Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 16:18)
Patikt tai patiko, viskas gerai, bet matai, gali būti kad kelionėje tas nuotraukas norėsiu išryškinti vietoje ir padaryti, o ten miestas nėra didelis, ir vargu ar rasiu kur ryškina rankomis. Dėl to ir galvoju apie C41 juostas

vyras sako Kodak BW 400 CN, Ilford XP 2(jam nepatiko šita), Rollei dar yra, bet jos nebandė.

QUOTE(westa @ 2008 01 02, 16:27)
sudaužyta mamos vaza, susipjaustė ranką, daug kraujo.. unsure.gif .. nieko, gyvensim. .tik tas stresas ir baimė, kad kas rimčiau nebūtų  unsure.gif  unsure.gif

Ojei.. Kad greičiau sugytų
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 02, 16:24)
o aš iš ligoninės su vaikiu savo.. Nu dabar jaučiu, kad berną auginu.. Su mergaite taip nebuvo  unsure.gif

sveikit 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 16:29)
Būtų labai labai smagu 4u.gif Būsim balandžio mėn, nebepamenu tikslios datos, kada atvykstam. Be galo laukiu rolleyes.gif aš labai nepopuliariai, bet esu įsimylėjusi šį miestą

na tada ir aš nepopuliari, nes esu įsimylėjus Bavariją..biggrin.gif

aš turiu beveik visus spaudos fotografų klubo leistus albumus nuo kokių 2002 metų, turiu leni riefenstahl albumą, labai sunkiai jo ieškojom, bet kai gavom, tai pirmąjį, 1976 berods leidimą.. dar turiu vieną lietuvio, nepamenu pavardės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 17:38)
Ojei.. Kad greičiau sugytų

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kodak šią atrodo esu bandžiusi seniai seniai su muiline, kai žalio supratimo neturėjau nei apie juostas, nei apskritai apie rimtesnę fotografiją (tada rinkausi tik Kodak juostas), dabar pažiūrėjau nuotraukas albume, tai visai nieko biggrin.gif bet jum nerodysiu tongue.gif viena apynormalė jums rodoma buvo, bet išėmiau ją kažkada skenuoti ir neberandu kur padėjau doh.gif

O Ilford matai nepatiko g.gif ai tai tada nevažinėsiu per kelias vietas, važiuosiu į Kodaką, ten ir apsipirksiu..
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 02, 18:43)
sveikit  4u.gif
na  tada ir aš nepopuliari, nes esu įsimylėjus Bavariją..biggrin.gif

Va Bavarijoj dar nesu buvus, vis neištaikau progos ten nuvykti, atostogom vis kitokių pasirinkimų atsiranda, maždaug - ai ten tai bet kada nuvažiuosim, kaip ir į Prahą, pro šoną važiavau daugybę kartų, o nė karto nebuvom užsukę.. O Bavariją manau, kad galima įsimylėti, kiek teko matyti kelionių fotografijų smile.gif
Atsakyti
Desiree, sveikinu tavo nuotrauka tarp dienos geriasiuju kudroje smile.gif Ech, tikiuos ir maniske ten kada nors pasipuikuos smile.gif

Jus cia apie tas juosteles tai nzn...... smile.gif kol kas manes tai neliecia.

O gal kas zinot kas ND laimetojas? Gal kas skaiciavote?

Westa, sveikatytes tavajam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 02 sausio 2008 - 18:36
Čia šiaip unsure.gif . Bandau. Natiurmortas unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 sausio 2008 - 18:50
QUOTE(Elina @ 2008 01 02, 17:42)
Čia šiaip unsure.gif . Bandau. Natiurmortas unsure.gif

daugiau erdvės norisi, tiek apačioje, tiek iš šonų 4u.gif

Gal vėliau aš savo natiurmortą parodysiu lotuliukas.gif visi juokiasi kai pamato. Vakar su Smena dariau. Na nelabai tvarkinga nei kompoziciškai nei šiaip, bet nuotaikinga užtat biggrin.gif bet dabar turiu bėgti
Atsakyti
Mamos portretas ( beveik manipuliacijos smile.gif , nes smarkiai peršviečiau su blykste doh.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 sausio 2008 - 19:37
QUOTE(westa @ 2008 01 02, 17:27)
1. sudaužyta mamos vaza, susipjaustė ranką, daug kraujo.. unsure.gif .. nieko, gyvensim. .tik tas stresas ir baimė, kad kas rimčiau nebūtų

2. turiu kelis fotoalbumus.. vienas toks daugiau informacinio pobūdžio, ,,Skandinavia'', bet vaizdai nerealūs, o kitą jau esu minėjus anksčiau Edžio Jurčio fotoalbumą  ..

1. ojej, as irgi toki smarkuoli auginu. Ir galva siūta, ir duaug kas jau namie sudauzyta, sulauzyta, tai is obelies nukrito, tai susipjauste, tai darzely susimuse, tai kieme akmenim pasisvaide su dar durnesniais ... bernai yra bernai wink.gif Aciudie jau baigia isaugti. Stiprybes mamai drinks_cheers.gif

2. ale jus cia visos "pasinesusios", tuoj pradesiu gedytis rodyt savo darbus blush2.gif Ar jau gal seniau turejau susigest? blush2.gif

MS, sveikas prisijunges wink.gif kaip matau, turiu jau cia pazistamu smile.gif rodyk, ka grazaus turi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 02 sausio 2008 - 19:44
Elina, mamytė tavo liux, ale kaip portretukas man tai schmoll.gif labai šviesu, galvytė per vidurį, norisi kažko daigiau matyt o ne vien tik kaklą ir galvą blush2.gif Nu čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
jei įdomu

http://i146.photobuc...ukinas/gele.jpg

kaip aš užbaiginėjau juostelę 4u.gif Gaila tik, kad ervės daug kairėje buvo, o dešinėje nukirpau taip prie žiedų. Bet ką norėt...
Truputį apie nustatymus.
Fotoaparatas> Smena, Juostelė> Trix, diafragma > apsiniaukęs debesiukas, atstumą nustačiau ant žmogiuko portreto iki pusės, o išlaikymo nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
kas paskaičiuos, kas laimėjo ND ir siūlys naują temą blush2.gif ???
aš atrodo apsirgau blink.gif negi vakar miške sušalau g.gif lyg ir ne... ai, nesupaisysi, tikiuos ryt bus geriau thumbup.gif

dėl albumų, lietuviškų labai noriu aleksandravičiaus "Devynių aukštų", bet kaina tokia virš 200 lt.. tai vis nusprendžiu, kad vėliau, be to turiu progą jį pas draugus pavartyt. mano pažįstamas iš amazon sunčiasi g.gif tai nebrangiai gana gaunasi, tai jau bressoną atsisiunte, magnum degrees, dar kažką. o aš tai per e-mule ieškaus e-variantų blush2.gif ir gana nemažai randu blush2.gif
Atsakyti