QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 30, 22:50)
Na, tuomet tikriausiai ne taip tave supratau. Nes man tavo frazes nuskambejo mazdaug taip : nepirkite jokios geros technikos, net vistiek nemokate fotografuoti... Is serijos, kai praeis n metu ir busite to verti, galesite ja isigyti.
nieko tokio
gal per greitai rinkau zodzius tai atsirado vietos improvizacijai
na o siaip tai mano tikslas buvo padeti Elinai
tik uzsikalbejau apie tuos objektyvu pirkimus, suplakiau i viena tsakant...taip ir gavosi
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 23:15)
ne apie tai tema, bet kad jau visi apie tai pasisako... mano galva, besimokant tiesiog ateina laikas, kad labai konkreciai ir net fiziskai (jusliskai) pajauti, kaip tau reikia butent to daikto, to ir jokio kito. ir zinai kodel, ir kitiems gali pasakyt - arba jeigu ne toks iskalbingas esi, bet jau pats matai akivaizdu skirtuma tarp to, ka darai ir ka nori padaryt su tuo nauju (fotiku, objektyvu, blykste ir t.t.), o su tuo senu jau isbandei ir supranti, kad taip kaip nori nesigaus, ir zinai (bent daugmaz), del ko nesigaus
paprastai ir is sono, is darbu jau pradeda matytis, kad stai stai, tik geresnio aparato jam/jai ir betruksta... as laikausi poziurio, kad autorius turi priaugti iki technikos. nu bet jeigu yra galimybiu, manau, nieko blogo, jeigu ir technika nusileis iki autoriaus
neitiketina is tiesu kiek daug galima net is muilines isspausti...zinoma pacio kadro kokybe neprilygs veidrodinuko bet savom akim maciau ir netikejau, kad fotkinta muilinuke ir dar bevarde kazkokia
tad sakyciau daugelis neisnaudoja visu aparato savybiu ir skuba persokti ant geresnio
as tame tarpe
nenumaldomas noras, ka cia ir besakyt...