Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki. Su naujais.
Priraset nepadoriai daug. Dar vartysiu jusu kalbas. Uzkliuvau uz Sillwio peizazu. Net aki sugele nuo detalumo,kokybes. Baisingai velka apsvietimas, ypac tu aukstutiniu pusnu. . malacius sillwio!

Dessire . Ilgokai tysojau prie Tavo supamos kedes. Nuostabi sviesa, kompozicija ir kazkoks saltis, ilgesys. Dal ir neteisingai iskaiciau emocija, bet man ji kalba apie tai. Kaip noreciau pilnesnio kedes seselio. Akys meldzia atvirkscio pasikartojimo su sienos linija. Bet cia jau greiciau kabinejimasis 4u.gif .

Akiu neatplesiau ir nuo antrosios latoya nuotraukos su tilteliu. Labai uzkabino. Super!!!

O cia paskutine senuju diena;).
user posted image

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 01, 18:59)

user posted image

Cia ne nuotrauka, o filmas. As matau,kaip jos supasi. Nuostabiu nuostabiai!. Puiki, judanti foto. Sveikinu;)
Papildyta:
Bitemaja, grazus tavo fejerverkai. Kokybiskai atlikta(kaip visada).gal siek tiek noretusi kitokio issidestymo. Bet su tokiais nepaklusniais ,kiek zinau, susitart neina;)
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 01, 21:06)

dilgelės pasipuošė kepuraitėmis
user posted image

Sita ziemuze dvelkia. Maloniai nuraibuliuoja gilyn. As uz;)

Papildyta:
westa ,tavo nuotraukos gaivios, spalvingos, aiskios, raiskios. Siuzetas nelabai idomus, bet kokybe puiki;)

Ai, ir dar- SVEIKI VISI NAUJOKAI. Smagu, kad gretos dideja;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 02 sausio 2008 - 21:27
QUOTE(valanda @ 2008 01 02, 20:27)
Papildyta:
Cia ne nuotrauka, o filmas. As matau,kaip jos supasi. Nuostabiu nuostabiai!. Puiki, judanti foto. Sveikinu;)

nuostabiai pasakyta.

Vaizdas iš paskutinės metų dienos kažkodėl man liūdnas. Tiesiog jaučiu tokią nuotaiką žiūrėdama...

Dar paraginsiu dėti savo geriausius darbus į metų geriausių albumą. O taip pat nubėgti ten pasidairyti. Nes atradau vieną perliuką, kurio rodos čia nebuvo. Ar bent jau aš nepamenu, gal seniau buvo įdėta. Kalbu apie Purienos fotografiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 sausio 2008 - 21:41
Leidau sau suskaičiuot balsus.

first.gif nuotrauka Mėgiami užsiėmimai 41 balas
antroje vietoje nuotrauka Kad ir kaip saugojo, kad ir kaip dabojo, vistiek Seni pramiegojo... 36 balai
trečioje vietoje nuotrauka Nebemadinga lįsti per kamina 30 balų

Sveikinam !!!!!!!!!!!!!

Kol rašiau, Desiree prisipažino, kad jos pirma ir trečia vietos .. Šaunuolė smile.gif Laukiam naujos temos bigsmile.gif

Valanda, ačiū už tokį komentarą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 02 sausio 2008 - 21:47
QUOTE(sillwio @ 2008 01 01, 23:49)
Taigi truputis žiemos smile.gif

man vidurinė nereali thumbup.gif toookia žiemiška. šaltukas net iš nuotraukos skverbiasi. super.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 01:31)
štai ir aš su jau išdžiuvusia foto  smile.gif

patinka... oi kaip patinka mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 02, 10:37)
gal gali parašyti kokie buvo nustatymai ir kur fokusavai?  4u.gif man tai jie gražūs..smile.gif

fokusavau, kur fokusavosi biggrin.gif kadangi tamsu, tai sunkiai rasdavo, kur fokusuot. programa M, f8, S 1/1", ISO 200, WB auto, RAW.

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 11:20)
o  kaip jums toks makro?

tobulas ir kokybiškas.

QUOTE(de Nada @ 2008 01 02, 12:04)
Cia mano Kuciu rytas...

aš šonus apkirpčiau. taip pat po vienodai nuo viršaus ir apačios. kad per vidurį horizontas, man nekliūva.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 15:45)
bet čia tik paskutiniai, kuriuos įsigijom.. Įdomu, kokius jūs turit, ir ar apskritai perkat fotografijos albumus?

neturiu nieko blush2.gif neseniai nusipirkau "20th century photography" ir dar šiandien nusipirkau apie fotografijos istoriją ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 02, 18:42)
Čia šiaip unsure.gif . Bandau. Natiurmortas unsure.gif

erdvės, erdvės trūksta.

QUOTE(valanda @ 2008 01 02, 21:27)
O cia paskutine senuju diena;).

graži, tvarkinga, žiemiška, bet turbūt jau persisotinau panašiomis Tučkaus iš Kūdros nuotraukom, todėl nekabina ax.gif bet čia jau mano problema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 02, 21:46)
first.gif nuotrauka Mėgiami užsiėmimai 41 balas

sveikinu, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
perziurejau pereita tema............. parasysiu galima sakyti "istorija"... nelabai prasminga, bet tiesiog eilini karta reikia issilieti.....
kai kurias pacitavau, nes gal but nezinojau kaip pavadinti....
na o kuriu nepacitavau tai joms tiiiiiikrai pavadinimu nereikia, kad suprasti apie ka eina kalba biggrin.gif

labai sveikinu Narajana ir Abo su stebuklais ivykusiais ju gyvenimuose... daug silumos, ramybes ir dziaugsmo jusu seimoms... wub.gif

pacias sauniausias nuotraukas maciau jau Kudroje, tad cia nebesiplesiu ir nebesikartosiu...
ypatingai suzavejo kaip ir kiekviena karta kai laukiu ir sulaukiu Desiree darbai....
Kaledine serija su muzikantais bei skubanciais Kaledomaniskais zmonemis, ir zmogaus judancio pries visuomene nuotrauka, ir zinoma juodasis portretas kedeje.... stipru, stipru, stipru ir ispudinga!!!

ir Pupeliuko mazylis seselyje, ir Bites majos Norvegija, ir Valandos pasivaiksciojimai po leda bei sniega, ir Drumbaceles makro laseliai..... tai visos sauniausios foto del to matyt jos ir buvo Kudroje....

na o kas liko uz Kudros ribu... tai.....

Sillwio miskas i kuri ieidinejau zingsnis po zingsnio.... ir viskas traskejo, braskejo ir buvo sunaikinta mano kojomis.... gerai, kad tikroveje ten zmogaus koja neizengus... nes kiekviena sakele stikline, trapi, apciuopiama ir be galo pazeidziama....
turejau ka veikti kokiuose septyniuose sluoksniuose...
iki pilnumos nukirpciau 1cm apacios, kad islaikyt ta grakstuma ir trapuma.... nes dabar apacia man per sunki....

Getter, labai daug tavo nuotrauku anoje temoje.... tai labai gerai, kad tiek fotografuoji.. bet labai sunku kai viena tema, vienoje zinuteje ju tiek daug ir tokiu vienodu.... labai sunku akiai atsirinkti ir kazka pakomentuoti...
pvz issirink tavo akiai maximum tris graziausias, tada tikrai sulauksi daugiau komentaru del ju..
is Kaledines serijos gal labiausiai isimine su paciuzom, bet velgi kiekis trukde idemiai isiziureti...
tavo shedevriukas su isplaukusiom lemputem patiko pirmas, kuriame atsikartoja eglutes forma....
tiesa, dar smagus tavo eziukai.... ypac tie pirmieji, ryskus.... sugrysciau dar i ta vieta ir fotkinciau, fotkinciau, fotkinciau... is visu pusiu...

patiko Californiagirl zaisliukai.. ypac traukinukas... toks dailus dailutis...
labai Kaledine nuotrauku nuotaika... raudona spalva savo duoda... grazu kai ji vyrauja.... ir ND puikiai raudonai Kalediska biggrin.gif

Wyshnia, tavo vaikis ant kedutes man patiko pirmojoj....
ir poza ir svarbiausia atspalviai... lyginant su kitom dviem jie daug siltesni, minkstesni.... tik gal is arciau maziu noreciau matyt... labiau akcentuot jo emocijas...
user posted image

na ZveriesKLP nuotrauku irgi radau nemazai.... bet daugumoje izvelgiau nemazai buitiskumo... labai dailus modeliai figuruoja... jiems reikia ir dailesnes aplinkos ar siokio tokio lengvinancio apdirbimo PS.... na nemoku pasakyti... bet tiesiog tokias savo foto daznai vadinu tiesiog akimirkos iamzinimu arba buitiniu kadru.. o norisi daugiau..... ir is pacios saves ir is kitu..
pvz moteris saleje gal labiau ziuretusi j/b, nes dabar spalvotoje makiazas iseina i pirma plana... jei jau taip yra, reikia ne moteri ikalbinet maziau dazytis, o pabandyt kazkiek tai pridengt programa.. kaip tame posakyje su Muhamedu ir kalnu... biggrin.gif
ugnies sou irgi neperteike tos nuostabios nuotaikos.. norejosi daugiau matyti virsaus, o visur teko zvelgti i vandeni.... vos nenuskandinai biggrin.gif
sorry, kad as cia taip neigiamai.. tiesiog zinau, kad gali daug puikiau....

Vauga, man uzkliuvo tavo issakytas poziuris, kad pirma mokysies pagauti idomu kadra, o po to technikos.... mokykis abieju dalyku is karto, nes kai sutiksi nuostabiausia busima kadra savo gyvenime, kurio zinai, kad niekad neteks pakartot/perfotografuot, labai gailesies..... tad bent pagrindus tikrai pasidek is technines puses.... nes dabar tavo nuotraukytes labai "triuksmingos", nelabai naturaliu atspalviu, kompoziciskai sudetingos..... nenoriu nieko blogo sakyt, nes paciai iki to labai toli, bet vis tiek pasakau, nes manau kiekvienas pasakymas vercia judeti pirmyn mirksiukas.gif
tiesa, pradzioj ir as daug zaisdavau su Picasa, bet patikek nuotraukos apsidoroja labai nenaturaliai... ypac dedant blur'a.. tavo nuotraukose is karto matosi, kad dejai Picasa blur'a.... nes jis tiesiog isplukdo fona.. neziuredamas nei i daiktu konturus, nei atstumus.... tiesiog padeda deme ir viskas... geriau atsisakyk jo... patarimas tik is patirties mirksiukas.gif
va lauke fotografuojant kokybe gereja, bet tada pabandyk pazaisti su pakarpymais... vienaip iskadruok, kitaip... kol atrasi aukso viduriuka...
as zieminej foto su medziais bei upeliu tikrai nukapociau ta medi desinej....

Elina, is tavo visu idetu i ana tema man si labiausiai patiko...
user posted image
aisku erdves erdves ir dar karta erdves..... bet jei jos nera tai dziugu, kad yra nuostabi nuotaika...
zaisminga foto.... patinka poza.... ir spinduliuojamas linksmumas....
dar si tavoji patiko savo nuotaika ir zinoma rubelis patiko... tik gaila, kad persviesta ji... nezinau ar cia skaitosi isdege ar ne, bet akims mano per balta...
user posted image

bet va tos paskutines su zmogum ant suoliuko, ar dviem kalbanciais vyrais, ar keliais gamtos fragmentais kazkaip pasirode prasciausios is visu matytu.... truko kazkokio cinkelio.... pavadinciau kaip jau rasiau buitiskais kadrais, kokiu turiu milijona doh.gif

beje, jusu seima labai daili.. visi tokie simpatulkos... pamaciau tavo mamyte tai labai elegantiska dama pasirode.... zodziu fotografuok kuo daugiau ir rasi ta perliuka, kuriuo negalesi atsigrozet... o ir mama nustebint galetum graziausia dovana...

bite maja, ziurejau "Vaikiškus galvosūkius per Kalėdas", bet pabaigos nesulaukiau.... net iki sios temos.. o tikejaus biggrin.gif be pabaigos jos man kazkaip nesiziuri.....
bokstas-eglute patiko.... svari nuotraukyte... erdvi...
Svedijos pakrantej si zavingiausia... kaip pliuptelciau ten issimaudyt dabar............ ech.......
user posted image

na ir fejerverku negaliu nepagirt.... sventiskiausi, dailiausi ir kokybiskiausi is visu matytu....
o "piestas" medelis baltoj erdvej idomiai ziurisi.. ypac laptopa palenkus zemyn kai viskas nusisviesina... bet atlenkus i virsu labai stipriai grudas islenda....

Latoya, tavo zemuogiukai kazkaip liudni pasirode....
o va tiltukas tai verciantis susimastyti..... jis man labai patiko....
ledo karoliukai grazus.. stikliniai... tokie skaidrus ir mazyciai... pavadinima buciau dejus kitoki... "nutruko mano krikstolo karoliai, pabiro po zeme, niekada nebesurinksiu..."

Westa, suneliai ir net keturi zavingi.... ir smagu iamzint tokius kadrus... kai visi vienoj vietoj, nejuda, nebega, ziuri, neloja.... kaip ir su vaikais taip ir su gyvunais tobuluma sunku isgaut, bet pati nuotaika zavinga...
Supynes tai priverte linguot prie kompo.... tokia stipri nuotaika ir judesys....
tokia siek tiek uzburianti.... zodziu sauniausias tavo darbelis man....
ir eglutes pasirode be galo svelnios... spygliukai tokie minksti, kad norisi paglostyti.... ir spalvos svelnios, raminancios.... labai grazu...

Pupeliukas mazasis su eglute uz stiklo patiko, patiko, patiko
o patiko tuo, kad labai minskta ir naturali foto.... dauguma tavo foto tokios...
o tai labai zavi.... nes sukuria tokia jaukia atmosfera, kad norisi i svecius lotuliukas.gif kartojuos, bet tikrai nesiprasau i svecius lotuliukas.gif
na o foto siena sena mano vyro svajone.... tik as vis nerandu sienos kuria taip papuosciau biggrin.gif

Sapokliaka, tavo vyro portretas "puse veido" kazkuo sustabde mano zvilgsni... as turiu panasia savo vaikio..
taviskej vyras pasidalines pusiau... geroji ir blogoji jo puse lyg bando varzytis tarpusavyje, bet jam dzin biggrin.gif jis ramus.... nes zino kuri jam svarbesne..
kadangi vaikai be nuodemes tai maniske man atrodo netinkama "puse per puse asmenybes".. tad nurasiau savaja...

valanda, si man patiko.... tokia i kuria norisi ilgai ziureti... gal ryskumo noretusi daugiau, bet siaip labai svajinga....
user posted image

na o si labai atvirukiska ir trapi.... labai stipri nuotrauka... tas pasharpinimas priduoda savo....
user posted image

ir sveikinimo ledines geles superines... tokie skanus saldainiukai, kuriuos norisi suciulpti kaip varveklius vaikystej....

Sansara, pamaciau anoje temoje tavo gamta ir palyginau su vakarykste ziema tai nerealus skirtumas.... ziema jau zavejausi, tad daugiau nebeaikciosiu.... tik pasakysiu, kad labai labai biggrin.gif
orshidejos nespalvotas ziedelis visai idomus... gal kotuka paklonavus, ar labiau is sono nufotografavus manau idomiai ziuretusi... dar pakontrastinus truputi... bandyk ispest is savo augalelio daugiau..

Drumbacele, man patiko tavo naktinis Vilnius...
tik visose foto man per daug apacios.. kadangi kirpai ne 10x15 o daug platesnes tai buciau kirpus ir apacia bei darius kvadrata..... mano akiai tada lengviau ziurisi, nebelieka tos tamsios tamsumos ant zemes... tik danguje..
ziemine serija traukia aki... grazios vietos, tokios naturalios, nepaliestos zmogaus.... kaip is pasakos..... net uzpavydejau... labai noreciau buti tada, tenai, tavo vietoje...
tik va atspalvis man visgi nelabai.....
o cia naturaliai taip gavosi su apsivietimu ar visgi uzdejai toki elektrini efekta??
taipogi serijai suvienodinciau formatus, nes akis lauzo skirtingai plociai bei auksciai...

raige, knigyno spalvos patiko... dailus modeliukas, siltos nuotraukos...
fokuso vietomis noretusi kitokio....
na o nuorodelej matytos foto dar saunesnes.... graziai fotografuoji.. elegantiskai...

Puriena6, puikus dryzuotas kadras.... kazkuo primine Desiree stiliu.... o jis man be galo patinka..... nes jis su istorija, isjudinantis emocijas ir verciantis susimastyti...
tas mazas zmogeliukas placioj dryzuotoj erdvej.... atrodo, kad taip mes lipam visa gyvenima... lipam ir lipam, o galo vis nera.....
SAUNUOLE!!!
ir namukai tavo smagus.. ypac patiko tos vietos kur jie graziai atsikartoja...

Desireeeeeee, zuikis ant supyniu............... wub.gif
liudnas.... vienisas.... todel reikalaujantis, kad kazkas ji priimtu i savo siltus namus... wub.gif
o tas portretukas... su rankom....
ranku padetis praso manes iscentravimo....
labai liudna, susimasciusi, labai stipri emociskai foto..... jau rasiau, bet paskutinese foto iamzinai nemazai skausmo... gal amzinai ne skausma, bet jis persidave per foto....
tavo nuotraukos man jau nebe nuotraukos, o paveikslai, atvirukai ar dar kazkas ko nebemoku ivardinti.....
pasikartosiu, myliu tavo darbus labai labai labai..........

uzimsiu turbut visa SM psl ir liksiu nesuprasta lotuliukas.gif

Atsakyti
Beje, apie namu darbus. Mano ta ,kur kepure prie uzuolaidos smile.gif). Man ji pasirode sventiska. Del uzuolaidos rasto, del numanomo judesio, del sventines -blizgines kepures ir del neaiskumo, paslapties, be to dziaugiausi sios nuotraukoslinijomis ir rastu. dekoju uz priestaringus vertinimus ir net uz balsus, kuriu tikrai nesitijkejau.
O sita veziau irgi namu darbams, bet nebespejau;)

user posted image

O dabar einu dar pasidairyt i Jusu sventinius namu darbus;)
Atsakyti
vvvvv, nebūtina skaityt visos temos, užtenka perskaityt tik šitą tavo žinutę.. ne žinutę netgi o visą trumpą pasakojimą.. smile.gif Taip ir perbėgo mūsų bene visa savaitė diskusijų prieš akis wub.gif wub.gif ..Lyg koks apibendrinimas, lyg taškas, nuo kurio pradedam toliau.. ir taip simboliška - ką tik pabaigėm ND ir laukiam kitų

ir labai džiaugiuos, kad mano laukiantis meškiukas liko pastebėtas ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 02 sausio 2008 - 22:04
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 22:56)

uzimsiu turbut visa SM psl ir liksiu nesuprasta  lotuliukas.gif

Tau prizas.... Malacius. Va taip turim visi cia dalyvaut;)) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 20:56)
perziurejau pereita tema............. parasysiu galima sakyti "istorija"... nelabai prasminga, bet tiesiog eilini karta reikia issilieti.....

Vvvvv grįžo. Jos nerealūs komentarai taip pat 4u.gif
Atsakyti
Vvvvv, tu isptorejusi lotuliukas.gif (cia as geraja prasme) sitiek komentaru prirasyti ...... nzn koks tu zmogus, bet aiskiai tokio dar nepazinojau iki taves thumbup.gif

is savo puses pasakysiu, kad jokio filtro nedejau, nemegstu ju. cia anturaliai tokia spalva gavosi.

niu va ir as skaiciavau balus smile.gif bet pasirodo kai kas anksciau suspejo wink.gif
Desiree sveikinimai 4u.gif
o taip pat antros vietos laimetojai Ca_girl 4u.gif

Desiree, o tau patinka tas natiurmortas ar tu cia juokais toki ikelei?
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2008 01 02, 23:00)
Tau prizas.... Malacius. Va taip turim visi cia dalyvaut;)) 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

niu, kad taip sudalyvaut tai cia reikia buti Vvvvv lotuliukas.gif o as tik Drumbacele blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 21:08)
Desiree, o tau patinka tas natiurmortas ar tu cia juokais toki ikelei?
Papildyta:

pusiau juokais pusiau ne smile.gif
Man patinka, tik kaip sakiau, gaila, kad nukirpau orchidėjos kraštą.
Atsakyti
vvvvv, blink.gif blink.gif Aciu tau uz tavo laika, uz mintis wub.gif Su pasimegavimu perskaiciau tavo komentarus prisimindama senas nuotraukas smile.gif
Atsakyti