkis drąsiai
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso